Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Τελικά τι παίρνει αυτός ο Γιανναράς;

Βόηθα Παναγιά μας! Ακούστε τι είναι ο Σαμαράς κατά την βαθυστόχαστη "φιλοσοφία" του Χρήστου Γιανναρά!
Ταλαντούχος, πολιτικό ταλέντο, οξύνους, γοητευτικός, μορφωμένος, ξεχωριστός, «ευτυχής» που του δίνετε μια ευκαιρία να δοκιμαστούν τα ηγετικά του προσόντα σε μια χώρα που τον περιμένει, τον περιμένει η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την ανήκεστο φαυλότητα και την υπανάπτυξη αυτού του κράτους, συνετός με σοβαρότητα και ευπρέπεια, κομίζει θετικές αντιπροτάσεις, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες επαφών με παράγοντες της παραγωγής και της αγοράς, αναζητά ρεαλιστικές δυνατότητες ανάσχεσης των συνεπειών της κρίσης, δεν «λαϊκίζει», δεν περιττολογεί, εμφανίζει σεμνότητα και ήθος (που το κόμμα του δεν επέδειξε ποτέ), είναι πνευματικό έκγονο της ελληνοκεντρικής «στροφής» και ........ άλλα πολλά θαυμαστά, υπερφυσικά και …. εξωγήινα!...!
Ο Αντώνης όλα αυτά! Θού Κύριε! Κάτι θα παίρνει αυτός ο "φιλόσοφος". Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η τύφλωση και ο φανατισμός! Έχουμε μπλέξει άσχημα νομίζω με όλους αυτούς τους τύπους που βλέπουν στο πρόσωπο του Αντώνη έναν Μεσσία, ένα Σωτήρα που θα βγάλει τους Έλληνες από την «έρημο της Αιγύπτου». Έτσι και δεν δοθεί η ευκαιρία στον Αντώνη θα μας φάνε οι «10 πληγές του Φαραώ»! Θα μας φάνε οι ακρίδες και θα μας πνίξει η Κόκκινη Θάλασσα και δεν θα φτάσουμε ποτέ στην Γη της Ελληνικής Επαγγελίας!...!

Πρόβλημα με Κικίλια εντός και εκτός ΝΔ

Πνέουν μένεα στο εσωτερικό της καινούριας ΝΔ εναντίον της επιλογής Κικίλια. Δεν είναι λίγοι που επιμένουν ότι ο Αρχηγός πούλησε την Περιφέρεια στον Γιωργάκη. Έτσι κι’ αλλιώς σε πολλά θέματα βρίσκονται σε πλήρη συνεννόηση. Έτσι και τώρα ανταλλάσσουν Δήμο με Περιφέρεια. Ο Αντώνης όμως δίνει την «μισή Ελλάδα» και παίρνει φύκια…. «Που πάμε με τον Κικίλια; Αυτόν δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του! Πώς θα τον αναγνωρίσει ο ψηφοφόρος;». Ο κόκκινος Πάνος πασχίζει από σήμερα, να κλείσει μια σειρά από εμφανίσεις του Βασιλάκη Κικίλια στα οχτάδικα, μπας και αυξηθεί η αναγνωρισιμότητά του, που βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα.
Άσε που αν αρχίσει και ο προεκλογικός πόλεμος με το ποιόν και το παρελθόν του Βασίλη, θα γίνει χαμός. Επιλογή ήττας και ευκαιρία αποδοκιμασίας στις επιτελείο του Σαμαρά δίνει αυτή η επιλογή.
Ειδικότερα, στο εσωτερικό της Ρηγίλλης βράζουν γιατί τα στελέχη της Άνοιξης και κάποιοι από το αμαρτωλό περιβάλλον του Καραμανλή έχουν επιβληθεί πλήρως στην Ρηγίλλης και έχουν κλείσει τον Αρχηγό στην γυάλα των δικών τους αποφάσεων και προκαταλήψεων. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από την εποχή Καραμανλή. Τουλάχιστον επί Καραμανλή συνεδρίαζαν τα όργανα. Οι τοπικές ΝΟΔΕ επρότειναν ονόματα από τις τοπικές κοινωνίες και από την λίστα που παραδίδονταν στα Κεντρικά γίνονταν η επιλογή. Τώρα τα Κεντρικά έχουν γραμμένες τις τοπικές, στα παλαιότερα…. Ούτε που τους ενδιαφέρουν καθόλου και η πρώην παράταξη έχει εξελιχθεί σε προσωποπαγές, λαϊκίστικο και με αναφορές στην άκρα δεξιά κόμμα, παρά στην σύγχρονη Κεντροδεξιά:«Και μας έλεγε ο Αντώνης ότι τώρα θα αποφασίζει η Βάση. Μπούρδες. Τώρα αποφασίζει το σκληρότερο και μικρότερο επιτελείο φίλων που έχει επιβληθεί ποτέ στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν είχαν ακυρωθεί τόσο πολύ τα όργανα του κόμματος. Η καινούργια ΝΔ θυμίζει όλο και περισσότερο το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80. Το γλείψιμο και το σκύψιμο πάνε σύννεφο»!
Τελικά τί έχει γίνει με εκείνο το περίφημο ερωτηματολόγιο που διενεμήθη στην Αττική για να επιλέξουν οι Τοπικές τον Περιφερειάρχη τους; Ήταν και αυτή κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης και εντυπωσιασμός; Όλα για το θεαθήναι και ουσία μηδέν; Δηλαδή τώρα οι φίλοι του Αντώνη αποφασίζουν και διατάζουν … Κικίλια;

Ο Γερουλάνος ….. θαυμάζει τον Αρχηγό Αντώνη

Γαλαζοαίματοι και οι δύο βλέπετε, λογικό  είναι να αλληλοϋποστηρίζονται στις δύσκολες στιγμές. Μόνο που δεν έκλαψε σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Γερουλάνος!
Πολύ ύποπτη η υποστήριξη που παρέχει σε κάθε ευκαιρία ο γαλαζοαίματος πρίγκιπας στον πριγκιπικό του εξάδελφο Αρχηγό Αντώνη. Μέχρι που φτάνει η αλληλοϋποστήριξη; Μήπως και στην πλήρη κάλυψη των σκανδάλων του Αντώνη στο υπουργείο, που δεν είναι και λίγα; Γιατί άραγε ο Γιωργάκης τοποθέτησε σε αυτή την θέση τον εξάδερφο; Για να καλύψει τις πομπές του φίλου του; Πολύ φιλία τελικά σημαίνει συγκάλυψη και κουκούλωμα.
Άσε την γενναιοδωρία που επιδεικνύει απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο: «Ο Αντώνης είναι σκληρός αντίπαλος για το ΠΑΣΟΚ»! Στο ΠΑΣΟΚ θέλουν σκληρό αντίπαλο και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Αντώνη που ονειρεύεται πώς να σώσει την Ελλάδα από την οικογενειοκρατία και τους μετανάστες! Τι καλός που είστε κ. Γερουλάνε! Να σας δώσει κι’ άλλα υπουργεία ο Γιωργάκης. Τα κερδίσατε επάξια! Στα πόσα υπουργεία γίνεστε σύμβουλος του Αντώνη;

Ντόρα:«Δεν δέχομαι το ρόλο του εξαπτέρυγου από ανθρώπους που έχουν υπάρξει, πρακτικώς και ιστορικώς, εξαπτέρυγα»….

«Οι Έλληνες μπορούν να βγουν από την κρίση.»
Καταπέλτης η Ντόρα στις αναφορές του Αρχηγού Αντώνη κα των Σοφών Φίλων του, για εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ. Καλύτερα να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη γιατί η προσωπική τους διαδρομή τους διαψεύδει. Δεν μπορεί κάποιος σαν τον Σαμαρά να κατηγορεί άλλους για εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Προσβάλλει την ιστορία του. Διαγράφει την προσφορά του στην «σωτηρία» της Ελλάδας από την …. οικογενειοκρατία, τα βιλαέτια και τα φέουδα!...!
Στην συνέντευξή της η Ντόρα δήλωσε:«Τα πολιτικά κόμματα σήμερα στήθηκαν το 1974. Δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες. Από τη δομή τους, από τον τρόπο λειτουργίας τους και από τον τρόπο με τον οποίον ........

Η Νέα Ρηγίλλης, την απέλυσε ενώ βρίσκονταν σε κηδεία

Δεν υπάρχει μίγμα πολιτικής και 25 ανάσες οικονομίας που να σώζουν την οικονομική κατάσταση στο εσωτερικό της Νέας Ρηγίλλης. Οι απολύσεις και οι εκπαραθυρώσεις βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. Απολύουν μερικούς και βγάζουν καπάκι τον Μηταράκη να καταγγέλλει την αναλγησία της κυβέρνησης! Σάμπως η δική τους αναλγησία βρίσκεται στο απυρόβλητο. Εδώ να σας δούμε κ. Μηταράκη. Πώς σώζετε η οικονομία της Ρηγίλλης, ή μήπως δεν σας αφορά; Εσείς λείπατε θα μας πείτε στο εξωτερικό για δουλειές. Πουλούσατε ομόλογα για την σωτηρία της Πατρίδας και παρά ταύτα μας ρίξατε στην ξέρα για τα .......

Θα καταθέσει ο Χριστοφοράκος αλλά στην Γερμανία

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Siemens δέχεται να καταθέσει σε κλιμάκιο της Εξεταστικής επιτροπής που θα μεταβεί στο Μόναχο.
Σε επιστολή του αντιπροέδρου του ΔΣ και γενικού νομικού συμβούλου της Siemens ΑG, Πέτερ Σόλμσεν, επιβεβαιώνεται η θετική θέση των τριών πρώην στελεχών Χριστοφοράκου, Κουτσενρόιτερ και Σίκατσεκ να καταθέσουν ενώπιον της εξεταστικής στη Γερμανία, ενώ υπογραμμίζεται ότι ανάλογη πρόταση που έγινε από τη Siemens και προς τον Πρόδρομο Μαυρίδη απορρίφθηκε από τον ίδιο.
Βέβαια, είναι αμφίβολο κατά πόσο η κατάθεση του Μιχάλη Χριστοφοράκου, θα βοηθήσει το έργο των μελών της Εξεταστικής, δεδομένου πως ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens στην Ελλάδα έχει υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με την μητρική εταιρία και δε θα θελήσει να αποκαλύψει ονόματα πολιτικών που πιθανόν δωροδόκησε

«Η Ντόρα να αναλάβει την αναγέννηση της Κεντροδεξιάς»

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Κ.Κιλτίδη στη Voria.gr: Σε ποια περίπτωση δεν ακολουθεί την Ντ.Μπακογιάννη και συμπορεύεται με τον Γ.Καρατζαφέρη. Επίθεση σε Σαμαρά, τι λέει για Γκιουλέκα και Κικίλια, πώς σχολιάζει τη σιωπή Καραμανλή
Απαντήσεις σχετικά με το πού βρίσκεται το πολιτικό του μέλλον δίνει για πρώτη φορά ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, καλώντας την Ντόρα Μπακογιάννη να διαδραματίσει, όπως υποστηρίζει, τον ιστορικό της ρόλο για την αναγέννηση της Κεντροδεξιάς.
Επιπλέον, στην αποκαλυπτική και εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη Voria.gr, εξαπολύει επίθεση κατά του .....

Δημοσιοποίηση εγγράφου της CIA θα γίνει σήμερα στο WikiLeaks

LONDON, ENGLAND - JULY 26: Julian Assange of the WikiLeaks website speaks to reporters at The Front Line Club on July 26, 2010 in London, England. The WikiLeaks website has published 90,000 secret US Military records. The Guardian and The New York Times newspapers and teh German Magazine Der Spiegel have also published details today. (Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images)

Η ιστοσελίδα WikiLeaks ανέφερε σε σύντομο μήνυμα στο Twitter με χθεσινή ημερομηνία: «Η WikiLeaks θα δημοσιοποιήσει αύριο έγγραφα της CIA».
Η ανακοίνωση γίνεται στη σκιά μιας περίεργης υπόθεσης που αφορά στον ίδιο τον ιδρυτή της ιστοσελίδας Τζούλιαν Ασάντζ. Ο Ασάντζ κατηγορείται από δύο γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση στη Σουηδία. Οι Αρχές εξετάζουν τις κατηγορίες και σύντομα θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν τον Ασάνγκε σε απολογία. Ο Ασάντζ έχει δηλώσει μέσω Twitter ότι είναι αθώος.
/ / Ανακαλεί η Σουηδία το ένταλμα σύλληψης του ιδρυτή του WikiLeaks για υπόθεση βιασμού / /

Εμπρηστές πίσω από το έγκλημα στην Πρέβελη!

Πόσα εκατομμύρια χρειάζονται για να…καταστρέψουμε ένα επίγειο παράδεισο όπως το δάσος Πρέβελη; Και όμως είχαν δοθεί 1,4 εκατομμύρια ευρώ για το σύστημα πυρανίχνευσης στην περιοχή, που δεν λειτούργησε ποτέ, κι άλλα 400.000 ευρώ για την περίφραξη και τη φύλαξη που επίσης δεν έγινε ποτέ… Ο περιφερειάρχης κ.Καρούντζος διέταξε έρευνα για την σκανδαλώδη αυτή υπόθεση, ενώ ο ίδιος άφησε σαφείς αιχμές για εμπρηστές που έκαψαν την Πρέβελη και δήλωσε ότι μεθαύριο θα πάει ο ίδιος και στο Βάι για να δουν πώς θα το προστατεύσουν!”Φοβάμαι για πολλά”, είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης. Η βιβλική καταστροφή στην Πρέβελη έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με εικόνες ντροπής και θλίψης για ένα πανέμορφο τόπο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά τις θερινές διακοπές (video)




Η μειοψηφία των Χανίων ….. παραλογίζεται!...!

Το τσιράκι του Αρχηγού Αντώνη στα Χανιά προσπαθεί να πείσει την Ρηγίλλης ότι «τα Χανιά είναι του Αντώνη». Το παίζει βλέπετε εκπρόσωπος της Ρηγίλλης στα Χανιά. Την κοιτίδα του Βενιζέλου και του Μητσοτάκη, κουμάντο θέλει να κάνει ένας Λαϊκοδεξιός σε παροξυσμό και με θολωμένο το μυαλό.
Την Κυριακή μάλιστα στήνει προβοκάτσια κατά της Ντόρας μέσω του «Πρώτου Θέματος», του Θεμαναστασιάδη, γνωστού φερέφωνου της Νέας Ρηγίλλης και γνωστού από την υπόθεση με τις περιφερόμενες μαύρες σακούλες από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα βουνά της Γαλλίας.
Τί ετοιμάζει λοιπόν την επόμενη Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα» η μειοψηφία των Χανίων σε συνεργασία με τις «μαύρες σακούλες», συγνώμη το Θέμο Αναστασιάδη; Θα επιμένουν ότι ολόκληρη η τοπική κοινωνία των Χανίων ψηφίζει Αντώνη δαγκωτό κα μάλιστα οι πρόσφατα, τετρακόσιοι τον αριθμό, παραιτηθέντες από την Τοπική Χανίων, είναι μέλη μαϊμούδες, διπλοεγγεγραμμένοι, πεθαμένοι, από άλλα κόμματα και ανύπαρκτα άτομα! Και εν τέλει δεν ήταν 400 οι παραιτηθέντες αλλά μόνον 100!...! Άρα η τοπική κοινωνία είναι με τον Αντώνη και πίνει νερό στ’ όνομά του. Σαν το Μανούσο Βολουδάκη ένα πράμα! Να υπενθυμίσουμε ότι οι 400 παραιτήθηκαν κατά την διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ, κατά την οποία ο Μανούσος Βολουδάκης αποδοκιμάστηκε έντονα. Μάλλον ο Μανούσος ξέχασε αυτή την λεπτομέρεια και έπεισε τον εαυτό του ότι δεν έγινε ποτέ αυτή η συνεδρίαση. Συνηθίζεται τελευταία στην Ρηγίλλης η αμνησία κατά το δοκούν! Φεύγοντας οι παραιτηθέντες πήραν μαζί τους και μια μεγάλη φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1989 στο Σύνταγμα, ενώ στην είσοδο της ΝΟΔΕ ανήρτησαν ταμπέλα στην οποία έγραφαν "Κλειστό λόγω Σαμαρά". Ο Μανούσος Βολουδάκης έμεινε μέσα και φοβόταν να ξεμυτίσει. Ίσως βγήκε έξω την επομένη, αφού τα είχε κάνει πάνω του από την οργή των Χανιωτών εναντίον του.
Η αφόρητη ζέστη στην Κρήτη σε συνδυασμό με την υγρασία έχει χτυπήσει κατακούτελα τον εκπρόσωπο της καινούργιας Ρηγίλλης στα Χανιά. Βλέπετε δεν βγαίνει έξω να μιλήσει με τον κόσμο και να μάθει τι λένε για τον Αντώνη αλλά και τη ΝΔ. Τί μούντζες ρίχνει ο κόσμος! Και τόριξε στις συνεργασίες με τους εργολάβους λάσπης. Ο πεινασμένος συνήθως καρβέλια ονειρεύεται και ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται ….