Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Εβδομάδα σκανδάλων, πλην Οικονομίας και Υποκλοπών



Τη Δευτέρα ανοίγει η αυλαία των Εξεταστικών Επιτροπών, ξεκινώντας απ΄το Βατοπαίδι. Την Τετάρτη πάμε Siemens και σε 6-7 εβδομάδες θα έχουμε τα πρώτα πορίσματα. Μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο και των πέντε Εξεταστικών Επιτροπών. Οι υπόλοιπες τρεις είναι Ομόλογα, Χρηματιστήριο, Γερμανός.
Προσέξτε ότι δεν θα συζητηθούν:
1ον :Οι Υποκλοπές, για τις οποίες το Πασόκ έσκιζε τα ιμάτιά του. Επέμενε σε κάθε ευκαιρία ότι θα φέρει στη Βουλή το «μέγα» σκάνδαλο των υποκλοπών και θα αποκαλύψει τους ενόχους, οι οποίοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο Γιώργος όμως παρασκηνιακά είχε «δώσει» την υπόθεση! Υπάκουσε στην πρεσβεία και δεν ακούμπησε καθόλου το θέμα ακολουθώντας την πολιτική συγκάλυψης και της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν θα σας αποκαλύψουμε βέβαια σε ποια πρεσβεία υπάκουσαν Γιωργάκης και Κωστάκης. Αποτελεί πληροφορία υψίστης διαβάθμισης.
2ον :Η Οικονομία και τα μαγειρέματα στα στατιστικά στοιχεία για τα οποία διασύρεται διεθνώς η χώρα και έχει καταντήσει περίγελος της Ευρώπης και των οικονομικών εντύπων του πλανήτη! Το σκάνδαλο των μαγειρεμένων στατιστικών από την προηγούμενη κυβέρνηση είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη επιρροή στην καθημερινότητα του πολίτη σήμερα και στο μέλλον. Γιατί επηρεάζει τον ομαλό δανεισμό της Ελλάδας και τα spreads που έχουν ξεφύγει τελείως.

Δεν υπάρχουν σχόλια :