Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Άλλα λέει σ' εμάς, και άλλα στους Ευρωπαίους ο Σαμαράς.....

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε πριν από λίγο ότι ο Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζ. Μπαρόζο, τον πρόεδρο του ΕΛΚ Β. Μαρτένς, και με τους πρεσβευτές Γαλλίας και Γερμανίας στην Αθήνα, υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία, ανεξαρτήτως των διαφωνιών της με την κυβέρνηση, θα σεβαστεί πλήρως τα χρήματα που δίνονται σε εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης σε διμερές επίπεδο από τις κυβερνήσεις των εταίρων μας και το ΔΝΤ.

"Ως Ν.Δ δεσμευόμαστε από τις συμβάσεις που υπογράφει το ελληνικό κράτος, ακόμα και όταν διαφωνούμε γιατί η ελληνική Πολιτεία έχει συνέχεια" διευκρίνισε ο κ. Σαμαράς σ' αυτές τις συνομιλίες, αναφέροντας ότι "θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ως λαός τα χρήματα αυτά να πιάσουν τόπο, να βγει η Ελλάδα από τη δύσκολη στιγμή και να .....

Ο φακός του "Getty" στα επεισόδια

General Strike Paralyses Greece General Strike Paralyses Greece General Strike Paralyses Greece
General Strike Paralyses Greece  General Strike Paralyses GreeceGeneral Strike Paralyses Greece
General Strike Paralyses Greece  General Strike Paralyses GreeceGeneral Strike Paralyses Greece
General Strike Paralyses Greece  General Strike Paralyses GreeceGeneral Strike Paralyses Greece
General Strike Paralyses Greece  General Strike Paralyses GreeceGeneral Strike Paralyses Greece
General Strike Paralyses Greece  General Strike Paralyses GreeceGeneral Strike Paralyses Greece
General Strike Paralyses Greece  General Strike Paralyses GreeceGeneral Strike Paralyses Greece

Photo by Uriel Sinai/ / Milos Bicanski / / Getty Images

Τιμή και δόξα στους νεκρούς εργαζόμενους από τους άνανδρους κουκουλοφόρους ...

General Strike Paralyses Greece
Τα στοιχεία των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin Bank επί της οδού Σταδίου 23 έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.
Προανάκριση για το θάνατο των τριών ατόμων και τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος εξέτασε τα πτώματα, ο θάνατός τους οφείλεται σε ....

Ναι στην εθνική συναίνεση

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αύριο, πρέπει να πει το ηρωϊκό ΝΑΙ στο πλαίσιο στήριξης ΔΝΤ και ΕΕ. Μόνο έτσι θα λάβει η κοινωνία το μήνυμα, πως η αλλαγή αυτή είναι αναγκαία και υποχρεωτική. Δεν πρέπει να μείνει κανένα κενό, κανένα περιθώριο στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας, ότι μπορεί να υπήρχε και κάτι άλλο, διαφορετικό. Το μόνο διαφορετικό που θα μπορούσε να υπάρξει, είναι η εφαρμογή πιο χαλαρών μέτρων, καθώς αυτά τα σκληρά μέτρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ λαμβάνει δεν επιβάλλονται από κανέναν, ούτε από το ΔΝΤ, ούτε και από την ΕΕ. Δεν τους είπε κανείς να αφαιμάξουν τον απλό πολίτη. Αυτό που ζήτησαν, είναι σημάδια βελτίωσης εντός συγκεκριμένων χρονικών πλαισίων. ΟΧΙ να αφήσουμε την Ελλάδα χωρίς Έλληνες. ΑΥΡΙΟ, όλοι θα δείξουν πόσο αγαπούν την Ελλάδα ή πόσο αγαπούν τα κόμματά τους. Πρέπει όλοι να συστρατευτούν γύρω από την εθνική προσπάθεια της αλλαγής που πρέπει να επέλθει στα οικονομικά της χώρας! Ο Γιώργος Παπανδρέου λαμβάνει σκληρά μέτρα και κάποιος πρέπει να τον πιέσει ως προς αυτό. Ο Αντώνης Σαμαράς με την αντιδραστική άρνηση δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια εθνικής συναίνεσης, τη στιγμή που θα μπορούσε απλά να καταψηφίσει συγκεκριμένα άρθρα χωρίς να λέει ΟΧΙ στην Ευρώπη. Αύριο κύριοι, θα φανούν οι ήρωες!
/ / Karfotiko / /

Ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα

Ισχυρό πλήγμα για τον ήδη λαβωμένο τουρισμό μας.
Ακόμα και η Βουλγαρία βρήκε ευκαιρία να μας δουλέψει!

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδεια 2

Τα ξένα ΜΜΕ για τα επεισόδεια

Τελικά θα πάει στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Μεγαντώνης!



Τι λε ρε Αντώνης που θέλεις τρεις νεκρούς και καμένη την Αθήνα για να πας σε μια σύσκεψη;
Άραγε στους πόσους νεκρούς γίνεσαι πρωθυπουργός;

Λένε τίποτα οι θεωρίες των παιγνίων;

Κάπως έτσι, σαν παιχνίδι, δεν τα αντιμετωπίζουν όλα οι σπουδαίοι σου, εθνο-συμβουλάτορες;

Τα πικρά μαθήματα της Ιστορίας και η βίαιη αποκατάσταση των αδικημένων

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε πολίτης αυτής της χώρας (κυρίως ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ ή οπαδός του Αρχηγαντώνη) που να μην θεωρούσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη «αποτυχημένο», επειδή δεν κατόρθωσε να επανεκλεγεί πρωθυπουργός το 1993… Σχεδόν όλοι μας είχαμε πιστέψει, πως κριτήριο και λυδία λίθος για την πολιτική «καταξίωση» ενός ηγέτη είναι η επανεκλογή του τουλάχιστον για δεύτερη, ή και για τρίτη, θητεία.
Η ανώμαλη προσγείωση των τελευταίων μηνών μας κάνει όλους σοφότερους, σα να πέρασαν από πάνω μας… αιώνες πείρας και διδαγμάτων. Τώρα πια, με την απλή μέθοδο των συγκρίσεων, μπορούμε να καταλήξουμε στο αμάχητο τεκμήριο της μεταπολιτευτικής μας Ιστορίας: όσοι πολιτικοί κατόρθωσαν να επανεκλεγούν, είναι εκείνοι που ζημίωσαν τον τόπο, που οδήγησαν επαγωγικά τη χώρα στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο… Γιατί χάιδεψαν με απίστευτο λαϊκισμό αυτιά ραθύμων και οκνηρών που βρήκαν στο ρουσφέτι και τις πελατειακές σχέσεις με την εξουσία την εκπλήρωση του «ελληνικού ονείρου» τους… Γιατί απέκρυψαν συνειδητά πικρές αλήθειες από τους πολίτες, υποκλέπτοντας δόλια την ψήφο τους. Αλήθειες που τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο σα κακοφορμισμένες πολυκαιρισμένες πληγές, και ζητούν όχι πια «εγχείριση» ή «φαρμακευτική αγωγή», αλλά… απηνή και απάνθρωπο «ακρωτηριασμό»!
Ναι, αυτές είναι οι πικρές μας αλήθειες, που εθελότυφλα αρνηθήκαμε να αντικρύσουμε τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχοντας ψήφο εμπιστοσύνης στους υποκριτές, στους δημαγωγούς, στους ανεύθυνους τσαρλατάνους, στους δημίους της Πατρίδας μας! Αυτός είναι ο...

Ο Αντώνης και το ΚΚΕ «σκοτώνουν» τους εργάτες

Με αίμα έβαψαν τα χέρια τους οι συνήθεις εργατοπατέρες και οι λαϊκοδεξιοί συντρόφοι τους στην Αθήνα. Η περίεργη ταύτιση ακροαριστεράς και ακραίας νεοδεξιάς κυκλοφούσε από χθες στο διαδίκτυο. Οι άναρθρες κραυγές, ο επάρατος εθνοδεξιός λαϊκισμός και οι ακροαριστερές φωτιές έφεραν και πάλι τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα …
Ο Αντώνης, που θέλει να γραφτεί στην ιστορία ως Μέγας και τον γλύφουν οι κολλητοί του ως προσωπικότητα-σταθμό στην ελληνική ιστορία …. επέλεξε χθες τον ανεύθυνο πολιτικό εξτρεμισμό και σήμερα βλέπουμε το θάνατο στις οθόνες μας. Μαζί με φωτιές και καταστροφή. Η απίστευτη και ανεύθυνη στάση του «όχι σε όλα» και «δεν θέλουμε τίποτα» ….. καταλαβαίνουμε ότι σκοτώνει αθώους πολίτες και εργάτες.
Ο Σαμαράς είναι από τους κυρίως υπεύθυνους για την πυρπόληση της Αθήνας και το άρωμα του θανάτου που σκέπασε την πατρίδα μας. Με τη στάση του άναψε το φιτίλι του ακραίου λαϊκισμού.

Κάρολος Παπούλιας: «Η χώρα έφτασε στο χείλος της αβύσσου»

«Το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης».
«Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά».
«Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο» και συμπλήρωσε λέγοντας πως «το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης».

Αυτά κάνουν οι άναρθρες κραυγές και ο λαϊκισμός, Μικρέ Αντωνάκη

Πίστεψες πως όταν θα πεις «όχι» θα σε γράψει η ιστορία. Έτσι σου λένε οι απίστευτοι συμβουλάτορες. Έτσι σε κολακεύουν και σε ελέγχουν. Πίστεψες ότι είσαι Μαραθωνομάχος και στρατιώτης του Λεωνίδα. Έτσι γράφουν για σένα γραφικοί bloggers και ανεκδιήγητοι λαϊκοί εθνοδεξιοί. Τι κρίμα! Έβαψες τα χέρια σου με αίμα. Έτσι γίνεται κάθε φορά που κάποιοι λανσάρουν τον εαυτό τους ως Μεσσίες και Σωτήρες του Έθνους! Εκεί ανήκεις και εσύ. Στους λίγους, στους μικρούς και στους ανεύθυνους! Και εσύ και οι ανόητοι γλύφτες που έχεις γύρω σου!

«Παγωμάρα» στους χαοτικούς μυστικοσυμβούλους του Αρχηγαντώνη από τις εγκληματικές συνέπειες των επιλογών τους!

Οι κατά τ’ άλλα λαλίστατοι και… πολυγραφότατοι σε nonpapers ψυχωτικοί μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά δεν είχαν τίποτα να «διαρρεύσουν», όταν έμαθαν την τραγική είδηση του θανάτου τριών εργαζομένων από μολότοφ που πυρπόλησαν υποκατάστημα της Marfin! Πού πήγε η… ευγλωττία των Λαζαριδομουρούτηδων; Γιατί κατάπιαν τη γλώσσα τους τα παπαγαλάκια του Αρχηγαντώνη; Μήπως συναισθάνονται το μέγεθος της ευθύνης τους, επειδή παρέσυραν τον αρχηγό τους στην ανεύθυνη στάση του «όχι σε όλα», και διέσπασαν αργά χθες το βράδυ το μέτωπο της Εθνικής Ομοψυχίας;
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κλάψτε για τα χάλια των «θεωρητικών του χάους»…

Τραγικός, μοιραίος και με το αίσθημα της ενοχής χρωματισμένο στη βραχνή φωνή του, ζητάει τώρα «εθνική συναίνεση» ο Αρχηγαντώνης!

Όπως ήδη γράψαμε, ηθικοί αυτουργοί όσων τραγικών συνέβησαν σήμερα στην Αθήνα -με αποκορύφωμα τους τρεις νεκρούς υπαλλήλους της Marfin- είναι εκείνοι που με τις ανεύθυνες κορώνες λαϊκισμού και ψευτοεπαναστατικότητας διέσπασαν το μέτωπο της Εθνικής Ενότητας και της Κοινωνικής Συνοχής. Και καλά η αμετανόητη Αριστερά, που κινείται σχεδόν εκτός ορίων συνταγματικής και δημοκρατικής νομιμότητας… Αλλά ο αρχηγός του δεύτερου μεγάλου κόμματος εξουσίας, που είναι ιστορικά συνυπεύθυνο για τα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα της χώρας, ούτε δικαιούται ούτε νομιμοποιείται να πυροδοτεί την «επανάσταση» και το χάος! Όπως δυστυχώς έκανε αργά χθες το βράδυ ο Σαμαράς, με το «διάγγελμα του όχι» λίγο πριν την ώρα που βγαίνουν τα… φαντάσματα! Τα Φαντάσματα και ο Μπαμπούλας της Νεοδεξιάς είναι εδώ και απειλούν κάθε Φιλελεύθερη έκφραση και φωνή. Διασπούν την εθνική ενότητα εν ώρα πολεμικής κρίσης και παρέχουν ηθική υποστήριξη σε κάθε εκτροπή που απειλεί τη δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη. Πριν από λίγο στη Βουλή, ο Αρχηγαντώνης, με βραχνή φωνή και χωρίς την εωσφορική αλαζονεία του χθεσινοβραδινού «διαγγέλματος» της Ντροπής, φάνηκε να συνειδητοποιεί (;) τις εγκληματικές του ευθύνες για την ανωμαλία που διασύρει τη χώρα και δολοφονεί Έλληνες πολίτες. Ανταποκρίθηκε, ελπίζουμε όχι στα λόγια αυτή τη φορά, στο επιτακτικό κάλεσμα του Πρωθυπουργού για Εθνική Συναίνεση, δεν γνωρίζουμε όμως, εάν αυτό θα τον οδηγήσει στο να μεταβάλει την ανεύθυνη στάση του απέναντι στο μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Εάν όχι, θα τα ακούσει αύριο από το συμφοιτητή του Γιώργο, που ήταν πολύ οργισμένος με όσα τραγικά συνέβησαν σήμερα…

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ένοχη παρέμβαση Σαμαρά στη Βουλή πριν από 1 περίπου ώρα...

Ο Αρχηγός Αντώνης, πιόνι των αδίστακτων κερδοσκόπων που θέλουν να δουν την Ελλάδα χρεοκοπημένη.

Η Δεξιά ξαναβρίσκει τον παλιό κακό της, εαυτό ….
Ο Αντώνης αποφάσισε να λειτουργήσει ως δεξιός κομματάρχης και όχι ως Αρχηγός κόμματος εξουσίας. Ο Αντώνης σπρώχνει την Ελλάδα σε χρεοκοπία για τα κέρδη των διεθνών κερδοσκόπων!...!
Δηλαδή εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός τι ακριβώς θα έκανε; Γιατί η στάση του οδηγεί με απόλυτη ακρίβεια στην κατάρρευση και μας χώνει ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά του ΔΝΤ και των Παγκόσμιων Τραπεζών. Μέχρι στιγμής καμία πρόταση δεν έχουμε ακούσει πέραν από κάποιες ανάσες και κάποιες ανολοκλήρωτες σκέψεις για ζητήματα που προκύπτουν αιφνιδίως. Όσο και αν ζητωκραυγάζουν για την «αντίσταση» του Αντώνη οι χειροκροτητές της ακροδεξιάς και της νεοδεξιάς, τίποτα δεν καταφέρνουν. Περιχαρακώνονται στην .....

Και άλλες εικόνες τρομοκρατίας και βίας από την Αθήνα...


Δείτε περισσότερες εικόνες παρακάτω...

Περισσότερες εικόνες Ντροπής από τα σημερινά επεισόδια στο Κέντρο της Αθήνας

Δείτε περισσότερες εικόνες παρακάτω...

Αγάπη μου, συρρικνώνω τη ΝΔ

Το διάστημα 1990-92, υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς, υπήρξε πρωτεργάτης της εθνικιστικής έξαρσης με αφορμή το Μακεδονικό. Η πολιτική κρίση που ο ίδιος δημιούργησε, τελικά, οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης της ΝΔ. Η δημιουργία εκ μέρους του πολιτικού κόμματος, της Πολιτικής Άνοιξης, στη συνέχεια (και μέχρι να καταφέρει να το διαλύσει) ήταν συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης του δικομματισμού που, τα χρόνια της μεταπολίτευσης, έχει αποδειχτεί το πολιτικό σύστημα που εξασφαλίζει τη διάρκεια και τη θεσμική συνέχεια της δημοκρατίας. Στο τέλος, ευτυχώς, όλα πήγαν όπως στις ταινίες του Χόλιγουντ: ο δικομματισμός άντεξε, ο Αντώνης Σαμαράς εξοστρακίστηκε στην περιοχή της ιδιώτευσης και το ΠΑΣΟΚ εξασφάλισε μακρά περίοδο παντοδυναμίας στην κυβέρνηση, ως το 2004. Διάλειμμα για διαφημίσεις – και για τη λεγόμενη νέα διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή (του μικρού Καραμανλή), που .....

Τρεις νεκροί από τα εκτεταμένα επεισόδια στις πορείες της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ! Ηθικοί αυτουργοί όσοι πυροδότησαν στο παρά πέντε την αντίδραση στο σχέδιο σωτηρίας της Χώρας! (εικόνες)

Τραγικές εξελίξεις αυτήν την ώρα στην Αθήνα. Τρεις τραπεζοϋπάλληλοι της Marfin βρήκαν τραγικό θάνατο (κάηκαν ζωντανοί, η μία ήταν και έγκυος!), όταν το υποκατάστημα που εργάζονταν πυρπολήθηκε με μολότοφ. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Κάποιοι εξωθούν την κρίση στα άκρα. Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ανακαλούνται όλες οι άδειες των αστυνομικών.
Όσοι ανεύθυνα πυροδότησαν την ψευτοεπανάσταση με τα «όχι» και τις κραυγές λαϊκισμού μέχρι και χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έχουν ισχυρή συνενοχή στην ηθική αυτουργία αυτών των εφιαλτικών επεισοδίων που διασύρουν τη χώρα και στέλνουν στο βίαιο θάνατο αθώους εργαζομένους! Όσοι επέλεξαν να γίνουν συνοδοιπόροι του σάτυρου Λαζόπουλου και των λοιπών διασπαστών της ελληνικής κοινωνίας, για να ακούσουν τους πληρωμένους διθυράμβους από τα νεοδεξιά μπλογκς της Ντροπής, έχουν ακέραιη την ευθύνη για την εκτροπή της κατάστασης, τη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης, συνέπεια της βίαιης διάσπασης του Εθνικού Μετώπου.
Ο κ. Σαμαράς και οι ψυχωτικοί και παιγνιώδεις μυστικοσύμβουλοι του χάους που υπακούει, αποφάσισαν να αντιπολιτευθούν όχι το ΠΑΣΟΚ, αλλά την ίδια τη χώρα! Η Ελλάδα πλήττεται σήμερα από εικόνες φρίκης, ντροπής και αποτροπιασμού. Η Ελλάδα θρηνεί τα παιδιά της, που κάηκαν ζωντανά πάνω στο σκληρό αγώνα του μεροκάματου! Και όλα αυτά, επειδή όλοι εμείς, οι Νεοδημοκράτες, ανεχόμαστε έναν Εφιάλτη, ένα εγνωσμένο Προδότη, να μας σύρει από τη μύτη στα παίγνια του χάους και της αποστασίας! Όπως πούλησε το «Μακεδονικό» το 1992, με την αδιέξοδη τυχοδιωκτική πολιτική του, με συνέπεια να παραμένει άλυτο επί 18 χρόνια, έτσι και τώρα οδηγεί τον τόπο στην άβυσσο της αναρχίας, της διάλυσης, της εξαθλίωσης! Σταματήστε τον, προτού μας κάνει περισσότερη ζημιά! Είναι Εθνική Ανάγκη!
Δείτε παρακάτω εικόνες από την καταστροφή που συμβαίνει αυτήν την ώρα στο Κέντρο της Αθήνας. Θα ακολουθήσουν και άλλες… Μείνετε συντονισμένοι.

Γαλλικό ναι στο πακέτο στήριξης. Ο Αντώνης Ζίγδης λέει όχι. Ο Σαρκοζί το ξέρει;

Αναγκαίες απαντήσεις στην προηγούμενη ανάρτηση του Αντικρόγια...

Συμφωνούμε με το "χώσιμο" του Αντικρόγια στον practorX και τους λοιπούς τσαρλατάνους του σαμαρισμού, όμως τον παρακαλούμε να μην ταυτίζει τη ΝΔ με τον Εφιάλτη Αρχηγαντώνη! Δεν είναι ο Αρχηγαντώνης η ΝΔ! Ούτε ήταν, ούτε είναι, ούτε θα γίνει ποτέ! Οι δικές του μανιοκαταθλιπτικές εμμονές δεν αφορούν τις Φιλελεύθερες Δυνάμεις του τόπου. Αφορούν τον ίδιο και όσους "ειδικούς" τον παρακολουθούν... 
Όσο για το ποιος πολιτικός λέει εδώ και δεκαετίες πρώτος και μόνος την αλήθεια στο Λαό, μάλλον πως ο φίλος Αντικρόγιας πέφτει λίγο έξω... Ο συμφοιτητής Γιώργος -una faca una raca με το Ζιγδαντώνη- μέχρι πριν από 6 μήνες έβλεπε παντού να "υπάρχουν λεφτά"!!! Ήξερε από τον Προβόπουλο πού θα κάτσει το έλλειμμα (πάνω από 12%!), ήδη από τις 8 Σεπτεμβρίου 2009, και συνειδητά εψεύδετο, για να υφαρπάξει την ψήφο του Λαού! Εν πάση περιπτώσει, συγχωρημένος, αφού προσγειώθηκε ανώμαλα και έβαλε μυαλό, έστω και αργά, αλλά όχι και διθυράμβους περί αληθείας στο Γιωργάκη!
Αν υπάρχει πράγματι ένας πολιτικός που έλεγε πάντα την αλήθεια, και γι' αυτό τον βρίζετε και τον λοιδορείτε (ενν. Πασόκοι και σαμαροπουλαίοι...) εδώ και χρόνια, είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Αυτός και κανείς άλλος! Και ο Λαός τώρα το αναγνωρίζει, αποδίδοντάς του μηδαμινή ευθύνη για τον σημερινό κατήφορο της χώρας, σε αντίθεση με τον Ανδρέα Παπανδρέου που καταδικάζεται εξίσου με τον ανιψιό Καραμανλή και το Σημίτη (διαβάστε εδώ)!

Τραγέλαφος...


Έτσι νοιώθουμε διαβάζοντας την προσπάθεια του practorX, που πίεσε όσο κανένας άλλος τον Σαμαρά να πει "όχι" στον Μηχανισμό Στήριξης, να τον παρομοιάζει με έναν νέο Λεωνίδα ή έναν νέο Μέγα Αλέξανδρο... που θα γραφτεί στην ιστορία, εξαιτίας αυτού του "όχι".
Πως να δικαιολογήσεις την γκάφα αυτή και πως να ανεβάσεις το ηθικό του αρχηγού σου, όταν τον πιέζεις ολημερίς και ολονυχτίς να πει "όχι" (μόνο και μόνο επειδή τα έχεις με την Ντόρα) που ούτε ο ίδιος καλά-καλά δεν κατάλαβε αν είναι το σωστό; Του πλέκεις το εγκώμιο. Τον ανυψώνεις, για να νοιώσει καλά, γιατί αλλιώς "θα τους πάρει ο διάολος όλους όσους μου εισηγήθηκαν αυτή την στάση". 
Αυτό το "όχι" δεν έχει καμιά σχέση με οποιοδήποτε πατριωτικό "όχι" έχει πει ο Ελληνικός λαός στην ματωμένη ιστορία του. Είναι ντροπή και μόνο να τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι, μόνο και μόνο για να αισθανθεί ο αρχηγός σου... καλά με τον εαυτό του. Η Ν.Δ. από χθες, ναι, έγραψε ιστορία. Την πιο...

Σε αναντιστοιχία με τη βάση της ΝΔ η προδοτική απόφαση Σαμαρά για «όχι» στη σωτηρία της Πατρίδας! Μανιοκαταθλιπτική εμμονή του Αρχηγαντώνη η αντιπαράθεση με τη Ντόρα…

Όπως αποκαλύπτει το Press-gr, μυστικό γκάλοπ της Ρηγίλλης έδειξε ότι οι περισσότεροι από τους μισούς (δηλαδή η απόλυτη πλειοψηφία!) των Νεοδημοκρατών τάσσονται υπέρ της στήριξης της συμφωνίας για έξοδο της πατρίδας μας από το οικονομικό χάος! Απορίας άξιον, λοιπόν, πώς ο Αρχηγαντώνης -που ευκαίρως ακαίρως επικαλείται την «εκλογή του από τη βάση»- έγραψε στα παλιοπάπουτσά του τη γνώμη των ψηφοφόρων του κόμματος και προέβη στο χθεσινοβραδινό απονενοημένο διάβημα του «όχι»Απορίας άξιον για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη με… ποιον έχουμε να κάνουμε… 
Κάθε έννοια λογικής ισορροπίας και ψυχικής ευστάθειας αναιρούνται μπροστά στη μισαλλοδοξία και την εμπάθεια του Ζιγδαντώνη! Επειδή η Ντόρα σωφρονέστατα του πρότεινε την «ψήφιση επί της αρχής και καταψήφιση επί μέρους μέτρων με τα οποία η ΝΔ διαφωνεί», εκείνος έκρινε σκόπιμο να πει «όχι σε όλα»! Δηλαδή, όχι στη σωτηρία της Ελλάδας! Ο άνθρωπος έχει… «πρόβλημα»… Λυπηθείτε τον

Διαφωνείς με αυτό Αντωνάκη, και γιατί?

1. H συμφωνία της Ελλάδας με ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ προβλέπει μεταξύ των άλλων Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και:
Την ίδρυση μιας Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, πλήρως λειτουργική, με στόχο να συγκεντρωθούν σε μία αρχή οι πληρωμές των μισθών προς τους Δημοσίους υπαλλήλους σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης.

Διαφωνείς με αυτό Αντωνάκη, και γιατί?

2. H συμφωνία της Ελλάδας με ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ προβλέπει μεταξύ των άλλων Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και:
Την υιοθέτηση της νομοθεσίας ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια μέσω της υποχρέωσης δημοσίευσης στο διαδίκτυο όλων των αποφάσεων για δαπάνες της κυβέρνησης.

Διαφωνείς με αυτό Αντωνάκη, και γιατί?

3. H συμφωνία της Ελλάδας με ΕΕ/ΔΝΤ/ΕΚΤ προβλέπει μεταξύ των άλλων Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και:
Ολοκλήρωση των...

Απάντηση της Κυβέρνησης στο "όχι" Σαμαρά: "Θα σας κρίνει ο λαός και η Ιστορία..."

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έδωσαν και δίνουν τους τελευταίους μήνες μια σκληρή μάχη για τη σωτηρία της χώρας από τις επιπτώσεις της εγκληματικής πολιτικής της προηγούμενης κυβέρνησης ,της κυβέρνησης της ΝΔ. Θα οδηγούσαν την οικονομία σε χρεοκοπία.
Η απόφαση των ηγετών της Ε.Ε. της 25ης Μαρτίου για τη δημιουργία του μηχανισμού στήριξης ήταν αποτέλεσμα αυτής της τιτάνιας προσπάθειας.
Ο πρωθυπουργός, ζήτησε τη συναίνεση και τη συστράτευση όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, για την υλοποίηση του προγράμματος, που προβλέπεται με την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης -πράγματι σκληρού- για τη σωτηρία της χώρας και την έξοδο από την κρίση.
Αυτή η συναίνεση αναμέναμε να εκδηλωθεί και στη Βουλή, όπου θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο.
Ιδιαιτέρως δε, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη σημερινή του ηγεσία θα αναμέναμε να σταθεί με ευθύνη απέναντι σε αυτήν την εθνική επιλογή σωτηρίας.
Γιατί με αυτή τη στάση τους θα μπορούσαν να σταθούν με ευθύνη και απέναντι στις αμαρτίες του εγκληματικού παρελθόντος τους, που όμως πληρώνουν σήμερα όλοι οι Έλληνες.
Δυστυχώς, έχασαν την ευκαιρία της συγγνώμης.
Δέσμιοι μικροπολιτικών αντιλήψεων, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Ο λαός και η ιστορία θα τους κρίνει".