Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Και υποκουλτούρα μαζεύει τώρα η νΝΔ ....


Αγαπητό Περιοδικό

Τελικά υποψιάζομαι πως πρέπει να έχεις μία κρυφή συμπάθεια στον Αρχηγό Αντώνη λόγω της ευαίσθητης και ευάλωτης ψυχοσύνθεσής του.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, δεν έχεις γράψει τίποτε για το πόσοι και τι είδους άνθρωποι συγκεντρώνονται πλέον σε διάφορες συνάξεις της νέας Νέας Δημοκρατίας όπως Προσυνέδρια, Κεντρικές Επιτροπές κ.α.
Το μέγεθος του πλήθους είναι επιπέδου ΛΑΟΣ, όχι κόμματος εξουσίας. Για την ακρίβεια, οι παριστάμενοι δε γεμίζουν καν τεσσάρι διαμέρισμα.
Σε ό,τι αφορά τη σύνθεσή του, μπορεί κανείς να βρει μορφές και χαρακτήρες που παραπέμπουν όχι σε πολιτικά στελέχη σοβαρού κόμματος, αλλά σε ......

...... τακτικούς θαμώνες μεταμεσονύκτιων εκπομπών της Trash TV.
Υπερβολές; Καθόλου!
Πρόσφατα, εθεάθη στη Συνδιάσκεψη για την Αυτοδιοίκηση στο ξενοδοχείο Caravel, αλλά και σε άλλες κομματικές συνάξεις, έως και ο Φίλιππος Καμπούρης, που διατηρεί μία Trash εκπομπή στο κανάλι Extra3. Πρόκειται για την πιο light, ψυχαγωγική εκδοχή του «Καλαπόδη» Παπαγιάννη.
Ειδικότητα του εν λόγω Καμπούρη, να μεσολαβεί σε ζωντανές αντιδικίες και μαλλιοτραβήγματα μεταξύ εκδιδομένων τρανσέξουαλ και πραγματικών, ή επίδοξων σταρ της τηλεοπτικής υποκουλτούρας.
Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, την παρουσία Καμπούρη στις συνεδριάσεις των οργάνων της νΝΔ, αναμένεται να ακολουθήσει η στρατολόγηση και άλλων επίλεκτων στελεχών όπως ο γνωστός Μητσάρας που εμφανίζεται σε όλα τα πλάνα ποδοσφαιρικού ρεπορτάζ έξω από τα γήπεδα, η παραδοσιακή Φτερού της διαδρομής Μοναστηράκι-Ομόνοια, η κατά φαντασίαν ιεραπόστολος Ελένη Λουκά, ίσως και ο τέως εισαγγελέας Σακελλαρόπουλος πακέτο με τη Τζένη την Ωραία.

Βέβαια, η άγνοιά σου για ότι γράφεται παραπάνω ενδέχεται να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν παρακολουθείς εκ του σύνεγγυς το τι συμβαίνει σήμερα στη νΝΔ.
Καιρός όμως ν’ αρχίσεις.
Δε θα σου μείνει μήτε συκώτι, μήτε άντερο, από το γέλιο.

CK

Δεν υπάρχουν σχόλια :