Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Οικογενειοκρατία στη Ρηγίλλης όσο ποτέ άλλοτε

"Σόι πάει το βασίλειο"
Εκεί που βγήκε πρόεδρος στη ΝΔ για να χτυπήσει το κατεστημένο, το σύστημα, τους μηχανισμούς και την οικογενειοκρατία, η Ρηγίλλης μετατρέπεται σε μια …. μεγάλη οικογένεια βολεμένων συγγενών! Μια ωραία ατμόσφαιρα από ανιψιούς, συζύγους, κόρες και γαμπρούς. Είδαμε προηγουμένως την κόρη του Συμπιλίδη, πως βολεύτηκε, στο γραφείο του «κυρ διευθυντά»!
Παράλληλα, ο «Σχέσεων και Κοινωνίας», Δ. Καραχάλιος έσπρωξε την κόρη του Ερμιόνη να εκτελεί χρέη γραμματέως του προέδρου Αντώνη και ο αρραβωνιαστικός της Ερμιόνης, ο Άγγελος, έγινε γραμματέας του πεθερού!
Ο Βερναδάκης, πρώην ΟΑΕΔ, απέσπασε τη γυναίκα του στο νεοκλασικό και το ίδιο «έξυπνα» σκέφτηκε και ο Μενέλαος της Λαϊκής Δεξιάς. Ο περίφημος Δασκαλάκης. Λέγεται ότι η γυναίκα του είναι αποσπασμένη (δημόσια υπάλληλος φυσικά) στη Ρηγίλλης. Μάλιστα ο Μενέλαος είναι το "παιδί" που κανονίζει τη λίστα των εκκαθαρίσεων. Προσθέτει και αφαιρεί ονόματα από τις λίστες σαμαρικών και ντορικών. Είναι αυτός που «σφουγγαρίζει» στο όνομα του Αντώνη. Έτσι πήραν πόδι οι περισσότεροι αποσπασμένοι για να μετατραπεί το κόμμα σε ένα μεγάλο «δεσμό αίματος». Πως θα έσταζε αίμα διαφορετικά η σαμαρική Ρηγίλλης;
Αυτό θα πει αξιοκρατία! Γι’ αυτήν την αξιοκρατία πάλεψαν τα παλικάρια του Σαμαρά!
Πάμε να γίνουμε μια μεγάλη Πολιτική Άνοιξη!
Έτσι, ο Αντώνης, θα ελέγξει το κόμμα "ακόμη και σε επίπεδο κλητήρων", όπως λέει ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :