Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τρεις νεκροί από τα εκτεταμένα επεισόδια στις πορείες της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ! Ηθικοί αυτουργοί όσοι πυροδότησαν στο παρά πέντε την αντίδραση στο σχέδιο σωτηρίας της Χώρας! (εικόνες)

Τραγικές εξελίξεις αυτήν την ώρα στην Αθήνα. Τρεις τραπεζοϋπάλληλοι της Marfin βρήκαν τραγικό θάνατο (κάηκαν ζωντανοί, η μία ήταν και έγκυος!), όταν το υποκατάστημα που εργάζονταν πυρπολήθηκε με μολότοφ. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Κάποιοι εξωθούν την κρίση στα άκρα. Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ανακαλούνται όλες οι άδειες των αστυνομικών.
Όσοι ανεύθυνα πυροδότησαν την ψευτοεπανάσταση με τα «όχι» και τις κραυγές λαϊκισμού μέχρι και χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έχουν ισχυρή συνενοχή στην ηθική αυτουργία αυτών των εφιαλτικών επεισοδίων που διασύρουν τη χώρα και στέλνουν στο βίαιο θάνατο αθώους εργαζομένους! Όσοι επέλεξαν να γίνουν συνοδοιπόροι του σάτυρου Λαζόπουλου και των λοιπών διασπαστών της ελληνικής κοινωνίας, για να ακούσουν τους πληρωμένους διθυράμβους από τα νεοδεξιά μπλογκς της Ντροπής, έχουν ακέραιη την ευθύνη για την εκτροπή της κατάστασης, τη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης, συνέπεια της βίαιης διάσπασης του Εθνικού Μετώπου.
Ο κ. Σαμαράς και οι ψυχωτικοί και παιγνιώδεις μυστικοσύμβουλοι του χάους που υπακούει, αποφάσισαν να αντιπολιτευθούν όχι το ΠΑΣΟΚ, αλλά την ίδια τη χώρα! Η Ελλάδα πλήττεται σήμερα από εικόνες φρίκης, ντροπής και αποτροπιασμού. Η Ελλάδα θρηνεί τα παιδιά της, που κάηκαν ζωντανά πάνω στο σκληρό αγώνα του μεροκάματου! Και όλα αυτά, επειδή όλοι εμείς, οι Νεοδημοκράτες, ανεχόμαστε έναν Εφιάλτη, ένα εγνωσμένο Προδότη, να μας σύρει από τη μύτη στα παίγνια του χάους και της αποστασίας! Όπως πούλησε το «Μακεδονικό» το 1992, με την αδιέξοδη τυχοδιωκτική πολιτική του, με συνέπεια να παραμένει άλυτο επί 18 χρόνια, έτσι και τώρα οδηγεί τον τόπο στην άβυσσο της αναρχίας, της διάλυσης, της εξαθλίωσης! Σταματήστε τον, προτού μας κάνει περισσότερη ζημιά! Είναι Εθνική Ανάγκη!
Δείτε παρακάτω εικόνες από την καταστροφή που συμβαίνει αυτήν την ώρα στο Κέντρο της Αθήνας. Θα ακολουθήσουν και άλλες… Μείνετε συντονισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :