Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οργή των Νεοδημοκρατών για την διαγραφή της Ντόρας! Εκατοντάδες μηνύματα στο "περιοδικό"

Δημοσιεύουμε παρακάτω μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα αναγνωστών που κατακλύζουν το email μας σχετικά με τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη από τον Αρχηγαντώνη. Θα δημοσιεύσουμε σταδιακά και άλλα. Στείλτε μας και τη δική σας άποψη. Στην επίσημη διεύθυνση του «περιοδικού» (pwpw12@gmail.com) ή επικουρικά στο 12streets@gmail.com.

Αγαπητό περιοδικό,
Σήμερα η Ντόρα μας έκανε όλους υπερήφανους. Υπερήφανους που πιστέψαμε σ’ αυτήν και το όραμά της για μια Μεγάλη Νέα Δημοκρατία. Γι’ αυτό και την στηρίξαμε και την ψηφίσαμε με όλη την καρδιά μας στις 29 Νοεμβρίου 2009. Η επιλογή μας δικαιώθηκε. Γιατί ο φόβος της...
συρρίκνωσης και της περιχαράκωσης που αντιπροσωπεύει ο κ. Σαμαράς σήμερα αποκαλύφθηκε σε όλο το τρομακτικό «μεγαλείο» του… Διαγράφοντας τη Ντόρα, διέγραψε όλη την Ιστορία Αγώνων της Παράταξης και των στελεχών που πιστά την υπηρέτησαν χωρίς «πειραματισμούς» και κάλπικες «υπερβάσεις». Δεν πειράζει. Ας μείνει μόνος… Μόνος, έρμος και φοβικός στον κατήφορο που επέλεξε… Όπως σωστά επεσήμανε και η Ντόρα μας.

Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Αιγάλεω

Αγαπητό περιοδικό,
Μπορεί να το περιμέναμε αυτό που έγινε, όμως η καρδιά μας σφίχτηκε και πάγωσε… Γιατί είδαμε για άλλη μια φορά να επιβραβεύονται η ανηθικότητα και το τίποτα και να πλήττεται η τιμή, η περηφάνια, η ντομπροσύνη που εκφράζουν αναστήματα όπως η κ. Μπακογιάννη. Είμαστε μαζί της, στον ανηφορικό αλλά γεμάτο ελπίδα δρόμο που με αίσθημα Εθνικής Ευθύνης επέλεξε. Μαζί της είναι και κάθε Φιλελεύθερος Αγωνιστής αυτής της Παράταξης που τελεί υπό καθεστώς ομηρίας στους Προδότες και Αρνητές της.
Με ελπίδα,

Γιώργος Χαϊτίδης, Θεσσαλονίκη

Μπράβο στη Ντόρα μας! Οι Ηγέτες αναδεικνύονται από τις Μεγάλες Αποφάσεις και τις Γενναίες Πράξεις στα Δύσκολα Σταυροδρόμια. Η Ντόρα πέρασε το Ρουβίκωνα. Μπροστά της ανοίγεται ο Δρόμος της Ελευθερίας και της Καταξίωσης. Σ’ αυτό το δρόμο θέλουμε να την συνοδεύσουμε. Και θα το κάνουμε! Συνεχίστε δυνατά!


Παύλος Μπακάλης, Περιστέρι


Δεν υπάρχουν σχόλια :