Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ακόμα και ο Τράγκας κατάλαβε ότι ο Σαμαράς μετατρέπει τη ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ ....!

Όταν τα ακούς Αντώνη από εμάς, πάει κι’ έρχεται. Αλλά να τα ακούς και από έναν βαθύτατα λαϊκοδεξιό νεοδημοκράτη, τότε πρέπει να αρχίσεις να ψυλλιάζεσαι ότι το «προϊόν» που πουλάς ως γνήσια δεξιά Νέα Δημοκρατία, δεν πάει καλά!
Και τι δεν σου είπε ο Τράκας, τον οποίον σημειωτέον, στο «περιοδικό», έχουμε πάρα πολλές 
φορές καταγγείλει για το ύφος του και φυσικά θα συνεχίσουμε να κρίνουμε αρνητικά αυτή την μορφή δημοσιογραφίας.
Στην ραδιοφωνική του εκπομπή στά ψαλλε κανονικότατα.
Σε κατηγόρησε ευθέως ότι με τους Πολανίτες που έχουν κυριαρχήσει στη Συγγρού αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες του κόμματος, η Νέα Δημοκρατία μετατρέπεται σε γνήσια Πολιτική Άνοιξη:
«Η Ν.Δ. μεταβάλλεται σταδιακά σε Πολιτική Άνοιξη. Μικραίνει είναι απαθής, ψελλίζει κάτι αντιπολιτευτικούς λόγους, βγαίνουν όλοι με κάτι κουστούμια μαύρα τους έχετε δει. Έχει μεταφερθεί, έχει μπολιαστεί από την Πολιτική Άνοιξη… Η Ν.Δ. κ. Σαμαρά, Αντώνη φίλε μου, δεν μπορεί να λειτουργεί κάτω από συνθήκες Πολιτικής Άνοιξης. Δεν μπορεί να είναι ένας πυρήνας ανθρώπων της Πολ. Άνοιξης που είναι ανακατεμένοι με μερικούς της παλιάς Ν.Δ. και να παρουσιάζει αυτή τη μικρογραφία λειτουργίας μεγάλου κόμματος».

77 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

άϊντε πάρτε και τον Τράγκα για να δέσει το γλυκό

Ανώνυμος είπε...

Χαρά στο κατάλοιπο.
Η Δεξιά δεν ε΄χει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους.
Προδότης ήταν και αυτός μια ζωή και έμμισθος του Κόκαλλη
Να τον χαίρεστε!

Ανώνυμος είπε...

Χαρά στο πρόσωπο
Να τον κρατήσετε
Σας ταιριάζει
Εμείς δεν τον θέλουμε

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θέλουμε μόνον αληθινούς μαχητές του Ορθού Σαμαρικού Λόγου.
Τον Τράγκα τον περιμένει και αυτόν η φωτιά της οργής μας.
Την ημέρα της Ανεξαρτησίας, δεν θα ξέρει που να κρυφτεί!

Ανώνυμος είπε...

"Δεν υπάρχει καμμία σωτηρία, για σας, παρά μόνο η αναμονή του τέλους"
όπως λέει ο γνήσιος πατριώτης Βασίλειος Ζήσης, στον ηρωικό τόπο αντίστασης και εθνεγερσίας στο antinews

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας ο Φράγκας
Να τον κρατήσετε και να τον χαίρεστε!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας δεν ήταν ποτέ πατριώτης και ποτέ δεν ανήκε στην Λαϊκή Δεξιά των Ηρώων και της Φυλής
Είναι εάνβ σκουπίδι της τηλεόρασης και του Χατζηνικολάου

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά είδαμε την ελπίδα και το μέλλον
Στη φάτσα της Θεοδώρας Φίλης Χριστοφοράκου Μητσοτάκη Μπακογιάννη Κούβελου είδαμε το παρελθόν που θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι Τράγκας τι Κακαουνάκης. Ένα και το αυτό. Πάρτε τους και τους δύο, αν και ο ένας ο σκατόψυχος βρίσκεται στον τάφο όπου και εσείς οδεύεται και χαίρεται η ελληνική ψυχή μας.
Να φύγει η Ντόρα απ’ την Ελλάδα και να πάρει και τα κόκκαλα του βρώμικου Κακαουνάκη μαζί, να τη φυλάνε απ’ το κακό μάτι.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για άνθρωπο που δεν πρέπει να έχει ούτε ένα φίλο. Τόσο τον σιχαίνεται η Ελληνική κοινωνία. Είναι ο συνεχιστής του Κακουνάκη. Σάπιος μέχρι εκεί που δεν πάει. Όσο για τον ήρωα Φαήλο και τον αγωνιστή Σταμάτη είναι προφανές: Λάμπουν σαν καθρέφτες. Καλά κάνει η σάπια διαπλοκή και φοβάται τους Σαμαρικούς. Είναι εκείνοι που θα της πάρουν το κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν τους θέλουμε τους σάπιους. Θέλουμε γνήσιους Λαϊκούς Δεξιούς αγωνιστές και αγωνίστριες.
Με τον Αντώνη Ηγέτη και Μπροστάρη στους αγώνες για μια πιο δίκαιη Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες και όχι στη διεφθαρμένη μητσοτακική διαπλοκή.

Ανώνυμος είπε...

Είστε ψεύτες. Ο Τράγκας τα έβαλε με όλους και με τον Καρατζαφέρη και με τη Ντόρα. Κατήγγειλε την γερασμένη ΠΟΛΑΝ που κυβερνά μια γερασμένη ΝΔ, τα έψαλλε στο ΠΑΣΟΚ και στον Αβραμόπουλο που παίζει το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ.
Ο Τράγκας έχει δίκιο και τα έψαλλε και στην Πρεσβεία που παρακολουθεί τα πάντα, ενώ μάθαμε ότι βασικός πράκτορας της πρεσβείας δεν είναι ο Αντώνης αλλά ο Καρατζαφέρης. Άδικα χαίρεστε δηλαδή.

Εντάξει ο άνθρωπος θέλει τα λεφτά του τώρα γιατί υποφέρει οικονομικά και απέτυχαν όλες οι επιχειρήσεις του ενώ δεν ξέρει που χρωστά. Φωνάζει για να του δώσουν κανά κοκαλάκι αν και σε όσα λέει έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται! Είστε ντροράκια, καρατζαφεράκια, ή κρυφοπασόκοι; Σίγουρα δεν πάτε Αντώνη! Σας παρακολουθώ και αρκετές φορές παραξενεύομαι. Ο Τράγκας είναι φίλος σας ή εχθρός σας;

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι γνήσιοι λαϊκοί δεξιοί δεν είμαστε γερασμένοι.
Ζηλεύετε που η νεολαία είναι με τον Αντώνη μας. Έχουμε μαζί μας την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας. Το δυνατό, υγιές και πανίσχυρο κομμάτι της νεολαίας που θα νικήσει.

Δηλαδή ο Άρης, ο Κυριάκος, ο ήρωας Κικίλιας είναι γέροι; Όχι βέβαια! Είναι αγωνιστές πιονιέροι του Ορθού Λόγου. Μπροστάρηδες στον αγώνα για τη Νέα Ελλάδα. Με τον Βασίλη Κικίλια μπροστά θα κατακτήσουμε τις βουνοκορφές της δόξας και της σοφίας!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πολύ βόθρο του antinews έχετε μαζέψει εδώ μέσα! Κάντε κάτι. Λυπηθείτε μας! έλεος με αυτά τα τρελαμένα τσιράκια της ΝΔ Συγγρού. Αυτοί θέλουν ψυχίατρο. Δεν κάνει να γράφουν στα blogs.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να σας αναφέρω τον Σταμάτη, την Έλενα Ράπτη και τον Πάνο Καμμένο στο δυναμικό των νέων κα υγιών δυνάμεων του σαμαρισμού. Συγνώμη αδέρφια μου Συνέλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε 13:26 , μην κάνεις έτσι;
Συγχωρεμένος νασαι

Ανώνυμος είπε...

Πω ρε το Σταμάτη νεολαία;

Με τέτοια νεολαία ο αντώνης όχι τις κορφές θα πάρει αλλά και την Πόλη και την Κόκκινη Μηλιά. Λαμπρές ημέρες ξεκινάνε για το έθνος όχι πλάκα πράματα!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ο Σταμάτης είναι αγωνιστής νεολαίος, ήρωας του Σαμαρισμού!
Δεν έχει πάρει ποτέ του ούτε υφυπουργείο. Είναι αδιάφθορος και δεν έχει πληρωθεί ποτέ από το Δημόσιο. Έχει ακόμη πολύ μέλλον μπροστά του. ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Σταμάτης για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την σωτηρία του Έθνους και της Φυλής! Οι Συνέλληνες περιμένουν πολλά από τον Σταμάτη, τον αληθινό ιδεολόγο της Σαμαρικής και Αβερωφικής Ιδεολογίας.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι ο Καραμανλής έχει προσφέρει πολλά στον τόπο αλλά τώρα πρέπει να υποχωρήσει και να δώσει μια ευκαιρία στην γνήσια και αληθινή προκαραμανλική δεξιά να αναλάβει τα ηνία. Θα είναι η μεγαλύτερή του προσφορά στο Έθνος και στους Έλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε παιδί μου ηρέμησε αν και θα σου συνιστούσα να κοιταχτείς σε κανένα γιατρό.
Ξέρει ο αντωνης. Θα σε στείλει στους καλύτερους και δεν θα φαίνεται τόσο πολύ το ελάτωμα σου.
Στην ανάγκη να πας στους ίδιους που πάει ο αρχηγός σου.

Ανώνυμος είπε...

Σάχλες, Έχεις κανένα στοιχείο; Μήπως είσαι εσύ τρελός και απότρελος;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που θέλω να πω ως γνήσιος σαμαρικός είναι ότι ο Αβραμόπουλος πρέπει να φύγει από τη Δεξιά του Αντώνη. Από το κόμμα μας.
Δεν κάνει καθόλου. Εντάξει πήραμε την ψήφο του, ήρθε η ώρα να τον διώξουμε. Να πάει σπίτι του να ησυχάσουμε ή να πάει να βρει τον Τράγκα και τη Ντόρα γιατί στον Καρατζαφέρη ξέρω ότι δεν τον θέλουν.
Γιατί στη Βουλή είτε μιλούσε ο Αβραμόπουλος, είτε ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ, είτε ένα δεκανίκι, το ίδιο έκανε!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια η Ντόρα είναι υπέρ ή κατά του Καντάφι; Δεν διάβασα κάτι; Γιατί στη ΝΔ βλέπω σύγχυση. άλλοι είναι υπέρ και άλλοι κατά.

Ανώνυμος είπε...

- Είναι και ο Αβραμόπουλος νεολαία;

- Όχι! Είναι παιδική χαρά!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο Τράγκας είναι από τους καλύτερους δημοσιογράφους, όχι για το προβληματικό ύφος του αλλά επειδή τα χώνει σε όλους. Δεν μασάει. Είναι από άλλη φυλή της Αφρικής. Σίγουρα όχι της φυλής του Καντάφι. Τον πάω γιατί λέει πράγματα που εγώ δεν θα μπορούσα να πω ποτέ.
Εάν ο Τράγκας τα έλεγε πιο κομψά θα ήταν ο καλύτερος δημοσιογράφος. Τότςε όμως δεν θα ήταν Τράγκας.

pawlos είπε...

να τον χαιρεστε των αντονσακη σασ ,....εγω ....δεν .....που ειναι σημερα ........τιποτα .....για τη σημαια του το .....μακεδονικο .....ξανα ....να τον χαιρεστε ....εγω ....NO......NO....ΔΕΝ ξεχνω.....

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε στο στρατόπεδο Σαμαρά για να διώξουμε το ΠΑΣΟΚ. Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ ο τόπος και όμως ο Αντώνης παίρνει στις δημοσκοπήσεις 22% . όλοι να βοηθήσουμε τις δυνάμεις του Αντώνη και του Έθνους να βγει νικητής η ΝΔ στις εκλογές που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν σύντομα.
Ο Aντώνης μας υποχρεούται να εκδιώξει όλα τα φθαρμένα και διεφθαρμένα υλικά, τους μητσοτακικούς αλλά και πολλούς Καραμανλικούς.
Ο τόπος χρειάζεται μια ανάσταση και αυττή μόνο με τον Αντώνη θα έρθει.
Κανένας άλλος δεν μπορεί αλλά και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το χείμαρο που έγινε ποτάμι!

Ανώνυμος είπε...

Τι φταίει ρε παιδιά και δεν τσουλάει το κόμμα μας η γνήσια δεξιά. Εντάξει Καρατζαφέρης Ντόρα τελείωσαν. Ντόρα 1,7% , ενώ τον Καρατζαφέρη θα τον διαλύσουμε λίγο πριν τις εκλογές. Ούτε το σπόρο δεν θα πάρει. Θα του πάρουμε όλα τα μεγάλα στελέχη. Με το Λιάσκο θα μείνει.

pawlos είπε...

λεει ...ενασ ...για το ποταμι οτι δεν.......αλλα μυπωσ το ποταμι πασχει απο λυψιδρεια .....μαλλον δεν εχουμε και πολλεσ βροχεσ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι του τάξατε του Τράγκα κα γι’ αυτό χτύπησε τον ηγέτη της Λαϊκής Δεξιάς. Δεν μπορέι έτσι τυχαία να επιτέθηκε. Αυτός ξερογλύφεται στου Αντώνη και τυο φιλά τα παπούτσια για να αποσπάσει κανένα χιλιάρικο. Πώς κι’ έτς και χτύπησε το κόμμα μας. Τη Νέα Δημοκρατία. το αληθινό κόμμα που είναι η μεγάλη και μοναδική φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη.

pawlos είπε...

ετσι ειναι αν ετσι νομιζεται .....μεγα.......αααλοσ υγετησ ο συμαθητησ ...(δεν ειναι κακο )αλλα ........κατω ο ....εφιαλτησ ναι ....στην polan.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε όλοι σας βρώμικοι και επικίνδυνοι. Έχετε στήσει επιχείρηση κατά του Αντώνη που λέγεται character assassination. Σας καταλάβαμε. Θα σας εξοντώσουμε πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι σας. Οι ορδές των Ελλήνων θα επιβάλλουν την τάξη και θα σας στείλουν στον αγύριστο

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας στήριξε μετά παθους Σαμαρά στις εσωκομματικές κα λέγεται ότι ήταν επίσης συνδεδεμένος με την Πρεσβεία. Γι’ αυτό μην χαιρεστε. Το παιχνίδι θα το γυρίσει και πάλι υπέρ σαμαρά ή ότι του πει ο Πρέσβης. Ίσως να του πει για Ντόρα αλλά τότε δεν θα είναι ποτέ πιστευτος γι’ αυτό δεν θα τολμήσει να αντιστρέψει τους ρόλους τόσο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ώρα είναι να ζητάνε τα τσιράκια της Συγγρού και πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης. Με τη φόρα που έχουν όλα είναι πιθανά. Αυτοί οι Συγγρουδες έχουν τρελαθεί τελείως. Έχουν ξεφυγει σας λεω. Το παίρνουν το χαπάκι

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας είναι το απόλυτο τίποτα. Το έχει αποδείξει η ιστορία του και η δημοσιογραφία του .ποτέ δεν ήταν έγκυρος. Μια μαϊμού στις ειδήσεις του Χατζηνίκ και στην υπηρεσία των βρώμικων Κουρήδων. Ποιος αξίζει από αυτό τον κύκλο; Κανένας. Πάρτον ένα και χτύπα στην κεφάλα τον άλλο. Όλοι τους βρώμικοι και διαπλεκόμενοι. Αηδίασα με δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗς ΝΤΟΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΑΓΚΑ. ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΡΑΓΚΑ ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ.
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑς ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΡΕ ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑς ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΗΤΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΆΓΚΑς ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΩ ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΠΆΝΤΑ ΤΑ Ε[ΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ όπως ΕΊΝΑΙ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗς ΚΑΙ Η ΒΑΑΣΙΛΙΚΗ Η ΤΖΟΤΖΟΛΑ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ Της ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΣΑΧΛΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑς ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΑΙΟΧΩΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Είναι λάθος του Αντώνη που δεν στηρίζει Τράγκα γιατί ο
γιώργαρος είναι δυνατή φωνή και επηρεάζει πολλούς νεοδημοκράτες. Αδέρφια δεν πρέπει να αφήσουμε με τίποτα να πάει Ντόρα αυτός ο δημοσιογράφος γιατί είναι λαϊκός τύπος και τον γουστάρει ο λαός.
Ελπίζω ο Αντώνης μόλις γυρίσει από τις Βρυξέλλες να το κοιτάξει το θέμα και να τον καλέσει για να ξαναμπει στον ίσιο δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν έχει ο αντώνης και τον Τράγκα τότε δεν θα πάμε καλά. Ο τράγκας είναι απαραίτητος στο δρόμο προς τη νίκη και την ελευθερία. Αντώνη κοίταξε τον Τράγκα και άσε τις τσιγκουνιές. Τόσοι χαραμοφάηδες είναι στο κόμμα ο Τράγκας που έχει πράγματι ανάγκες μας πείραξε; Ας διώξεις κανέναν μπουχέσα από κει μέσα. Το Δασκαλάκη ας πούμε. Τι κάνει εκεί μέσα; Έξω γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Εξάλλου ο Τράγκας έχει μέσα ενημέρωσης και χρειάζεται πόρους. Ο Μένιος ο βλάκας τι κάνει εκεί μέσα; Ουστ ρε πανίβλακα Δασκαλάκη. Λοιπόν ποτέ μου δεν τους πήγα τους Κρητικούς αλλά αυτόν ένα παραπάνω, με αυτή τη μπουχεδόφατσα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι τόσο τρελοί οι σαμαραντώνηδες
Άρχισα να τους λυπάμαι.
Η ασθένεια antinews είναι άραγε μεταδοτική;

Ανώνυμος είπε...

Τα σαμαροτσιράκια της ΝΝΔ δεν εχουν τον θεό τους τελικά. οπου βρουν καποιον εναντιον του τρελαντώνη, ολοι μαζι αρχιζουν τα δικά τους....τα antinews τυπου.. Ακου "μαχητες του Ορθού Σαμαρικου Λόγου"!! καιρο είχαμε να γελασουμε ετσι!

Ανώνυμος είπε...

Τα καλά νεα είναι οτι Ο Σαμαράς θα κατέβει για περιοδεία στην Κρήτη.
Θα πέσει πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Τί γέλιο πέφτει με τα σχόλια των οπαδών του Σαμαρά!!

Ανώνυμος είπε...

Παρατρεχάμενοι του Σα(χλα)μαρα γιατί δεν πάτε στο antinews και έρχεστε εδώ? Ειναι γραμμή οτι γράφεται εναντίον να μην μένει αναπάντητο?

kostas hondrozoumakis είπε...

Για το κειμενο δεν εχω τιποτα να σχολιασω καθως ολα οσα γραφει ειναι γνωστα εδω και καιρο σε οσους εχουν ματια ανοικτα (δεν φορουν παρωπιδες) και αυτια ανοικτα (δεν κωφευουν εσκεμμενα).
Απο κει και μετα θα πω δυο κουβεντες για τα σχολια τα οποια εγραφησαν και που η πατροτητα της πλειοψηφιας απο αυτα ανηκει σε "αρρωστημενα μυαλα" της ομαδας του "δημοκρατικοτατου" antinews.
Πρωτα απο ολα με το να περιφερεστε οργανωμενα βαση εντολης απο blog σε blog και να φωνασκειτε "δεν γινεστε περισσοτεροι απλα κανετε περισσοτερο θορυβο".
Ομως τον θορυβο δεν τον αγαπησε κανενας (εκτος απο εσας) γιατι το ζητουμενο δεν ειναι ο θορυβος αλλα η ουσια και εσεις απο ουσια ΜΗΔΕΝ.
Καταλαβετε επιτελους οτι ειστε πολυ λιγοτεροι απο οσοι νομιζετε οτι ειστε.
Ακομα ξεκαθαριστε μεταξυ σας εκει στην Νεα ΠΟΛΑΝ αγαπητοι μου ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ, τελικα ο Τραγκας ειναι ανθρωπος του Σαμαρα ή οχι? Και τελικα τον θελετε μαζι σας ή οχι εκει στο αποκομμα της εθνικιστικης ακροδεξιας?

kostas hondrozoumakis είπε...

Και κατι ακομα διαβζω σε σχολιο ΠΟΛΑΝΙΤΗ τα εξης: "Εγώ αυτό που θέλω να πω ως γνήσιος σαμαρικός είναι ότι ο Αβραμόπουλος πρέπει να φύγει από τη Δεξιά του Αντώνη. Από το κόμμα μας.
Δεν κάνει καθόλου. Εντάξει πήραμε την ψήφο του, ήρθε η ώρα να τον διώξουμε."
Ξεχνατε οτι ο Αβραμοπουλος ηταν ο Δουρειος Ιππος του ψυχοπαθη "ηγετη" σας για να καταλαβει την προεδρια της ΝΔ και να την μετατρεψει σε ΠΟΛΑΝ. Τωρα βεβαια που κανατε την δουλεια σας θελετε να τον πεταξετε σα στιμενη λεμονοκουπα. Αδιαφορω για το μελλον του Αβραμοπουλου, αλλωστε οπως εστρωσε ας κοιμηθει αλλα χαιρομαι που μονοι σας βγαζετε προς τα εξω αυτο που οπραγματικα ειστε. Αγυρτες προδοτες και καιροσκοποι. Ευτυχως που δεν θα κυβερνησετε ποτε την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κώστα!

Ανώνυμος είπε...

Χοντροζουμάκη να πας εσύ σε άλλες παραλίες. Εμείς έχουμε κυριεύσει στο internet και είπαμε να περάσουμε και από δω για μια βόλτα!
όλο antinews, ας πάμε και κάπου αλλού

Ανώνυμος είπε...

Σα(χλα)μαρο - τσιρακι στο antinews ειπαμε...αντε..

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ευτυχείς που μας βρίζει ο Τράγκας.
Εξάλλου ποτέ δεν τον συμπάθησα παρα την γνήσια λαϊκή δεξιά πολιτική μου ενσυνείδηση.
Συνήθως τον άκουγα και γέλαγα.
Δεν με επηρέασε ποτέ αυτός ο άνθρωπος.
Γλοιώδης, χαμερπής και ψευτοδεξιός.
Δεν έχει καμιά σχέση με τα όνειρα που έχει ο Αντώνης για μας τους παπαντάμ δεξιούς. Που το λέει η καρδιά μας και δεν ντρεπόμαστε που είμαστε καθαροί δεξιοί, επί γενεές γενεών.

Unknown είπε...

Μπράβο Κώστα μ' έβγαλες ασπροπρόσωπο!
Δεν είναι να λείψεις λίγο και τα κάνουν μπάχαλο οι αντινιούσηδες!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ευτυχείς που μας βρίζει ο Τράγκας. Εξάλλου ποτέ δεν τον συμπάθησα παρα την γνήσια λαϊκή δεξιά πολιτική μου συνείδηση. Συνήθως τον άκουγα και γέλαγα. Δεν με επηρέασε ποτέ αυτός ο άνθρωπος. Γλοιώδης, χαμερπής και ψευτοδεξιός. Δεν έχει καμιά σχέση με τα όνειρα που έχει ο Αντώνης για μας τους παπαντάμ δεξιούς. Που το λέει η καρδιά μας και δεν ντρεπόμαστε που είμαστε δεξιοί.

Unknown είπε...

Τί έγινε εσύ;
Η βελόνα κόλλησε;
Πώς το τρίβουν το copy paste;

Ανώνυμος είπε...

O Tράγκας είναι η συνείδηση του δόγματος «όλοι ίδιοι είναι». Το παίζει καραμανλικός και δεξιός ενώ ούτε ο ίδιος ξέρει τι είναι. Όπου τον πάει η τσέπη του μάλλον.
Θα ήθελα μόνο να πως ότι η λογική «όλοι ίδιοι είναι» συμφέρει τα αποκόμματα και τα δεκανίκια. Το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΓΟΣ και το ΝΤΟΡΟΚΟΜΜΑ 1.8%. είναι φανερό ότι ο Τράγκας παίζει από χθες το παιχνίδι τους, χωρίς κανένα πρόσχημα. Και ονομάζει όλη αυτή την βλακεία «κρίση στην πολυκατοικία». Μόνο που μόνο το μυαλό του και η τσέπη του έχουν κρίση. Και όχι εμείς τα παιδιά του Αντώνη και οι φορείς του Ορθού Λόγου και της Νεοελληνικής Επανάστασης του Αυτονόητου.
Ζήτω το ΕΘΝΟΣ
Ζήτω η Πατρίδα
Ζήτω ο Αντώνης Σαμαράς
ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Σας εχουμε πάρει τα σώβρακα ρε. Κοιτάμε και γελάμε!

Ανώνυμος είπε...

όταν θα νικήσει η Ιρλανδια θα τρίβετε τα μάτια σας. Όσα μέτρα και βήματα και να προτείνετε, την έχετε πατήσει. Ο Αντώνης φωνάζει μήνες τώρα και δικαιώνεται με την Ιρλανδία. Η Ιρλανδία θα βγει νικήτρια και πρωτοπόρα από το μνημόνιο και χωρία να χρωστά. Ο Αντώνης και στο θέμα της Ιρλανδίας δικαιώθηκε. Τρέμετε ντοράκια και δεκανίκια. Λαγοί και αποκόμματα.

kostas hondrozoumakis είπε...

Χαιρομαι ειλικρινα που οι παρακρατικοι Ακροδεξιοι-εθνικιστες δικαιωνουν τους τιτλους τους.
Χαιρομαι επεισης που σα γνησιοι παρακρατικοι κινουνται στο "παρασκηνιο" (βλεπε ανωνυμια) και απλα βριζουν και συκοφαντουν με μεθοδους Γκαιμπελς ανταξιες του παρακρατους της φασιστικης ακροδεξιας που ο ηγετης τους και το antinews πρεσβευουν.
Χαιρομαι επεισης που παραδεχονται οτι ειναι οι γνωστοι-αγνωστοι του καταπτυστου και φασιστικου antinews (εκει οπου η λογοκρισια βασιλευει στα προτυπα του φασισμου που οι δημιουργοι του πιστευουν). Και τελος χαιρομαι που με "δημοκρατικοτατο" τροπο καποιοι ανωνυμοι "δημοκρατες" προσπαθουν να με βαλουν στο περιθωριο.
Εχω ξαναγραψει σε αλλο σχολιο μου οτι για να θεωρησω καποιον ισοτιμο συνομιλητη μου θα πρεπει να γραφει επωνυμα οπως εγω. Δεν θα απαντησω λοιπον σε θρασυδειλους ανωνυμους κουκουλοφορους φασιστες. Απλα δικαιωσατε ολα οσα εγραψα για εσας.
Και το πιο σημαντικο φυσικα ειναι οτι, για την ταμπακιερα δεν ειπατε τιποτα κατα την παγια τακτικη σας. Καλο σας βραδυ ταλαιπωρα φασιστοειδη του Σαμαρα του antinews και του Φαηλου για ακομα μια φορα απλα ξεφτυλιστικατε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς τον καταλάβαμε τον Τράγκα. Προσπαθεί να φάει λεφτά όταν ξέρουμε πολύ καλά ότι μετά θα μας βρίζει για να παρει περισσότερα. Εάν ο Αντώνης πέσει τώρα στην παγίδα του Τράγκα την βάψαμε. ΟΧΙ Αντώνη. Μείνε όρθιος όπως η ιδεολογία μας. Αντιστάσου στους εκβιασμούς των βάρβαρων Τράγκας. Όχι. Δεν του δίνουμε μία. Ρε όξω απ’ την παράγκα. Και κάτω τα χέρια απ’ τον Αντώνη μας.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο πιθανό είναι ο Τράγκας να οδεύει προς ΛΑΟΣ. Εκεί ανήκει φυσιογνωμικά. Δεν του ταιριάζει ο φιλελευθερισμός. Έχει μείνει στην ιστορία με τους αγώνες του κατά του Μητσοτάκη και τις τότε ιδιωτικοποιήσεις που προσπαθούσε να κάνει με ολόκληρη την κοινωνία εναντίον του ο γέρος Μητσοτάκης.
Νομίζω ότι ο Μητσοτάκης τελικά δικαιώθηκε και αυτό δεν αντέχουν οι σαμαράδες. Αυτό τους έχει κάμει φασίστες και ρουφιάνους.

Ανώνυμος είπε...

τον λυπόμαστε τον Τράγκαρο. Ένας άνθρωπος άρρωστος είναι . όλο ζάχαρο. εμείς θέλουμε μόνο υγιείς ανθρώπους γύρω από τον Αντώνη μας. δεν μπορούμε να του κάνουμε τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αλήθεια πιστεύεται ότι η νεολαία της Δεξιάς είναι ο Κυριάκος, ο Άρης, ο Πανάρας, η Έλενα, ο Σταμάτης και ο …Κικίλιας;
Πλάκα μας κάνετε;

Ανώνυμος είπε...

Η εκπομπή που αναφέρεστε βρίσκεται εδώ:
www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=55512&catID=65

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά όσο περνά ο καιρός όλοι αυτοί οι κουλοί του σαμαρά ακούγονται σαν δεξιό ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ακούσετε την εκπομπή ο Τράγκας λέει και πολλές αλήθειες. Ακούστε τον.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε τα κορίτσια πως πηγαίνανε στην Πρεσβεία; Πήγαινες κι εσύ Πετράκο και σε γράφανε έτσι; Όλα τα γράφανε!

Ανώνυμος είπε...

Είστε τόσο εμπαθείς που κάθεστε και γράφετε σχόλια σαν Σαμαρικοί για να ξεφτιλίσετε τη ΝΔ.
Άθλιοι προβοκάτορες.
Μην ακούει κανένας παιδιά, ντοράκια είναι και γράφουν ως Νεοδημοκράτες.
Καλύτερα που έφυγαν αφού είναι τέτοιου επιπέδου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τράγκας έχει δίκιο. Κάνει καλό στη ΝΔ η κριτική του. Θέλει να πει ότι η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα του Αντώνη μας και η μόνη κεντροδεξιά παράταξη δεν κάνει σωστή αντιπολίτευση, δεν βρίσκεται δίπλα στο λαό. Ο Αντώνης δεν συμπαραστέκεται όσο θα έπρεπε στους αγώνες του απλού πολίτη και στις αγωνίες των εργαζομένων. Αντί να πάρουμε τα καριοφίλια της αντίστασης και της επανάστασης κάθονται και συζητάνε στη Βουλή. Έξω γρήγορα από τη Βουλή. Στο δρόμο. Στο λαό. Με πρώτο και καλύτερο στον αγώνα μας τον Ηγέτη μας Αντώνη Σαμαρά. Μέχρι να πάρουμε το Μαξίμου και να απελευθερώσουμε τη χώρα από το μνημόνιο και τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής χούντας.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που το κίνημα της 29ης Νοεμβρίου νίκησε και σας ξέβρασε η ιστορία στο 1.9%. Ευτυχώς που ο Αντώνης έσωσε για δεύτερη φορά την Ελλάδα από βεβαία μητσοτακική καταστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Εμπρός Συνέλληνες. Πάρτε τα καρυοφίλια πάρτε τις κρεμάλες. Να μην ξαποστάσουμε καθόλου μέχρι να απελευθερωθεί η χώρα από το Μητσοτάκη και τη θυγατέρα του.
Η Μέρα της Ανεξαρτησίας πλησιάζει και τα ντοράκια κρύφτηκαν.
Προσοχή. Μη δείξετε έλεος.
Θα έλεγα μάλιστα να ξεκινούσαμε από τον Κούλη.
Μη νομίζετε ότι τον έχουμε ξεχάσει;

Ανώνυμος είπε...

Απατεώνες δεν είστε γνήσιοι δεξιοί. δεν είστε καν δεξιοί. Κοροϊδεύεται τους οπαδούς του Αντώνη επειδή η μέρα σας πλησιάζει. Η Μέρα της Μεγάλης Κρεμάλας.
θα σας κοιτάμε και θα γελάμε.
Ζήτω το ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
Με όλη μαε τη δύναμη
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το πιο μεγάλο γέλιο μαζί σας θα πέσει όταν θα μας ζητάτε να σας πάρουμε πίσω στο κόμμα.
Τότε πράγματι θα σας εκδικηθούμε.
Και η μέρα πλησιάζει.

Unknown είπε...

Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θέλουμε να έρθουμε στο κόμμα σας!
Σας το χαρίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 14:09 φαντασιόπληκτε!!

Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ " ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ " ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ PLAYSTATION KAI TOY " ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΤΕΡΟΥ " ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΘΩΩΝΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ;;

Ο Αντωνάκης σας παλληκάρι μου θα βλέπει μια ζωή την ΣΚΟΝΗ του Ηγέτη Παπανδρέου που έσωσε την χώρα από την συμμορία που την κατέστρεψε!!\

Όχι εξουσία δεν θα δείτε αλλά ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. θα φύγει πριν την ώρα του από την προεδρία της Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Αδέρφια μην τους ακούτε.
Συνέλληνες φύγετε από δω μέσα.
Είναι σπείρα παραπληροφόρησης.
Για σωστή ενημέρωση μόνο antinews.
Εκεί θα ενημερωθείτε σωστά για τις ιδεολογικές ρίζες της Γνήσιας Δεξιάς.
Και για τους αγώνες που κάνουμε για να σωθεί ο τόπος από τα νύχια του μεσαιοχωριτισμού και του σοσιαλισμού.
Μην μπαίνετε εδώ μέσα.

Unknown είπε...

Τρεχάτε ποδαράκια μου, να σωθείτε!
Λευτεριά στο αντινιούζ ....
Για εγγυημένη σωτηρία!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εδώ μέσα γράφουν ντορικοί – αντιντορικοί, σαμαρικοί – αντισαμαρικοί, αρχαιολάτρες-υπερπατριώτες. Παπανδρεϊκοί- αντιπαπανδρεϊκοί. Κάθε καρυδιά καρύδι. Ωραίο ακούγεται!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που λέει ο τράγκας.....είναι πέρα για πέρα αλήθεια......δέν υπάρχει η νδ πουθενά!!!!άς μας πεί κάποιος για κάποια τοπική που λειτουργεί????τίποτα μηδέν σε όλα!τώρα να δείς με την πορτογαλία που θα μπεί στο ΔΝΤ τι θά λέει ο σαμαράς????Ακόμα και στο πρόγραμμα αντιμετώπησης τις κρίσης τον πρόλαβε η Ντόρα......!!!!