Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Δημοσκόπηση-προπέτασμα καπνού από το «ΒΗΜΑ» του Ψυχάρη!!!

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα και τα παλαιά κόμματα κυριολεκτικά συντρίβονται, ο Ψυχάρης και το κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» του κάνουν «παίγνια» με παραπλανητικές ερωτήσεις που οδηγούν σε θολά και ανακριβή «πορίσματα»! Ενώ το κόμμα Κουβέλη έχει ήδη δημιουργηθεί και η Ντόρα Μπακογιάννη είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα προχωρήσει σε ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, οι Ψυχάρηδες εξαίρεσαν τα εν λόγω κόμματα από την πρόθεση ψήφου! Αντιθέτως, έκαναν «ιδιαίτερες» ερωτήσεις για το κατά πόσον οι πολίτες λένε «ναι» ή «όχι» στην ίδρυση των νέων αυτών κομμάτων! Απόλυτος φασισμός και γκεμπελισμός. Λες και τα κόμματα για να ιδρυθούν προαπαιτούν την… έγκριση της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος!...! Ή λες και η Ντόρα ή ο Κουβέλης πάνε για να πάρουν το… 60% στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν οι τυπάδες του «ΒΗΜΑΤΟΣ» που δεν τόλμησαν να βάλουν ισότιμα τα δύο κόμματα, της Ντόρας και του Κουβέλη, στην πρόθεση ψήφου, πλάι στα παλαιά κόμματα… Και τούτο για να μην φανεί, ότι το κόμμα της Ντόρας ξεπερνά και τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου (!!!), ενώ ο Κουβέλης είναι βέβαιο πως θα ξεπεράσει το ΛΑΟΣ και, ίσως, και το ΚΚΕ…
Δείτε λοιπόν στο πλάι την εικόνα της έρευνας, όπως είναι στην πραγματικότητα, και όχι όπως την παρουσιάζει ο Ψυχάρης, παρέχοντας τις ύστατες «καλές υπηρεσίες» στα πολιτικά πτώματα των «συγκατοίκων»!...!

Στα εγκαίνια του νέου Μουσείου «Νίκου Καζαντζάκη» η Ντόρα Μπακογιάννη


Ως το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς χαρακτηρίστηκαν τα εγκαίνια του νέου Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στη Μυρτιά του Δήμου «Καζαντζάκη». Ωστόσο, η βραδιά των εγκαινίων είχε και ζωηρό πολιτικό ενδιαφέρον, σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα πολιτική συγκυρία, καθώς στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, καθώς και η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Don' t cry for me Maradona!...!

Germany's coach Joachim Loew (L) and his coaching staff celebrate after their first goal against Argentina during their 2010 World Cup quarter-final soccer match at Green Point stadium in Cape Town July 3, 2010. REUTERS/Darren Staples (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)Referee Ravshan Irmatov of Uzbekistan flashes the yellow card to Argentina's Nicolas Otamendi during the 2010 World Cup quarter-final soccer match against Germany at Green Point stadium in Cape Town July 3, 2010. REUTERS/Oleg Popov (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)Argentina's coach Diego Maradona (C) reacts during the 2010 World Cup quarter-final soccer match against Germany at Green Point stadium in Cape Town July 3, 2010. REUTERS/Darren Staples (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)

Γερμανία - Αργεντινή : 4 - 0 :
Με το «βαρύ» 4-0 η Γερμανία συνέτριψε την ομάδα του Μαραντόνα και προχωράει ακάθεκτη, για τρίτη σερί διοργάνωση και για 15η συνολικά στην ιστορία της, στα ημιτελιά του Μουντιάλ.
Η ομάδα του Λεβ, με δύο τέρματα του Κλόζε (68`, 89`) και από ένα των Μίλερ (3`) και Φρίντριχ (74`) συνέτριψε 4-0 την Αργεντινή στο Γκριν Πόιντ του Κέιπ Τάουν και πήρε την πρόκριση για την τετράδα εκεί που θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ισπανία ή Παραγουάη

Κατώτερος και από την… ΟΝΝΕΔ ο Αρχηγαντώνης!

Εικόνες ντροπής έζησαν για άλλη μια φορά οι «νεο-νεοδημοκράτες» στη χθεσινή συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής. Και τούτο διότι υποχρεώθηκαν, σύρθηκαν κυριολεκτικά, στη «διά βοής» ανάδειξη του Mr. Vouvouzela ως Γραμματέα του οργάνου, αφού κάθε απόπειρα για δεύτερη ή τρίτη υποψηφιότητα καταπνίγηκε διά της… «πυγμής» του Αρχηγαντώνη! Ξευτίλα με ονοματεπώνυμο: «Νέα Νέα Δημοκρατία»!
Ακόμη και οι νεολαίοι του κόμματος, λίγες ώρες αργότερα, έδειξαν να εκτιμούν περισσότερο τις ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες… Ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ εξελέγη κανονικά με κάλπη και ψηφοφορία.

Ο Σαμαράς οδεύει προς πλήρη νεο-καραμανλοποίηση.

Κουνήθηκε λίγο στην αρχή. Αναφέρεται πότε πότε στα βιλαέτια, τις βαρονίες και την οικογενειοκρατία, αλλά προς Θεού, μην τον παίρνεται σοβαρά. Πάνω απ’ όλα δεν αναφέρεται στην οικογένεια Καραμανλή (η μόνη εξάλλου ανταγωνιστική οικογένεια στη νεοσαμαρική οικογενειοκρατία που πάει να στήσει ο Αρχηγός Αντώνης). Ακόμα και οι βαρόνοι στις τάξεις του Καραμανλισμού ευδοκιμούν. Άρα όλες οι αναφορές κατά της οικογενειοκρατίας αφορούν πλέον την Φαμίλια Καραμανλή μια και η Ντόρα είναι εκτός.
Η καραμανλοποίηση του σαμαρισμού πάντως ήταν φανερή στην εκλογή για τον γραμματέα του κόμματος. Ενώ ο ίδιος ο Αρχηγός θα προτιμούσε για την θέση τον φίλο του Δημήτρη Σταμάτη, στο παρασκήνιο έγινε το έλα να δεις. Όχι πως έχουν τίποτα με τον Σταμάτη. Απλά δεν έπρεπε να περάσει του Αντώνη. Να το φυσά και να μην κρυώνει! Η Φαμίλια δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για τα κουνήματα του Αντώνη. Ο Καραμανλής ήταν ανένδοτος. «Το παιδί δεν έχει καταλάβει σε ποιόν ανήκει το κόμμα». Ο Λυκουρέντζος έκαμε την «σωστή κίνηση». Εξασφάλισε πρώτα το χρίσμα από τον πρώην καταλληλότερο, οπότε και δεν μπορούσε να κινηθεί διαφορετικά ο Αρχηγός. Παγιδεύτηκε στην πλατεία Μαβίλης. Έβγαλαν στη φόρα διάφορους τύπους (πιο κοντά στους μυστικοσύμβουλους:Μενέλαο Δασκαλάκη, Δημήτρη Πανοζάχο και Μαρκόπουλο Κουρτίνα ) για να σπάσουν την καραμανλική πολιορκία. Τελικά υπερίσχυσε ο εκλεκτός της Μαβίλη. Δια βοής για να μην υπάρξουν παρατράγουδα και παρεξηγήσεις. Να έχουν οι μυστικοσύμβουλοι ένα παίγνιο να ασχολούνται! Οι μυστικοσύμβουλοι δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν το παίγνιο του πρώην. Τι παίγνιο, καψόνι κανονικό ήτανε!

Μια και δεν τους βγήκε η… Siemens, χαλκεύουν νέες γελοίες σκευωρίες!

Τα δημοσιοκαφρικά παρακολουθήματα του «συστήματος Σαμαρά» -περιέργως διαπλεκομένου με το «σύστημα ΠΑΣΟΚ»…- έντρομα μπροστά στη μεγάλη λαϊκή απήχηση των ιδεών και του καθαρού και ειλικρινούς λόγου της Ντόρας Μπακογιάννη, προετοιμάζονται για νέες άθλιες επιθέσεις σε βάρος της. Τη Siemens την «έπαιξαν» όσο μπορούσαν. Την τράβηξαν απ’ τα μαλλιά την υπόθεση, αλλά όπου και να τρύπωσαν δεν κατάφεραν να βρουν καμία «ύποπτη» διασύνδεση της Ντόρας με το μεγάλο διακομματικό σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων». Αντιθέτως, προέκυψε ο...

Μεθυσμένος χρηματιστής ανέβασε το πετρέλαιο 4 δολάρια!

Πίνοντας λίτρα μπίρας, βρετανός trader πόνταρε μέσα σε ένα δίωρο μισό δισ. δολάρια και απέκτησε το 30% της ημερήσιας παραγωγής του ΟΡΕC
Δεν ήταν παρά ένα λάθος. Αλλά λάθος τεράστιο, μνημειώδες, εξωφρενικό. Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ο Στίβεν Πέρκινς, στέλεχος της ΡVΜ Οil Futures στο Λονδίνο, αγόρασε μέσα σε δύο ώρες 7,125 εκατ. βαρέλια πετρελαίου, δηλαδή σχεδόν το ένα τρίτο της συνολικής ημερήσιας παραγωγής όλων των χωρών του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΡΕC). Το περιστατικό συνέβη τη νύκτα της περασμένης Τρίτης προς Τετάρτη (29 προς 30 Ιουνίου.
Επειτα από ένα ήδη ξέφρενο Σαββατοκύριακο, που το πέρασε παίζοντας γκολφ και πίνοντας λίτρα μπίρας, ο νεαρός λονδρέζος trader κατάφερε να στοιχηματίσει στις προθεσμιακές αγορές πετρελαίου του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης συνολικά...

Δια βοής προς αποφυγή λευκών...

Για να αποφευχθούν τα λευκά και τα... λοιπά παρατράγουδα, η εκλογή γραμματέα του Πολίτ Μπιρό έγινε δια της δημοκρατικής μεθόδου της βοής.
Την εκλογή δια βοής πρότεινε ο Ζαγορίτης, αφού ο υποψήφιος ήταν ένας και μοναδικός.
Έτσι, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι από σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Λέτε να είναι ο τελευταίος;

Πιο Καμμένος δεν γίνεται...

Για να παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία ή συνταγματικά δικαιώματα, κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, χρειάζονται 180 βουλευτές, τα 2/3 της Βουλής. Το μνημόνιο αυτό είναι άκυρο, αντισυνταγματικό και δε δίνει το δικαίωμα σε καμία προσωρινή πλειοψηφία των 172 βουλευτών, να παραχωρήσει συνταγματικά και κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.
-Περιγράφετε έναν πόλεμο εναντίον της Ελλάδας. Γιατί σε εμάς;
Γιατί εμείς είμαστε το μόνο έθνος που ιστορικά και πολιτισμικά αντιστεκόμαστε και, αν καταφέρουν να καθυποτάξουν την Ελλάδα, θα καθυπέτασσαν πολύ εύκολα το σύνολο του ελεύθερου κόσμου.
-Το περί υποταγής των Ελλήνων το είχε αναφέρει ο Κίσινγκερ…
Ο Κίσιγκερ ήταν από τους ιδρυτές της λέσχης Bilderberg…
(..)Ο κ. Βουρλούμης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι ένα μέλος της λέσχης Bilderberg, είναι μέλος της...

How to Improve Alexa Rank VI


Optimize Popular Posts 

According Dosh Dosh : “Got a popular post that consistently receives traffic from the search engines? 
Include a widget/graph at the bottom of the post, link to your Alexa post or use Alexa redirection on your internal URLs.”   
Widgets and redirections are discussed elsewhere here but Dosh Dosh’s suggestion of 

"Βουβουζέλας" ... ο νέος Γραμματέας... Τυχαίο; Δεν νομίζω....

Οι βουβουζέλες κάνουν απερίγραπτο και αφόρητο βουητό στο MUNDIAL...
Ο Λυκουρέντζος έγινε Γραμματέας της ΝΝΔ "δια βοής"...
Τυχαίο; Δεν νομίζω...
Πλέον ο νέος Γραμματέας της ΝΝΔ καθιερώνεται από το blog μας ως ο "Γραμματέας της βουβουζέλας" !!! ή σκέτο "βουβουζέλας"...

//liberalserres//

Ερώτηση - κατηγορώ για απομόνωση της Ελλάδας

Για «γεωπολιτική απομόνωση της Ελλάδας» κατηγορεί την κυβέρνηση σε ερώτηση που κατέθεσε χθες στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών, επικαλούμενη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα ότι «σε λίγους μήνες στην εξωτερική πολιτική έγιναν όσα δεν έγιναν επί πεντέμισι χρόνια», έκανε λόγο για «υποβάθμιση της ελληνικής διπλωματικής υπηρεσίας», για την είσοδο τουρκικού ερευνητικού σκάφους εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αλλά και για αξιολογήσεις διεθνών ινστιτούτων που μιλούν για «πλήρη απομόνωση της Ελλάδας διεθνώς» αλλά και για «εσωτερική της κατάρρευση».
Η Ντόρα Μπακογιάννη ρωτά μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό για το τι...

Πείτε και κάτι καλό για την Τζούλια...

Μπορεί να σας φανεί παράλογο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την κ. Τζούλια Αλεξανδράτου. Διότι σε καιρούς που όλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αλλάζουν ραγδαίως επί τα βελτίω, εκείνη φροντίζει να μας προσγειώνει στην αλήστου μνήμης φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι «η χώρα μας είναι ένα απέραντο φρενοκομείο».
Δεν αναφέρομαι μόνον στη «ροζ» βιντεοκασέτα των 20 ευρώ που ξεπούλησε ανοίγοντας τη συζήτηση αν ανάλογες «δραστηριότητες» πρέπει να φορολογούνται. Ούτε στη βραδινή της «επίσκεψη» στο Πολεμικό Μουσείο που απλώς μας θύμισε ότι τα «στρατόπεδα» παραμένουν «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» και ότι οι γιοι των πάσης φύσεως «διασήμων» υπηρετούν στα σύνορα του Κολωνακίου.
Η τελευταία κρούση της Τζούλιας είναι η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς με μία της μόνο φωτογραφία (και μάλιστα ντυμένη) καταδεικνύει όλη τη...