Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Τηλε-ανασκόπηση του 2009...


Αιματοχυσία στο Πακιστάν


Περισσότεροι από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Παρασκευή στο βορειοδυτικό Πακιστάν, σε ένα γήπεδο όπου έπαιζαν βόλεϊ δύο ομάδες νέων. Μεταξύ των νεκρών είναι πολλοί νεαροί και μικρά παιδιά.

O υπουργικός γκεστ σταρ


του Α. Πετρουλάκη στην Καθημερινή

Ο πλήρης αντι – Καζαμίας του 2010

Κάτω από το περίεργα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΣανταΠόρι ο μάγος Γίσσπορ κράταγε στα χέρια του τον ολόφρεσκο Αντι - Καζαμία 2010. Τον περιεργάστηκε βιαστικά, τον έφερε κοντά του και αφουγκράστηκε. Μέσα από τις σελίδες του ακούγονταν φωνές, γέλια, ιαχές, οχλαγωγία, όλα από έναν κόσμο μακρινό του. Του είχε λείψει και η Αντίπαρος και η Ελλαδίτσα. Δε μπορούσε να χρονοτριβήσει άλλο, η μπλογκόσφαιρα ανυπομονούσε. Untitled-1

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Αρχίζει η δίκη Κορκονέα. Τα κανάλια φιλοξενούν ξανά όλους τους γνωστούς σαλιάρηδες παραθυράκηδες. Αναβιώνει η δολοφονία του 15χρονου Αλέξη
στις τηλεοράσεις και βγαίνει παιχνίδι στο Nintendo Wii με τίτλο «Call of Duty – O Κωλοντιούτης». Ο Παπακαλιάτης αποφασίζει να γυρίσει σήριαλ με πρωταγωνιστή τον ίδιο στο ρόλο του Κορκονέα. Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι θα υποδυθεί αφιλοκερδώς το ρόλο του μικρού Αλέξη. Τίτλος του σήριαλ «Κλείσε τα μάτια για πάντα». Ο Κορκονέας γίνεται σταρ κι αποφυλακίζεται. Η σειρά σπάζει τα ρεκόρ τηλεθέασης κι ο Κούγιας γίνεται εξώφυλλο στο “7 Μέρες TV”.

Αυτοκτονεί ο Λάκης Λαζόπουλος: έπασχε από money-οκατάθλιψη.

Ανακαλύπτεται που οφείλεται το προβληματικό δίκτυο του ....

Καλή χρονιά από το Λονδίνο


Ανασκόπηση του 2009 σε video


από το NewsIt

Τα 5 καλυτερα και τα 5 χειροτερα του 2009 κατα την γνωμη του Τασου Τελογλου

Από το protagon.gr

Τα 5 χειρότερα του 2009-Η ανιστόρητη υπόσχεση οτι η Ελλάδα θα γίνει η Δανία του νότου .
-Ο τρόπος με τον οποίο εγκατέλειψε ο Καραμανλής την εξουσία (τουλάχιστον του θείου του η αντίστοιχη αποχώρηση το 1963 είχε κάποιο....σασπένς και αρκετη συγκρουση με το παλάτι).
- Οι «μπαρούφες» για το «πνεύμα του Δεκέμβρη»και ο ισχυρισμός οτι το ....

O SANTA PAGKALOS !...

ANΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ 2009

Το 2009 ολοκληρώθηκε και μπαίνει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ορισμένα από τα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε σημάδεψαν την κοινωνικο-πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ωστόσο, όλα εξελίχθηκαν υπό τη σκιά της οικονομικής κρίσης, η οποία αν και τοποθετείται χρονικά το 2008, επηρέασε βαθιά και το 2009

Ιανουάριος : Η αρχή ενός νέου κύκλου τρομοκρατίας


Στις 5 Ιανουαρίου, στο λυκαυγές του νέου έτους, άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον φρουρών έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο 21χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ Αδαμάντιος Μαντζούνης, τραυματίζεται σοβαρά, ενώ ο «Επαναστατικός Αγώνας», αναλαμβάνει την ευθύνη. Ο νέος κύκλος τρομοκρατίας μόλις είχε ανοίξει.

Τη 19η του ίδιου μήνα, η οικογένεια του Περικλή Παναγόπουλου κατέβαλε τα απαιτούμενα λύτρα στους απαγωγείς του και ο εφοπλιστής, ο οποίος είχε απαχθεί στις 12/01, απελευθερώνεται... όμως η ιστορία της απαγωγής του Παναγόπουλου δεν είχε ακόμη κλείσει και τους επόμενους μήνες θα εξελιχθεί σε μείζον θέμα.


Φεβρουάριος: Στο ίδιο έργο θεατές…


Στις 3 Φεβρουαρίου, το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού δέχεται επίθεση με ....

Εβδομάδα εξελίξεων στην οικονομία

Στις Βρυξέλλες καταθέτει τη Δευτέρα το οικονομικό επιτελείο το προσχέδιο του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης.

  Tην επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη χώρα μας κλιμάκιο της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για να δουν από κοντά εάν τα μέτρα της κυβέρνησης επαρκούν για μείωση του ελλείμματος κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες εφέτος.

Οι Πολωνοί τίμησαν τον Michael Jackson

Περίπου 90.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, υποδέχθηκαν το Νέο Έτος στο κέντρο της Βαρσοβίας, παρακολουθώντας συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Michael Jackson και η οποία αναμεταδόθηκε απ’ ευθείας από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Polsat.

Κ. Παπούλιας: "Το 2010 έτος ανατροπών για νοοτροπίες και αντιλήψεις"

Την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες γνωρίζουν και μπορούν να αντιμετωπίζουν αντιξοότητες και δυσκολίες προέταξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για να ζητήσει, με τον τρόπο του, τη συστράτευση όλων για την προώθηση αλλαγών στη λειτουργία του ελληνικού κράτους και σε συλλογικές νοοτροπίες και αντιλήψεις.

  "Στην ιστορία του ο ελληνισμός έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στα μεγάλα, περισσότερο από ό,τι στα μικρά", τονίζει ο Κ. Παπούλιας και προσθέτει ότι ...

Εθνικά επικίνδυνα σενάρια δανεισμού!

Διαβάζουμε ότι η χώρα μας μια  χώρα της ζώνης του ευρώ θα δανειστεί σε δολάρια. Γιατί λέει θέλει  να ανοίξει την αγορά της και σε δολάρια. Μάλιστα αυτοί που το διαρρέουν εμφανίζουν “στοιχεία” από τα οποία προκύπτει ότι το 99.6% των δανείων μας είναι σε ευρώ.

“Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών έχει φέρει στην τελική τους φάση όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ούτως ώστε να μπορεί από τις αρχές Ιανουαρίου -ανάλογα και με τις συνθήκες στην αγορά- να έχει τη δυνατότητα να εκδώσει ομόλογα σε δολάρια

, προσελκύοντας περισσότερους επενδυτές. Αυτή τη στιγμή, το χρέος του Δημοσίου στο νόμισμα του ευρώ αντιπροσωπεύει το 99,6% του συνολικού χρέους και μόλις το 0,4% (δηλαδή 1,4 δισ. ευρώ από τα 297,9 δισ. ευρώ που ανέρχεται το χρέος) αφορά σε νομίσματα εκτός της Ζώνης του Ευρώ.”

Σε απλά καθημερινά Ελληνικά αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα ....

Εθνική Παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κατώτερη των περιστάσεων η πολιτική ηγεσία, για να λάβει το μήνυμα...

Την ώρα που το σύμπαν συγκλονίζεται από τα απόνερα της δεινής οικονομικής κρίσης, την ώρα που ειδικά η πατρίδα μας υφίσταται ασφυκτικές πιέσεις για σκληρά μέτρα, ώστε να αποτραπεί η χρεωκοπία, την ώρα που οι Ευρωπαίοι εταίροι μας -και πολύ σωστά- δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τις δικές μας καταστροφικές πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών, μια έγκυρη και έμπειρη φωνή τάραξε και πάλι τα βαλτώδη ύδατα της κυβερνητικής νωχέλειας και της γενικής παρακμής του δημόσιου βίου: ο τελευταίος Μεγάλος Ηγέτης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η παρέμβασή του, με την εκπνοή του 2009, έχει...

Από την Κρήτη ξεκινά τις περιοδείες η Ντόρα

Από την Κρήτη θα αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της η πρώην υπουργός κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία θα επισκεφθεί το νησί για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ που τη στήριξαν. Η επίσκεψη της κυρίας Μπακογιάννη στην Κρήτη το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού θα είναι ουσιαστικά η πρώτη δημόσια πολιτική εμφάνισή της μετά την εσωκομματική ήττα της.

Η κυρία Μπακογιάννη επέλεξε να ξεκινήσει τις περιοδείες της ανά την επικράτεια από τον...

Καλή Χρονιά!!!

happy new year 2010 Pictures, Images and Photos