Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Το "σύστημα Σαμαρά" απειλεί και τρομοκρατεί τους "αντιπάλους"!

Το «σύστημα Σαμαρά», πανικόβλητο μπροστά στη συντριβή που έρχεται, επιδίδεται τις τελευταίες μέρες και ώρες σε ακραίες πράξεις τρομοκρατίας και εκβιασμού εναντίον υποστηρικτών και αντιπροσώπων της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής!
Από τη σελίδα της Ντόρας στο FB σταχυολογήσαμε τέτοιες καταγγελίες: «ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ... ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΕ ΜΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!», «ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΓΕΛΑ ΚΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ…»
Εκτός από τα παραπάνω, πληροφορηθήκαμε και για άλλου τύπου επιθέσεις ψυχολογικής βίας σε ψηφοφόρους της Ντόρας. Σε επώνυμο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης έστειλαν απειλητικά mails, ενώ έκοψαν και τα… καλώδια του τηλεφώνου του σπιτιού του, για να εμποδίσουν την πρόσβασή του στο διαδίκτυο!!!
Πράξεις ιταμού τραμπουκισμού που θυμίζουν άλλες εποχές… Εποχές σκότους, φόβου και παρακράτους, των οποίων νοσταλγοί είναι πολλοί από τους φανατικούς οπαδούς του Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια :