Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Μηνύματα Νεοδημοκρατών στο FB της Ντόρας

Παραθέτουμε μερικά ενδιαφέροντα σχόλια απλών Νεοδημοκρατών από την επίσημη σελίδα της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:

  • Η κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στις 29/11 θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και επειδή η κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ μόνο καλά έχει κάνει για το κόμμα θα την ΨΗΦΙΣΩ όπως και θα την ψηφίσει και όλος ο κόσμος που βρίσκετε εκτός ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ -μας κατέστρεψαν οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ- τέλος μέχρι εδώ.
  • Δυστυχώς ή ευτυχώς κε ΣΑΜΑΡΑ επειδή από το 1974 υποστηρίζω και είμαι κοντά στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ και ΕΠΙΚΡΙΝΩ αυτούς που κάνουν κακό στο κόμμα μου. Κύριε ΣΑΜΑΡΑ, γιατί έρχεστε τώρα να ζητήσετε την ψήφο μου όταν εσείς ο ίδιος Αμελήσατε, Αγνοήσατε και Καταπατήσατε τη ΔΙΚΗ μου ψήφο που είχα δώσει στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ρίχνοντας την τότε Κυβέρνηση και προδίδοντας όλο τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
  • Γιατί πολλοί πρώην βουλευτές συνωστίζονται να υποστηρίξουν τον Σαμαρά; Γιατί φοβούνται να τεθούν στην κρίση της βάσης μέσω προκριματικών εκλογών όπως έχει δεσμευθεί η Ντόρα! Αυτή είναι η υποψηφιότητα Σαμαρά: πρώην ΠΟΛΑΝίτες, ΚΕΠίτες, ΛΑΟΣίτες, Σύστημα ΠΑΣΟΚ -άνθρωποι με απωθημένα ενάντια στον Κώστα Μητσοτάκη- και "κοινωνιστές" που θέλουν περισσότερο κράτος και λιγότερο φιλελευθερισμό.
  • ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥΣ… ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΩΚΕΑΝΟ…!!! ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :