Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ο Βαγγέλας ο ρουφιάνος!

Και λέγαμε και μεις μα ποιος ήταν ο ρουφιάνος; Ποιος άλλος ο Βαγγέλας! Έκανε τον υποστηρικτή και φίλο της Ντόρας και έσπρωχνε πληροφορίες στο στρατόπεδο του Σαμαρά. Υποψίες υπήρχαν, αλλά όχι αποδείξεις. Τώρα πλέον είναι του ηλίου φαεινότερον.
Τώρα, πως γίνεται το σύστημα της Ρηγίλλης και οι μηχανισμοί του Σαμαρά να είναι Μαραθωνομάχοι και «να κρατάνε υποτίθεται Θερμοπύλες», όταν έχουν στην μεριά τους και τους Εφιάλτες; Ή είστε κύριοι αγωνιστές και αγωνίστριες του ΟΧΙ ή έχετε προ πολλού ξεπουλήσει τις θέσεις σας στους Πέρσες και είστε ΟΧΙές. Τελικά ο Ἐφιάλτης θὰ φανεῖ στὸ τέλος, κ᾿ οἱ Μῆδοι ἐπιτέλους θὰ διαβοῦνε. ... …..

Χαβαλές ο Καραμανλής. Φτηνός και τυχοδιώκτης της δεκάρας ο Σαμαράς.

Δεν τα λέμε εμείς. Τα λέει ο Ανδρουλάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (στα video που βρίσκονται παρακάτω)   [video 1 , video 2 , video 3]
«Έχω ψευδαισθήσεις. Περίμενα ότι θα ξεχώριζε ένας από το πλήθος. Από τους ηγέτες. Πίστευα ότι ο Καραμανλής έχει κάτι μέσα του. Μπορεί να τάκανε θάλασσα. Μπορεί να ήταν χαβαλές, μπορεί αυτόματος πιλότος, «άσε ρε παιδί μου, αυτόματος πιλότος, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, τα φιλαράκια, η παρέα…». Εάν έκανε μια δίκαιη κατανομή της κατάστασης, έδινε μια ελπίδα. Θα ήταν απελευθερωτική κίνηση και ο λαός θα το εκτιμούσε. Έχασε μια ευκαιρία να γίνει ηγέτης και επειδή ο ελληνικός λαός είναι φιλότιμος θα συγκλονίζονταν ….
Ο Σαμαράς ποντάρει στην αποτυχία των μέτρων και στην χρεοκοπία της Ελλάδας για μικροκομματικά οφέλη. Είναι αξιοθρήνητος. Αυτός θα καρπωθεί την κοινωνική ένταση; Κρίμα! Ντρόπιασε την καταγωγή του. Λέει ότι έχει μια μακρινή καταγωγή από την Πηνελόπη Δέλτα. Την εξευτέλισε χθες! Σαν ένα τελευταίος πολιτικάντης της δεκάρας. Όταν μάλιστα είναι ο αρχηγός του κόμματος που έλαχε να οδηγήσει την Ελλάδα στην καταστροφή. Ανέκαθεν ανήκε στη Λαϊκή Δεξιά ο Σαμαράς. Ούτε που έχει καταλάβει τι γίνεται! Απευθύνεται στο μεγάλο κεφάλαιο και λέει. «Προσέξτε, αφήστε τον Παπανδρέου να φθαρεί, εγώ είμαι εδώ να σας σώσω». Τι γελοία πράγματα. Είναι πολύ φτηνός. Έστειλε μήνυμα στις αγορές για ύφεση 5,5%. Ακόμα και αν το ξέρεις δεν το λες. Έκανε προβοκάτσια εις βάρος της χώρας του ως ο τελευταίος τυχοδιώκτης της δεκάρας. Είναι προδότης της πατρίδας όταν λέει ότι η κυβέρνηση πήρε την Λαζάρ για επαναδιαπραγμάτευση. Τουλάχιστον σαράντα βουλευτές της ΝΔ ήταν έξαλλοι χθες με το Σαμαρά.»

Η Ντόρα σήκωσε το χέρι της. Πήρε πάνω της, τις αμαρτίες της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η μόνη έντιμη πολιτικός μιας πρώην «μεγάλης και φιλελεύθερης παράταξης». Δεν της αξίζει να βρίσκεται εκεί μέσα. Πρέπει να ανοίξει τα φτερά της και τις ελπίδες για μια ισχυρή φιλελεύθερη παρουσία. Η μόνη που μπορεί. Βενιζελογενής και πράγματι ελεύθερη. Μακριά από παρακμικούς τύπους σαν τον Μανόλη, τον Τασούλα και τον Μαρκόπουλο. Αυτοί είναι επικίνδυνοι, μικροπολιτικάντηδες και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής διάθεσης. Ποντάρουν στην χρεοκοπία της Ελλάδας. Για να σώσουν μετά τι; Το κουφάρι; Ποντάρουν στην καταστροφή και στον εξευτελισμό της χώρας. Ζητάνε και τα ρέστα. Την πλήρη χρεοκοπία. Μια νέα εθνική καταστροφή. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Τους έχουμε μάθει. Τους ξέρουμε. Δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία! Τέρμα και τελείωσε! Σηκώνουμε κι' εμείς το χέρι!

Πιόνι των κερδοσκόπων ο Κύκνειος Αντώνης.

Τον ελέγχουν απόλυτα. Έχει ξανακάμει την δουλειά τους. Όταν έριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη και ξεκίνησε ο κατήφορος. Σταμάτησε η μόνη και πρώτη κυβέρνηση που προσπαθούσε να προχωρήσει κάποιες μεταρρυθμίσεις.
Από αυτόν περιμένουν και πάλι τα ίδια ακριβώς κέντρα κερδοσκοπίας και διεθνούς κεφαλαίου. Να επιταχύνει την χρεοκοπία της Ελλάδας για να ξεκινήσει το πραγματικό πάρτι των άπληστων και αδίστακτων κερδοσκόπων!

Απαιτούν από τη Ντόρα να παραδώσει την έδρα της. ΟΧΙ κύριοι! Μολών λαβέ!

Πολύ ανόητοι όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι του Ηγέτη Αντώνη! Απαιτούν από τη Ντόρα με αστείους ισχυρισμούς, την έδρα της στο κοινοβούλιο.
Συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Των διώξεων και των προγραφών. Έτσι έχουν μάθει να κάνουν στην ιστορία τους. Και το κάνουν πάντα όσο πιο απάνθρωπα μπορούν. Με ύβρεις και απειλές.
Λοιπόν κύριοι! Ελάτε να την πάρετε. ΟΧΙ! Γιατί ξέρουμε και εμείς να λέμε ΟΧΙ, εκεί που πρέπει και εκεί που αρμόζει!

Ο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες

Greece's PM Papandreou arrives at the EU Council building ahead of the Euro Zone leaders summit in BrusselsGreece's Prime Minister Papandreou arrives at the European Council building ahead of the Euro Zone leaders summit in Brussels
Ο Έλληνας πρωθυπουργός καταφθάνει στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για τη συνάντηση των χωρών της ζώνης του ευρώ.
REUTERS/Francois Lenoir (BELGIUM - Tags: POLITICS BUSINESS)

Ο νέος προδοτικός ρόλος του Ηγέτη Αντώνη

Όλος ο κόσμος κλυδωνίζεται από την ελληνική κρίση και ο Σαμαράς στον βρώμικο κόσμο της Λαϊκής Δεξιάς. Ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδας. Για να κυβερνήσουν οι καθαροί Δεξιοί. Για να μην ντρέπονται που είναι  Λαϊκοί Δεξιοί. Ποντάρουν στο κουφάρι της Ελλάδας, αν και η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι με ανάλογο τρόπο, οδήγησαν τη χώρα, στην Μικρασιατική Καταστροφή και πολέμησαν με λύσσα τον Βενιζέλο το 1932. Δεν θα επιτρέψουμε νέες τραγωδίες. Η Λαϊκή Δεξιά στη γωνιά της. Η μόνη θέση που της αρμόζει και της αξίζει. Με τους Μανόληδες και τις Παπακώστες. Άντε και τον Αβραμόπουλο μαζί! Ο παλαιοκομματισμός κύριοι, πέθανε. Μια νέα κεντροδεξιά γεννιέται, ελεύθερη και φιλελεύθερη. Εμείς πάντως δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε ελεύθεροι και φιλελεύθεροι ....

Κρύβεται ο Καραμανλής. Με μπράβους τον πηγαινοφέρνουν

Φοβάται να δει στα μάτια ένα απλό πολίτη. Ακόμα και στη Βουλή κρύβεται στα πίσω έδρανα. Φοβάται να αντικρίσει ακόμα και τους βουλευτές του κόμματός του.
Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός ανθρώπου στον οποίο πιστέψαμε κα ελπίζαμε.
Τι ξεπεσμός Θεέ μου!
Για πάντα χαβαλές και ανεύθυνος.
Αρνήθηκε χθες την ιστορική ευκαιρία να καταταγεί στους μεγάλους ηγέτες.
Να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.
Κρίμα!
Λυπόμαστε γι’ αυτόν!

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε λίγο στο Mega


Η Ντόρα Μπακογιάννη θα δώσει σε λίγο συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA μετά τις 20:00. Θα προσπαθήσουμε το συντομότερο να ανεβασουμε τη συνέντευξη στο periothiko.
Δείτε και τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης στο facebook http://www.facebook.com/DoraBakoyannis και στο dorabak http://www.dorabak.gr/dialogos

Πολιτικός "γάτος" ο Καρατζαφέρης! Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει η ΝΔ... (video)

"Το βράχνιασμα του Σαμαρά πρόδωσε την αδικία που διέπραξε σε βάρος της πατρίδας του..." (video)

Μίμης Ανδρουλάκης-Μέρος 3ο

Και η Πορτογαλία συμμετέχει στο πακέτο στήριξης. Thank you Portugal!

Με 2,06 εκατ. ευρώ.
Το κοινοβούλιο της Πορτογαλίας ενέκρινε την συνεισφορά της χώρας ύψους 2,06 δισεκατομμυρίων ευρώ στο σχέδιο οικονομικής βοήθειας ΕΕ-ΔΝΤ προς την Ελλάδα, ανακοίνωσε ένας εκ των προέδρων του σώματος.
Τα δάνεια τα οποία θα καταβληθούν σε διάστημα τριών ετών, εγκρίθηκαν με μεγάλη πλειοψηφία παρά τις διεθνείς ανησυχίες για χρέος που έχει η Πορτογαλία.
Ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών Κάρλος Κόστα Πίνα χαρακτήρισε το σχέδιο διάσωσης ως «σημαντικό» για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς το ευρώ.
«Όταν ομιλούμε για κίνδυνο επέκτασης της ελληνικής κρίσης σε άλλες χώρες δεν πρόκειται για κίνδυνο αλλά ήδη για ένα γεγονός. Η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιρλανδία ήδη δοκιμάζονται από την επέκταση», πρόσθεσε.
Σ' ευχαριστούμε Πορτογαλία

"Αξιοθρήνητος ο Σαμαράς. Ντρόπιασε την καταγωγή του!" (video)

Μίμης Ανδρουλάκης-Μέρος 2ο
«Χρειάζεται ένα νέο 1909. Μην ξεχνάτε ότι πριν 100 χρόνια ένα βαπόρι από την Κρήτη αποβίβασε, τέσσερις η ώρα το πρωί, ένα και μοναδικό επιβάτη. Ήταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τον υποδέχτηκαν στο λιμάνι τρεις αξιωματικοί του Επαναστατικού Συνδέσμου και έτσι ξεκίνησε η μεγαλύτερη δημοκρατική επανάσταση του εκσυγχρονισμού της Ελλάδας, που προετοίμασε και έσωσε την Ελλάδα, έκανε τους Βαλκανικούς Πολέμους, δημιούργησε την Μεγάλη Ελλάδα. Δηλαδή, ανατρέπεις δημιουργικά ένα σύστημα με εναλλακτική λύση. Όχι απλώς απελπισμένοι αυτοκτονούντες, υστερία, αλληλοκαταγγελίες, ο ένας τα ρίχνει στον άλλο. Αυτά είναι μικροπρεπή …»

Τη δημιουργία «Ταμείου Διάσωσης» προτείνει η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη τα σχέδιά της για τη δημιουργία ενός μόνιμου ταμείου διάσωσης για τις χώρες της ευρωζώνης, επιβεβαίωσαν σήμερα αξιωματούχοι στις Βρυξέλλες.

Μετά την ελληνική κρίση, η Επιτροπή θα προτείνει «τη δημουργία ενός μηχανισμού επίλυσης κρίσεων» για τα κράτη του ευρώ, δήλωσε σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος της Επιτροπής Πία Άρενκιλντε Χάνσεν.

" Πίστευα ότι ο Καραμανλής είχε τσίπα βρε αδερφέ μου... " (video)

Μίμης Ανδρουλάκης-Μέρος 1ο

Μαθήματα "Δημοκρατίας" από τους επίδοξους Μονάρχες...

Για ακόμα μια φορά, τελέστηκε μπροστά σου ο βιασμός της έννοιας της συμμετοχικής δημοκρατίας που μεταλλάχθηκε ξανά σ' ενός ανδρός αρχή. Ή, για την ακρίβεια σε δύο ανδρών θέλημα. Των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων που συνθέτουν την βασική αιτία της κατάντιας σου. Του δικομματισμού. Της συμφωνημένης δηλαδή ομερτά που μετρά πια μέρες παρουσίας έτσι όμως τη γνώρισες, τη βίωσες, τη συνήθισες, τη σιχάθηκες. Κουρελιασμένη σήμερα η κεκαλυμμένη συμφωνία χρόνων στην από κοινού κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος υπέρ των λίγων, της κάστας των μετρημένων εκείνων γνωστών ανθρώπων, εις βάρος των πολλών αγνώστων που συναθροίζουν τον πληθυσμό της χώρας σου. Μιας χώρας υποχρεωμένης να παρατηρεί live έναν Πρωθυπουργό και έναν Αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας και για χάριν της φοβίας τους και της ανικανότητά τους να διαχειριστούν και να αποδεχθούν μια διαφορετική άποψη, προέβησαν στη μέθοδο της διαγραφής που πρωτοδίδαξε (στη μαζική και αυταρχική, άμεση μορφή της) ο Ανδρέας Παπανδρέου, μιμούμενος κομουνιστές μονάρχες.
Στο όνομα, λοιπόν, της κομματικής πειθαρχίας διαγράφονται σε χρόνο άμεσο βουλευτές που εξέφρασαν απλά τη γνώμη τους, αυτή που τους ........

Διάλογος με τη Ντόρα

Φίλες και φίλοι,
Στις 6 Μαίου ο Αντώνης Σαμαράς έθεσε την Ντόρα Μπακογιάννη εκτός Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την υπερψήφιση από την Ντόρα Μπακογιάννη του νομοσχεδίου για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας από τον μηχανισμό της Ευρωπαικής Ένωσης και του ΔΝΤ. Από την πρώτη στιγμή η ενότητα διαλόγου στο dorabak αλλά και η σελίδα μας στο facebook κατακλίστηκαν από δικά σας σχόλια. H Ντόρα Μπακογιάννη σας ευχαριστεί από καρδιάς για τη γνώμη σας, τη στήριξη και την συμπαράστασή σας.
Σημεία δήλωσης Ντόρας Μπακογιάννη μετά την ανακοίνωση της διαγραφής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας:
"Η αγανάκτηση των πολιτών για τις θυσίες που τους επιβάλλονται είναι δικαιολογημένη. Όμως σήμερα, την ώρα που η Ελλάδα χάνεται, δεν μπορώ να αποφασίσω με βάση τον φόβο του πολιτικού κόστους, ή την προσδοκία της άντλησης ψήφων, που κάποιοι νομίζουν ότι θα αποκομίσουν αν η Ελλάδα χάσει και την τελευταία της ευκαιρία και οδηγηθεί στην καταστροφή.
Την ώρα που το δίλημμα είναι χρεοκοπία ή θυσίες, δεν μπορώ να πω στους Έλληνες ότι πατριωτισμός σημαίνει κορώνες, ανευθυνότητα και άρνηση της πραγματικότητας. Η αγανάκτηση των πολιτών για τις θυσίες που τους επιβάλλονται είναι δικαιολογημένη. Όμως σήμερα, την ώρα που ....

Ευχαριστώ τον Θεό

Άνοιξη...Άνοιξη τι μου θυμίζει;

Μήπως την Άνοιξη της Πράγας;
μπα...
ή τον Δήμο Άνοιξης;
όχι δεν είναι αυτό...
την Άνοιξη του Βιβάλντι;
τσσσσσ...
μήπως τις αλλεργίες...που ανθούν την Άνοιξη;
μάλλον λάθος...
ή την Άνοιξη, την εποχή του έρωτα;
ποιός προλαβαίνει για τέτοια...
τότε την Άνοιξη της Σοφίας Βόσσου;
μπα δεν πολυλέει...
ή τις Τάσεις μόδας για την Άνοιξη;
όχι..λάθος κι αυτό...
την τοιχογραφία της Άνοιξης στην Σαντορίνη;
απαπα...
ή τον ....

Ντροπή σας κύριοι του Ελεύθερου Τύπου.

Το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ με τίτλο "ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ" προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελεύθερων Ελλήνων. Το να ψηφίζεις σύμφωνα με τις ιδέες σου και τις ανάγκες της χώρας, που είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης, αποτελεί για τους συγκεκριμένους "δημοσιογράφους" ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. Όταν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα παίρνει απόφαση στήριξης της χρηματοδότησης της Ελλάδας και το κόμμα της ΝΔ, το κατ' εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα της χώρας λέει "ΟΧΙ", τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αν η βουλή δεν ψήφιζε το νομοσχέδιο, σε 15 μέρες η παύση πληρωμών μισθών και συντάξεων θα ήταν μια σκληρή πραγματικότητα. Αυτό, αυτόματα, θα οδηγούσε όλους αυτούς που σήμερα είναι αντίθετοι με την λήψη της βοήθειας, ξανά στο δρόμο, όχι όμως κατά του ΔΝΤ και της ΕΕ, αλλά για την διεκδίκηση των απλήρωτων μισθών τους.
Επειδή υπάρχουν και όρια, το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο προκαλεί την αηδία σε όλους μας. Η διαγραφή έγινε αποστασία. Η στήριξη της χώρας στην δύσκολη στιγμή έγινε αποστασία. Ντροπή σας κύριοι του Ελεύθερου Τύπου.
Φυσικά ο κάθε αρχηγός κόμματος έχει το δικαίωμα να χαράξει την πολιτική του. Όμως αυτά τα δημοσιεύματα αποδεικνύουν μια παρωχημένη πολιτική νοοτροπία, που ούτως ή άλλως η κοινωνία την έχει ήδη απορρίψει. Ο λαϊκισμός δεν αποτελεί στοιχείο της κεντρώας και κεντροδεξιάς ιδεολογίας, αλλά στοιχείο ακραίων ιδεολογιών. Το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου κατατάσσεται πλέον στα άκρα. Επέλεξε τον ακραίο λαϊκισμό. Είναι δικαίωμα του. Αλλά είναι πιο ισχυρό το δικό μας δικαίωμα ως Ελεύθεροι Έλληνες να απομονώσουμε τον λαϊκισμό και να καταπολεμήσουμε της ακρότητες.       
Στέφανος Γεωργιάδης

Μετά τις διαγραφές σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Μαθήματα Δημοκρατίας από τους επίδοξους Μονάρχες...
Για ακόμα μια φορά, τελέστηκε μπροστά σου ο βιασμός της έννοιας της συμμετοχικής δημοκρατίας που μεταλλάχθηκε ξανά σ' ενός ανδρός αρχή. Ή, για την ακρίβεια σε δύο ανδρών θέλημα. Των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων που συνθέτουν την βασική αιτία της κατάντιας σου. Του δικομματισμού. Της συμφωνημένης δηλαδή ομερτά που μετρά πια μέρες παρουσίας έτσι όμως τη γνώρισες, τη βίωσες, τη συνήθισες, τη σιχάθηκες. Κουρελιασμένη σήμερα η κεκαλυμμένη συμφωνία χρόνων στην από κοινού κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος υπέρ των λίγων, της κάστας των μετρημένων εκείνων γνωστών ανθρώπων, εις βάρος των πολλών αγνώστων που συναθροίζουν τον πληθυσμό της χώρας σου. Μιας χώρας υποχρεωμένης να παρατηρεί live έναν...

Όλα τα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια ψήφισαν "ναι" ...... εκτός από τoν Σαμαρά

Όλα τα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια ψήφισαν ομόφωνα "ναι", εκτός από την Ελλάδα.
Η Αριστερά κε Σαμαρά ψηφίζει "οχι", αλλά προτείνει έναν άλλο δρόμο, αυτό της εξόδου από την ΕΕ.
Εσείς, τί πιστεύετε? Ως Ευρωπαικό κόμμα πιστεύετε στην ΕΕ. Άρα, ο άλλος δρόμος είναι η πτώχευση? Αν είναι να μας το πείτε, καθώς τα "23 μέτρα" που έχετε στο site απευθύνονται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης.
Η ΝΔ δεν ήταν αυτή που έλεγε πριν τις εκλογές οτι πρεπει να παρθούν δύσκολα μέτρα?
Πώς θέτετε σήμερα κομματική πειθαρχία σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα για τη χώρα?
Πώς κύριοι βουλευτές της ΝΔ σήμερα τα καταψηφίζετε?
Πώς κε Καραμανλή τα καταψηφίζετε?
Υπεύθυνη η στάση της Ντόρας, όπως θα έπρεπε να είναι όλης της ΝΔ.
Υπεύθυνη και η στάση του κου Καρατζαφέρη με το "ναι".
xristos bc

Η μεγάλη νύχτα της Ν.Δ.

Σε παρωδία κινδυνεύουν να μετατραπούν οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. μετά την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη. Μια μεγάλη μερίδα Νεοδημοκρατών και «φίλων» από εκείνους που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού είχαν ήδη γυρίσει την πλάτη τους στις εσωκομματικές διαδικασίες, Αλλοι από αδιαφορία και άλλοι συνειδητά. Τώρα ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα συμπεριφερθούν οι οπαδοί της Ντόρας Μπακογιάννη. Μετά την διαγραφή της όσοι σκέφτονται να την ακολουθήσουν δεν έχει νόημα να συμμετέχουν. Δύσκολα τα πράγματα για τη Ν.Δ. Οι εποχές που οι διαγραφές κορυφαίων στελεχών μιας παράταξης ενίσχυαν τους αρχηγούς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ακόμα χειρότερα μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα για τη Ν.Δ. στις...

Aπίστευτο ρεσιτάλ Ελεύθερου Ρύπου!

Η γνωστή ρυπαροφυλλάδα που θεωρείται σάν η σημαία της Νέας Δημοκρατίας, μετά το 2004 πέρασε απο 40 κύματα κλείνοντας το περασμένο καλοκαίρι ενώ βρισκόταν για 3 συνεχή χρόνια υπο την διοίκηση της οικογένειας Αγγελοπούλου. Επανακυκλοφόρησε τον Οκτώμβριο του ίδιου χρόνου με νέους ιδιοκτήτες. Στο σημερινό του πρωτοσέλιδο ξεπερνά όλα τα όρια προπαγάνδας και διαστρεύλωσης της πραγματικότητας θεωρώντας μιά απλή διαφωνία της Ντόρας Μπακογιάννη για το καλό της Ελλάδας σάν αποστασία!!!!΄
Κλείνει φιλικά το μάτι σε όλα τα κατορθώματα του Σαμαρά το 1993.
Απαιτεί μάλιστα με απίστευτο θράσος την...

Η Κάτω Βουλή της Γερμανίας ενέκρινε την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα

German Finance Minister Schaeuble speaks during session of Bundestag lower house of parliament in Berlin

Η Κάτω Βουλή (Μπούντεταγκ) της Γερμανίας ενέκρινε με 390 ψήφους υπέρ και 72 κατά (και 139 αποχές) το νομοσχέδιο για την εκταμίευση της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα η οποία ανέρχεται σε 8 δισεκατομμύρια ευρώ για το 2010 και συνολικά 22,4 δισεκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.
Αργότερα σήμερα θα ψηφίσει και η Ανω Βουλή της χώρας (Μπούντεσρατ), όπου αναμένεται επίσης να εγκριθεί. Στη συνέχεια ο νόμος θα υπογραφεί από τον πρόεδρο Χορστ Κέλερ.
REUTERS /Thomas Peter (GERMANY - Tags: POLITICS BUSINESS

Για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον μηχανισμό στήριξης

Η προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης της ΕΕ και του ΔΝΤ είναι αποτέλεσμα τόσο των πολιτικών που εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις (δημοσιονομική επέκταση, διατήρηση γραφειοκρατίας, διαφθορά) όσο και των ατυχών επικοινωνιακών χειρισμών της παρούσας κυβέρνησης.
Οι περισσότεροι πολίτες όμως έχουν βαρεθεί να ακούνε κοκορομαχίες ανάμεσα στους πολιτικούς για το ποιος φταίει. Θέλουν τώρα να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Η χώρα έφτασε στον πάτο του πηγαδιού, αλλά τώρα πρέπει να ανέβει, και όχι να σκάψει τον πάτο για να χωθεί ακόμα χαμηλότερα.
Προϋπόθεση για την χρηματοδότηση της Ελλάδας (η οποία δεν έχει πλέον πρόσβαση στις διεθνείς αγορές) είναι η υιοθέτηση μέτρων δραστικών περικοπών στο Δημόσιο. Δεν πρόκειται για "επιλογή" της χώρας αλλά για επιβολή των δανειστών μας. Όποιος δανείζεται υποχρεούται να δέχεται τους όρους των δανειστών του αν δεν έχει άλλη επιλογή.
Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς δεν...

Καί τα αγωνιστικά μηνύματα συμπαράστασης δεν έχουν τελειωμό...


Maria Lalaouni-Assariotis Συγχαρητήρια κα Υπουργέ για το σθένος με το οποίο αντιμετωπίσατε μία κρίσιμη για την Ελλάδα μας απόφαση. Ντρέπομαι για την στάση της Ν.Δ....

George Maragkopoulos
Η εδρα ανηκει σε σας και μοναχα σε σας. Ετσι εχει προβλεψει ο νομοθετης. Οι βουλευτες πρεπει να εχουνε παντοτε την δικη τους χνωμη και να την εκφραζουνε και να μην ειναι ποτε φερεφωνα του οποιουδηποτε αρχηγου.
Αυτο ελειπε... Να φυγετε εσεις απο την βουλη με τοσα χρονια στην υπηρεσια του πολιτη, με τοση εμπειρια στην πολιτικη, με αδιαμφησβητητη ικανοτητα και επιτυχιες στην εξωτερικη πολιτικη για να μπει η...

Ντόρα: "Πρέπει να πάει κάποιος φυλακή για το κατάντημα της χώρας..." - όλη η συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου (audio)

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ραδιόφωνο του Real και το Νίκο Χατζηνικολάου πατώντας ΕΔΩ

Με λογική Ανδρέα Παπανδρέου η ΝΔ του Σαμαρά

Από την δευτερολογία του κ. Σαμαρά: "Πριν από 30 ακριβώς χρόνια τέτοια εποχή, πριν 30 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ καταψήφιζε και αποχωρούσε από αυτή την αίθουσα, για την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Και το έκανε καταγγέλλοντας. Χωρίς να προτείνει καμία απολύτως εναλλακτική λύση..."

Ό,τι έπραξε το ΠΑΣΟΚ πριν 30 χρόνια το πράττει η ΠΟΛΑΝ/ΚΕΠ (sorry η ΝΔ ήθελα να πω) σήμερα.
Με την ίδια λαϊκίστικη μικροκομματική λογική. Χωρίς να προτείνεται καμμία εναλλακτική λύση.
Τα ίδια χάλια...Να η κατάντια της ΝΔ...Ευχαριστούμε κε Σαμαρά που μας το θυμίσατε....

Ντόρα: "Οι 300 δεν εκλέγονται για να μιλάει ένας. Εκλέγονται για να λένε την άποψή τους" - Η πρώτη συνέντευξη μετά τη διαγραφή (audio)

Ασκούστε όλη την πρώτη μετά τη διαγραφή ραδιοφωνική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 πατώντας εδώ.

Καταιγισμών μηνυμάτων Ελευθερίας υπέρ της Ντόρας!

Πανδίων Αρκαδικός Επιτέλους...σε διέγραψε ο πολύ "ολίγος"... Μαζί σου δυνατά στην νέα πορεία.

Χαρης Πουλαδακης Λουκια Στεφατου ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ''''ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΡΥΠΟΥ''''', ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!! ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ!!!!!!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!!!!!

Akis Bafas Είχα απαίτηση οι σοβαρές φωνές της παράταξης να ψήφιζαν επίσης θετικά. Δεν είναι πολλές στο κοινοβούλιο (το τονίζω) και ήταν ευκαιρία να δούμε πόσες είναι τελικά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΚΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.... ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΝΑ...

Κ. Μητσοτάκης: «Είναι ευτύχημα ότι τα μέτρα ψηφίστηκαν»

«Είναι ευτύχημα ότι τα μέτρα ψηφίστηκαν» δήλωσε σήμερα ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Όπως πρόσθεσε στις δηλώσεις του, πλέον «η Ελλάδα έχει βάσιμη ελπίδα ότι θα αποφύγει την πτώχευση».
Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από τη ΝΔ καθώς και για το ενδεχόμενο να ιδρύσει δικό της κόμμα.

Ποιος πρωτοστάτησε στην διαγραφή της Ντόρας;

Ο ... Μεϊμαράκης! Ήταν αυτός που «περιέργως» εξαφανίστηκε απ’ το προσκήνιο την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών. Μόλις η Ντόρα, σήμερα, είπε το «ΝΑΙ». ενεργοποιήθηκαν οι μηχανισμοί. Αυτοί που υποτίθεται ήλεγχε η Ντόρα και στην πραγματικότητα βρίσκονταν πάντοτε απέναντί της. Όχι πως δεν ήταν τσιτωμένοι. Αμέσως μαζεύτηκαν οι μαύροι κύκνοι της Νέας Ρηγίλλης για να εκτελέσουν τις εντολές του Αντώνιου, του Εθνικού μας Κύκνου, οι συνήθεις ύποπτοι. Αρβανιτόπουλος, Τασούλας, Παναγιωτόπουλος και όλα τα παιδιά της λαϊκής δεξιάς. Έτρεξε και ο Βαγγέλας, όπου έδωσε ρεσιτάλ σαμαρισμού. Απαιτούσε τη διαγραφή της Ντόρας ….. εδώ και τώρα! Θέλει βλέπετε να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής και άκουσε ότι θα του φάει τη θέση ο Αρούλης!

Ωδή στον Τρελαντώνη! (ή "Κάτι ήξερε η γιαγιά...")

Aμα τον δεις απο μακρια να σου σιμωνει
απεφυγε καλυτερα τον Tρελαντωνη

Και αμα θες εις την ζωη να δεις χαρα
μην κανεις λαθος και ψηφισεις Σαμαρα

Ποιητικές εμπνεύσεις του Δευκαλίωνα Τσαγκαράκη

Οργή των Νεοδημοκρατών για την διαγραφή της Ντόρας! Εκατοντάδες μηνύματα στο "περιοδικό"

Δημοσιεύουμε παρακάτω μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα αναγνωστών που κατακλύζουν το email μας σχετικά με τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από τον Αρχηγαντώνη. Θα δημοσιεύσουμε σταδιακά και άλλα. Στείλτε μας και τη δική σας άποψη. Στην επίσημη διεύθυνση του «περιοδικού» (pwpw12@gmail.com) ή επικουρικά στο 12streets@gmail.com.

Αγαπητό περιοδικό,
Σήμερα η Ντόρα μας έκανε όλους υπερήφανους. Υπερήφανους που πιστέψαμε σ’ αυτήν και το όραμά της για μια Μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Γι’ αυτό και την στηρίξαμε και την ψηφίσαμε με όλη την καρδιά μας στις 29 Νοεμβρίου 2009. Η επιλογή μας δικαιώθηκε. Γιατί ο φόβος της...

Πανευρωπαϊκή ανησυχία για την κρίση