Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Το "σύστημα Σαμαρά" απειλεί και τρομοκρατεί τους "αντιπάλους"!

Το «σύστημα Σαμαρά», πανικόβλητο μπροστά στη συντριβή που έρχεται, επιδίδεται τις τελευταίες μέρες και ώρες σε ακραίες πράξεις τρομοκρατίας και εκβιασμού εναντίον υποστηρικτών και αντιπροσώπων της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής!
Από τη σελίδα της Ντόρας στο FB σταχυολογήσαμε τέτοιες καταγγελίες: «ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ... ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΕ ΜΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!», «ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΓΕΛΑ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ…»
Εκτός από τα παραπάνω, πληροφορηθήκαμε και για άλλου τύπου επιθέσεις ψυχολογικής βίας σε ψηφοφόρους της Ντόρας. Σε επώνυμο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης έστειλαν απειλητικά mails, ενώ έκοψαν και τα… καλώδια του τηλεφώνου του σπιτιού του, για να εμποδίσουν την πρόσβασή του στο διαδίκτυο!!!
Πράξεις ιταμού τραμπουκισμού που θυμίζουν άλλες εποχές… Εποχές σκότους, φόβου και παρακράτους, των οποίων νοσταλγοί είναι πολλοί από τους φανατικούς οπαδούς του Σαμαρά…

Ανοιχτά Ντόρα στηρίζει ο Βαγγέλης

Τη στήριξή του στη Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει ανοιχτά πλέον ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Μετά από πολυήμερη απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Βαγγέλης επανήλθε σήμερα εκφράζοντας την απορία του γιατί η Ρηγίλλης δεν δίνει στη δημοσιότητα τους εκλογικούς καταλόγους και γιατί καθυστέρησε τόσο η εσωκομματική διαδικασία. Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έχει συνδέσει το όνομα του με όλους τους αγώνες της παράταξης από μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, δεν πρόκειται να αφήσει αδιερεύνητα τέτοια ... ζητήματα που πάνω από όλα προκάλεσαν ρωγμές στη συνοχή των Νεοδημοκρατών και χώρισαν τον κόσμο σε «στρατόπεδα». Αμφιβάλλει για τους εκλογικούς καταλόγους καθώς από όλη την Ελλάδα συλλέγει πληροφορίες περί αλλοίωσης τους και θέλει να κάνει «διασταυρώσεις» φοβούμενος ότι οι Σαμαράς και Αβραμόπουλος οι οποίοι δεν έχουν κομματική συνείδηση , θα προσπαθήσουν να παρέμβουν και στις λίστες των απλών ψηφοφόρων.

Ο Βαγγέλης από την αρχή έλεγε ότι δεν πρέπει να κατέβει στη βάση η ένταση της κορυφής και είχε απόλυτο δίκιο καθώς Σαμαράς και Αβραμόπουλος , με τέτοιο παρελθόν αποχωρήσεων και δημιουργίας δικών τους κομμάτων, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα και σε αρκετές περιπτώσεις, αξεπέραστα, καθώς είναι πολλοί εκείνοι οι Νεοδημοκράτες που λένε ευθέως ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν Ν.Δ. αν εκλεγεί το «δίδυμο». Τέτοια μηνύματα έχει λάβει ο Βαγγέλης από την οργανωμένη βάση και από ομάδες εργαζόμενων όπως από τους Αγροφύλακες και από χιλιάδες εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Το 1993 όταν ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση, έβαλε σε τρομερούς μπελάδες τους 1.100 αγροφύλακες που είχαν προσληφθεί τότε αλλά δεν πρόλαβαν να ορκιστούν με αποτέλεσμα να περιμένουν 14 χρόνια μέχρι να ξεκινήσουν να εργάζονται, ενώ 6.500 συμβασιούχοι της ΔΕΗ που περίμεναν τότε τις μονιμοποιήσεις τους, έκαναν δικαστικό αγώνα τριών ετών έως ότου δικαιωθούν δικαστικά.

Ο Σαμαράς γόνος όχι μόνο της "Οικογενειοκρατίας", αλλά και της... Μασονίας!

Αγαπητοί,

Επειδή πολλά και διάφορα λέγονται και γράφονται αυτό τον καιρό περί του κ Σαμαρά, ότι δήθεν η υποψηφιότητά του αποτελεί… «πλήγμα στην Οικογενειοκρατία και τα τζάκια», καλό είναι να ξυπνήσουμε από το παραμύθι της ομαδικής ύπνωσης που επιχειρεί να μας επιβάλει το «σύστημα Σαμαρά-ΠΑΣΟΚ» και να δούμε κατάματα την ιστορική αλήθεια.
Ο κ. Σαμαράς είναι όχι μόνο εκλεκτός «γόνος» ισχυρών «τζακιών» που πρωταγωνίστησαν στην σύγχρονη ελληνική ιστορία (πώς άλλωστε θα επιλεγόταν ως υποψήφιος Βουλευτής σε ηλικία μόλις… 26 ετών!), αλλά και γαλουχημένος σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με ισχυρές μασονικές επιρροές και διασυνδέσεις.
Εκτός από την ισχυρή πεποίθηση, ότι και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είναι Μασόνος (μέλος των «Στοών» Καλαμάτας και Βοστώνης), υπάρχει η ιστορική πραγματικότητα, ότι είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (και «παρατηρητής» της στην Ελλάδα…), σύνοδο της οποίας παρακολούθησε το 1992 στην πόλη Εβιάν της Γαλλίας (να προσεχθούν οι ημερομηνίες σε σχέση με την ίδρυση της ΠΟΛ.ΑΝ. και την ανατροπή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη…)
Ο μεγαλοεπιχειρηματίας, δήμαρχος, βουλευτής και υπουργός προ-προ-πάππους του Εμμανουήλ Μπενάκης υπήρξε Μασόνος.
Ο μεγαλοτραπεζίτης προ-πάππους του Στέφανος Δέλτας υπήρξε επίσης Μασόνος.
Ο βουλευτής και υπουργός παππούς του Αλέξανδρος Ζάννας υπήρξε επίσης Μασόνος.
Ο μεγαλογιατρός πατέρας του Κ. Σαμαράς και ο βουλευτής θείος του Γ. Σαμαράς υπήρξαν επίσης μασόνοι.
Η υποψήφια βουλευτής με την ΕΠΕΚ του Πλαστήρα μητέρα του Ε. Ζάννα υπήρξε "πρωτοπόρος" του μασονικών καταβολών «Οδηγισμού» αλλά και πρόεδρος της ΧΕΝ Ελλάδος οργάνωσης γνωστής για τις μασονικές της διασυνδέσεις.

Ν.Σ.

Μηνύματα Νεοδημοκρατών στο FB της Ντόρας

Παραθέτουμε μερικά ενδιαφέροντα σχόλια απλών Νεοδημοκρατών από την επίσημη σελίδα της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:

  • Η κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στις 29/11 θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και επειδή η κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ μόνο καλά έχει κάνει για το κόμμα θα την ΨΗΦΙΣΩ όπως και θα την ψηφίσει και όλος ο κόσμος που βρίσκετε εκτός ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ -μας κατέστρεψαν οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ- τέλος μέχρι εδώ.
  • Δυστυχώς ή ευτυχώς κε ΣΑΜΑΡΑ επειδή από το 1974 υποστηρίζω και είμαι κοντά στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ και ΕΠΙΚΡΙΝΩ αυτούς που κάνουν κακό στο κόμμα μου. Κύριε ΣΑΜΑΡΑ, γιατί έρχεστε τώρα να ζητήσετε την ψήφο μου όταν εσείς ο ίδιος Αμελήσατε, Αγνοήσατε και Καταπατήσατε τη ΔΙΚΗ μου ψήφο που είχα δώσει στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ρίχνοντας την τότε Κυβέρνηση και προδίδοντας όλο τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
  • Γιατί πολλοί πρώην βουλευτές συνωστίζονται να υποστηρίξουν τον Σαμαρά; Γιατί φοβούνται να τεθούν στην κρίση της βάσης μέσω προκριματικών εκλογών όπως έχει δεσμευθεί η Ντόρα! Αυτή είναι η υποψηφιότητα Σαμαρά: πρώην ΠΟΛΑΝίτες, ΚΕΠίτες, ΛΑΟΣίτες, Σύστημα ΠΑΣΟΚ -άνθρωποι με απωθημένα ενάντια στον Κώστα Μητσοτάκη- και "κοινωνιστές" που θέλουν περισσότερο κράτος και λιγότερο φιλελευθερισμό.
  • ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥΣ… ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΩΚΕΑΝΟ…!!! ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Βομβαρδίζονται τα κινητά με υβριστικά sms κατά της Ντόρας



Το επιτελείο του Σαμαρά κάτι έχει πάθει. Βρίσκεται εν εξελίξει επιχείρηση καταιγίδας με sms και βρώμικο περιεχόμενο κατά της Ντόρας. 
Με ύφος και ήθος που δεν αρμόζει σε ένα κόμμα εξουσίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία.
Ίσως ένα από τα λιγότερο υβριστικά μηνύματα είναι το εξής:
«Θα ψηφίσεις για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας την κόρη του αποστάτη; Όχι στους μηχανισμούς. Όχι στην πόλωση».
Δεν συνεχίζω με το επόμενο. Αφήστε το καλύτερα. Θα φρίξετε. Πάντως καταλαβαίνετε πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι συνεργάτες του Σαμαρά!
Και πόσο "κοντά" βρίσκονται στο επίπεδο Τρανταφυλλόπουλου!

Μεϊμαράκης και Λαμπρόπουλος υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη. Και νέα αμφισβήτηση της εσωκομματικής διαδικασίας

Και δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη τάχθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ο οποίος αναμένεται να παραστεί και στην κεντρική εκδήλωσή της στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα την Παρασκευή. Εντύπωση προκάλεσε πάντως το θέμα αμφισβήτησης της εσωκομματικής διαδικασίας για την εκλογή προέδρου που έθεσε με νέες δηλώσεις του ο κ. Μεϊμαράκης, τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές. Συγκεκριμένα διερωτήθηκε "γιατί η ΝΔ πάει σε εκλογές χωρίς εκλογικούς καταλόγους και γιατί, ενώ η χώρα χρειάζεται μόλις 23 ημέρες για να βγάλει πρωθυπουργό, η ΝΔ χρειάζεται δύο μήνες για να εκλέξει αρχηγό".
Υπέρ της Ντ. Μπακογιάννη τάχθηκε και ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος ο οποίος αρχικά είχε υπογράψει την πρόταση υποψηφιότητας του Δημ. Αβραμόπουλου.

Τι ήθελε να το πει η Michelle Obama;


Γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες μοντάζ της Obama που την παρουσιάζουν σαν monkey
Με αφορμή μια ρατσιστική γελοιογραφία που απεικονίζει τη Μισέλ Ομπάμα ως πίθηκο, η Google ζητά συγγνώμη για τα «προσβλητικά αποτελέσματα» που μπορεί να δίνει η μηχανή αναζήτησης, διευκρινίζει όμως ότι δεν σκοπεύει να τα απομακρύνει.
Η επίμαχη εικόνα εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας του Google Images όταν ο χρήστης αναζητήσει φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.
Πάνω από τη γελοιογραφία εμφανίζεται ένα μήνυμα της Google που αναφέρει: «Μερικές φορές τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορεί να είναι προσβλητικά. Συμφωνούμε».
Όταν ο χρήστης κάνει κλικ στο μήνυμα, προωθείται σε μια σελίδα που διευκρινίζει ότι η Google δεν προσυπογράφει αυτού του είδους το περιεχόμενο. «Ζητούμε συγγνώμη αν είχατε κάποια ενοχλητική εμπειρία χρησιμοποιώντας τη Google» συνεχίζει.
Εξηγεί όμως ότι «οι μηχανές αναζήτησης ανακλούν το περιεχόμενο και την πληροφορία που υπάρχει διαθέσιμη στο Διαδίκτυο. Οι απόψεις και προτιμήσεις όσων εργάζονται στη Google, καθώς και οι απόψεις του γενικού κοινού, δεν καθορίζουν ή επηρεάζουν τα αποτελέσματα αναζήτησης».
Η εταιρεία «θεωρεί την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα».
«Δεν απομακρύνουμε σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης απλώς επειδή το περιεχόμενό τους είναι μη δημοφιλές ή επειδή λαμβάνουμε παράπονα».
Η Google διευκρινίζει πάντως ότι απομακρύνει το τυχόν ακατάλληλο περιεχόμενο όταν υποχρεώνεται από τη νομοθεσία.
Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η στρατηγική του ΝΑΤΟ και οι σχέσεις του με την Ελλάδα


Το περιοδικό Monthly Review και η εταιρία πολιτικών και κοινωνικών ερευνών VPRC διενήργησαν έρευνα, στους αξιωματικούς των ελληνικών ένοπλων δυνάμεων και έχει τίτλο: Η στρατηγική του ΝΑΤΟ και οι σχέσεις του με την Ελλάδα
Η εν λόγω έρευνα διενεργήθηκε με αφορμή τα 60 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ και πρόκειται για την πρώτη τέτοιου τύπου έρευνα που πραγματοποιείται στη χώρα μας. Στόχος της είναι η αξιολόγηση της σχέσης της Ελλάδας με το ΝΑΤΟ, η επισήμανση τυχόν υπαρχόντων προβλημάτων και η ανάδειξη των μελλοντικών προοπτικών. Αντίστοιχη έρευνα δεν έχει πραγματοποιηθεί σε καμία άλλη χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ.
Η συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα έγινε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, Αθήνα).
Τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να τα βρείτε και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, εδώ

Δεν πρόκειται να διεξαχθούν exit polls την ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ


Με ανακοίνωσή τους, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, μέλη του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) θεωρούν ότι κατά την διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΝΔ ισχύουν ανάλογες συνθήκες με αυτές της αντίστοιχης διαδικασίας για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ το 2007.
«Όπως τότε έτσι και τώρα πιστεύουμε ότι το εγχείρημα της καταγραφής της ψήφου με την μέθοδο exit poll ή/και οποιαδήποτε άλλη μέθοδο είναι μεθοδολογικά/επιστημονικά παρακινδυνευμένο.
Οι βασικοί λόγοι, σύμφωνα με τον ΣΕΔΕΑ, είναι ότι:
-Δεν έχει γίνει γνωστό εγκαίρως το ακριβές πλαίσιο των εκλογικών κέντρων ώστε να είναι δυνατή η χαρτογράφηση τους και η επιλογή δείγματος εκλογικών κέντρων διεξαγωγής της έρευνας ώστε να διασφαλίζεται η αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση του εκλογικού σώματος που θα προκύψει εκείνη την ημέρα της εκλογής.
-Δεν είναι καθορισμένο το μέγεθος και η γεωγραφική κατανομή του εκλογικού σώματος και δεν υπάρχει στη διάθεση των εταιρειών αρχείο ψηφοφόρων.
«Κατόπιν όλων αυτών για την αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μέλη του ΣΕΔΕΑ, δεσμεύονται να μην αναλάβουν οποιασδήποτε μορφής ερευνητικό εγχείρημα που αφορά στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 29 Νοεμβρίου 2009».
Παράλληλα, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θεωρούν καλό να μη δημοσιοποιηθούν δημοσκοπικά ευρήματα κατά την ημέρα της εκλογής και την προηγούμενη αυτής.

«Εκβιάστηκε» ο Μάριος Σαλμάς για να πάρει θέση;

Αυτό που υποστηρίζουν παλιοί φίλοι αλλά και συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά από την Πολιτική Άνοιξη είναι ότι ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. πάντα χρησιμοποιούσε θεμιτά και αθέμιτα μέσα (ακόμα και "εκβιασμούς" λένε ορισμένοι) προκειμένου να πετύχει το στόχο του κάθε φορά! Έτσι δικαιολογούν κάποιοι και την προσχώρηση του Αιτωλοακαρνάνα Βουλευτή Μ. Σαλμά στο στρατόπεδο του Μεσσήνιου πολιτικού! Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Μάριος εξαναγκάστηκε από το Μεσσήνιο πολιτικό να συνταχθεί μαζί του ενώ εκείνος προτιμούσε να παραμείνει στη στάση ουδετερότητας που είχε επιλέξει από την αρχή μη θέλοντας να επηρεάσει το κομματικό του ακροατήριο! Ίσως το γεγονός αυτό να έχει μια δόση αλήθειας γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ερμηνεύσουμε τη στάση που διατηρεί ο πρώην Υφυπουργός μετά τη δήλωση στήριξης που έκανε λίγο πριν την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στο νομό! Και τι εννοούμε; Ο κ. Σαλμάς μπορεί να πήρε θέση αλλά δεν ανήκει στους Βουλευτές και τα στελέχη που πιέζουν και επιβάλλουν την επιλογή τους στους ψηφοφόρους του και αναρωτιόμαστε ποιες κινήσεις νομιμοποιεί η επιλογή του να κάνει δήλωση; Χθες για παράδειγμα είδαμε το κ. Σαλμά σε πάνελ του Ν. Χατζηνικολάου εντελώς μουδιασμένο να μετρά την κάθε του κουβέντα περι διαδοχής! Από την στιγμή λοιπόν που ο κ. Σαλμάς διατηρεί έντονους δεσμούς φιλίας με τη κ. Μπακογιάννη και αυτό φάνηκε και από το κείμενο της δήλωσης στήριξης του στον Αντώνη Σαμαρά τι τον οδήγησε (πέρα από το να μην κατηγορηθεί ότι δεν πήρε θέση) να βάλει την «ταμπέλα» Αντώνης Σαμαράς , την ώρα που στελέχη ισοδύναμα του στο χώρο της Ν.Δ. ( Στυλιανίδης κ.α) επέλεξαν την ουδετερότητα; Αν οι υποψίες μας και οι ψίθυροι των τελευταίων ωρών έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας είμαστε σίγουροι πως θα έρθει η ώρα όπως αρμόζει σε ένα Επίκουρο Καθηγητη να μιλήσει και να τα καταγγείλει όλα αυτά αν φυσικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Χρύσανθος Λαζαρίζης:ο μυστηριώδης λογογράφος του Σαμαρά !.....!


Αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί του ο δημοσιογράφος «Ρετσίνας» στο parapolitiko site που συντηρεί, αποκαλύπτοντας φιλοϊσραηλινό άρθρο που έγραψε υπό την ιδιότητα του γραμματέα του «Δικτύου 21». Πρόκειται για τον κο. Χρύσανθο Λαζαρίζη, οικονομολόγο, δημοσιογράφο, σύμβουλο και λογογράφο του κου. Αντώνη Σαμαρά από την αρχή της περασμένης δεκαετίας.
Είναι αλήθεια ότι δεν κατανοούμε πως γίνεται ο γραμματέας του πατριωτικού, εθνικιστικού για πολλούς, «Δικτύου 21», να διάκειται θετικά προς το Ισραήλ, διότι αυτά τα δύο θεωρούνται αντιφατικά, τουλάχιστον κατά τα δικά μας ειωθότα. Από την άλλη πλευρά, δεν καταλαβαίνουμε πως μέσα στο μπερδεμένο μυαλό του φιλοντορικού ως γνωστόν, δημοσιογράφου «Ρετσίνα», συνιστά μομφή το να γράφει θετικά για το Ισραήλ, κάποιος συνεργάτης του κου. Σαμαρά.
Πάντως και ο ίδιος ο κος. Λαζαρίδης συνιστά μία σκέτη αντίφαση.
Αν και με λαμπρές σπουδές στα Οικονομικά, μέχρι του σημείου να κερδίσει τον ακαδημαϊκό τίτλο του Διδάκτορος, πάντοτε αναλωνόταν στο να παλεύει με αμυντικές και διπλωματικές Χίμαιρες.
Τόσο ως αρχισυντάκτης της ομογενειακής εφημερίδας Πρωϊνής Νέας Υόρκης και σχολιαστής της Εθνικής Ελληνικής Τηλεόρασης Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο ως ανταποκριτής του Οικονομικού Ταχυδρόμου, αντί να αναλύει τη NAFTA και τη Συνθήκη του Μάαστριχτ που αποτελούσαν ζητήματα του τομέα της ειδικότητάς του, εξηγούσε πόσο χρειαζόταν η χώρα μας τη δημιουργία μοιρών επιθετικών ελικοπτέρων ταχείας επεμβάσεως στο Αιγαίο, ή πως το βλήμα του όλμου που έπεσε στην αγορά του Σεράγεβο προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων Μουσουλμάνων και αποτέλεσε την επίσημη αφορμή για έναρξη των βομβαρδισμών των σερβοβοσνιακών θέσεων από αεροσκάφη του ΝΑΤΟ το 1995, ήταν αδύνατο να προερχόταν από τους άντρες του κου. Ράντοβαν Κάραντζιτς, διότι στην πορεία του ακολουθούσε ελλειπτική ή ελλειψοειδή τροχιά!!!
Αναλόγως αντιφατικά ήταν τα αισθήματα πολλών που γνώριζαν το παρελθόν του ως Ρηγά και ως στέλεχος της εξέγερσης της Νομικής το ’73, όταν τον έβλεπαν να συμμετέχει σε συνδυασμό ακροδεξιών στοιχείων που κυβερνούσαν την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης (που είχε και έχει ως επίσημο θυρεό το Φοίνικα της χούντας!) και να σηκώνεται σε συνεδριάσεις για να επιβάλλει την πατριωτική του διαφώτιση σε ένα αδύναμο συνήθως, μορφωτικά και ακαδημαϊκά, ακροατήριο ομογενών.

Αλλά και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο κος. Λαζαρίδης δεν αφιέρωσε την εξαιρετική πένα του και το ακόμη πιο εξαιρετικό μυαλό του στην επιστημονική, πολιτική, δημοσιογραφική ανάλυση των αιτιών για την κακοδαιμονία της Εθνικής μας Οικονομίας, αλλά μέσα από τις σελίδες του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και τις τάξεις της οργάνωσης «Δίκτυο 21», έθεσε ως στόχο να γίνει η αιχμή του δόρατος των «Σκοταδιστών» (όπως περιγράφουν τους Συντηρητικούς αναλυτές στην Ελλάδα, οι λεγόμενοι Προοδευτικοί), εναντίον των «Φωταδιστών» (όπως άρχισε ο ίδιος να αποκαλεί περιπαικτικά τους διάφορους Αριστεροεκσυγχρονιστές).
Αυτές είναι οι πληροφορίες μας, για αυτό τον μυστηριώδη και αινιγματικό, αλλά σίγουρα ενδιαφέροντα και ευφυή, άνθρωπο, τον οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς καθημερινά στον πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου να γοητεύει τους ακροατές του με τις γνώσεις και την ευφράδειά του.

Και ο Γιάννης Λαμπρόπουλος με την Ντόρα


Μετά από την εκλογική συντριβή της 4ης Οκτωβρίου, τη μεγαλύτερη από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, καλούμαστε όλοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να επιλέξουμε νέα ηγεσία.
Οσον αφορά τα αίτια της οδυνηρής ήττας δεν είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε.
Πάντως δεν ευθύνονται οι πρόωρες εκλογές, όπως ορισμένοι θέλουν να χρεώνουν κάποιους, ότι δήθεν τις εισηγήθηκαν, λες και ο τότε πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής δεν ήταν σε θέση να παίρνει αποφάσεις!
Αντίθετα, ήταν κάποιοι και μάλιστα υπουργοί που διαλαλούσαν την αντίθεσή τους, λέγοντας ότι θα χάσουμε και που δημιούργησαν και συνέτειναν στο κλίμα της ήττας.
Φταίνε, κ. Μιχάλη Λιάπη, μέλος και εσύ της οικογενειοκρατίας που τώρα καταγγέλλεις, οι πρόωρες εκλογές για την ήττα, που έτσι και αλλιώς μετά από τρεις μήνες θα γίνονταν, ή ότι και εσύ δεν προχώρησες τόσα χρόνια στην αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής και την εξυγίανση του ΟΣΕ που είχαμε υποσχεθεί στο λαό ότι θα κάναμε μετά το 2004 και όχι μόνον;
Σήμερα, εν όψει της εκλογής της 29ης Νοεμβρίου, τα γνωστά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν ή στηρίζονται από τα μεγάλα συμφέροντα, προσπαθούν να επιβάλλουν τον "επιθυμητό" τους υποψήφιο.
Πρόκειται για τα ίδια μέσα που όλα τα προηγούμενα χρόνια "έβγαζαν τα μάτια" στη Νέα Δημοκρατία με κάθε ευκαιρία και έκαναν το άσπρο - μαύρο.
Να αγάπησαν τη Νέα Δημοκρατία τώρα και θέλουν το καλό της; Φυσικά και όχι! Στόχος τους είναι να διαμορφώσουν κλίμα, ώστε να εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ. που δεν θα απειλήσει ποτέ το ΠΑΣΟΚ.
Εχει στηθεί τώρα το ίδιο σκηνικό με αυτό του 1993 και 1995.
Τότε που έριξαν την κυβέρνηση τη δική μας, χωρίς να ρωτήσουν κάποιοι τη βάση που σήμερα επικαλούνται και υπόσχονται ότι θα τη λαμβάνουν υπόψη τους.
Τότε που ενώ ο Μιλτιάδης Εβερτ είχε δημοσκοπικά την πλειοψηφία, προχώρησαν με το ΠΑΣΟΚ σε εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να μείνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία μέχρι το 2004.
Τότε που τον Μάρτιο του 1993 ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έλεγε σε επίσκεψή του εδώ στην Ελλάδα ότι «τον Οκτώβριο θα έχετε εκλογές» και έγιναν με τρόπο "πατριωτικό".
Σήμερα, οι υπερήφανοι για την ιδεολογία μας, νεοδημοκράτες, που ποτέ δεν ήταν περιχαρακωμένη, αλλά ανοιχτή σε όλους τους Ελληνες και προς όλες τις κατευθύνσεις, θέλουμε και θα διαφυλάξουμε τη νέα πορεία της παρατάξεώς μας για την εξουσία.
Θέλουμε η νέα πολιτική ηγεσία να είναι πολυσυλλεκτική και κυρίως με δυνατότητα διείσδυσης στο μεσαίο χώρο, τον οποίο κερδίσαμε το 2004 και χάσαμε το 2009.
Οπως επίσης μετά τη Μεταπολίτευση οι νίκες το 1974 με τον Κ. Καραμανλή και το 1990 με τον Κ. Μητσοτάκη, οφείλονταν στη διεύρυνση σε αυτούς τους χώρους και οι ήττες στην απώλειά τους.
Θέλουμε με αυτή την ηγεσία που θα μπορεί να οδηγήσει το κόμμα μας ξανά και γρήγορα στην κυβέρνηση.
Θέλουμε η ΝΕΑ πολιτική ηγεσία να ενώνει, γιατί η ιστορία του ’93 και ’95 και η πολιτική συμπεριφορά που ακολούθησαν κάποιοι δεν ξεχνιούνται ούτε παραγράφονται από εμάς όλους, που τότε είχαμε μείνει πιστοί στο κόμμα μας και το κρατήσαμε ενωμένο και όρθιο και το φέραμε στην εξουσία το 2004.
Θέλουμε την ηθική και στην πολιτική.
Θέλουμε και θα κρατήσουμε την παράταξη και ενωμένη και δυνατή.
Με τις προαναφερθείσες σκέψεις και με καθαρή συνείδηση, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η καλύτερη εκπροσώπηση των συμφερόντων της παράταξης και της χώρας, εξυπηρετούνται από την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης το πρωί στο Mega (1)


Νικήτας: Η Ντόρα μας δίνει προοπτική εξουσίας
Χειμαρρώδης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Μίλησε με απόλυτο τρόπο για την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογή νέου αρχηγού, ενώ αναφέρθηκε στους πολιτικούς όρους που τον οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη. «Ας μην κρυβόμαστε, όλοι οι Νεοδημοκράτες θέλουν να ξαναγίνουμε Κυβέρνηση. Ε, η Ντόρα είναι εκείνη που μας δίνει προοπτική εξουσίας, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αποκήρυξε τις εις βάρος του κατηγορίες ότι ο μηχανισμός του Δήμου δουλεύει για τη Ντόρα Μπακογιάννη. «Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, είναι δίδυμος αδερφός του διευθυντή του δικού μου πολιτικού γραφείου. Κάθε μέρα έρχεται στον Δήμο και βρίσκει την πόρτα μου ανοιχτή. Για ποιόν μηχανισμό με κατηγορούν;», αναρωτήθηκε.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε στα χρόνια της συμπόρευσής του με τον Αντώνη Σαμαρά στην «Πολιτική Άνοιξη», και δεν συμφώνησε ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν ανήκει στα μεγάλα «τζάκια» που έχουν κυριαρχήσει στην Ελλάδα από τον προηγούμενο αιώνα. «Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης, ο Αντώνης μας έλεγε συνέχεια ότι είναι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα. Και εγώ θα ήθελα να είχα γιαγιά την Πηνελόπη Δέλτα. Καλά έκανε και το έλεγε, να μη μιλάμε όμως σήμερα για τζάκια και οικογενειοκρατία», σημείωσε με έμφαση ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης το πρωί στο Mega (2)



«Το πρόβλημα δεν ήταν στα δεξιά μας. Παρόλο που μας έβριζαν για όσα κάναμε και τους πλήγωσαν, οι δεξιοί μας ψήφισαν και πάλι. Από τη δεξαμενή των κεντροδεξιών προήλθαν οι μεγάλες απώλειές μας».
Αποκάλυψε μάλιστα ότι σε συζήτηση που είχε με τη Ντόρα Μπακογιάννη, προτού ανακοινώσει τη στήριξή του προς την υποψηφιότητά της, εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι στη Νέα Δημοκρατία που η ίδια ονειρεύεται, η λαϊκή Δεξιά θα έχει διακριτό ρόλο και θέση στα πράγματα.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι η αιτία της διαφοροποίησής του με τον Αντώνη Σαμαρά, μετά τα πρώτα χρόνια της «Πολιτικής Άνοιξης», ήταν η απόφαση να ψηφιστεί από κοινού με το ΠΑΣΟΚ του καταβεβλημένου Ανδρέα Παπανδρέου, ο Κωστής Στεφανόπουλος, ως διάδοχος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας. «Διαφώνησα με την επιλογή να στηρίξουμε τον Κωστή Στεφανόπουλο το 1995. Και φυσικά η διαφωνία μου ήταν πολιτική, δεν είχε να κάνει με το πρόσωπο, το οποίο σέβομαι και τιμώ», σχολίασε. Θυμίζουμε ότι η επιλογή Σαμαρά έβγαλε το ΠΑΣΟΚ από αδιέξοδο το 1995, καθώς οι δημοσκοπήσεις της εποχής έδιναν προβάδισμα 5% στη Νέα Δημοκρατία του «καραμανλικού» Μιλτιάδη Έβερτ. Εκλογές δεν έγιναν, στο ΠΑΣΟΚ υπήρξε η διαδοχή με τον Κώστα Σημίτη, και η Νέα Δημοκρατία έχασε στη συνέχεια δυο εκλογικές αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός εξουσίας για άλλα εννέα χρόνια.

ΠΛΟΥΤΟ-ΝΟΜΗ


Οι ακροδεξιοί της «Ελεύθερης Ώρας» ενοχλούνται για ένα μοντάζ



Αλλά δεν ενοχλήθηκαν ποτέ από τα χυδαία μοντάζ και άρθρα του Τριανταφυλλόπουλου που ποτέ δεν καταδίκασαν. Γιατί άραγε δεν ενοχλήθηκαν από την «Χριστοφορούλα»; :

Τα καλά και συμφέροντα. Γιατί άραγε δεν έδειξαν την ίδια σπουδή και για τα παρακάτω:

ή και γι' αυτό που κυκλοφόρησε πάρα πολύ προεκλογικά:
 
Μας κοροϊδεύουν οι κύριοι elora! Όσο για το ποιόν της συγκεκριμένης ακροδεξιάς εφημερίδας ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά άρθρα:
Τελευταία από ακροδεξιοί ταλιμπάν, παρουσιάζονται ως «υπερπατριώτες» και το παίζουν φουλ Νεοδημοκράτες και στηρίζουν φυσικά …… Σαμαρά για την «καθαρότητα» του κόμματος και την τιμή της «Δεξιάς»! Προβλέπουν μάλιστα στήριξη του Καρατζαφέρη στον Σαμαρά! «Θα γείρει, έστω και ελαφριά, προς την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά».

Ο Τράγκας βλέπει βρώμικο πόλεμο κατά του Σαμαρά και δεν ενοχλείται καθόλου από τον βρώμικο πόλεμο κατά της Ντόρας


Ο κ. Τράγκας της «Χώρας» των 500 φίλων (και φύλλων) ενοχλήθηκε από ένα sms που υπογράφει ο «Λυκαβηττός» χωρίς απαραίτητα να είναι διασταυρωμένο ότι όντως προέρχεται από τον «Λυκαβηττό». Η οργάνωση αυτή στέλνει μηνύματα με αφίσες και όχι με κινητά!
Ρίχνει τη μπηχτή του για παρέες που κόπτονται για ένα «ανοιχτό κόμμα» και για «αμφίπλευρη διεύρυνση»(υπονοεί υποθέτω τη Ντόρα Μπακογιάννη, μια και ο Σαμαράς πασχίζει για την δεξιά ταυτότητα του κόμματος) και κάνει λόγο για «θλιβερές δραστηριότητες» και επιχειρήσεις λάσπης και σπίλωσης του «Λυκαβηττού»!
Ο κ. Τράγκας έχει επιδοθεί σε άνευ προηγουμένου αγώνα σπίλωσης της Ντόρας Μπακογιάννη και σήμερα θίγεται για ένα sms. Δείχνει πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι μηχανισμοί του Σαμαρά οι οποίοι παρασκηνιακά επιδίδονται σε πραγματικό πόλεμο λάσπης κατά της Ντόρας! Μια ματιά ακόμα και στις εσωτερικές σελίδες πολλών εντύπων που στηρίζουν Σαμαρά αποδεικνύει του λόγου το αληθές….
Καταγγέλλουν ότι «αυτή» έπεισε τον Καραμανλή να κηρύξει εκλογές και ότι δεν αντιστάθηκε ποτέ σε επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Δηλαδή, η Ντόρα εγκαλείται για την στήριξη που παρείχε στον Καραμανλή αλλά και στη Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση τις δύσκολες εποχές του 99, 2000 και έκτοτε μέχρι σήμερα! Τα επιχειρήματά τους φτάνουν μέχρι του σημείου να κατηγορηθεί ως «κόρη του Μητσοτάκη» και αυτό αποτελεί «πολιτική» για τον κ. Τράγκα και «αντιΜητσοτακική ιδεολογία»! Ενοχλείται άμεσα από ένα αγνώστου ταυτότητος sms, που επιτίθεται στον Σαμαρά «του»!!!! Απαγορεύεται να γίνεται λόγος για το παρελθόν του Σαμαρά ή τις σχέσεις που έχει με τα μεγάλα συμφέροντα (…οι συνειρμοί είναι πλαστοί) και επιτρέπεται να λιθοβολείται η Ντόρα με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο(εννοείται ότι κάθε είδους συνειρμός για τη Ντόρα επιτρέπεται).
Ο λασπωμένος φανατισμός και ο τυφλός αριβισμός του Τράγκα είναι εμφανής και δεν κρύβεται! Επιμένει να θεωρεί «λωτοφάγους» τους ψηφοφόρους της ΝΔ και προϊόντα αναλώσιμα στα σχέδια των τηλεοπτικών βαρόνων. Πασχίζει να παραμείνει η ΝΔ στους «μηχανισμούς», τα «φέουδα» και τις «παρέες» που έχουν στήσει αδίστακτο και βρώμικο πόλεμο στη Ντόρα γιατί ξέρουν ότι η εκλογή της στην ηγεσία οδηγεί την εκπαραθύρωση τους. Οι μηχανισμοί του «κλειστού κόμματος» δεν μπορούν να δουν το μέλλον και δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τις χρυσοφόρες κρατικοδίαιτες θέσεις τους. Ειδικά εάν έχουν τη στήριξη Τράγκα καταλαβαίνουμε πόσο χαμηλά έχουν πέσει. Στα ….. 500 φύλλα που κόστισαν πάρα, μα πάρα πολύ ακριβά στην παράταξη.

Η Κομισιόν ουσιαστικά καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2003 χάρισε 397 εκ σε εταιρία συμφερόντων Μπόμπολα



Ύποπτη θεωρεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την πώληση των κρατικής ιδιοκτησίας Μεταλλείων Κασσάνδρας μόνο έναντι 11 εκατ. ευρώ στην «Ελληνικός Χρυσός» Α.Ε. Και αποφάσισε χθες να κινήσει έρευνα σε βάθος...

Η Κομισιόν κατέληξε στο προκαταρκτικό συμπέρασμα ότι η Ελλάδα πούλησε τα Μεταλλεία Κασσάνδρας χωρίς ανοιχτή, διαφανή και άνευ όρων διαδικασία υποβολής προσφορών σε τιμή πολύ κατώτερη της αγοραίας.

Τον Ιούνιο του 2004, 6 μόλις μήνες μετά τη συναλλαγή αυτή, μια διεθνής εταιρεία παροχής συμβουλών στον μεταλλευτικό κλάδο υπολόγισε την αγοραία αξία των Μεταλλείων Κασσάνδρας σε 408 εκατ. ευρώ , δηλαδή πάνω από 35 φορές μεγαλύτερη της τιμής πώλησης των μεταλλείων. Επιπλέον, η σύμβαση πώλησης περιλάμβανε φοροαπαλλαγή και μείωση των διαφόρων νομικών αμοιβών υπέρ της «Ελληνικός Χρυσός» Α.Ε.

Περισσότερα εδώ:

Φυσικά δεν θα μάθετε τίποτα από αυτά στις Μπομπολοφυλλάδες Έθνος και Πρώτο Θέμα και στο Μπομπολοκάναλο MEGA και όχι μόνο. Ο λόγος είναι ότι η εταιρία ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. είναι συμφερόντων Μπόμπολα.

Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ ασχολούνται μόνο με ''μεγάλα σκάνδαλα'' της τάξης των 100 χιλ ευρώ, τα 397 εκ ευρώ είναι λίγα...

Αυτή δε την περίοδο τα ΜΜΕ του Μπόμπολα μάχονται υπέρ του ΄΄διώκτη των συμφερόντων΄΄ Αντώνη και εναντίων της Ντόρας γιατί η τελευταία είναι με τα ‘’συμφέροντα’’ και εμπλεκόμενη σε ‘’σκάνδαλα’’….

Πάντως τα 397 εκ. ευρώ δωράκι του ΠΑΣΟΚ στον Μπόμπολα… δεν είναι και άσχημα. Έτσι εξηγείται το φιλοπασοκικό πάθος και όχι μόνο.

Για να καταλάβουμε το μέγεθος του ποσού με τα 397 εκ ευρώ θα μπορούσαν να δίνονται 1000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο σε 33.083 οικογένειες.

Λεφτά δεν υπάργουν Γιωργάκη... υπήρχαν αλλά τα χαρίσατε στον Μπόμπολα.

Έτσι λοιπόν διαμορφώνεται η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, όταν τα ΜΜΕ των συμφερόντων κατηγορούν αυτούς που μάχονται τα συμφέροντα ως υπερασπιστές των συμφερόντων και υπερασπίζονται αυτούς που είναι με τα συμφέροντα ως διώκτες των συμφερόντων. H κωλοτούμπα της πραγματικότητας, παρουσιάζεται ως η ''αλήθεια'' στους ''Δανούς του Νότου''

Για αυτό τέτοια αντιπάθεια στην ΕΕ… τους χαλάει το πλιάτσικο.


Ο Επίτροπος που ήθελε να παραμείνει στη θέση του, στηρίζει Σαμαρά!


Θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Όχι! Ο κ. Δήμας είναι αυτός που είχε πολύ καλές «σχέσεις» με τον κ. Παπανδρέου και προσδοκούσε (γονατιστός παρακαλούσε) ότι η κυβέρνηση του Πασόκ θα τον διατηρήσει στη θέση του.

Σε μια εποχή, προεκλογική, που οι εντυπώσεις έπαιζαν πάρα πολύ μεγάλη σημασία και το παραμικρό εκλαμβάνονταν από τα μέσα ενημέρωσης ως εσωκομματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Ο "καρεκλοκένταυρος" κ. Δήμας συνειδητά έπαιζε το επικοινωνιακό χαρτί του Πασόκ. Και την πάτησε! Το Πασόκ τον έστειλε σπίτι του για να μελετήσει τη δύναμη των επικοινωνιακών παιχνιδιών και πως αυτά τα παιχνίδια ενίοτε λειτουργούν εις βάρος του πρωταγωνιστή τους και ως πλήγμα κατά του ανθρώπου που τον όρισε Επίτροπο και τον τίμησε με υψηλά πόστα!

Τα ντολμαδάκια και οι «καβγάδες με την Μαρίκα» που «επικαλείται» αποδεικνύουν έλλειψη επιχειρημάτων και φτηνή προπαγάνδα. Δείχνουν άνθρωπο που δεν άξιζε τη θέση που είχε! Άρα δεν έμαθε τίποτα από αυτό που του έκαμαν οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί των πανίσχυρων ΜΜΕ.


Αυτός μας έριξε το 1993

Η Νέα δημοκρατία είναι το κόμμα μας. Είναι η παράταξη που υπηρετήσαμε πιστά και μας έχει δώσει μόνο πίκρες, εγωιστικές συμπεριφορές και προδοσίες. Φαίνεται ότι στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος επικρατεί αναξιοπρέπεια και δεν υπάρχει φιλότιμο. Δεν εξηγείται εύκολα η στάση τους να συμπορεύονται με αυτόν που έριξε την παράταξη το 1993 και εμείς του πετούσαμε βίδες. Δηλαδή τώρα θα φωνάζουμε οι βίδες στην κυβέρνηση; Και οι βιδωμένοι μηχανισμοί στις καρέκλες τους, εννοείται. Αγωνιζόμαστε για να διατηρούν τις θέσεις τους αποτυχημένα και κολλημένα στην εξουσία άτομα . Κάποιοι που φοβούνται τις εξελίξεις και τον κόσμο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα προς το παγκόσμιο χωριό. Εμείς θα γυρίσουμε στον εθνικισμό και τους άγονους υπερπατριωτισμούς. Θα γίνουμε ΛΑΟΣ και ΠΟΛΑΝ!
Δεν ξέρω αν ο λαός θα έρθει μαζί μας ή πρέπει να το κάνουμε αυτό για να διαλύσουμε το ΛΑΟΣ. Μα το ΛΑΟΣ δεν έχει καμιά σχέση με την ιδεολογία μας και την πολυτασική ταυτότητα του κόμματος μας. Το ΛΑΟΣ είναι ακροδεξιό και η Νέα Δημοκρατία είναι κεντροδεξιό κόμμα. Αν ο Σαμαράς κερδίσει αυτόματα δημιουργείται ένα κενό στο κέντρο που το παίρνει πολύ γρήγορα το Πασόκ και το κόμμα μας συρρικνώνεται πολύ γρήγορα.
Μα δεν είναι ο Σαμαράς αυτός που μας έριξε το 1993; Πως θα συνεχίσει να συνυπάρχει η Ντόρα με κάποιον που έριξε τον πατέρα της; Αυτό δεν το βλέπω να γίνεται ούτε με τίποτα. Δεν το βλέπουν αυτό οι καρεκλοκένταυροι του κόμματος; Πως ακριβώς υπηρετείται η ενότητα με τον Σαμαρά αρχηγό; Και γιατί δεν μας εξηγεί τι ακριβώς σκέφτεται για το σκοπιανό, τη μεταναστευτική πολιτική, τη Θράκη. Έχει καταλάβει, κανένας από σας τι ακριβώς θέλει να πει και γιατί έχει εξαφανιστεί τελευταία;
αναγνώστης

Επιτέλους, καταρτίστηκε η πιο έγκυρη τράπεζα ανοήτων της χώρας

.
«Αυτή η ιστορία με τους Γενικούς Γραμματείς και τις ηλεκτρονικές υποψηφιότητες 30.000 ανθρώπων, όπως όλοι πλην Παπανδρέου παραδέχονται, ήταν μια ανοησία.
Το καλό είναι ότι καταρτίστηκε η πιο έγκυρη τράπεζα ανοήτων της χώρας».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Εμείς απλά συμπληρώνουμε: να φοβούνται τους 30.000 «ανοήτους» καθώς εξοργίζονται όσο αντιλαμβάνονται ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη.
taseis/
emprosdrama

Περί ενότητας την «επόμενη μέρα»…

Όλοι μιλούν για την «ενότητα» της Νέας Δημοκρατίας την «επόμενη μέρα»… Όλοι δείχνουν να ανησυχούν για το γεγονός, ότι αυτή η «ενότητα» δεν είναι πια καθόλου αυτονόητη και δεδομένη… Συναναστρεφόμενη τους συναγωνιστές ομοϊδεάτες, μπορώ να επιβεβαιώσω αυτό το κλίμα, που πιστεύω, ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος της ερχόμενης Κυριακής...
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, για να μην πούμε αργότερα -όταν θα είναι ήδη αργά…- mea culpa: Η διάσπαση, φίλοι μου, δεν είναι κάτι που θα γίνει από ψηλά. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τις καλές προθέσεις όλων των υποψηφίων για ενότητα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το ζήτημα είναι, εάν το κόμμα θα παραμείνει ελκυστικό, στην περίπτωση που βγει ο "λάθος" αρχηγός... Και τους ψηφοφόρους κανείς δεν μπορεί να τους αναγκάσει να μείνουν στο μαντρί... Είναι ανώνυμοι και είναι χιλιάδες!!! Η «διάσπαση», εάν ποτέ γίνει, θα επιβληθεί από τους πολίτες εκείνους που δεν θα εκφράζονται πλέον από μια ΝΔ με το "λάθος" αρχηγό... Ο νοών νοείτω...

Ελένη Παπαζήση, Αθήνα

O Συμπιλίδης που έριξε την Ν.Δ. προτρέπει: "δαγκωτό Σαμαρά"

Τελικά και επισήμως ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ. το 1993 στηρίζει την υποψηφιότητα Σαμαρά. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Γιώργο Συμπιλίδη, ο οποίος παρά τις αυστηρές συστάσεις του επιτελείου του προέδρου Αντώνη, έσπασε την σιωπή του, στηρίζοντας δημόσια την υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της «Πολιτικής Άνοιξης». Επειδή, η Ν.Δ. έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, οφείλουν όσοι θα πάνε στις κάλπες την Κυριακή να γνωρίζουν ότι και ο Συμπιλίδης έχει ταχθεί στο πλευρό του Σαμαρά. Με δεδομένη την στήριξη του ανθρώπου που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Μεσσήνιου πολιτικού θα είχε αξία να μας έλεγαν ο Λειβαδάς και η παρέα του, αν θα τον συμπεριλάβει και στις λίστες της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ εδώ

Οι συντηρητικοί Αμερικανοί βλέπουν τον Ομπάμα πιο... μαύρο!

Το δέρμα των πολιτικών μπορεί να αλλάζει αποχρώσεις στα μάτια μας ανάλογα με τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, αποκαλύπτει μελέτη για την ασυνείδητη επίδραση των φυλετικών προκαταλήψεων: Όταν κλήθηκαν να επιλέξουν το πιο αντιπροσωπευτικό πορτρέτο του Ομπάμα, οι συντηρητικοί εθελοντές έτειναν να επιλέγουν μια επεξεργασμένη φωτογραφία με πιο σκούρο πρόσωπο.

Η νέα μελέτη του Πανεπιστημίου του Σικάγο επιβεβαιώνει τα συμπεράσματα παλαιότερων πειραμάτων, τα οποία έδειχναν ότι το σκούρο δέρμα παραμένει συνδεδεμένο με αρνητικά στερεότυπα, ακόμα κι αν αυτό γίνεται ασυνείδητα.

Η Ρωσία αρνείται εμπλοκή της στα πυρηνικά του Ιράν...

Το υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας απέρριψε ως αβάσιμη πρόσφατη αναφορά Αμερικανού εμπειρογνώμονα, σύμφωνα με την οποία η Μόσχα έχει βοηθήσει το Ιράν να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα.

Ο Henry Sokolski έγραψε την περασμένη εβδομάδα άρθρο για την εφημερίδα Washington Times, μέσα από το οποίο καταγγέλει την Ρωσία για συμμετοχή σε ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Ομαλά εξελίσσεται ο εμβολιασμός για τη νέα γρίπη

Ομαλά εξελίσσεται ο εμβολιασμός με το εμβόλιο για τη νέα γρίπη, που άρχισε και αφορά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Μέχρι το μεσημέρι της 23ης Νοεμβρίου και σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, είχαν εμβολιαστεί 6.500 άτομα.

Ικανοποιητικός φαίνεται ότι είναι και ο αριθμός των γιατρών και νοσηλευτών που εμβολιάζονται, καθώς τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 13.406 γιατροί είχαν εμβολιαστεί σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχίζεται η προσέλευσή τους.

Αμεση προτεραιότητα για το υπουργείο Υγείας είναι να ανοίξουν 95 κρεβάτια σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου για να δημιουργηθούν άλλα 54 και να λειτουργήσουν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Η υπουργός Υγείας είπε ότι σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ θα προχωρήσει η διαδικασία για την πρόσληψη 300 ατόμων κυρίως νοσηλευτών εκτάκτως, ενώ όπως ανακοίνωσε, μέσα στο 2010 θα προσληφθούν 1.000 γιατροί και 2.000 νοσηλευτές.

Η υπουργός Υγείας τόνισε επίσης ότι υπάρχει σκέψη να επεκταθούν τα εργαστήρια που κάνουν το τεστ για τη νέα γρίπη και ερωτηθείσα για τη μετάλλαξη του ιού της νέας γρίπης, η οποία φαίνεται να καταγράφεται σε χώρες της Ευρώπης, είπε ότι το υπουργείο βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση, αλλά διαβεβαίωσε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας.

Όπως έγινε γνωστό από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου έχουν εμβολιαστεί σε δεκαέξι χώρες 65 εκατομμύρια άνθρωποι με το νέο εμβόλιο, χωρίς να έχουν παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα ή παρενέργειες.

ana-mpa.gr

Tα δανεικά

-Αυτόν το γέρο Συμεών δεν θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου.

-Γιατί Ιώβ;


-Γιατί την περασμένη βδομάδα του ζήτησα να μου δανείσει δύο χιλιάδες δραχμές.


-Και σου τα αρνήθηκε;


-Όχι μου τις έδωσε.

Εύλογη απορία...

Όλοι αυτοί που βούλιαξαν τη Νέα Δημοκρατία είναι με το μέρος του Σαμαρά!
Αγγέλου, Σταϊκούρας, Ρουσόπουλος, Δασκαλάκης, Πατριανάκου, Λειβαδάς…
Και τα golden boys Χατζηεμμανουήλ (ΟΠΑΠ) και Φιλιππίδης (Ταχ. Ταμιευτήριο)!!!
Και γεννιέται το ερώτημα: Εισηγούνται στο Σαμαρά -στην περίπτωση που θα εκλεγεί- την ίδια στρατηγική συντριβής που υπέδειξαν και στον Καραμανλή με τα γνωστά αποτελέσματα;
Αυτή είναι η «ανανέωση» που επαγγέλλεται ο κ. Σαμαράς;
Αυτή είναι η κατάργηση των «μηχανισμών»;
Όταν ο πιο άθλιος και επιβλαβής για την Παράταξη μηχανισμός κάνει αγώνα δρόμου για να προωθήσει την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά -προφανώς έχοντας εξασφαλίσει τις… θέσεις τους…- με ποιο ηθικό δικαίωμα μιλάει για «φέουδα» και «μηχανισμούς» ο Αντώνης;

Παντελής Χατζηθεοδώρου, Θεσσαλονίκη

Ο καιρός σήμερα... Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Καλές καιρικές συνθήκες με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 17 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 7 ως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 ως 20 στη Δυτική Ελλάδα, 13 ως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Σαν σήμερα... 25 Νοεμβρίου

1826: Η φρεγάτα «Ελλάς», η ναυαρχίδα του ελληνικού επαναστατικού στόλου, φθάνει στο Ναύπλιο από της ΗΠΑ.

1940: Κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος, το συμπαθέστατο, αλλά σκανδαλιάρικο πτηνό, που «γεννήθηκε» από το πεννάκι του Γουόλτερ Λαντζ.

1942: Ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου από άγγλους κομάντος και έλληνες αντάρτες στην γερμανοκρατούμενη Ελλάδα.

1947: Η αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία αποβάλλει από τις τάξεις της δέκα σεναριογράφους και σκηνοθέτες, ως συμπαθούντες τον κομμουνισμό. Είναι οι δέκα «μαυροπινακισμένοι» του Χόλιγουντ.

1952: Το θεατρικό έργο της Άγκαθα Κρίστι «Ποντικοπαγίδα» κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο, με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Ατένμπορο και Σίλα Σιμ. Πρόκειται για τη μακροβιότερη θεατρική παράσταση, αφού παίζεται μέχρι σήμερα.

1973: Ανατρέπεται η κυβέρνηση Μαρκεζίνη και ο ίδιος ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Νέος ισχυρός ανήρ του απριλιανού καθεστώτος, ο ταξίαρχος Ιωαννίδης.

Ο πρώην πράκτορας της Στάζι και νυν πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει νεκρούς;



«Σκοτώστε τους, δεν με νοιάζει με πόσους παίκτες θα μείνει» φέρεται να προέτρεψε τους παίκτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της προπόνησης των «ερυθρόλευκων» μιλώντας για το΄ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δήλωση για την οποία η εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά διέταξε χθες Τρίτη, προανακριτική εξέταση για παραβίαση του νόμου περί βίας στα γήπεδα.

Μα καλά δεν ξέρουν εκεί στην εισαγγελία ότι κανείς δεν τα βάζει με τον Κρόκους;

Eδώ πέρασαν στο ντούκου την κατηγορία για κατασκοπία έναντι της χώρας, την παραχώρηση του Καραϊσκάκη, την δολοφονία Φιλόπουλου και τόσα άλλα...

Καταρρέουν τα επιχειρήματα Βγενόπουλου..... Γιατί είναι τόσο "αυθόρμητος";


Δεν τίθεται θέμα ευθυνών στο διαγωνισμό για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, αποφάνθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Ρακιντζής ο οποίος εξέτασε τις σχετικές καταγγελίες του προέδρου της MIG.
«O κ. Βγενόπουλος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος χαρακτήρισε καταπέλτη το πόρισμα.
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε και ο υφυπουργός Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του προέδρου της MIG.
Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι οι επιθέσεις του κ. Βγενόπουλου ξεκίνησαν προεκλογικά κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και της Κυβέρνησης για ευνοϊκή μεταχείριση υπέρ της AEGEAN συνεχίστηκαν μετεκλογικά όταν "έχασε" κάποιες από τις άγονες γραμμές παρόλη την στηριξη που παρείχε στο ΠΑΣΟΚ.
Μήπως πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει την βοήθεια και την "προστασία" του Κράτους; Μήπως να προσπαθήσει να κάνει την Ο.Α. πιο ανταγωνιστική;

Όταν ο...ύπνος της λογικής γεννά τέρατα!


Λέγεται ότι ο άνθρωπος είναι ένα λογικό ον. Σε όλη μου τη ζωή λοιπόν ψάχνω για στοιχεία που να στηρίζουν αυτήν την άποψη. Αλλά φευ !
Πάντα καταλήγω σε αυτό που έλεγε ο Τσέχος μαθηματικός Kurt Gödel, ότι« Ένα σύστημα δεν μπορεί να είναι και συνεπές και πλήρες. Ένα σύστημα μπορεί να είναι είτε πλήρες και ασυνεπές είτε συνεπές και ελλιπές».
Αρκεί τώρα να αντικαταστήσετε την λέξη «σύστημα» με την λέξη...άνθρωπος για να καταλάβετε το συμπέρασμα μου.

Θέλετε ένα πρόσφατο παράδειγμα όπου η λογική βαδίζει ...σε διαφορετικό δρόμο από αυτόν που εμείς οδεύουμε;
Πριν λίγες ημέρες μιλώντας σε ημερίδα, ο πρώην πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής καταπολέμησης και νομιμοποίησης εγκληματικών εσόδων κ. Γιώργος Ζορμπάς, τόνισε ότι «το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις παγκοσμίως και σε αυτό έχει συνδράμει η ασυδοσία των τραπεζών».

Δεν αντιλέγω , αλλά ο τελευταίος ο οποίος θα έπρεπε να μιλά περί αυτού είναι …ο κ. Ζορμπάς!
Ο άνθρωπος που ως πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής καταπολέμησης και νομιμοποίησης εγκληματικών εσόδων , απάντησε (εδώ) στις συνεχείς εκκλήσεις της διοίκησης Τράπεζας Πειραιώς , όπου τον ενημέρωνε για «περίεργες κινήσεις» στον λογαριασμό του Χρ. Καραβέλα (SIEMENS) με το... εξής αμίμητο:«Είναι ανεπίτρεπτο να επιχειρείται δίκην τελεσιγράφου, η μετάθεση της ευθύνης του ...απασχολούντος την τράπεζα προβλήματος (...?) επί συγκεκριμένης συναλλαγής, στην Εθνική Αρχή και μάλιστα υπό το αδόκιμο σχήμα αιτήματος ..."παροχής άμεσων οδηγιών και εντολών"».....(?)

Ανακοίνωση Μαρίνας Τσιντικίδου

Και η Μαρίνα Τσιντικίδου στο πλευρό της Ντόρας
Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτές τις εκλογές οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες δε θα επιλέξουμε μόνο νέο αρχηγό για το κόμμα μας. Θα επιλέξουμε και εν δυνάμει πρωθυπουργό. Και αυτό πρέπει να βαρύνει ακόμα περισσότερο την επιλογή μας.
Πολλοί μπορεί να είμαστε πληγωμένοι και δυσαρεστημένοι από λάθη, παραλείψεις, συμπεριφορές αλλά και τη συντριπτική ήττα στις πρόσφατες εκλογές. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή, η ευκαιρία να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Γι’ αυτό και θα πρέπει να μετρήσουμε ποιος μπορεί να προσφέρει περισσότερα, δίνοντάς μας και πάλι προοπτική νίκης και εξουσίας.
Τάσσομαι υπέρ της υποψηφιότητας της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη γιατί θεωρώ ότι το πολιτικό και ιδεολογικό της στίγμα εκφράζει καλύτερα τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο και μάλιστα χωρίς να τον περιορίζει. Είναι εκείνη που διασφαλίζει την ύπαρξη μιας ουσιαστικά ανανεωμένης και όχι περιχαρακωμένης Νέας Δημοκρατίας. Και όλα αυτά χωρίς να τεθεί σε αμφιβολία η ενότητα του κόμματος. Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κινητοποιήσει και να ενώσει καλύτερα τη βάση, γιατί η ίδια δεν εγκατέλειψε ποτέ τη Νέα Δημοκρατία. Έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη λειτουργία του κόμματος που θα διασφαλίζουν τη δημοκρατικότητα, τη συμμετοχή των μελών και τη διαφάνεια,.
Επέλεξα όμως να στηρίξω Ντόρα Μπακογιάννη και για ένα ακόμα λόγο. Γιατί είναι γυναίκα. Απέναντι σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι το χαρακτηριστικό αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα και ότι η ελληνική κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη να δεχθεί γυναίκα αρχηγό, η επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη είναι η καλύτερη απάντηση για όλες εμάς τις γυναίκες.

Δηλώσεις στήριξης της Ντόρας Μπακογιάννη


Την στήριξη τους στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν σήμερα με δηλώσεις τους,


  • η βουλευτής Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη,
  • ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκη
  • ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος. Επίσης,
  • ο πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος Λοίζος Λοίζου.
  •