Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Ο Τράγκας βλέπει βρώμικο πόλεμο κατά του Σαμαρά και δεν ενοχλείται καθόλου από τον βρώμικο πόλεμο κατά της Ντόρας


Ο κ. Τράγκας της «Χώρας» των 500 φίλων (και φύλλων) ενοχλήθηκε από ένα sms που υπογράφει ο «Λυκαβηττός» χωρίς απαραίτητα να είναι διασταυρωμένο ότι όντως προέρχεται από τον «Λυκαβηττό». Η οργάνωση αυτή στέλνει μηνύματα με αφίσες και όχι με κινητά!
Ρίχνει τη μπηχτή του για παρέες που κόπτονται για ένα «ανοιχτό κόμμα» και για «αμφίπλευρη διεύρυνση»(υπονοεί υποθέτω τη Ντόρα Μπακογιάννη, μια και ο Σαμαράς πασχίζει για την δεξιά ταυτότητα του κόμματος) και κάνει λόγο για «θλιβερές δραστηριότητες» και επιχειρήσεις λάσπης και σπίλωσης του «Λυκαβηττού»!
Ο κ. Τράγκας έχει επιδοθεί σε άνευ προηγουμένου αγώνα σπίλωσης της Ντόρας Μπακογιάννη και σήμερα θίγεται για ένα sms. Δείχνει πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι μηχανισμοί του Σαμαρά οι οποίοι παρασκηνιακά επιδίδονται σε πραγματικό πόλεμο λάσπης κατά της Ντόρας! Μια ματιά ακόμα και στις εσωτερικές σελίδες πολλών εντύπων που στηρίζουν Σαμαρά αποδεικνύει του λόγου το αληθές….
Καταγγέλλουν ότι «αυτή» έπεισε τον Καραμανλή να κηρύξει εκλογές και ότι δεν αντιστάθηκε ποτέ σε επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Δηλαδή, η Ντόρα εγκαλείται για την στήριξη που παρείχε στον Καραμανλή αλλά και στη Νέα Δημοκρατία ως αντιπολίτευση τις δύσκολες εποχές του 99, 2000 και έκτοτε μέχρι σήμερα! Τα επιχειρήματά τους φτάνουν μέχρι του σημείου να κατηγορηθεί ως «κόρη του Μητσοτάκη» και αυτό αποτελεί «πολιτική» για τον κ. Τράγκα και «αντιΜητσοτακική ιδεολογία»! Ενοχλείται άμεσα από ένα αγνώστου ταυτότητος sms, που επιτίθεται στον Σαμαρά «του»!!!! Απαγορεύεται να γίνεται λόγος για το παρελθόν του Σαμαρά ή τις σχέσεις που έχει με τα μεγάλα συμφέροντα (…οι συνειρμοί είναι πλαστοί) και επιτρέπεται να λιθοβολείται η Ντόρα με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο(εννοείται ότι κάθε είδους συνειρμός για τη Ντόρα επιτρέπεται).
Ο λασπωμένος φανατισμός και ο τυφλός αριβισμός του Τράγκα είναι εμφανής και δεν κρύβεται! Επιμένει να θεωρεί «λωτοφάγους» τους ψηφοφόρους της ΝΔ και προϊόντα αναλώσιμα στα σχέδια των τηλεοπτικών βαρόνων. Πασχίζει να παραμείνει η ΝΔ στους «μηχανισμούς», τα «φέουδα» και τις «παρέες» που έχουν στήσει αδίστακτο και βρώμικο πόλεμο στη Ντόρα γιατί ξέρουν ότι η εκλογή της στην ηγεσία οδηγεί την εκπαραθύρωση τους. Οι μηχανισμοί του «κλειστού κόμματος» δεν μπορούν να δουν το μέλλον και δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τις χρυσοφόρες κρατικοδίαιτες θέσεις τους. Ειδικά εάν έχουν τη στήριξη Τράγκα καταλαβαίνουμε πόσο χαμηλά έχουν πέσει. Στα ….. 500 φύλλα που κόστισαν πάρα, μα πάρα πολύ ακριβά στην παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :