Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Οικογενειοκρατία στη Ρηγίλλης όσο ποτέ άλλοτε

"Σόι πάει το βασίλειο"
Εκεί που βγήκε πρόεδρος στη ΝΔ για να χτυπήσει το κατεστημένο, το σύστημα, τους μηχανισμούς και την οικογενειοκρατία, η Ρηγίλλης μετατρέπεται σε μια …. μεγάλη οικογένεια βολεμένων συγγενών! Μια ωραία ατμόσφαιρα από ανιψιούς, συζύγους, κόρες και γαμπρούς. Είδαμε προηγουμένως την κόρη του Συμπιλίδη, πως βολεύτηκε, στο γραφείο του «κυρ διευθυντά»!
Παράλληλα, ο «Σχέσεων και Κοινωνίας», Δ. Καραχάλιος έσπρωξε την κόρη του Ερμιόνη να εκτελεί χρέη γραμματέως του προέδρου Αντώνη και ο αρραβωνιαστικός της Ερμιόνης, ο Άγγελος, έγινε γραμματέας του πεθερού!
Ο Βερναδάκης, πρώην ΟΑΕΔ, απέσπασε τη γυναίκα του στο νεοκλασικό και το ίδιο «έξυπνα» σκέφτηκε και ο Μενέλαος της Λαϊκής Δεξιάς. Ο περίφημος Δασκαλάκης. Λέγεται ότι η γυναίκα του είναι αποσπασμένη (δημόσια υπάλληλος φυσικά) στη Ρηγίλλης. Μάλιστα ο Μενέλαος είναι το "παιδί" που κανονίζει τη λίστα των εκκαθαρίσεων. Προσθέτει και αφαιρεί ονόματα από τις λίστες σαμαρικών και ντορικών. Είναι αυτός που «σφουγγαρίζει» στο όνομα του Αντώνη. Έτσι πήραν πόδι οι περισσότεροι αποσπασμένοι για να μετατραπεί το κόμμα σε ένα μεγάλο «δεσμό αίματος». Πως θα έσταζε αίμα διαφορετικά η σαμαρική Ρηγίλλης;
Αυτό θα πει αξιοκρατία! Γι’ αυτήν την αξιοκρατία πάλεψαν τα παλικάρια του Σαμαρά!
Πάμε να γίνουμε μια μεγάλη Πολιτική Άνοιξη!
Έτσι, ο Αντώνης, θα ελέγξει το κόμμα "ακόμη και σε επίπεδο κλητήρων", όπως λέει ο ίδιος.

Λαϊκή δεξιά συνταγής Πανάρα-γκολφ, Μύκονος και Αρμάνι μπλέιζερ…


Αγαπητό περιοδικό,

Το παρακάτω κείμενο έλαβα από ένα φίλο. Είναι η κριτική του περιοδικού «Αθηνόραμα» για το εστιατόριο που πήγε προχτές ο Αντωνάκης στη γιορτή του… Πάρτε μια γεύση να καταλάβετε για τι «σεμνότητα» και «λαϊκή δεξιά» μιλάμε… Λαϊκή δεξιά συνταγής Πανάρα-γκολφ, Μύκονος και Αρμάνι μπλέιζερ…

«COO / Δημήτρης Αντωνόπουλος - Αθηνόραμα


Συνωστισμός VIP και μόδας στο νεοαφιχθέν «Coo»: όμορφος, θερμός μινιμαλισμός, μπλεγμένη κουζίνα, χωρίς εμφανές concept με θεσπέσια σουξέ και αρκετές μετριότητες.
Γυναίκες βγαλμένες από σελίδες περιοδικών μόδας, φάτσες της Μυκόνου, χαρούμενες, με το συνενοχικό στιλάκι μιας παρέας που ψάχνει την καταξίωση του καλοκαιρινού status. Όμορφο μαγαζί, το «Coo» μίνιμαλ μεν, αλλά χωρίς ψυχρότητα, απλώνεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα, σε ζεστές αποχρώσεις της γης και του λευκού. Μόνο η ποιότητα του ήχου είναι μέτρια.
Μακάρι, πάντως, το «less is more» να εφαρμοζόταν και στο φαγητό, διότι το να παραγγείλεις στο «Coo» είναι μια περίπλοκη ιστορία. Τα ευγενέστατα παιδιά που σερβίρουν σου φέρνουν...

Εβδομάδα σκανδάλων, πλην Οικονομίας και Υποκλοπών



Τη Δευτέρα ανοίγει η αυλαία των Εξεταστικών Επιτροπών, ξεκινώντας απ΄το Βατοπαίδι. Την Τετάρτη πάμε Siemens και σε 6-7 εβδομάδες θα έχουμε τα πρώτα πορίσματα. Μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο και των πέντε Εξεταστικών Επιτροπών. Οι υπόλοιπες τρεις είναι Ομόλογα, Χρηματιστήριο, Γερμανός.
Προσέξτε ότι δεν θα συζητηθούν:
1ον :Οι Υποκλοπές, για τις οποίες το Πασόκ έσκιζε τα ιμάτιά του. Επέμενε σε κάθε ευκαιρία ότι θα φέρει στη Βουλή το «μέγα» σκάνδαλο των υποκλοπών και θα αποκαλύψει τους ενόχους, οι οποίοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο Γιώργος όμως παρασκηνιακά είχε «δώσει» την υπόθεση! Υπάκουσε στην πρεσβεία και δεν ακούμπησε καθόλου το θέμα ακολουθώντας την πολιτική συγκάλυψης και της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν θα σας αποκαλύψουμε βέβαια σε ποια πρεσβεία υπάκουσαν Γιωργάκης και Κωστάκης. Αποτελεί πληροφορία υψίστης διαβάθμισης.
2ον :Η Οικονομία και τα μαγειρέματα στα στατιστικά στοιχεία για τα οποία διασύρεται διεθνώς η χώρα και έχει καταντήσει περίγελος της Ευρώπης και των οικονομικών εντύπων του πλανήτη! Το σκάνδαλο των μαγειρεμένων στατιστικών από την προηγούμενη κυβέρνηση είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην καθημερινότητα του πολίτη σήμερα και στο μέλλον. Γιατί επηρεάζει τον ομαλό δανεισμό της Ελλάδας και τα spreads που έχουν ξεφύγει τελείως.

"Στη χειρότερη κατάσταση από τον εμφύλιο η Ελλάδα"

"Η Ελλάδα διανύει τη χειρότερη περίοδό της από την περίοδο του εμφυλίου", τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους, στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια προς τιμήν του διπλωματικού σώματος.

Εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατάσταση της χώρας, λέγοντας ότι ο πολιτικός κόσμος εμφανίζεται αδύναμος και ο λαός είναι αφηνιασμένος.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας ότι φοβάται κοινωνική αναταραχή, ενώ επισήμανε ότι ο νόμος δεν τηρείται και η αριστερά κηρύσσει την ανυπακοή στους νομούς.

Βολεύτηκε και η κόρη του Συμπιλίδη

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ!
ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Ο Γεώργιος Συμπιλίδης, γνωστός και ως αποστάτης του '93 καθώς ήταν ο τελευταίος αποχωρήσας που έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έκανε εμφανείς τους λόγους για τους οποίους σκύλιασε, προκειμένου να εκλεγεί ο Σαμαράς πρόεδρος της ΝΔ. Μόλις πριν από λίγες ημέρες βόλεψε την κόρη του στο γραφείο του Διευθυντή του Προέδρου της ΝΔ Κώστα Αρβανιτόπουλου. 
Ο κύριος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής απετέλεσε έναν από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του κου Σαμαρά στη μάχη για την προεδρική διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία και τώρα είναι ο διευθυντής του γραφείου του κου Σαμαρά.
Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν προχώρησε στην πρόσληψη της ...

Τώρα γελάς γιατί γελάς, συ δεν είσαι που έκλαιγες χθές;



Όταν ο Jeffrey ''έκλαιγε'' μόνος του για τους αγρότες... σε μία μοναδική παράσταση υποκριτικής ερμηνείας...

Η Rih Rih στην Oprah για την Αϊτή


Ο πρόεδρος Chavez κατηγορεί τους Αμερικάνους ότι προκάλεσαν το σεισμό στην Αϊτή


Που βρίσκεται η μπάλα του τέννις; .... Ouch!


Η Venus Williams στοTennis Australia. έκλεψε την παράσταση με την προκλητική της εμφάνιση και τον κόσμο να προσπαθεί να καταλάβει εάν φορούσε ή όχι εσώρουχα. Video εδώ

Το State Department καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον της Συναγωγής των Χανίων

Το State Department σε χθεσινή του ανακοίνωση καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις που δέχτηκε τις τελευταίες μέρες(5 και 16 Ιανουαρίου) η Συναγωγή των Χανίων Ετς Χαγίμ.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "η Συναγωγή βρίσκεται εκεί από τον μεσαίωνα και είναι ένα από τα τελευταία εβραϊκά μνημεία στο νησί. Μια επίθεση στη Συναγωγή Ετς Χαγίμ είναι μια επίθεση στην ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. …… η δεύτερη επίθεση προκάλεσε σημαντικές ζημιές στη Συναγωγή, καταστρέφοντας σχεδόν δυο χιλιάδες βιβλία και προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην ξύλινη οροφή του κτιρίου. …. αυτή η επίθεση είχε σαφή στόχο να ...

Παγκόσμια ερωτική περιοδεία από..τη φυλακή!


Αβίαστα και αβάδιστα στο χώρο σας; Μόνο που δεν πρόλαβαν να φτάσουν στη χώρα μας και βρέθηκαν στη φυλακή.
 Ο λόγος για δύο λυγερόκορμα μοντέλα το ένα 20 χρονών από την Λιθουανία και το άλλο 21 χρονών από την Ουγγαρία. Οι δύο κοπέλες έκαναν παγκόσμιες ερωτικές περιοδείες μέσω ιστοσελίδων όπου έκλειναν και τα ραντεβού τους.
Έτσι, αξιωματικοί του Τμήματος Ηθών κανόνισαν ραντεβού και τις έπιασαν στα πράσα.

Το κόστος του ραντεβού κυμαινόταν από 250 μέχρι 1.000 ευρώ ανάλογα τον χρόνο “εφαρμογής” των ερωτικών υπηρεσιών!

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 1.550 ευρώ αλλά και 9 προφυλακτικά! Ακόμη βρήκαν σημειώσεις με ..

Επιστρέφουν οι Ναΐτες

ΟΙ TEMPLARS ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Κρατάει αιώνες αυτή η κολώνια! Έχουν περάσει ήδη 25 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Uberto Eco αναβίωσε τις μνήμες και τη μυθοπλασία περί του θρυλικού τάγματος των Ναϊτών ιπποτών και επανέφερε στο προσκήνιο την μεθοδική αναζήτηση γύρω από το όλο ζήτημα, μέσα από το περίφημο "Εκκρεμές του Φουκώ". Πέραν όμως των συμβατικών μορφών γνώσης και αναζήτησης, η νέα εποχή μας εισαγάγει σε μια νέα διάσταση του θέματος μέσα από τον σύγχρονο κόσμο ενός video game. Ήταν μόλις πριν από 4 χρόνια, όταν η κυκλοφορία του Assassin's Creed I τάραξε τα νερά της παγκόσμιας βιομηχανίας των video games. Μέσα στα πλαίσια λοιπόν μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς ηλεκτονικών παιχνιδιών που η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν μπορεί να αγγίξει, έρχεται το Assassin's Creed II για να ταράξει και πάλι τα νερά, αυτή τη φορά ως άξια συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού. 
Η εταιρεία
Ubisoft, μας έδωσε μια διαφορετική πτυχή της ιστορίας των Ναϊτών: αυτή της διαχρονικής βεντέτας των μουσουλμάνων Assassins με τους περιβόητους Templars. Αυτή τη φορά όμως,

ΣΚΑΪ - Μαραθώνιος Αλληλεγγύης

Την Δευτέρα ο Μαραθώνιος του ΣΚΑΪ για την ενίσχυση της σεισμόπληκτης Αϊτής! Ο σταθμός, σε μια προσπάθεια
να συμβάλλει έμπρακτα στην βοήθεια που πρέπει να προσφέρουμε στον λαό της Αϊτής, έχει διοργανώσει έναν
τηλεοπτικό Μαραθώνιο ο οποίος θα μεταδίδεται την Δευτέρα καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας ανά τακτά χρονικά
διαστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στην ενίσχυση, κάντε κλικ στην επίσημη
ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ: http://www.skai.gr/articles/news/folder/Μαραθώνιος-αλληλεγγύης-για-την-Αϊτή/

Δικαίωση για τις περιουσίες των Κυπρίων στα κατεχόμενα


Η Αϊτή χρειάζεται άμεσα την βοήθειά μας


Βουλγαρική "επίθεση" στην Ελλάδα, λόγω μπλόκων


«Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ δεν θα πάρει ούτε το σύνολο του ΚΕΠ και της ΠΟλιτικής ΆΝοιξης»!!!


Με αφορμή τα επιλήψιμα πρόσωπα που περιστοιχίζουν το νέο αρχηγό το σύστημα ΠΑΣΟΚ εξαπολύει γενική επίθεση οριστικής απαξίωσης της ΝΔ



Όταν η Ντόρα Μπακογιάννη έλεγε πριν τις 29 Νοεμβρίου, ότι αρχηγό στη ΝΔ δεν πρέπει να εκλέξει το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», άλλοι την έβριζαν και άλλοι την ειρωνεύονταν… Όμως, η έμπειρη πολιτικός ήξερε πολύ καλά τι επρόκειτο να επακολουθήσει, στην περίπτωση της επικράτησης του «εκλεκτού» του συστήματος Αντώνη Σαμαρά. Το ήξερε και προειδοποιούσε εγκαίρως τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους, ώστε να έχει ήσυχη τη συνείδηση, όπως πάντα άλλωστε, απέναντι στην Παράταξη και τον τόπο.
Σήμερα, η ζοφερή προοπτική που απλώνεται για τη ΝΔ είναι ήδη ένα εφιαλτικό παρόν που και οι πιο δύσπιστοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ήθελε απεγνωσμένα το...

Πραξικόπημα, λόγω Αιγαίου, προετοίμαζαν το 2003 στην Τουρκία


"VETO" στη δικαιοσύνη με .... υπεκφυγές και τεχνάσματα

Η παύση κυκλοφορίας της εφημερίδας VETO αποτελεί άλλη μια ζωντανή απόδειξη για το βρώμικο και πολύ καλά στημένο παιχνίδι που έπαιξαν εν γνώση τους οι προκατειλημμένοι πολέμιοι της Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι προφανές ότι το κλείσιμο της εφημερίδας δεν έχει να κάνει με το εξευτελιστικά χαμηλό επίπεδο των πωλήσεων αλλά κυρίως με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το κατάπταιστο και άνανδρο δημοσίευμα της εφημερίδας λίγες ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση
για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έσφυζε από ό,τι πιο αηδιαστικό μπορεί να γραφτεί για πολιτικό αντίπαλο. Το πρώτο βήμα του Μάκη Τριανταφυλόπουλου ήταν να εκδιώξει επιδεικτικά και τεχνιέντως τον φερόμενο ως συγγραφέα του κειμένου, έτσι ώστε να ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι η απομάκρυνση του Θανάση Λάλα από την εφημερίδα αποτελεί ένδειξη μεταμέλειας. Όταν στη συνέχεια αντιλήφθηκαν πως με αυτού του είδους τα τεχνάσματα δεν πρόκειται να ξεγελασουν το δικαστήριο, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάτι πιο δυναμικό όπως το κλείσιμο της εφημερίδας, γεγονός για το οποίο θα επικαλεστούν ότι αποτελεί την πιο ισχυρή ένδειξη μεταμέλειας. Η ουσία της όλης υπόθεσης έγκειται στο να εξαληφθεί κάθε πιθανότητα υποχώρησης της κας Μπακογιάννη από μέρους της, διότι είναι βέβαιο πως οι συγκεκριμένοι γλύφτες θα κινηθούν προς την κατεύθυνση της ικεσίας και της λύπησης προκειμένου να γλιτώσουν. Το ζητούμενο είναι ότι δεν πρέπει να την γλιτώσουν έτσι απλά, διότι πρέπει να μάθουν να μαζεύουν την γλώσσα τους.

Καταδικάζει ο Οικ. Πατριάρχης τον εμπρησμό στη Συναγωγή των Χανίων

Την απόπειρα εμπρησμού της συναγωγής των Χανίων, καταδικάζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Κεντρικού

Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Μωϋσή Κωνσταντίνη.

«Μετά πολλής λύπης επληροφορήθημεν εν τω Οικουμενικώ Πατριαρχείω περί της νέας αποπείρας εμπρησμού», αναφέρει ο κ. Βαρθολομαίος στην επιστολή του και καταδικάζει την πράξη αυτή, ως και πάσα ενέργεια βίας και τρομοκρατίας και δη εναντίον τόπων λατρείας του Θεού».

«Εκφράζομεν υμίν τη βαθεία συμπάθεια της καθ΄ ημάς Αγιωτάτης Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως και ημών προσωπικώς επί το θλιβερό γεγονότι τούτο, ευχόμεθα δε όπως ο Θεός διαφυλάττει υμάς και την εν Ελλάδι Εβραϊκή κοινότητα από πάσης προσβολή», καταλήγει ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Η "κλίκα" των λαϊκιστών του Σαμαρά υπεύθυνη για την οικονομική κατρακύλα του 2009...



Άστραψε και βρόντηξε χθες ο πρώην "τσάρος" Γιώργος Αλογοσκούφης στη συνέντευξή του στο Real FM και το Νίκο Χατζηνικολάου. Καταλόγισε τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την αδυναμία και ατολμία της Κυβέρνησης Καραμανλή να πάρει τα αναγκαία οικονομικά μέτρα το 2009 στους "κρατιστές λαϊκιστές" της ΝΔ! Μια μικρή, αλλά "καταστροφική" όπως την αποκάλεσε, ομάδα βουλευτών που "εκβίαζαν" την Κυβέρνηση με την ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καθιστώντας αδύνατη τη λήψη των αναγκαίων δυσάρεστων μέτρων που θα είχαν ίσως αποσοβήσει τη σημερινή οικονομική χρεωκοπία...
Ποιους εννοεί ο Αλογοσκούφης; Δεν χρειάζεται να... βασανίσουμε το μυαλουδάκι μας, αφού τα "ψάρια" τσίμπησαν από μόνα τους... Πρώτος και... καλύτερος ο Γιάννης Μανώλης, από τα "πρωτοπαλίκαρα" της "νέας" Νέας Δημοκρατίας του Σφουγγαράκη, που θεώρησε εαυτόν "θιγόμενον" και βγήκε να "τα χώσει" στον πρώην Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών...
Μόνο που όλοι θυμόμαστε το βρώμικο ρόλο του, όταν έβγαινε καθημερινά σα "μαϊντανός" στα νταβατζηδοκάναλα και πέρναγε την Κυβέρνηση της ΝΔ "γενεές δεκατέσσερις"!!! Το έπαιζε "κοινωνικά ευαίσθητος" και "λαϊκοδεξιός", τρομάρα του!
Άραγε, από τότε "δούλευε" για το σημερινό "αφεντικό" που με τόσο πάθος "υπερασπίζεται" απέναντι στους... "επάρατους νεοφιλελεύθερους"...;

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνέντευξη Αλογοσκούφη...


Γιωργάκη, κάνε ένα ...μικρό flash back.!

Την θυμάσαι την περσινή μούρη σου Γιωργάκη; Αν όχι, ρίξε μια ματιά στην ...εικόνα σου.
Ποιός στ' αλήθεια να το φανταζόταν, ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο, αυτή η μούρη θα ήταν σήμερα ...πρωθυπουργός της χώρας;
Πέρσι τέτοιον καιρό Γιωργάκη κι' ενώ ήσουν ...αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουτέστιν ένα μόνιμα καρφιτσωμένο "όχι σε όλα", πήρες ...αλά μπρατσέ τον σύντροφο Νομάρχη Πειραιώς και ντογρού κατά το πρώτο λιμάνι της χώρας.
Όλα εδώ πληρώνονται Γιωργάκη.!
Πέρσι πλήρωσες και τα ναύλα των Κρητικών αγροτών για να έρθουν στας ...Αθήνας, και με τα αγροτικά (επιδοτούμενα) και σχεδόν ερπιστριοφόρα τρακτέρ τους, τους καλούσες να κάνουν πορεία στο σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.!
Ήσουν από τότε για κλάματα Γιωργάκη, αλλά φαίνεται πως ο Ελληνικός λαός κατελήφθη εν υπνώσει, και συ εν μια νυκτί ανέλαβες χρέη κυβερνήτη της χώρας, ως Παπανδρέου ο Γ' μέλος της δυναστείας του ...Παπανδρεϊσμού.
Καλά να πάθεις Γιωργάκη, και μαζί με σένα ας αυτομαστιγωθούν και οι απανταχού κοψοχέρηδες. Προσωπικά από σένα δεν έχω καμία ......

Έκανε «Μάγια» στο ΠΑΣΟΚ, έμεινε και στην ΕΡΤ...


Mια φορά και ένα καιρό μαλώνανε στην ΕΡΤ για μια σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Η μάγια η μέλισσα», καθώς λέγανε ότι την αγοράσαμε πανάκριβα. Βέβαια τότε δεν ήταν στην μόδα οι λέξεις διαφάνεια, περικοπές, νόμιμο και ηθικό και έτσι το ζήτημα ξεχάστηκε αμέσως. Τα χρόνια πέρασαν, μαζί με εμάς μεγάλωσε και ο προυπολογισμός της ΕΡΤ και ξάφνου εμφανίστηκε μια άλλη Μάγια, που μας αναστάτωσε. Αυτή η Μάγια με το επίθετο Τσόκλη, γυρίζει όλο τον κόσμο με μια ταξιδιωτική εκπομπή και μας φέρνει εικόνες από διάφορα μέρη του πλανήτη. Βλέποντας την θαμπώθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου και την έβαλε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου και εξελέγη.
Έλα όμως που η κυρία βουλευτής καθώς δεν υπάρχει ασυμβίβαστο αποφάσισε ότι έχει υπερβολικό χρόνο από τα πολιτικά της καθήκοντα και έτσι αποφάσισε να ...

Οι Έλληνες «απέσυραν» 3,3 δισ. από τους λογαριασμούς τους

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΟΚ !!!
ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ  ΤΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΑΝΗΚΕ ΗΔΗ ΣΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Μικρότερο υπόλοιπο καταθέσεων νοικοκυριών αλλά και επιχειρήσεων,κατά 3,3 δισεκατομμύρια ευρώ, δείχνει για το διάστημα Σεπτέμβριος-Νοέμβριος του 2009, το δελτίο οικονομικής συγκυρίας της Τράπεζας της Ελλάδος.Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το σύνολο των ...

Πλήρωνε ο ΕΟΤ τον προσωπικό φωτογράφο του Μαρκόπουλου !!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
 
H εταιρεία που βλέπετε (πατήστε κλικ) ανήκει στον προσωπικό φωτογράφο του πρώην υπουργού Τουρισμού Κώστα Μαρκόπουλου (Ν. Μποτονάκης). Ο φωτογράφος χρησιμοποιείτο από τον πρώην υπουργό και για...

ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ η ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

Την επανεκλογή του στην προεδρεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας διεκδικεί εκ νέου ο αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης. Με δεδομένο ότι έχει βολέψει αρκετά παιδιά στην Ένωση, δεν κινδυνεύει να χάσει το συγκεκριμένο θώκο. Από κει και πέρα ο Κοκκινούλης ενδιαφέρεται πρωτίστως για μια θέση στην επόμενη σύνθεση της...

Και στην Κεντρική Επιτροπή η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την επανεμφάνισή της, μιλώντας στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ και λέγοντας για το σχεδιο «Καλλικράτης» ότι «η διοικητική μεταρρύθμιση μπορεί να γίνει, αν προχωρήσει σωστά, καθώς καλύπτει τις βασικές απαιτήσεις που έχει θέσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά απαιτείται ξεκάθαρη αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων και των πόρων». Αυτή η ελαφρά διαφοροποίηση από την επίσημη στάση της ΝΔ θεωρείται η αρχή μιας σειράς αυτόνομων παρεμβάσεων που θα κάνει. Το Σάββατο θα παραστεί και... στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ που θα ασχοληθεί με το ...

Χιονοστιβάδα .... Γιώργος (πρώην Γιωργάκης)



Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


Λογαριασμός κινητού, κρατικοδίαιτου στελέχους του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ωραίος.
Το στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ χρέωσε μέσα σε έναν μήνα,το Ελληνικό Δημόσιο, με το κινητό τηλέφωνο που του είχε παραχωρηθεί,το ποσό των 11.874,0187 ευρώ(!!!) για το χρονικό διάστημα από : 8/9/2009 έως 7/10/2009.
Προφανώς ο "μάγκας" κινητοποιούσε ψηφοφόρους,εκείνο το χρονικό διάστημα (ακριβώς το διάστημα των εκλογών) και χρέωνε το κινητό που πλήρωνε η υπηρεσία του.
Εκτός και αν κάνει τηλεφωνικό σεξ με ....

Κοντράρει τον Σαμαρά ο Στυλιανίδης! Μοχλός πίεσης οι εκλογές στην ΟΝΝΕΔ


ΑΠΟ piazzadelpopolo.blogspot.com
Μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για εκλογή προέδρου της ΟΝΝΕΔ από τη βάση άρχισαν να διαφαίνονται και οι πιθανές υποψηφιότητες, με αντίκτυπο και στο εσωκομματικό τοπίο του κόμματος.
Η «σαμαρική» πιθανή υποψηφιότητα είναι αυτή τουΚώστα Χατζή, στελέχους του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει θητεύσει δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ στο υπουργείο Πολιτισμού, αποτελεί βασικό «κρίκο» του με τη νεολαία και ως πρώην υπεύθυνος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας έχει σχέσεις με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Κώστα Μαρκόπουλο.
Από την άλλη υπάρχει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην ...

Πότε θα καταλάβουν ότι συρρικνώνεται η Νέα Δημοκρατία;


Νέο φάουλ Ρηγίλλης με τους αγρότες

Νέο χοντρό ατόπημα της Ρηγίλλης με τους αγρότες, το οποίο προφανώς οφείλεται όχι τόσο στην απειρία της ηγετικής ομάδας, όσο στη χαλαρή κομματική συνείδηση που διέπει τα μέλη της .

Σήμερα ο Σαμαράς συναντιέται με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ, του κατεξοχήν οργάνου του ΠΑΣΟΚ στον αγροτικό κόσμο, ενώ δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τους επικεφαλής της Συνομοσπονδίας Δημοκρατικών Συλλόγων (ΣΥΔΑΣΕ) που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία.

Τελικά στην σύσκεψη με την ΠΑΣΕΓΕΣ εκλήθησαν, την τελευταία στιγμή και οι της ΣΥΔΑΣΕ, της οποίας οι Συνδικαλιστές δήλωσαν ότι είναι ...

Για ποιο λόγο επικρίνετε το Σαμαρά για το high class τραπέζωμα στη γιορτή του;

Είναι ακατανόητη η επιμονή κάποιων να εγκαλούν τον κο. Αντώνη Σαμαρά για το γεγονός ότι επέλεξε υπερπολυτελές εστιατόριο, στο οποίο η χρέωση κατ’ άτομο μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα διακόσια ευρώ, προκειμένου να τραπεζώσει φίλους για τη γιορτή του.
Κατ’ αρχήν, ο άνθρωπος έχει πολλά χρήματα και ουδέποτε το απέκρυψε.
Αλλά και να μην πήγαινε εκεί με την παρέα του, σάμπως τα χρήματα που θα εξοικονομούσε θα τα έδινε σε κάνα φτωχό; Και πάλι σε ‘κείνον θα έμεναν. Επομένως;;;
Όσο για τον ισχυρισμό κάποιων ότι αυτή η πολυτέλεια αποτελεί πρόκληση εν μέσω οικονομικής κρίσης, θα είχαμε να αντιτείνουμε τα ακόλουθα.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε και ουδείς τα έχει διαψεύσει, ο κος. Σαμαράς πήγε δώδεκα χρόνια (δημοτικό και γυμνάσιο) στο Κολλέγιο Αθηνών, το πανάκριβο σχολείο της ελληνικής αριστοκρατίας και πλουτοκρατίας και μετά, σπούδασε για έξι χρόνια στη Βοστώνη και πάλι σε πανάκριβα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Έκανε δύο χρόνια φαντάρος, σίγουρα όχι στον Έβρο και με το που έλαβε το απολυτήριο, εξελέγη βουλευτής στη Μεσσηνία, κληρονομώντας την έδρα του ...

Τελειωμένος πολιτικά ο Κώστας Μαρκόπουλος!


(Αναδημοσίευση από το UDemand)

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κώστα Μαρκόπουλο που έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον προσωπικό και πολιτικό του φίλο Α.Σαμαρά τον οποίο ο πρώτος στήριξε ένθερμα στη μάχη της διαδοχής...

Τα στοιχεία που έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας το fimotro και αφορούν το μεγάλο φαγοπότι στον ΕΟΤ φαίνονται πως είναι αδιάσειστα!Απευθείας ανάθεση σε διαφημιστικές εταιρείες που ξεπερνούν το ποσό των 600.000 φέρεται να έδωσε για την προώθηση της χώρας στη Ν.Υόρκη ...

Ο Γ. Παπαγιάννης μέσω του extra 3 σήμερα έδωσε συνέχεια στο θέμα αφήνοντας να εννοηθεί ότι...

Ο Κοκκινούλης χάθηκε...


(Αναδημοσίευση από το Δεξί Χαφ)

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ


Ενώ οι απεργιακές κινητοποιήσεις των αγροτών βρίσκονται προ των πυλών, ο αγροτοσυνδικαλιστής προσπαθεί να τους μιλήσει, να τους πει κάτι και να τον ακούσουν, όμως τρώει πόρτα και πλέον τον
θεωρούν γραφικό. Τους έχει ενοχλήσει που αναμείχθηκε τόσο πολύ με τα πολιτικά και πλέον τον θεωρούν ξένο σώμα... Ας πρόσεχε όλα έχουν το τίμημα τους!!!


Οι καμπάνες της Κωνσταντινουπόλεως…

(Αναδημοσίευση από το Πολιτικό Ιστολόγιο του Πέτρου Τατούλη)


Τις καμπάνες της Κωνσταντινούπολης, της Βασιλευούσης –όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει- χτυπούσε επί μακρόν ο σημερινός εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επί των ημερών Καραμανλή, προκειμένου να μας προειδοποιήσει όλους για τον ολισθηρό δρόμο που είχε επιλέξει αυτή η κυβέρνηση να οδηγήσει την χώρα. Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε προχθεσινό βραδινό πάνελ που εκόσμησε με την παρουσία του ο κ. Παναγιωτόπουλος, απορρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε προσωπική ευθύνη για την πενταετή νεοκαραμανλική καταστροφή που κληροδότησε στη χώρα τα σημερινά της πρωτοφανή αδιέξοδα. Μιλούσε. Προειδοποιούσε. Χτύπησε τις βαριές καμπάνες της Πόλης. Είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, πολιτικός εκ των κορυφαίων επιλογών της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ.


Είναι τα πράγματα έτσι; Προφανώς...