Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Τι ακούγεται;

Με τους μισούς βουλευτές της ΝΔ έχει συναντηθεί τον τελευταίο καιρό ο Καρατζαφέρης.
Η Ρηγίλλης ενδιαφέρεται έντονα να μάθει τι θέλει ο Καρατζαφέρης στα χωράφια τους και έχουν βάλει δικούς τους να αποδέχονται τα ραντεβού του Γιώργαρου.
 Ο Γιώργαρος παίζει χάος στα παίγνια του Λαζαρίδη!

Κανονικά οι Μουρούτηδες έπρεπε να μιλάνε με τους βουλευτές του ΛΑΟΣ. Αλήθεια με αυτόν τον Βορίδη που αρέσει τόσο πολύ στους λαϊκοδεξιοπατριώτες του Αρχηγαντώνη, τί έχει γίνει τελικά; Θα τον πάρουν ή τον «έφαγε» και αυτόν ο Κάρατζαφ; Θεωρούνταν σίγουρο ότι θα προσχωρούσε στο Σαμαρέϊκο.
Πού ακριβώς βρίσκεται η «υπόθεση»; Μήπως και πού σκάλωσε;

Στα ύψη τα spreads της αλαζονείας

Φουντώνει η κόντρα Μαντούβαλου – Μιχαλολιάκου στον Πειραιά

Η κόντρα στον Πειραιά για τις δημοτικές εκλογές έχει ανάψει για τα καλά. Παραμονές της 25ης Μαρτίου ο Μαντούβαλος παρουσίασε το συνδυασμό του «Πειραιάς-Θρύλος». Ο Μιχαλολιάκος σκύλιασε. Όχι για την παρουσίαση του συνδυασμού αλλά για την επιτυχία της συγκέντρωσης. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 3000 κόσμος! Οι πράκτορες της Ρηγίλλης δεν μπορούσαν να το χωνέψουν!
«Πώς θα το πούμε στον μεγάλο»; Το χειρότερο ήταν η παρουσία πλήθους τοπικών στελεχών.
Δεν πάνε με τίποτε τον Μαντούβαλο στην Ρηγίλλης …..
Ειδικά μετά τον «Θρύλο» του!

Όταν οι πολιτικοί χορεύουν ..

Ο Δημήτρης είναι και άνθρωπος και θεσμός ....

Βαθιά αναπνοή και ετοιμασθείτε να καταδυθούμε στα βάθη του «πολιτικού πολιτισμού»... Ο Δημήτρης («δεν κλέψαμε») Αβραμόπουλος, ερωτηθείς σχετικώς με την πρόταση αλλαγής του ονόματος της Ν.Δ. απάντησε ως εξής: «Θυμίζω ότι απευθύνετε την ερώτησή σας στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και, ως εκ της θέσεώς μου, έχω την επιπλέον ευθύνη να συνθέτω απόψεις. Αν τεθεί τέτοιο ζήτημα, διότι ακόμη δεν έχει τεθεί, κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου, θα το δούμε. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει τεθεί. Και δεν θα ήθελα με τη δική μου άποψη να προκαταλάβω τις εργασίες του συνεδρίου».
Οσοι λόγω συνήθειας ή διαστροφής παρακολουθούν τις εξελίξεις, πρέπει να θυμούνται ότι η σχετική πρόταση ετέθη από τον ίδιο τον ...

Point system και στα στελέχη της Ρηγίλλης

Τελευταίας εσοδείας βαθμολογήσεις στη Ρηγίλλης είναι το point system στα στελέχη. Τα στελέχη της Άνοιξης ανακάλυψαν επιτέλους τον τρόπο που θα τους βοηθήσει να ξεφορτωθούν ευκολότερα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η ατζέντα παραμένει άκρως μυστική και πρόσβαση σε αυτήν έχουν μόνο στελέχη έμπιστα στον πρόεδρο. Οι βαθμολογήσεις κάτω του 10 αποτελούν προθάλαμο εξόδου. Εννοείται ότι οι μη αρεστοί θα «τρώνε πολύ ξύλο»!
Στην λίστα των στελεχών, τη χαμηλότερη βαθμολογία παίρνει ο Μενέλαος Δασκαλάκης. Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Καραμανλή. Η παρέα του Μενέλαου ενοχοποιείται με το «αποτυχημένο» καραμανλικό παρελθόν. Ο κακομοίρης ο Μενέλαος θερμοπαρακαλεί να τον κατεβάσουν τουλάχιστον Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο. Μην πάει σαν τον σκύλο στ’ αμπέλι! Τη συγκεκριμένη Περιφέρεια όμως ο αρχηγός την έχει τάξει σε μια ντουζίνα κολλητών του. Άδικα παρακαλεί …

Οι μάσκες πέφτουν για τον Χατζή..


Οι μάσκες πέφτουν. Το ήθος, η μαχητικότητα, και η ιδεολογία του Κώστα Χατζή εξαντλούνται στα λόγια. Τα πρωτοπαλίκαρα και γεροντοπαλίκαρα του διαθέτουν τη μαχητικότητα του παράγοντα, το ήθος του λαμόγιου και την ιδεολογία της αρπαχτής. Είναι φθαρμένα προϊόντα του παλιού συστήματος στο οποίο ο Κώστας Χαζτής βρίσκει στηρίγματα. Κατά τ' άλλα πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι ή κύλησε ο Τέτζερης και βρήκε το καπάκι. Έτσι, θα πάτε την ΟΝΝΕΔ ψηλά κ. Χατζή; Είτε τα γνωρίζατε όλα αυτά και τους καλύπτετε, είτε τα αγνοείτε και πέφτετε απο τα σύννεφα, που πολύ αμφιβάλλουμε για το δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση η αδιαφορία σας ή η άνοια σας είναι επικίνδυνες για το μέλλον της οργάνωσης.

Το «βαθύ λαρύγγι» ψάχνουν να βρουν στο ΠΑΣΟΚ

Που ακριβώς ψάχνουν δεν ξέρουμε.
Πάντως όλοι διαπιστώνουν την ύπαρξη ενός πολύ μεγάλου λαρυγγιού στην κυβέρνηση και ενδέχεται στο Μαξίμου.

Κατηγορούν ο ένας τον άλλο για τις διαρροές στο εξωτερικό και γίνεται ο μαύρος χαμός.

Μέχρι και πράκτορα της «Golden Sachs» τον είπανε!

Πάντως αν το βρείτε να μας το πείτε.
Μην το κρατήσετε μόνο για την πάρτι σας!

Χαστούκι και από την Fitch. Υποβάθμισε το ελληνικό χρέος

Ο οίκος αξιολογήσεων Fitch προχώρησε σε υποβάθμιση του μακροπρόθεσμου χρέους της Ελλάδας, τόσο για το χρέος σε εγχώριο όσο και σε ξένο νόμισμα. «Η υποβάθμιση αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης στο πλαίσιο της αυξημένης αστάθειας των αγορών».
Η προοπτική του ελληνικού χρέους της χώρας κρίνεται από τον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης «αρνητική». Η Fitch θεωρεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Ελλάδα να πετύχει μείωση του ελλείμματος.

Έρχεται ή δεν έρχεται το ΔΝΤ;

Μας τρέλαναν σήμερα. Τη μια έφερναν το ΔΝΤ και την άλλη το έπαιρναν πίσω. Ήταν η μέρα της φήμης και της διάψευσης. Η επενδυτική τράπεζα UBS έβλεπε ΔΝΤ ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο πρώην επικεφαλής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, Γ. Γουάιτ επισημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει πράξεις, ενώ ο ελληνικός λαός πρέπει να πιει το «πικρό φάρμακο»

Η πολυαγαπημένη μας η Goldman Sachs βλέπει εμπλοκή του ΔΝΤ για 18 μήνες

Αποφασίστε επιτέλους για να ξέρουμε κι’ εμείς πως θα χρεοκοπήσουμε!

Ξεχάστε τη ΝΔ, έτσι όπως την ξέρατε.

Μισαλλόδοξοι και φοβικοί τύποι κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο της Ρηγίλλης!
Τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο. Η Νέα Δημοκρατία ως μεγάλο, δημοκρατικό και φιλελεύθερο κόμμα έχει κλείσει τον κύκλο της. Την ταφόπλακα βάζει ο αρχηγός Αντώνης που θέλει να «αναστήσει» την «ελληνική δεξιά». Αυτήν με τα γαμψά νύχια που η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει για πάντα να ξεχάσει. Πολλοί Έλληνες και στο άκουσμα μόνο της λέξης, αισθάνονται άβολα. Ο αρχηγός ανατρέπει ιδεολογικές ισορροπίες στο εσωτερικό του κόμματος, για το χατίρι μιας μαύρης κλίκας στο παρασκήνιο της Νέας Ρηγίλλης. Για να ικανοποιηθούν τα χαοτικά παίγνια των κομπλεξικών Λαζαριδομουρούτηδων. Αυτών των φοβικών τύπων που αγνοούν τι θα πει διάλογος και προσπαθούν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, τις ιδεολογικές τους ακρότητες σε ένα πρώην «μεγάλο και ανοιχτό κόμμα».
Οι διαφορετικές τάσεις και απόψεις μέσα στο κόμμα αντιμετωπίζονται με πρωτοφανή εχθρότητα και … διώκονται. Οι οπαδοί του Αρχηγαντώνη απαιτούν διώξεις με κραυγές και πρωτόγνωρη για τη ΝΔ μισαλλοδοξία και φανατισμό. Οι περισσότεροι πλέον κεντρώοι και κεντροδεξιοί δεν αισθάνονται τμήμα αυτής της παράταξης και παραμένουν άστεγοι κομματικά από τη στιγμή που οι ακραίες τάσεις επικράτησαν στο κόμμα! Δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται περισσότερο κοντά στο ΠΑΣΟΚ ιδεολογικά πλέον παρά σε αυτό το φρούτο που λανσάρουν κάποιοι αρρωστημένοι υπερπατριώτες και τρελαμένοι λαϊκοδεξιοί, που βρίσκονται στο πλευρό του Αρχηγαντώνη!

Την πιο σοβαρή στάση κράτησε η Ντόρα


Τη στιγμή που ο Έλληνας αισθάνεται στο πετσί του την αισχρή φοροεισπρακτική επίθεση από το Κράτος του ΠΑΣΟΚ κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία εξακολουθούν να ασχολούνται με τα εσωκομματικά θέματα. Πολύ ορθά η Ντόρα επέλεξε να βρίσκεται στη Βουλή και να είναι η μόνη που θα κρατάει ψηλά τη σημαία της ΝΔ και θα αντιπολιτεύεται τους πράσινους ψεύτες.
Εσείς κ. Σαμαρά ασχοληθείτε με τα...

συμβαίνει ΤΩΡΑ:Ξεκόλλησε από το 9 ο Αβραμόπουλος. Πήρε δεκατριάρι!

Πριν από λίγο ενημερώθηκε ο Δημητράκης ο Αβραμόπουλος (όχι απ’ τον Πάνο πάντως) ότι αναβαθμίζεται στο point system και ξεκόλλησε απ’ το εννέα. Δεν του άρεσε καθόλου του Δημήτρη το εννιά.
Πηγαίνει στο 13, μαζί με τον Κουκοδήμο. Πάντως παραμένει στην κατάταξη 13α ο Κώστας και ο Δημήτρης πάει 13β. Είναι σίγουρα πιο δραστήριος ο Κουκοδήμος, πρώην αθλητής γαρ. Ξέρει και από διαμεσολαβήσεις! Με καμιά εικοσαριά non papers θα πάει ο Κουκοδήμος 13β και γίνεται το πρώτο δεκατριάρι ο Δημητράκης!

"Τελευταίο αντίο" στον 15χρονο Αφγανό Χαμιντουλά Νατζαφί

"Αναγκαστήκαμε να φύγουμε από την τρομοκρατία και τη βρήκαμε ξανά μπροστά μας". δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου Αφγανού Χαμιντουλά Νατζαφί , κατά τη διάρκεια της τελετής αποχαιρετισμού στο κοιμητήριο Καισαριανής.

"Η τυφλή βία είναι παντού" τόνισε ο πατέρας του παιδιού που βρήκε το θάνατο από την έκρηξη βόμβας στην οδό Ιακωβάτων στα Πατήσια.

Στην τελετή παρέστη και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι χρέος της Πολιτείας είναι να ολοκληρώσει τις πολιτικές για το άσυλο και την ...

Γίνεται του non paper στη νέα ΝΔ

Καλά δεν έχουν άλλη δουλειά εκεί στη ΝΔ και το έχουν ρίξει στις διαρροές, στους εκβιασμούς και στα non papers? Το σπίτι του τρελού non paper θα καταλήξει η Ρηγίλλης. Παίρνουν άραγε μεγαλύτερο βαθμό στο point system του Αρχηγαντώνη αυτοί που κάνουν περισσότερες διαρροές;
Αυτός ο Αβράμ πόσα non papers βγάζει την ημέρα; Κρατά λογαριασμό; Κάθε διαρροή πόσα «πουά» παίρνει; Πώς να δικαιολογήσει όμως τα αδικαιολόγητα. Ξέχασε ότι ζητούσε θητεία για τον Πρόεδρο και ταύτιζε τις θέσεις του τότε με την αξιοκρατία, τη δημοκρατία και την αξιοπιστία; Που πήγαν οι μεγαλόστομες διακηρύξεις του; Έγιναν φέιγ βολάν non papers τώρα και υποτάσσονται όλα στις στημένες «πλειοψηφίες» και στο δόγμα των 800.000 που ψήφισαν τον αρχηγό Αντώνη;
Κύριε Αβράμ αφήστε τα τρελόχαρτα και θυμηθείτε τι λέγατε πριν λίγους μήνες! Μην γίνεστε τόσο φαιδρός πλέον! Πως θα τα μαζέψετε μετά τα τρελόχαρτα που πετάτε στην πλατεία;

Ευτυχώς που η αναπνοή δεν φορολογείται...


ΕΚΤΑΚΤΟ:Παραιτούνται όσοι πήραν κάτω από τη βάση στο point system του Αντώνη…

Μεγάλη αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία σήμερα. Έντονα ενοχλημένοι με το βλακώδες point system του Πάνου και του Μουρούτη, είναι όσοι πήραν κάτω από τη βάση. Θεωρούν τους εαυτούς τους ριγμένους και τους βαθμολογητές τους εντελώς ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ. Απαιτούν δηλώσεις στήριξης και κάλυψη από τον αρχηγό διαφορετικά υποβάλλουν παραιτήσεις. Όσο και να θέλουν να κρύψουν με ψευτοδιαρροές και εκβιαστικά non papers την κατάντια της νέας ΝΔ, ο χαμός και τα αγεφύρωτα χάσματα μεταξύ των στελεχών δεν κρύβονται!
Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι μπάχαλο!

Παρέμβαση Καρατζαφέρη στη διένεξη Σαμαρά-Ντόρας!


Συμβουλές προς την ηγεσία της ΝΔ έδωσε πάλι σήμερα ο Γ. Καρατζαφέρης, αυτή τη φορά παρεμβαίνοντας στο ζήτημα της μη παρουσίας της Ντόρας Μπακογιάννη στην ΚΕ του κόμματος την Κυριακή.
«Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να παραμερίζονται και να απομακρύνονται από το τραπέζι των αποφάσεων στελέχη του βεληνεκούς της κ. Μπακογιάννη. Η κ. Μπακογιάννη μπορεί να προσφέρει στην παράταξη και στον τόπο και δεν γίνεται να μπει στο χρονοντούλαπο», δήλωσε με νόημα στο Αλτερ, ενώ έβαλε κι άλλο λάδι στη φωτιά κάνοντας γνωστό ότι...

Στις 17 Απριλίου κυκλοφορεί το “plundered my soul” των Rolling Stones

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί σε single ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι των rolling Stones. Στις 17 Απριλίου, ανήμερα της Record Store Day, ημέρας αφιερωμένης στην υποστήριξη των ανεξάρτητων δισκοπωλείων. Το “plundered my soul” υπάρχει από την εποχή της ηχογράφησης του Exile on the main street, το κλασσικό album των Rolling Stones που κυκλοφόρησε το 1972.
Την ίδια μέρα θα παρουσιάσουν νέα singles οι Beastie Boys, REM, Sonic Youth, Soundgarden.

Ερχεται (;) το κεντροδεξιό κόμμα της Ντόρας...


Παθιασμένη με τη δημιουργία του κόμματός της η Ντόρα Μπακογιάννη. Η ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας και ο σπαραγμός στο επικοινωνιακό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, που έχει γίνει το αγαπημένο θέμα των ΜΜΕ, δημιουργούν την ανάγκη της δημιουργίας νέου κόμματος στο χώρο της κεντροδεξιάς.
Οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα...

Κανείς δεν μπορεί να διασπάσει την αληθινή Νέα Δημοκρατία!


Οργιάζουν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια πολιτικής φαντασίας (;) περί «διαγραφής» της Ντόρας Μπακογιάννη από τον Αρχηγαντώνη Ζίγδη, επειδή η πρώην Υπουργός δεν προτίθεται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση-παρωδία της Κ.Ε. την Κυριακή. Και ποιος ο λόγος αλήθεια να δώσει το παρόν ένα πολιτικό στέλεχος του βεληνεκούς της κ. Μπακογιάννη στο στημένο πανηγυράκι του νεοδεξιού θιάσου των Λαζαριδομουρούτηδων, όταν ούτε μία από τις σοβαρές προτάσεις της δεν έγινε δεκτή στις προηγούμενες κομματικές φιέστες; Προτάσεις που αφορούν στον πραγματικό εκδημοκρατισμό της λειτουργίας του κόμματος, όπως ο ορισμός θητείας για τον εκάστοτε Πρόεδρο, κάτι που παλαιότερα υποστήριζε θερμά και ο Αβραμόπουλος…
Η καταγγελία της Ντόρας περί κομματικών εκδηλώσεων χωρίς ουσιαστικό πολιτικό βάρος και με μοναδικό στόχο τη...

Ακολουθείστε μας και στο Twitter!

Το "περιοδικό" αναπτύσσει, χάρη στη στήριξη των πολυάριθμων αναγνωστών του, τη δικτύωσή του σε όλους τους δημοφιλείς χώρους διαδικτυακής συνάντησης.
Έτσι, μπορείτε να μας ακολουθείτε και στο Twitter στην παρακάτω διεύθυνση: http://twitter.com/periodiko
Σας περιμένουμε!

Α. Λερούνης:Ελεύθερος μετά από οχτώ μήνες!

Η μεταφορά του Θανάση Λερούνη στην ελληνική πρεσβεία έγινε πριν από περίπου δύο ώρες, με ελικόπτερο από την περιοχή Τσιτράλ του βορείου Πακιστάν.Με δάκρυα χαράς και συγκίνηση υποδέχτηκαν τον Θανάση Λερούνη ο ειδικός απεσταλμένος του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ, πρέσβης εκ προσωπικοτήτων, Δημήτρης Δόλλης και ο Έλληνας πρέσβης, Πέτρος Μαυροειδής. «Η επιτυχία για την Ελλάδα είναι μεγάλη. Έξι μήνες σκληρής δουλειάς, όπου η διεθνή εικόνα του πρωθυπουργού μας ήταν εγγύηση, έφεραν αίσιο τέλος», τόνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, από το Ισλαμαμπάντ, ο Δημήτρης Δόλλης.

Ιστορική διάσκεψη για την επιστροφή αρχαιοτήτων

Tη δημιουργία ενός καταλόγου που θα περιλαμβάνει τις αρχαιότητες τις οποίες ζητούν να επιστραφούν κατά προτεραιότητα αποφάσισαν οι χώρες που συμμετείχαν στη διεθνή διάσκεψη στο Κάιρο για την επιστροφή των "κλεμμένων" αρχαιοτήτων. 
  
Επτά χώρες--η Αίγυπτος, η Συρία, η Γουατεμάλα, η Νιγηρία, η Ελλάδα, το Περού και η Λιβύη--από τις είκοσι δύο που συμμετείχαν στη διάσκεψη υπέβαλαν τους καταλόγους τους με τα αρχαία αντικείμενα που ζητούν να τους επιστραφούν κατά προτεραιότητα από άλλες χώρες, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του αιγυπτιακού Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων Ζάχι Χαουάς, μετά από το τέλος της διήμερης διάσκεψης.
Ο κ. Χαουάς ανέφερε ακόμη ότι οι υπόλοιπες χώρες έχουν περιθώριο ενός μήνα για να υποβάλλουν τις δικές τους λίστες.

Για την Ελλάδα προτεραιότητα εξακολουθεί να αποτελεί η ...
 

Οικογένεια, πελατειακό σύστημα και διαφθορά στην Ελλάδα

Αντικείμενο "μελέτης" από τα γερμανικά ΜΜΕ έγινε η οικογένεια και η σχέση της με τη διαφθορά και το πελατειακό σύστημα στην Ελλάδα της κρίσης.
«Ο πολλαπλασιασμός των προβάτων». «Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και κανείς δεν το κατάλαβε – η ιστορία μιας συνηθισμένης ελληνικής οικογένειας δείχνει πως η μικρής εμβέλειας διαφθορά σε καθημερινή βάση μπορεί να κλονίσει μία ολόκληρη ένωση κρατών».
Αυτός είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος ενός πεντασέλιδου ρεπορτάζ του περιοδικού Der Spiegel για την κρίση στην Ελλάδα μέσα από τη ζωή και τις διηγήσεις μιας ελληνικής οικογένειας.
Στο άρθρο αναφέρονται το φακελάκι στο γιατρό, στο δικηγόρο, αλλά και στην εξέταση για το δίπλωμα οδήγησης, τα υπερτιμημένα τιμολόγια μέχρι και ο πολλαπλασιασμός του αριθμού των προβάτων από κάποιους Κρητικούς κτηνοτρόφους για την διάσφαλιση αγροτικών επιδοτήσεων από την ΕΕ.
Και το περιοδικό υπογραμμίζει: «η οικογένεια σαν θεσμός έχει για όλους τους Έλληνες άλλη αξία από ότι στη Βόρεια Ευρώπη. Στην Ελλάδα η οικογένεια είναι το μοναδικό γονίδιο, το καθοριστικό κύτταρο που διαμορφώνει την κοινωνία. Έτσι, η όποια κοινωνική αλλαγή δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την  ...

"Υπαρκτή η απειλή της πυρηνικής τρομοκρατίας "

Obama briefs media at White House after agreeing to sign New START Treaty with RussiaObama briefs media at White House after agreeing to sign New START Treaty with Russia

Η απειλή της πυρηνικής τρομοκρατίας από "δίκτυα εξτρεμιστών" είναι "απόλυτα υπαρκτή", πιστεύει η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. "Αλίμονο, η απειλή της πυρηνικής τρομοκρατίας είναι απόλυτα υπαρκτή. Βλέπουμε δίκτυα τρομοκρατών να προσπαθούν, χωρίς διακοπή, να αποκτήσουν πυρηνικά υλικά...παντού σε όλον τον κόσμο", υπογράμμισε η κ.Κλίντον, μιλώντας σε διπλωμάτες πολλών χωρών σε συνάντηση στο Στέιτ Ντιπαρτμεντ...
Αν και υπάρχουν διαφορές σε διεθνές επίπεδο, "όλες οι ηγεσίες, σε όλες τις χώρες πρέπει να είναι ενωμένες εναντίον της πυρηνικής απειλής, που υποκινείται από δίκτυα εξτρεμιστών που δεν νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, υπογράμμισε η αμερικανίδα ΥΠΕΞ.
Η συμμετοχή περίπου 40 ηγετών κρατών στη σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 12 και 13 Απριλίου είναι "ιδιαίτερα σημαντική" στο πλαίσιο αυτό, τόνισε η κ. Κλίντον.
UPI/Martin H. Simon/POOL Photo via Newscom, Content © 2010 Newscom All rights reserved.