Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Συντριβή του Σαμαρά στο Κιλκίς! Ούτε... σύνεδρος δεν βγήκε ο "εκλεκτός" του...

Στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων των Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ και συνέδρων για το 8ο Τακτικό Συνέδριο της γαλάζιας Νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, το ακριτικό Κιλκίς έδωσε ηχηρό "χαστούκι" στον Αντώνη Σαμαρά! Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Κιλκίς εξελέγη ο Θανάσης Τατάρογλου (στέλεχος προσκείμενο στον βουλευτή Κώστα Κιλτίδη), ενώ ο υποψήφιος "εκλεκτός" του Σαμαρά δεν κατόρθωσε να εκλεγεί ούτε... σύνεδρος! Άσχημα τα μαντάτα για τη "νέα ΝΔ" και τις επιλογές διάλυσης του Αρχηγαντώνη.

1 - 1 μέχρι στιγμής Αγγλία - ΗΠΑ

England's fans kiss a woman as they wait for the start of the 2010 World Cup Group C soccer match between United States and England at Royal Bafokeng stadium in Rustenburg June 12, 2010. REUTERS/Dylan Martinez (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)A young fan waves the national flag of the U.S. before the start of the 2010 World Cup Group C soccer match between United States and England at Royal Bafokeng stadium in Rustenburg June 12, 2010. REUTERS/Alessandro Bianchi (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)USA and England fans wave their flags prior to the 2010 World Cup Group C soccer match at Royal Bafokeng stadium in Rustenburg, June 12, 2010. REUTERS/Radu Sigheti (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
MEXSPORT/DAVID LEAH Photo via Newscom - Content © 2010 Newscom All rights reserved.
REUTERS/Darren Staples (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Προσεχώς, παρέα με τον καπτάν Χρύσαθο, ο ...... Χαρβαλιάς!....!

Αγαπητό Περιοδικό
Το αφεντικό της «Πήγασος» είναι πολύ έξυπνος και έμπειρος άνθρωπος για να παραδεχτεί ότι παρενέβαινε εκδοτικά, πολύ πιο πέρα από τα όρια του αποδεκτού στην εσωκομματική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας για εκλογή νέου προέδρου, καθώς και ότι τελικώς επέλεξε να παίξει όλα τα στοιχήματα υπέρ ενός κουτσάλογου – όπως φανερώνουν οι εξελίξεις. Έτσι, τι το ποιο φυσιολογικό από το να επιρρίψει ολόκληρο το ανάθεμα στο συγκεκριμένο Χαρβαλιά, ή στον οποιοδήποτε Χαρβαλιά έβρισκε πρόχειρο;
Φιλικά
CK
Υ.Γ.: Περιμένω με τρελό ενδιαφέρον να δω να συστεγάζονται μέσα στο ίδιο μικρό νεοκλασσικό, το ναπολεόντειο σύνδρομο Παναγιωτόπουλου, η συνωμοτικότητα Μουρούτη, η ξερολίαση Χαρβαλιά, τα εμμονικά αξιώματα και τα παιγνιώδη θεωρήματα του καπτάν Χρύσανθου και διάφορα άλλα τέτοια, γλαφυρά και ευτράπελα.

Ο αγώνας του Χαρβαλιά, τώρα δικαιώνεται!...!

Όταν ο Χαρβαλιάς στήριζε την ….. Δεξιά!...! Με υβριστικά πρωτοσέλιδα πάθους κα μίσους.
Κατά το Σεπτέμβρη αναμένεται η θεαματική μετακόμιση του Χαρβαλιά στα κεντρικά της Νέας ΝΔ. Έπειτα από μια μακρά περίοδο ανάπαυσης και διακοπών, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τον Μπόμπολα στα κεντρικά της Νέας ΝΔ. Μέχρι τότε θα έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις. Όχι πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα τα λέει με τον φίλο του τον Αντώνη! Ο Χαρβαλιάς ξέρετε ανήκει στον σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του Αντώνη. Με αυτές τις περίεργες ακροαριστεροδέξιες απόψεις, στις οποίες εντρυφούν οι κολλητοί του Αντώνη. Γαρνιρισμένες φυσικά με έντονο εθνικισμό …..

Εως τον Σεπτέμβριο

Το καλοκαίρι θα περάσει με βαριά αναμονή. Κανείς δεν ξέρει με τι θα μοιάζει το τοπίο τον Σεπτέμβριο, κανείς δεν είναι σε θέση να προγραμματίσει τη δουλειά του και τον βίο του σε βάθος χρόνου πέραν μερικών εβδομάδων. Ολος ο κόσμος δίνει ραντεβού για αυτό τον άδηλο, απειλητικό Σεπτέμβριο· σαν να ζητάει μιαν ανάπαυλα τώρα, να πάρει μιαν ανάσα, να μαζέψει τη σκέψη του και το κουράγιο.

Εν τω μεταξύ, το πολιτικό σκηνικό αποσυντίθεται με όλο ταχύτερο ρυθμό – σε όλο το εύρος. Στην αριστερά διάσπαση και κερματισμός. Στη δεξιά, αποχωρήσεις, κυοφορία νέου κόμματος, μετασχηματισμός του υπάρχοντος. Στο κέντρο, το κυβερνών κόμμα δοκιμάζει τις αντοχές του έως το ......

Τρέμει η Ρηγίλλης την παρουσία του Μητσοτάκη στην Εξεταστική...

Η δημόσια δήλωση του Μητσοτάκη, με την οποία έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής, έχει ανάψει τις μεγαλύτερες φωτιές στη ΝΔ. Ο χρόνος που επέλεξε ο επίτιμος μόνο τυχαίος δεν πρέπει να θεωρείται. Απεναντίας, όπως έγραφε και το προηγούμενο Σάββατο το «Καρφί», ο Μητσοτάκης είχε σχεδιάσει εδώ και μέρες το χτύπημα. «Αν με καλέσουν, θα γίνει μεγάλο γλέντι», λέει στις κατ’ ιδίαν κουβέντες του ο επίτιμος, που εσχάτως έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι υπάρχει «συμφωνία» Παπανδρέου-Σαμαρά, για τη μη κλήτευση του. Σε περίπτωση που προσέλθει έχει αποφασίσει να «εκτελέσει» τον πρόεδρο της Ν.Δ. «Θα καταθέσω συγκριμένα στοιχεία που θα πιστοποιούν ότι...

Πότε ακριβώς υπήρξε «αχαλίνωτος φιλελευθερισμός» βρε Αντώνη, στην Ελλάδα;

Παραπαίουν οι ανεκδιήγητοι Μουρουζιώτες και οι Μουρουζιώτισσσες μεταξύ ακροδεξιάς, λαϊκοδεξιάς και φιλελευθερισμού. Ο τελευταίος μάλιστα δεν τους ταιριάζει καθόλου. Δεν θέλουν όμως να χάσουν και τις ψήφους. Τόσα χρόνια Μεγάλη Μεσαία Κεντροδεξιά Φιλελεύθερη Παράταξη το έπαιζε η ΝΔ. Πώς να πείσει τώρα με τον Αρχηγαντώνη ότι παρέμεινε Κεντροδεξιά και Φιλελεύθερη. Δε λέει! Με ακροδεξιούς και εθνικολαϊκιστές στο πλευρό του;
Όμως να βγαίνει ο Αντώνης και να λέει ότι ήταν αχαλίνωτος ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα, κάτι δεν πάει καλά. Πότε και που ακριβώς τον είδε τον Φιλελευθερισμό στην Ελλάδα ο Αντώνης; Παντού κρατισμός και τώρα το κράτος γίνεται βασικός μέτοχος και των πιο μικρών επιχειρήσεων! Μυριζόμαστε δάχτυλο κρατικοδίαιτων συμφερόντων που τα θέλουν όλα δικά τους. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να καταγγείλουν τον Φιλελευθερισμό και να βρούνε ταυτόχρονα ένα λογοπαίγνιο να τον κρατήσουν. Και το βρήκαν στον συνδυασμό του «κοινωνικού Φιλελευθερισμού». Μόνο που όταν το λέει ο Αντωνάκης είναι φανερό ότι ταυτίζει τον «κοινωνικό του Φιλελευθερισμό» με το «βαθύ κράτος». Αυτό το κράτος που ευθύνεται μέχρι στιγμής για όλες τις συμφορές που έχουν χτυπήσει τη σύγχρονη Ελλάδα. Αυτό το κράτος που η διαπλοκή του έχει λεηλατήσει τους Έλληνες.
Να σου λείπουν Αντωνάκη οι πειραματισμοί με τον Φιλελευθερισμό. Ήσουν και θα παραμείνεις λαϊκιστής, κρατιστής και εξυπηρετητής μεγαλοσυμφερόντων.

Κάτι λείπει από το σκάνδαλο Siemens

Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στο σκάνδαλο Siemens. Υπάρχει πολύ κέρμα αλλά δεν υπάρχει καθόλου αίμα και σπέρμα. Έτσι ο χρυσός κανόνας της τηλεθέασης:«αίμα, σπέρμα και κέρμα», δεν καλύπτεται. Παρακαλώ ξαμολήστε τα σκυλιά να βρούνε το αίμα. Μπορείτε να συνδέσετε το σκάνδαλο Siemens με τις υποκλοπές και να βρείτε επειγόντως μια γυναίκα. Ας είναι και τραβεστί. Κάπου θα κρύβεται! «Σερσέ λα φαμ» που λένε και τα γαλλάκια. Να δείτε που θα χάσει το ενδιαφέρον του ο κόσμος και θα σας πάρει με τις πέτρες.

Χαρβαλιάς στο πλευρό του Αντώνη

Τα γεύματα αποδίδουν!
Κυκλοφορεί έντονα ότι ο Χαρβαλιάς, πρώην διευθυντής του σαμαρικού «ΕΘΝΟΥΣ» του Μπόμπολα, θα βρει την «θέση που του αξίζει» στο πλευρό του Αρχηγαντώνη. Ο Μπόμπολας του είχε δώσει ελευθέρας στην στήριξη του Μεγάλου Ηγέτη. Τώρα υπάρχουν προβληματάκια στις σχέσεις με την Κυβέρνηση και τον στέλνει στη Νέα Ρηγίλλης. Στην καρδιά του συστήματος Σαμαρά. Τιμητική έξοδος! Να έχει και ο Μπόμπολας τον άνθρωπό του στην Καθαρή Λαϊκή Δεξιά. Μη χάσει; Η στήριξη πρέπει να ρευστοποιηθεί σε κρατικοδίαιτες εξυπηρετήσεις. Ο Χαρβαλιάς θα είναι τα μάτια και τα αυτιά του Μπόμπολα στη Μουρούζη και την Ρηγίλλης.
Εμείς σας λέμε τόσο καιρό ότι παίζεται ένα πολύ περίεργο παιχνίδι στήριξης του Αντώνη και μάλιστα από μέσα ενημέρωσης καθαρά Πασοκικά. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι φόβοι μας. Ο Σαμαράς χαίρει μιας πρωτοφανούς και προκλητικής στήριξης από όλα τα μέσα που ελέγχει η αδηφάγα κρατικοδίαιτη επιχειρηματική ελίτ. Ο βασικός κορμός της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ελλάδα.

Αργεντινή - Νιγηρία:1-0 ...... Πολλές φωτογραφίες από το ματς

Ρεσιτάλ έδωσε ο Μαραντόνα
Argentina's coach Diego Maradona reacts during the 2010 World Cup Group B soccer match against Nigeria at Ellis Park stadium in Johannesburg June 12, 2010. REUTERS/Eddie Keogh (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)Argentina's Jonas Gutierrez tackles Nigeria's Chinedu Obasi to earn a yellow card during their 2010 World Cup Group B soccer match at Ellis Park stadium in Johannesburg June 12, 2010.  REUTERS/David Gray (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)Argentina's coach Diego Maradona reacts during the 2010 World Cup Group B soccer match against Nigeria at Ellis Park stadium in Johannesburg June 12, 2010. REUTERS/Eddie Keogh (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
Ο Μαραντόνα σε χαρακτηριστικές γκριμάτσες κατά τη διάρκεια του ματς
  • REUTERS/Eddie Keogh / / Adnan Abidi / / David Gray / / (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.
  • Content © 2010 ZumaPress All rights reserved.
  • Photo Roger Parker Fotosports International Photo via Newscom - Content © 2010 Newscom All rights reserved.
Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες:

Με ήττα ξεκίνησε η Ελλάδα .... (πολλές φωτογραφίες από το ματς)

Greece's Avraam Papadopoulos reacts after the 2010 World Cup Group B soccer match against South Korea at Nelson Mandela Bay stadium in Port Elizabeth June 12, 2010. REUTERS/Oleg Popov (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)PORT ELIZABETH, Jun 12, 2010 Park Ji-Sung of South Korea(C) breaks through during a group B first round match against Greece at the 2010 FIFA World Cup at Nelson Mandela Bay stadium in Port Elizabeth, South Africa, on June 12, 2010.Greece's Avraam Papadopoulos reacts after the 2010 World Cup Group B soccer match against South Korea at Nelson Mandela Bay stadium in Port Elizabeth June 12, 2010.  REUTERS/Oleg Popov (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)
Την ήττα με 2-0 από τη Νότια Κορέα γνώρισε η εθνική μας ομάδα, στον πρώτο της αγώνα για τον Β' όμιλο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.
Επόμενος στόχος τώρα η Νιγηρία, στις 17 Ιουνίου. Στις φωτογραφίες ο Παπαδόπουλος προβληματισμένος και σκεφτικός από την εμφάνιση της χώρας.
  • REUTERS/Oleg Popov / / Howard Burditt / / Carlos Barria / / Denis Balibouse / / (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)-Content © 2010 Reuters All rights reserved.
  • Content © 2010 ZumaPress All rights reserved.
  • Photo via Newscom - Content © 2010 Newscom All rights reserved.
Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από το ματς και τους φιλάθλους

Δίνει ρέστα ο Αντώναρος

Στις συσκέψεις του Καραμανλέϊκου αυτός που ξιφουλκεί περισσότερο κατά του "Μεγάλου Αδιάφθορου" Αντώνη, δεν είναι άλλος από τον Αντώναρο. «Τζάμπα έγινα ρεζίλι στη Βουλή και μ’ έκανε ρόμπα ο Πετσάλνικος».
Η ομάδα του Καραμανλή αναγνωρίζει τώρα την αχαριστία του Αντώνη. «Άδικα του δώσαμε το κόμμα». «Μας βάζει όλους στο περιθώριο».

Καλά να πάθετε! Κουρασμένοι και καταλληλότεροι!...! Νας σας δω να φωνάζετε «Ελλάς Ελλάς – Αντώνης Σαμαράς» και ό,τι άλλο.

"Μόνος στο σκοτάδι" του νεοδεξιού αριβισμού θέλει να μείνει ο Σαμαράς...

Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά αποκάλυψε σε δημοσιογράφους πως στα σχέδια του προέδρου της ΝΝΔ είναι «ο “καθαρισμός” του κόμματος από τους υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη»!!! (πηγή: εφημερίδα «Ισοτιμία», 12/06/10, σελ. 17)
Είχε άδικο λοιπόν η Ντόρα, όταν πριν από λίγες μέρες δήλωνε: «Ο κ. Σαμαράς… έκανε ένα ακόμη βήμα στην πορεία συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας από μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη σε απόκομμα τύπου Πολιτικής Άνοιξης»;...;
Οι άνθρωποι έχουν πάθει τέτοιο αμόκ, που το ομολογούν από μόνοι τους! Θέλουν να «καθαρίσουν» το κόμμα από κάθε ελεύθερη και φιλελεύθερη σκέψη και φωνή. Θέλουν ένα μικρό, «καθαρόαιμο νεοδεξιό» απόκομμα, απολύτως ελεγχόμενο από τον φοβικό αρχηγό τους!
Γιατί λοιπόν να μην τους… κάνουμε το χατίρι; Τι δουλειά έχουν οι Φιλελεύθερες και Δημοκρατικές Δυνάμεις μέσα στα σκοτεινά καταγώγια του νεοδεξιού αριβισμού των Λαζαριδομουρούτηδων; Τι σχέση, σε τελευταία ανάλυση, έχει η «νέα ΝΔ» του Αρχηγαντώνη με τη Μεγάλη Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά Παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη;
Αφήστε τους στον πόνο και τη μιζέρια τους… Η Ελλάδα τους έχει ήδη προσπεράσει.

Μνημόσυνα και… νέο κόμμα!

Στα όρια του παραλόγου έχουν φτάσει κάποιοι στη Ρηγίλλης, που αναζητούν το πώς και το πότε η Ντόρα θα φτάσει στο σχηματισμό του νέου κόμματος. Έφτασαν ορισμένα γαλάζια «παπαγαλάκια» -ναι, υπάρχουν και αυτά, ορισμένα μάλιστα από την εποχή Ρουσόπουλου, που τώρα κάνουν «καριέρα» σε νέα στέγη- να λένε πως η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη για το θάνατο του σκηνοθέτη Ανδρέα Βουτσινά είναι μια ακόμη απόδειξη για την προσπάθεια να αναδείξει το… ηγετικό και αρχηγικό της προφίλ! Δηλαδή με πόσα… μνημόσυνα βλέπουν να φτιάχνεται το κόμμα της Ντόρας;

//Καρφί//

Μαρκογιαννάκης: Αιχμές κατά Σαμαρά

Αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά άφησε σε συνέντευξή του σε σταθμό των Χανίων ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη ΝΔ στο μέλλον. Παράλληλα έκανε λόγο για τεράστιο εσωκομματικό πρόβλημα.
«Η Νέα Δημοκρατία στα Χανιά αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Η συντριπτική πλειοψηφία που ανήκει στο χώρο της Κεντροδεξιάς μας γυρίζει την πλάτη» επεσήμανε και πρόσθεσε «Καθημερινά με ρωτούν δεκάδες, για να μην πω εκατοντάδες, αν θα πάω με τη Ντόρα. Αυτή τη στιγμή στις προθέσεις μου είναι να είμαι στη ΝΔ. Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να ξαναγίνω βουλευτής».
Αποκάλυψε επίσης πως μετά από παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη αποφάσισε να...

Γιώργος Παπανδρέου: "Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει"

Την εγκατάλειψη της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης κυβέρνησης και την πλήρη αναδόμηση της οικονομίας, ως καθήκον, καθώς και την ανάγκη επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο και ύπαρξης του κοινωνικού κράτους, τονίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην έγκυρη αυστριακής εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ».
Διαβεβαιώνει πως η Ελλάδα δεν κινδυνεύει πλέον από χρεοκοπία.
Στην ολοσέλιδη συνέντευξή του, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ζητά από την Ευρώπη να μην προβεί σε εξοντωτικές οικονομίες, αλλά να επενδύσει για την ανάπτυξή της και προκειμένου να αποκτήσει πόρους, να θεσπίσει φόρους χρηματοοικονομικών συναλλαγών και να προχωρήσει στην έκδοση Ευρωομολόγων.
Αναφερόμενος στην ανάγκη ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, ο πρωθυπουργός τονίζει πως...

Η πτώση των αετών

Μη παραγραφή για τον Μαντέλη

Πολύ κρίσιμη θεωρείται η απόφαση του Συμβούλιου Εφετών για τον Τάσο Μαντέλη. Η απόφαση μη παραγραφής αναμένεται ότι θα οδηγήσει τον πρώην υπουργόενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να λογοδοτήσει για τη «μίζα» της Siemens. Με το υπ' αριθμόν 1357/2010 βούλευμα, το Συμβούλιο έκρινε ότι το κακούργημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, που έχει απαγγελθεί στον πρώην υπουργό, δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.
Παράλληλα, απαγορεύθηκε η έξοδος του πρώην υπουργού από τη χώρα.

Τα παραδοσιακά ΜΜΕ χάνουν το παιχνίδι…

Ο κόσμος άλλαξε, άλλαξαν οι καιροί και μαζί με αυτούς ο τρόπος δόμησης της πληροφορίας, της είδησης και εν τέλει της πραγματικότητας. Τα παλαιά ΜΜΕ που δραστηριοποιούντο στην «είδηση», δηλαδή στην μετατροπή ενός συμβάντος σε γεγονός της συγκυρίας, δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να δομούν το μήνυμα μέσω ενός μηχανισμού νομιμοποίησης της εξουσίας.
Υπήρχαν και λειτουργούσαν, με άλλα λόγια, στο επίπεδο μετατροπής συγκεκριμένων εξουσιαστικών σχέσεων σε μήνυμα για την κοινωνία ή για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Ήταν οι αυθεντικοί διαχειριστές της φήμης και οι κυρίαρχοι παραγωγοί νοήματος στις κοινωνικές σχέσεις (εννοώ όλες τις σχέσεις και πολιτικές και οικονομικές). Δεν υπήρξαν ποτέ θεσμοθετημένη εξουσία, διότι ήταν κάτι σημαντικότερο: ο μηχανισμός αναπαραγωγής των θεσμοθετημένων εξουσιών. Άρα τα παλαιά ΜΜΕ δεν ήταν, ούτε θέλησαν ποτέ να γίνουν τέταρτη εξουσία, διότι ήταν αυτά που αποτελούσαν τον μηχανισμό σύστασης των τριών άλλων.
Τώρα όμως πια το διαδίκτυο συστήνει με δι-υποκειμενικό τρόπο κόσμους και...

Που χάθηκες βρε;

Τους 3 πρώτους μήνες μας τον παρουσίαζαν ως εκείνο το "πολιτικό κεφάλαιο" που θα παραμείνει σιωπηλό και κάποια στιγμή θα αξιοποιηθεί.
Τους επόμενους 3 μήνες μας τον παρουσίαζαν ως τον πληγωμένο γίγαντα της Ραφήνας που θα βγει να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Πριν 1 μήνα, ο Σαμαράς τον διέγραφε. Μην μας ρωτάτε γιατί. Ρωτήστε τους επικοινωνιολόγους του Σαμαρά που του το πρότειναν.
Εδώ και μερικές εβδομάδες, τον ξέχασαν όλοι. Καλοκαίρι έρχεται βέβαια, μπορεί να μην ξέρουν καν που είναι. Στην Εξεταστική για το Βατοπαίδι πάντως δεν πήγε. Τι να ξέρει εξάλλου αυτός; Στο γραφείο του δούλευε ο Αγγέλου;
Πάντως, μας έχει λείψει. Ήταν ο αγαπημένος "πελάτης" της...

Εκτός αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη η Βουλγαρία

Μπορίσοφ: «Ο κόσμος στο Μπουργκάς δεν θέλει το έργο. Όλοι είδαμε τι συνέβη στον Κόλπο του Μεξικού». Ίδια τύχη και για τον πυρηνικό σταθμό στο Μπέλενε.
Ανακοινώνοντας την πρόθεση της χώρας του να εγκαταλείψει το έργο υλοποίησης του αγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, είπε ότι ενημέρωσε τους πρέσβεις των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με τους οποίους συναντήθηκε, σήμερα, στη Σόφια, για τους .......

Μπλεξίματα...