Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο Μάνος διαψεύδει μίζες από την Siemens! Ποιος μένει;


Ο Στέφανος Μάνος διαψεύδει οποιαδήποτε χρηματοδότηση από την Siemens. [ / / Ο Μάνος διαψεύδει τα περί Siemens / / Παραπολιτικά / / ]. Η καταγγελία όμως υφίσταται. Και έπειτα από την άρνηση και του Αβραμόπουλου, μας μένει ο Αντωνάκης! Αντωνάκη πες αλεύρι; Η εξεταστική σε γυρεύει! Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την “συνεισφορά” της Siemens-Intracom, στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αντωνάκη! Σα να μου φαίνεται ότι δεν είσαι καθόλου αθώος όπως μας παρουσιάζεσαι! Ήρθε η ώρα να αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι του αμαρτωλού παρελθόντος!

Έτοιμο το κύπελλο

Vuitton Presents FIFA World Cup Trophy Travel Case - ParisVuitton Presents FIFA World Cup Trophy Travel Case - Paris

Μην κοιτάτε τη Naomi ρε! Το κύπελλο κοιτάξτε!
Έτοιμο το κύπελλο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πρόκειται να μεταφερθεί από το Παρίσι, στη Νότιο Αφρική μέσα σε σπέσιαλ βαλιτσάκι Louis Vuitton.
Photo by Louis Vuitton/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom - Content © 2010 Newscom All rights reserved.

Και Παπαγαλιάννης και… δειλός! Κατέβασε άρον-άρον την ανάρτηση για τη «δημοσκόπηση-μαϊμού»…

Γράψαμε ήδη τα δέοντα για τον εκπρόσωπο του Κόκκινου Πάνου και τα μαϊμουδίστικα παίγνιά του με δήθεν «δημοσκοπήσεις» που… «απογοητεύουν» τη Ντόρα.
Η απόλυτη επιβεβαίωσή μας δεν άργησε να έρθει από τον ίδιο τον Mr. Fimotro… Κατέβασε άρον-άρον την επίμαχη ανάρτηση που είχε τίτλο «ΣΤΟ 3,5% ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ…» (δείτε τις εικόνες από την αναζήτηση στο Google και τη σελίδα που βγαίνει μόλις πατήσεις το σύνδεσμο)!
Τώρα ή και τον ίδιο τον… ξεγέλασαν οι μυστικοσύμβουλοι ή ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε όριο και φραγμό! 
Ελπίζουμε να τον… μιμηθούν (στη… «μετάνοια») και κάνα δυο ιστοσελίδες που προπετώς έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν τις μαϊμουδιές του…

Από Υπουργός… ντουλαπάς! «Γκάφα» ή συμπαιγνία των «συγκατοίκων»…;

Τελικά όπως όλα δείχνουν ο περίφημος “cabinet man” που αναφέρεται στο email του Βαλυράκη είναι ένας… επιπλοποιός! Βγήκε σήμερα έκπληκτος ο επιχειρηματίας Κάτσικας (παραλήπτης του επίμαχου ηλεκτρονικού γράμματος) και έδωσε τις εξηγήσεις του, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Αύριο το πρωί θα τα καταθέσει και στην Εξεταστική της Βουλής. Δύσκολη η θέση του προέδρου της επιτροπής κ. Σήφη Βαλυράκη. Όχι γιατί διέπραξε κάποια… «γκάφα» με κίνδυνο να τρωθεί το κύρος του, όπως ήδη παπαγαλίζουν οι μιντιακοί «προστάτες» της διαφθοράς, αλλά γιατί τα πράγματα φαίνονται πολύ πιο περίεργα…
Κατ’ αρχάς, πώς υπεκλάπη από το προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενός ιδιώτη ένα μήνυμα παντελώς άσχετο με την υπόθεση διαφθοράς της Siemens; Βέβαια, το μήνυμα είχε την «κατάλληλη» λέξη (“cabinet man”) που από το Υπουργείο Εξωτερικών μεταφράστηκε ως...

Μόνο οι... Καλαματιανοί ξέρουν από Πολιτισμό!!! Τα απίστευτα ρουσφέτια του Σαμαρά (video)


Το Μάκη σε υπόληψη δεν τον έχουμε. Για να αποφευχθούν παρανοήσεις... Ο ρόλος του στην προεκλογική εκστρατεία για εκλογή αρχηγού στη ΝΔ υπήρξε βρώμικος για λογιαριασμό του Σαμαρά... Αυτό όμως δίνει μεγαλύτερο βάρος στις αποκαλύψεις για τα προκλητικά ρουσφέτια του "άσπιλου" και "άφθαρτου" Αρχηγαντώνη στο Υπουργείο Πολιτισμού. Ούτε ένα χρόνο δεν έκανε Υπουργός και πρόλαβε να... διορίσει τη μισή Καλαμάτα!!! Θαυμάστε τον!

Εκτός από Παπαγαλιάννης, ο Καλαπόδης είναι και Μαϊμού!...!

Κατά τα άλλα, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η Ντόρα! Και παρόλα αυτά, όλη μέρα με τη Ντόρα ασχολούνται. Μέχρι και ψεύτικες δημοσκοπήσεις κατασκευάζουν για πάρτη τους. Και χρησιμοποιούν ως αναμεταδότη τον Καλαπόδη Παπαγαλιάννη. Τους έκατσε το λαχείο της αναξιοπιστίας! Κότα λυράτη! Τους έχει κάτσει στο στομάχι η φημολογία περί νέου κόμματος. Και κατασκευάζουν μαϊμού αποτελέσματα γιατί η ψυχολογία τους βρίσκεται υπό του ναδίρ! Λόγω των αποτελεσμάτων από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που καταφθάνουν κάθε μέρα στη Νέα Ρηγίλλης. Σκέτη απογοήτευση. Αλλά οι θλιβεροί τύποι της Ρηγίλλης πάσχουν από μανιοκατάθλιψη. «Κοιτάνε το ταβάνι» όπως ακριβώς το κοιτάζει ο Μεγάλος Ηγέτης Αντώνης όταν στενοχωριέται και ονειρεύονται κυβέρνηση «Νέας Μεγάλης Πολιτικής Άνοιξης». Στις διαλείψεις και τα διανοητικά κενά κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις για τη Ντόρα, χωρίς καν να δηλώνουν την εταιρεία ερευνών, γιατί θα φάνε μήνυση, φυσικά!
Εάν πάντως είχαν όντως παραγγείλει για τη Ντόρα δημοσκόπηση, περιμένατε να μαρτυρούσαν οι Παπαγαλιάννηδες τα πραγματικά αποτελέσματα; Όχι βέβαια! Θα τα μαγείρευαν όπως ακριβώς μαγείρεψαν τα αποτελέσματα των εκλογών στις ΝΟΔΕ και κάθε τρεις ώρες αυξάνουν το νούμερο των ψηφισάντων στις ΝΟΔΕ. Σε λίγες μέρες θα το έχουν φτάσει στο ένα εκατομμύριο!

Καραμανλής - Σαμαράς προ του διαζυγίου

Στα πρόθυρα του πολιτικού διαζυγίου βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, η σχέση των οποίων βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο. Οι αναταράξεις είναι έντονες στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου πλέον κυριαρχεί η καχυποψία μεταξύ «σαμαρικών» και «καραμανλικών». Οι τελευταίες κινήσεις του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά να απαγκιστρωθεί πλήρως από το «καραμανλικό» παρελθόν, προχωρώντας στην «αυτοκάθαρση» εν όψει του συνεδρίου του κόμματος, με στόχο να απεγκλωβιστεί από τη δυσχερή δημοσκοπική θέση όπου βρίσκεται το κόμμα, δημιουργεί εντάσεις. Οι «καραμανλικοί» στέλνουν παρασκηνιακά μήνυμα στη Ρηγίλλης να μη συνεχίσει την πολεμική τακτική, ενώ συνεργάτες του κ. Σαμαρά διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι ο .......

Για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ...

/ / Του Κώστα Ζωγράφου / / press-gr / /
Ο λαός λέει ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»...

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε γενικά και αόριστα, χωρίς να δώσει αναλυτικά στοιχεία, ότι ψήφισαν 352.748 ψηφοφόροι στις εσωκομματικές εκλογές. Η αλήθεια είναι ότι αν αθροίσει κανείς τα αποτελέσματα που δίνουν νομαρχιακή-νομαρχιακή οι οργανώσεις της ΝΔ, θα διαπιστώσει ότι η αλήθεια απέχει πολλές δεκάδες χιλιάδες ψήφους από τις επιθυμίες της Ρηγίλλης.
Η πραγματικότητα είναι ότι προχθες σύμφωνα με τις επί τόπου ανακοινώσεις των οργανώσεων της ΝΔ ψήφισαν 194.769 ψηφοφόροι. Και αυτό αποδεχόμενοι όλες τις...

Συνέντευξη τύπου έδωσαν οι Έλληνες ακτιβιστές που επέστρεψαν από το Ισραήλ

Greek pro-Palestinian activist Grigoropoulos addresses journalists during a news conference in AthensGreek pro-Palestinian activist Papadokostopoulos addresses journalists during a news conference in Athens
Οι ακτιβιστές Μιχάλης Γρηγορόπουλος(Α) και Αριστείδης Παπαδοκωστόπουλος (Δ) που συμμετείχαν στην ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα, ως εθελοντές στο πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» έδωσαν σήμερα συνέντευξη τύπου και ενημέρωσαν το κοινό για την επίθεση που δέχτηκαν από τους Ισραηλινούς.
REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: CIVIL UNREST POLITICS) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Οι σαμαρικοί κρεμάνε τον Καραμανλή στα μανταλάκια... (video)


Μπορεί να είναι ολίγον... γραφικός ο τύπος, αλλά εκφράζει αυθεντικά τη γραμμή του "αρχηγού" του: κρεμάστε τον Καραμανλή στα μανταλάκια! Καλά να πάθει ο χοντρός... Σαμαρά ήθελε, ας τον λουστεί τώρα...

Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς είναι στις λίστες της Siemens! (video)


Βόμβα μεγατόνων έριξε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καραζταφέρης, μιλώντας στο ραδιόφωνο Αθήνα 984, συνδέοντας τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην ισχυρό αφεντικό της Siemens, Μιχάλη Χριστοφοράκο. "Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται μέσα στις λίστες της Siemens", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ότι "οποιαδήποτε δικαιολογία είναι δεκτή".
"Είπε ο κ. Σαμαράς ότι ενδιαφερόμουν για κάποιον συγγενή μου", πρόσθεσε. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε επίσης, ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας "αναφέρεται στα τηλεφωνήματα, στα ραντεβού, που έλεγε η γραμματέας του Χριστοφοράκου, ότι είχε επικοινωνία με τον Χριστοφοράκο".
Και κατέληξε: "Υπάρχει και η λίστα των δώρων του κ. Χριστοφοράκου, που χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες. Στην κατηγορία υψηλών προσώπων τύπου Αγγελοπούλου, εκδοτών αναφέρεται και ο πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ". (Πηγή: //Παραπολιτικά//)

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο...

Ο Αρχηγός «λυπάται» (!) για τις εξελίξεις στο Ισραήλ …

Pro-Palestinian protesters rally outside the Israeli embassy in Washington

Με πέντε λέξεις εξέφρασε την αγωνία του ο Αρχηγός Ηγέτης για τις δυσάρεστες εξελίξεις στο Ισραήλ και την πολύνεκρη επίθεση των Ισραηλινών στρατιωτών εναντίον της ανθρωπιστικής βοήθειας. Τι να κάνουμε! Ο Αρχηγός δεν θέλει να στενοχωρήσει τα φιλαράκια του στο Ισραήλ! Τα πηγαίνει τόσο καλά μαζί τους! Οι σύμβουλοί του μάλιστα περιστασιακά αρθρογραφούν και υπέρ του Ισραήλ ή θεωρούν δεδομένη την επίσημη προπαγάνδα του Ισραήλ.
[Όπως στο φουλ σαμαρικό blog neakentrodexia , όπου υιοθετούν πλήρως την Ισραηλινή προπαγάνδα: «Στην Αθήνα έχουν φτάσει πληροφορίες προερχόμενες και από το Ισραήλ ότι σε κάποιες περιπτώσεις εμπορικά πλοία χρησιμοποιούνται ως προκάλυμμα για τη μεταφορά οπλισμού στη «Χεζμπολάχ». …. «Ακροαριστερή τρομοκρατία και ισλαμιστικά δίκτυα»
Στο ίδιο blog με περισπούδαστες αναλύσεις γίνεται λόγος για την «αναγκαιότητα σύσφιγξης των αμυντικών δεσμών με το Ισραήλ»]

Τα Top 10 videos του YouTube σήμερα!

10. "Lo que tú Quieras Oír" - 101.094.703 views
6. "Hahaha - Small daring boy" - 122.569.513 views
3. "Evolution of Dance" - 144.695.074 views
2. "Charlie bit my finger - again!" - 196.463.111 views

Και στη θέση Νο1, το βίντεο που θα δείτε παρακάτω πατώντας "συνέχεια..."

Με παλιά υλικά......

Θα πέσει η μαγκούρα σύννεφο!

Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος από 1ης Σεπτέμβρη σε όλους τους κλειστούς χώρους αποφάσισε η Υπουργός Υγείας καταργώντας τις εξαιρέσεις και με τη δέσμευση για πιο αυστηρούς  ελέγχους τους οποίους λέει θα κάνει η Αστυνομία και το Λιμενικό.
Καλά, μη φάτε έχουμε γλαρόσουπα!!!
Θα απολαμβάνει δηλαδή ο συνταξιούχος το καφεδάκι του στο καφενείο με το τσιγαράκι το ταβλάκι ή την πρέφα και θα μπαίνει ο Αστυνομικός και θα του κόβει κλήση;
Θα πέσει η μαγκούρα σύννεφο. Ρε πάει καλά το μυαλό σας;
Θα κάνετε αγωγή Υγείας και θα αλλάξετε τρόπο ζωής σε αυτούς τους ανθρώπους; Δε φτάνει που τους βουτήξατε τη μισή σύνταξη θα τους κόψετε και τη διασκέδαση;
Έχετε πρόβλημα σοβαρό.
Απαγόρευση και στα καζίνο. Άλλη μια παγκόσμια...

Συνολικά 610 άτομα (31 Έλληνες) κρατούνται στο Ισραήλ και 48 θα απελαθούν

Protest against Israel - AthensProtest against Israel - AthensProtest against Israel - Athens

/ / Φωτογραφίες από την συγκέντρωση της Αθήνας / / Photo by Mehmet Ayhan/AA/ABACAPRESS.COM / /  Photo via Newscom / / Content © 2010 Newscom All rights reserved / /
Όπως μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο, 480 άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω στα πλοία της ανθρωπιστικής νηοπομπής με προορισμό τη Γάζα κρατούνται στο Ισραήλ και 48 θα απελαθούν. Ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στο Ισραήλ κρατούνται συνολικά 610 άτομα, εκ των οποίων σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι 31 είναι έλληνες.
Οι 480 κρατούμενοι βρίσκονται στην φυλακή Ασόντ στο νότιο Ισραήλ, ενώ οι ......

Το ξαναχάρηκε ο Αρχηγαντώνης που τον πέτυχε ο Μάκης;

Φαίνεται πως ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να επιστρέψει ο Αρχηγός Αντώνης στην πολιτική έρημο των τεσσάρων τοίχων του σαλονιού του, στο ταβάνι που έμενε ακίνητο, στο τηλέφωνο που δεν χτυπούσε και στον κήπο απέξω που δεν τον άφησε να κάνει καμιά τρέλα. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι μέχρι και ο "κολλητός" του Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο άνθρωπος που μαζί με τον Χοντρολάλα, είναι υπεύθυνοι για το πιο εμετικό δημοσίευμα που γράφτηκε ποτέ για γυναίκα πολιτικό (VetoMag 15/11/2009, δημοσίευμα για Ντόρα Μπακογιάννη) έπαιξε χθες βράδυ στην εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" ρεπορτάζ κρυφής κάμερας που ......

H διαφορά

Αρκούσε μονάχα ένα δημοσίευμα για να παραπεμφθεί ο Άκης Τσοχατζόπολους στο πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ για εξηγήσεις.
Θυμίζουμε απλά ότι ο Τσοχατζόπουλος από το 2007 και μετά δεν είναι καν βουλευτής. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Οι μεν σπεύδουν πάντα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, οι δε αποφεύγουν τα δύσκολα μέχρι να τους πουν οι επικοινωνιολόγοι ότι ήρθε η ώρα να καταδικάσουμε τηλεοπτικά μερικά πολιτικά πτώματα...

Ο Καρατζαφέρης "δείχνει" Σαμαρά για την Siemens!!!


karatzaferhs-2.jpg
Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό εξαπολύει μέσα από συνέντευξή του στο parapolitika.gr ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος θεωρεί ως επιβεβαλημένο να δώσουν εξηγήσεις οι κύριοι Σαμαράς, Μάνος και Αβραμόπουλος, σχετικά με τα όσα ακούγονται περί μικρού κεντροδεξιού κόμματος που φέρεται να έχει πάρει το 1999 χρήματα από τα μαύρα ταμεία της Siemens. Η πλήρης συνέντευξη Καρατζαφέρης έχει ως εξής.
Κύριε Καρατζαφέρη λένε πολλοί ότι η κατάθεση Μαντέλη ήταν η χαριστική βολή στο πολιτικό σύστημα...
Έχω την αίσθηση ότι η Δημοκρατία έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα από τον βίο και την πολιτεία υπουργών και των δύο μεγάλων κομμάτων, και την ανοχή που επέδειξαν οι πρωθυπουργοί. Δεν είναι τυχαίο ότι στο κάδρο της διαφθοράς είναι...

Ο εύκολος δρόμος του "Λευτεριά στην Παλαιστίνη"

Ομολογώ ότι με τα συνθήματα δεν τα πήγαινα ποτέ καλά. Πάντα πίστευα ότι ο συνθηματολογικός λόγος είναι ο καλύτερος τρόπος να καμουφλάρει κανείς την ημιμάθεια του. Διαβάζω λοιπόν από το πρωί σε χιλιάδες προφίλ του Facebook ευχολόγια του τύπου "Λευτεριά στην Παλαιστίνη", "Φονιάδες Εβραίοι" κτλ.
Αν και συμφωνώ με όλα αυτά, αμφιβάλω αν όλοι αυτοί που τα χρησιμοποιούν γνωρίζουν έστω και τα βασικά για το Παλαιστινιακό ζήτημα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι Έλληνες υποστηρίζουν μαζικά τους Παλαιστίνιους ενώ παράλληλα εμφανίζονται απόλυτα φοβικοί σε καθετι που έχει σχέση με το Ισλάμ και τον αραβικό κόσμο. Είναι μια από τις πολλές αντιφάσεις μας. Νομίζω ότι οφείλεται κυρίως στην άκριτη αποδοχή κάθε πληροφορίας που λαμβάνουμε.
Ας μπούμε όμως λίγο στην ουσία των πραγμάτων. Όσο δίκαιο ήταν το αίτημα των Εβραίων για την ίδρυση μιας πατρίδας στην περιοχή των προγόνων τους άλλο τόσο δίκαιο είναι και το αίτημα των Παλαιστινίων για την ίδρυση της δικιάς του πατρίδας, χωρίς κηδεμονίες κι αποκλεισμούς.
Στη σύγκρουση αυτή, η χρήση βίας κι από τις δυο πλευρές είναι αναπόφευκτη. Τα τελευταία 60 χρόνια, το Ισραήλ χρειάστηκε πολλές φορές να...

Ο Καρατζαφέρης συνδέει τον Σαμαρά με τις μίζες της Siemens... (video)

...μέσω της πρόσφατης δήλωσης Ρουσόπουλου! Χοντραίνουν τα πράγματα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Φοβερό υπονοούμενο άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης κατά του Αντ. Σαμαρά για το θέμα της Siemens.
Μιλώντας στο Mega, ο Γ. Καρατζαφέρης συνέδεσε τον παλαιότερο ισχυρισμό του Μιχ. Χριστοφοράκου ότι είχε πάρει μίζα και μικρό κόμμα της κεντροδεξιάς με την πρόσφατη απειλητική δήλωση του Θ. Ρουσόπουλου κατά του προέδρου της ΝΔ.
 Είχε αναπαντήσει συγκεκριμένα την Παρασκευή ο πρώην υπουργός στον Αντ. Σαμαρά με την εξής φράση αναφορικά με το θέμα των σκανδάλων: "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε."
Τι υπαινικτική σύνδεση είναι αυτή λοιπόν; Και ποιος θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα; Η ΝΔ δεν πρέπει να απαντήσει; Πάντως τα πράγματα χοντραίνουν πολύ...

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο...

ΠΑΣΟΚ: Τα Ψέματα και η Αλήθεια (video)

Και υποκουλτούρα μαζεύει τώρα η νΝΔ ....


Αγαπητό Περιοδικό

Τελικά υποψιάζομαι πως πρέπει να έχεις μία κρυφή συμπάθεια στον Αρχηγό Αντώνη λόγω της ευαίσθητης και ευάλωτης ψυχοσύνθεσής του.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, δεν έχεις γράψει τίποτε για το πόσοι και τι είδους άνθρωποι συγκεντρώνονται πλέον σε διάφορες συνάξεις της νέας Νέας Δημοκρατίας όπως Προσυνέδρια, Κεντρικές Επιτροπές κ.α.
Το μέγεθος του πλήθους είναι επιπέδου ΛΑΟΣ, όχι κόμματος εξουσίας. Για την ακρίβεια, οι παριστάμενοι δε γεμίζουν καν τεσσάρι διαμέρισμα.
Σε ό,τι αφορά τη σύνθεσή του, μπορεί κανείς να βρει μορφές και χαρακτήρες που παραπέμπουν όχι σε πολιτικά στελέχη σοβαρού κόμματος, αλλά σε ......