Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ερωτικό καβγαδάκι Παπανδρέου - Σαμαρά με φόντο την Κρίση...

Το σύστημα της διαπλοκής προστατεύει απόλυτα τον αρχηγό Αντώνη. Ούτε καν ο Λαζόπουλος τον συμπεριλαμβάνει στη σάτιρά του. Μένει σταθερά στο απυρόβλητο και παρουσιάζεται μόνο θετικά ή έστω ουδέτερα. Στην προσπάθειά τους να αρχίσουν να μειώνουν τη διαφορά στις δημοσκοπήσεις ανακάλυψαν το καβγαδάκι μεταξύ Γιωργάκη – Αντωνάκη. Για να παρουσιάσουν ως αρχή του διαζυγίου τις τελευταίες επιλογές Παπανδρέου για την εξεταστική στην οικονομία και τα στατιστικά στοιχεία. Στην πραγματικότητα αρχίζει η πίεση προς την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να μείνουν άθικτα τα κρατικοδίαιτα συμφέροντα από την φοροεισπρακτική πολιτική που μόλις ξεκίνησε. Βγαίνουν τα πιόνια στην αρένα. Το παιχνίδι συνεχίζει να είναι στημένο και να καθορίζεται από οικονομικά συμφέροντα. Δεν γίνεται ξαφνικά να ξύπνησε ο Αντώνης και να αποφάσισε ότι σήμερα ξεκινάνε οι μαγκιές για να φοβηθεί το Μαξίμου; Επίσης δε γίνεται το ρόλο της αντιπολίτευσης να έχει αναλάβει ο Παναγιωτακόπουλος και οι μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Κάτι έπρεπε να γίνει. Το σύστημα της διαπλοκής κατευθύνει μόνο του τις ισορροπίες. Ο Παναγιωτακόπουλος πρέπει να τους αδειάζει τη γωνιά.
Ο Αντώνης έλαβε εντολές να ...

Κουρελόχαρτο κατάντησαν το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας

Κανένας δεν περίμενε από τους «πάνσοφους» συμβουλάτορες του προέδρου Αντώνη να τηρήσουν τα προσχήματα και να ακολουθήσουν κατά γράμμα το καταστατικό του κόμματος. Οι προτεραιότητές τους, προσκρούουν στο μοντέλο του κόμματος που θέλουν να καθιερώσουν στο εσωτερικό της ΝΔ  και στο πρόσωπο που θέλουν να δείχνει προς τα έξω.
Σκοπός τους είναι η ισχυροποίηση του αρχηγού Αντώνη, η δημιουργία ενός απόλυτα αρχηγικού κόμματος, η πλήρης εξασθένηση των καταστατικών οργάνων και η αποδυνάμωση των συνέδρων. Οι σύνεδροι ειδικότερα πρέπει απλά να χειροκροτάνε και να επικροτούν δια βοής τις προτάσεις του προέδρου.
Καταστάσεις που θυμίζουν ΠΑΣΟΚ την εποχή του Ανδρέα. Οπότε και οι διαφωνούντες μάθαιναν από τηλεοράσεως την αποπομπή τους. Εκεί οδεύει και η Νέα Δημοκρατία.
Σε ένα δίπολο όπου από τη μια μεριά θα βρίσκεται ο αρχηγός και οι αφοσιωμένοι σύμβουλοί του (σε συνθήκες ΠΟΛΑΝ) και από την άλλη η άφωνη Νέα Δημοκρατία. Ισορροπία που δημιουργεί από μόνη της παραφωνίες.
Ήδη πολλά στελέχη αισθάνονται τον βίαιο παραμερισμό τους. Η προσπάθεια του πλήρους εσωτερικού ελέγχου είναι σίγουρο ότι δεν αποτελεί άνοιγμα προς τη βάση, ούτε προς την κοινωνία. Δημιουργεί νέες συνθήκες σήψης, συγκρούσεων και προκαλεί την οργή των παραμελημένων στελεχών που βλέπουν με πολύ μεγάλη καχυποψία και δυσφορία την πλήρη επικράτηση των ανοιξιάτικων μεθόδων στο εσωτερικό ενός μεγάλου κεντροδεξιού και φιλελεύθερου κόμματος ….

Ποιος έχασε τ’ αυγά και τα πασχάλια στην ΚΟ της ΝΔ;

«Αλλού χτυπάει το νερό κι αλλού βροντά ο μύλος» ..…
Όπως καταλαβαίνετε το ερώτημα αφορά την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.
Όπου, άλλον περιμέναμε και άλλος μας προέκυψε. Αυτός ο άλλος έμεινε κάγκελο. Έπνιξε την οργή του και κατάπιε τη γλώσσα του όταν άκουσε ότι ο αρχηγός Αντώνης προτείνει τον Τασούλα, για τη θέση του γραμματέα.
Αυτός, ο πικραμένος δεν είναι άλλος από τον βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζο.
  • Τι ακριβώς μεσολάβησε και προήχθη στην πολυπόθητη θέση ο Τασούλας;
  • Έπεσαν μήπως κάποια τηλέφωνα;
  • Αντέδρασε έντονα ισχυρός παράγοντας;
  • Θα γινόταν μπάχαλο έτσι και επέμενε ο αρχηγός στην επιλογή Λυκουρέντζου;
  • Ποιος απείλησε για το επερχόμενο μπάχαλο;

Η επιλογή Τασούλα σημαίνει επαναδραστηριοποίηση Μεϊμαράκη;

Είναι γνωστό ότι ο Τασούλας (πρώην υφυπουργός Άμυνας) ανήκει στην επιρροή Μεϊμαράκη.

Η επιλογή του, στη θέση του νέου Γραμματέα της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας ... είναι προάγγελος της ενεργοποίησης Μεϊμαράκη;

Ο Βαγγέλας επιθυμεί διακαώς την επαναδραστηριοποίησή του.

Ερώτηση:Είναι αλήθεια ότι ισχυρός παράγοντας της οικονομίας μεσολαβεί προς τον αρχηγό Αντώνη και «συμβουλεύει» φιλικά την ενεργοποίηση του Βαγγέλη;

We love Mr Faelos Kranidiotes. Give Faelos A Hug!

Σαμαρούλες και σαμαρούλια μου.
Σήμερα έχουμε Φαήλο. Αυτόν τον Κρανιδιώτη. Το κατά πολλούς μεγαλύτερο νομικό πνεύμα όλων των εποχών. Δεν υπάρχει άλλος γίγαντας μεγάλος. Συνήθως όταν ασχολείσαι με τύπους όπως ο τεράστιος Φαήλος δεν επιτρέπεται να διαφωνείς. Είσαι αναγκασμένος να συμφωνείς και έτσι να πορεύεσαι στο μέλλον.
Κανένας δεν τολμά να κάμει shouting στον φίλτατο Φαήλο, είτε λόγω της συναδελφικότητας (της κακώς εννοούμενης φυσικά), είτε επειδή κυριαρχεί η νοοτροπία «βρε δε βαριέσαι αδερφέ»! Ειδικά με τον Φαήλος υπάρχει και η προοπτική της μήνυσης και να τρέχεις μετά στα δικαστήρια. Ξέρετε δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Ο Φαήλος μας, επιτρέπεται να λέει ό,τι του κατέβει στην κουρούπα αλλά κανένας δεν επιτρέπεται να αντιλέγει στις μεγάλες σοφίες του, για .... "την επιστροφή του γένους των Ελλήνων στα πάτρια εδάφη" (είχαν φύγει αυτοί οι Έλληνες και ο Φαήλος τους βρήκε στο διάστημα και τους ξαναγυρίζει στην πατρίδα) και «για την χώρα μας που είναι το σπίτι μας». Εδώ να λυθείτε να πέσετε κάτω και να βαράτε το κεφάλι σας. Τι σοφία Θεέ μου! Επιτέλους βρέθηκε η λύση στο άλυττο πρόβλημα:«είναι η χώρα το σπίτι μας ή το σπίτι μας η χώρα μας;». Ο Θεός να τον έχει καλά τον Φαήλο γιατί επιτέλους βρέθηκε η λύση. Ούτε τετραγωνισμός του κύκλου νάτανε! Η χώρα μας λοιπόν είναι το σπίτι μας. Λίγο κομουνιστικό δεν μοιάζει αυτό; Μήπως παίζει το παιχνίδι του ΚΚΕ που θέλει να μας πάρει τα σπίτια, τα ποδήλατα και τα σεντόνια να .....

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ήρθε τρεις μέρες μετά, για τον Γιώργο και τον Αντώνη

Ο Γιώργος έλειπε έξω για δουλειές
- Γεια σου Γιώργο μου. Σε πεθύμησα! Πως πήγαν έξω τα πράγματα; Μου έλειψες!
- Είδα πολλά αγόρια έξω Αντώνη μου! Αλλά με πήραν στο ψιλό. Μου έλλειψε η παρέα σου.
- Σε είδα στις Βρυξέλλες και το κατάλαβα. Μόλις πήγες Μόσχα σε πήρα τηλέφωνο για να τα πούμε.
- Και γω σε δέχτηκα πριν δω αυτόν τον παιδοβούβαλο τον Πάγκαλο. Τα συκώτια μου πρήζει όποτε μιλάμε. Θέλω να σε βλέπω συχνότερα.
- Πως τους αντέχεις όλους αυτούς; Όποτε θες να ξεσκάσεις να με παίρνεις να πετάγομαι …

Μελέτη πάνω στην φασίζουσα σάτιρα του ΛΑΚΗ.

Είναι περίεργο αλλά η "περίφημη" σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου, πέραν μιας μικρής αναταραχής που προκαλεί, περνά πάντα στο απυρόβλητο χωρίς κοινωνικές αντιστάσεις. Λόγω της δήθεν κατοχυρωμένης καλλιτεχνικής ελευθερίας. Στην δικτατορία των κλισέ που ζούμε «είναι φασίστας όποιος ενοχλείται από τη σάτιρα». Ο Αριστοφάνης π.χ. τα είπε πολύ χειρότερα.
Σιγά μην έχει σχέση με τον Αριστοφάνη, ο Λάκης και τα τσαντίρια του. Καημένε Αριστοφάνη τι σού μελλε να πάθεις! Ούτε καν με τους δικούς του Μήτσους δεν έχει σχέση το τσαντίρι. Μια εκπομπή που κατέληξε ως άλλος ένας καμουφλαρισμένος μηχανισμός κοινωνικού ελέγχου με την βίαιη διαστροφή της πραγματικότητας και την παράλληλη χρήση σαρκοβόρων σχολίων επί παραγγελία. Στόχος πάντα η καλλιέργεια αρνητικών εν-τυπώσεων και η διασπορά ψευδών ειδήσεων που αφορούν τους μη-αρεστούς στο σύστημα. Ακόμα και όταν διασύρεται η έννοια της σάτιρας στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, καλύπτεται η προσωπική εμπάθεια του «επιθεωρητή» Λάκη και υπηρετείται πιστά ο βασικός στόχος των οικονομικών συμφερόντων που δεν είναι άλλος από την εξαντλητική πίεση της εκτελεστικής εξουσίας. Στο δίπτυχο: αύξηση της σαρκοβόρας σάτιρας, σημαίνει «δώσε-δώσε» και αποκλιμάκωση της σάτιρας σημαίνει ....

Γιατί μεταβάλλεται η στάθμη των θαλασσών;

Μια διεθνής αμερικανο-ιαπωνική επιστημονική αποστολή πραγματοποίησε την βαθύτερη μέχρι σήμερα διάνοιξη τρύπας στο βυθό ωκεανού, σε ένα και μόνο ταξίδι, πραγματοποιώντας γεώτρηση μέχρι τα 1.927 μέτρα, στα ανοικτά της Νέας Ζηλανδίας, στο πλαίσιο των μελετών για την μεταβολή της στάθμης των θαλασσών από τα πανάρχαια χρόνια.
Επρόκειτο επίσης για ένα ακόμη ρεκόρ, το οποίο αφορά το βαθύτερο δείγμα που ελήφθη ποτέ από γεώτρηση για μικροβιολογική μελέτη.
Το ένα δέκατο του γήινου πληθυσμού ζει σήμερα μόλις δέκα μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας. Τα τωρινά κλιματικά μοντέλα προβλέπουν αύξηση της στάθμης της θάλασσας από μισό μέχρι πάνω από ένα μέτρο στα επόμενα 100 χρόνια, λόγω της κλιματικής αλλαγής, γεγονός που συνιστά θανάσιμη απειλή για τους παράκτιους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο.
Οι δύο κυριότερες δυνάμεις που επηρεάζουν τη στάθμη των υδάτων, είναι το ....

Απελευθερώστε τη Nini

"Please Ηelp Nini"
Ευχόμαστε να τα καταφέρει!

Με το μεράκι του Θεού...


Εικόνες που μαγεύουν από τον όμορφο κόσμο μας. Ένα κόσμο που κληρονομήσαμε, για να διαφυλάξουμε, να προστατεύσουμε, να αγαπήσουμε.

Το πρώτο διαδικτυακό πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα Μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος θέλει, από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου …

Με πέντε μήνες ζωής, 300 ενεργούς φοιτητές, υποστήριξη από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου και προσωπικό υψηλού επιστημονικού επιπέδου, το πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό πανεπιστήμιο χωρίς δίδακτρα ήρθε για να φέρει τη μεγάλη επανάσταση στον χώρο της εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο πείραμα σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο ξεκίνησε στις 10 του περασμένου Σεπτέμβρη από τον ισραηλινό επιχειρηματία κ. Σάι Ρισέφ.
Το Πανεπιστήμιο του Λαού (University of the Ρeople) έχει προσελκύσει ήδη το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και την υποστήριξη οικονομικών και επιστημονικών φορέων, καθώς δίνει μια ελπίδα τόσο στους πολίτες των αναπτυσσόμενων χωρών του κόσμου, αλλά και σε όλους τους πολίτες που έχουν πληγεί από την .....

Γιατί οι Ελληνες στο εξωτερικό επιδιώκουν να γίνουν αφεντικά, ενώ στην Ελλάδα δημόσιοι υπάλληλοι;


Ο οδηγός του ταξί ήταν πολύ φιλικός και έπιασε αμέσως κουβέντα με τους δύο Ελληνες δημοσιογράφους, που είχαν βρεθεί στο Παρίσι ακολουθώντας τον Γιώργο Παπανδρέου. Μόλις άκουσε ότι έρχονταν από την Ελλάδα –παραδόξως– ενθουσιάστηκε: «Α! Το αφεντικό μου είναι Ελληνας!», αναφώνησε. Εφθασαν στον προορισμό τους, ένα μπιστρό υποτίθεται φημισμένο για τη fondue που σερβίρει· και εκεί η ίδια περιέργεια από πλευράς του σερβιτόρου, όπως επίσης η ίδια αντίδραση όταν του είπαν τη χώρα της προέλευσής τους: «Μα τι λέτε! Το αφεντικό εδώ είναι Ελληνας!». Επρόκειτο, βέβαια, για σύμπτωση, ωστόσο η απορία που προκάλεσε ήταν δικαιολογημένη: Γιατί οι Ελληνες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό επιδιώκουν να γίνουν αφεντικά, ενώ οι Ελληνες που μένουν στην Ελλάδα αγωνίζονται να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι;
/ Αφεντικά / του Στέφανου Κασιμάτη / kathimerini.gr /

"Αντίποινα" ξεκίνησε ο Καντάφι στην Ευρώπη!

Έκλεισε τα σύνορα στους Ευρωπαίους γιατί στην Ελβετία έβαλαν σε μαύρη λίστα το γιό του και άλλους 187 Λίβυους!

Τελικά δεν τα βρίσκουν...

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό οτι ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι αρπαγμένος απο τον αντικαταστάτη του στην ηγεσία της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά οτι δέν τον υπερασπίζεται όπως τα περίμενε, οτι τον αδειάζει ενώ κάποιοι φανατικοί προσωπολάτρες του μιλάνε για αχαριστία. Ο ίδιος ο Καραμανλής δείχνει οτι δέν έλαβε το μήνυμα των τελευταίων εκλογών που τον καταδίκασε οριστικά ο Ελληνικός λαός αλλά κάνει νέες ανεξήγητες κινήσεις. Ανοίγει νέα πολιτικά γραφεία στην πλατεία Μαβίλη, βάζει στενούς του ανθρώπους να διαδίδουν οτι το "κεφάλαιο Κώστας Καραμανλής" δέν έκλεισε, ο ίδιος έχει πεί επανειλλημένα "είμαι πολύ νέος να συνταξιοδοτηθώ". Όλα αυτά σε συνδυασμό με την βέβαιη αποτυχία του Σαμαρά στην ηγεσία δείχνουν οτι έχει βάλει για τα καλά στόχο να...

Τύμπανα πολέμου στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας!

Η πρόθεση Σαμαρά να εκλεγεί γραμματέας τής ΚΟ διά βοής γεννά αντιδράσεις, παρά την αναδίπλωση με την υποψηφιότητα Τασούλα

Εσωκομματικούς τριγμούς προκαλεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η πρόθεση του προέδρου της κ. Αντ. Σαμαρά να εκλεγεί διά βοής μεθαύριο ο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Η αποφυγή του σκοπέλου της κάλπης για την εκλογή του μοναδικού υποψηφίου βουλευτή Ιωαννίνων και τομεάρχη Αμυνας κ. Κ. Τασούλα ήταν ένας εσωκομματικός ελιγμός του κ. Σαμαρά. Η μεθαυριανή συνεδρίαση της ΚΟ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από βουλευτές που είτε στήριξαν την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη είτε δεν αξιοποιήθηκαν στα διάφορα κομματικά ως μια πρώτη ευκαιρία εκτόνωσης και αποδοκιμασίας του νέου προέδρου. Γι΄ αυτόν τον λόγο ο κ. Σαμαράς άλλαξε την αρχική απόφασή του να προτείνει τον κ. Αν. Λυκουρέντζο και επέλεξε τον ήπιων τόνων κ. Τασούλα, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις και με την κυρία Μπακογιάννη αλλά έχει και την εκτίμηση του συνόλου των βουλευτών.
Παρά την προσπάθεια της Ρηγίλλης να μη συντηρηθεί κλίμα εσωκομματικής σύγκρουσης, ειδικά στη συνεδρίαση της ΚΟ που γίνεται προπαραμονή της πρώτης προσυνεδριακής συνδιάσκεψης της ΝΔ, βουλευτές που πρόσκεινται στην κυρία Μπακογιάννη προετοιμάζουν «ανταρσία». Στο «γαλάζιο» παρασκήνιο καταγράφεται έντονη κινητικότητα και πολλά μέλη τής ΚΟ θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να καταθέσουν δημόσια τη διαφωνία τους με τις...

Επικίνδυνα πειράματα στο ΥΠουργείο ΕΞωτερικών...

Θοδωρής Δασκαρόλης (εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων):
"Επικίνδυνες οι περικοπές και η νέα φορολόγηση στους διπλωματικούς υπαλλήλους"

Επιφυλάξεις Τζεφεράκου για τη «σκληρή γραμμή» έναντι της Μονής Βατοπεδίου

Τις έντονες επιφυλάξεις του σχετικά με την απόφαση του υπουργού Οικονομικών, για υιοθέτηση μιας σκληρής γραμμής έναντι της Μονής Βατοπεδίου, σε ό,τι αφορά την διεκδίκηση των ακινήτων που της παραχωρήθηκαν αντί της λίμνης Βισθωνίδος, εξέφρασε χθες, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Αλέξανδρος Τζεφεράκος.

Παράλληλα, ο κος Τζεφεράκος, έκανε γνωστό στην Επιτροπή, πως το Εφετείο Ροδόπης στο οποίο εκδικαζόταν η έφεση της Μονής κατά της πρωτόδικης απόφασης, έχει αναβάλει από την 25η Σεπτεμβρίου την έκδοση, λόγω απώλειας των προτάσεων πρώτου βαθμού, του Δημοσίου και της Μονής.

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [17-02-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [17-02-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [17-02-2010]

Tα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων [17-02-2010]

Στη "Συνέχεια" τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα

Στρατηγική ήττα Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

"Με μία τρίτη λύση, απέφυγε ο Αντώνης Σαμαράς τον σκόπελο της κάλπης για την εκλογή του νέου γενικού γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μία πρώτη ευκαιρία εκτόνωσης βουλευτών που δεν τον στήριξαν και έμειναν έξω από τα όργανα που συγκρότησε.
Μοναδικός υποψήφιος, που θα εκλεγεί διά βοής, θα είναι ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, παλιός αβερωφικός αλλά ήπιος και αγαπητός στους συναδέλφους του και του «ντορικού» στρατοπέδου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε ήταν στην Ντόρα Μπακογιάννη, τη στήριξη της οποίας ζήτησε και εξασφάλισε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Ε». Ο Α. Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά και ευχαρίστησε τόσο τον Α. Λυκουρέντζο που τον προόριζε για τη θέση όσο και τον Γ. Βλάχο που μπήκε σφήνα, δηλώνοντας ότι θα ήθελε να είναι και εκείνος υποψήφιος, οπότε η κάλπη θα ήταν αναπόφευκτη. Και οι δύο υποχώρησαν στο όνομα της ενότητας. Η εκλογή του ορίστηκε για την Παρασκευή, στις 11.30 το πρωί. Ο Κ. Τασούλας θα διαδεχθεί τον Γ. Τραγάκη." (Πηγή: «Ελευθεροτυπία»).

Σχόλιο «περιοδικού»: Όπως κι αν το δει κανείς, πρόκειται για δεινή στρατηγική ήττα του Σαμαρά στο εσωκομματικό «πεδίο μάχης», και μάλιστα στο πιο κρίσιμο «χαράκωμα», εκείνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Το ότι υποχρεώθηκε σε άτακτη υποχώρηση από την πρωταρχική επιλογή και επιθυμία του να προτείνει ως νέο γενικό γραμματέα της Κ.Ο. τον σκληρό «σαμαρικό» Α. Λυκουρέντζο, αποτελεί ομολογία αδυναμίας έκφρασης και συσπείρωσης της «όλης ΝΔ»… Ουσιαστικά, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται και λειτουργεί ως αρχηγός όχι της ΝΔ, αλλά της «παρεούλας» των ΠΟΛΑΝιτών που έχουν εισβάλει με ρεβανσιστικά απωθημένα στο γαλάζιο κομματικό μηχανισμό και πασχίζουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να τον ελέγξουν… Οι Βουλευτές, όμως, δεν χαμπαριάζουν από τέτοιες «μουρούτειες» πρακτικές… Εκείνοι έχουν την άμεση επαφή με την εκλογική βάση του κόμματος και αυτό τους καθιστά «δύσκολη μπουκιά» στο αδηφάγο στόμα της Νεοδεξιάς Ρηγίλλης…

Κακοφτιαγμένη φασίζουσα σάτιρα Λαζόπουλου εις βάρος του Κώστα Μπακογιάννη

Σχολή Λάλας. Χτυπάνε κάτω από τη μέση, όποιον έχει σχέση με τη Ντόρα. Χτυπάνε ακόμα και την οικογένειά της.  Τα παιδιά της. Μέχρι και τον γάμο του Κ. Μπακογιάννη εμπλέκουν στην ολοκληρωτική τους στρατηγική. Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι, όταν χρησιμοποιείς την κατάθεση του Τέλλογλου, όπου παραδέχεται ότι πλανήθηκαν οι πάντες από τις ψευδείς καταγγελίες της Μπουγάτσου - [ εδώ ]  και [ εδώ ] - για το catering στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη και εσύ επιστρέφεις και θεωρείς δεδομένες τις αρχικές καταγγελίες;
Τότε δεν μιλάμε ούτε για κακόγουστο χιούμορ, ούτε για λαϊκίζουσα επιθεώρηση, ούτε για εμπαθή "μπουγατσάδα". Μιλάμε για φασίζουσα σάτιρα.

Είναι εξόφθαλμη πλέον η στήριξη που παρέχει στον αρχηγό Αντώνη το «χιούμορ» του «ταλαντούχου» κύριου Λάκη. Ο Λάκης είναι μάλλον ιδιαίτερα συγκινημένος από την ποιητική φλέβα του προέδρου. Ως "καθαρόαιμος" μαικήνας των τεχνών και των γραμμάτων, δε γίνεται να αφήσει χωρίς στήριξη τον μεγάλο ποιητή Αντώνη.  Υπάρχουν αρκετοί πολιτικοί στην Ελλάδα που να έχουν εμπεδώσει τόσο εμπεριστατωμένα την έννοια του φωτός, όπως ο πρόεδρος;
 
Σήμερα αποδείχτηκε η δολιότητα που χρησιμοποιεί στη σάτιρά του ο Λαζόπουλος. Χρησιμοποιεί συχνά, μεταξύ Τζούλιας και πιασάρικων απογευματινών, «σοβαρών» ζητημάτων, πολιτικά θέματα που εκπορεύονται από συγκεκριμένα κομματικά και ειδησεογραφικά κέντρα. Μόνο που αυτά τα κέντρα βρίσκονται σε πλήρη στοίχιση με συγκεκριμένα οικονομικά και κρατικοδίαιτα συμφέροντα.  Με μια δακρύβρεχτη και φασιστοειδή διαστροφή της πραγματικότητας, παραποιεί εσκεμμένα και συνειδητά,  αποδεδειγμένα γεγονότα, των οποίων το περιεχόμενο έχει καταπέσει. Ο τρόπος όμως που ράβεται το video και ο σκηνοθετημένος σχολιασμός στο background, με εισαγγελικό ύφος, έχουν ως στόχο την πρόκληση χειραγωγημένων εντυπώσεων, την αλλοίωση της πραγματικής είδησης και την προβοκατόρικη  νόθευση της αλήθειας και της πραγματικότητας.   

Μια ερώτηση: Γιατί δεν έχει ποτέ σατιρίσει τον αρχηγό Αντώνη ο Λάκης; Γιατί βρίσκεται εκτός του "σατυρικού του πεδίου"; Υπάρχουν παρασκηνιακές συμφωνίες με τους ανοιξιάτικους συμβούλους για μονομερή χτυπήματα κάτω από τη μέση κατά της Ντόρας;......... (αρέσουν στον αρχηγό-πρόεδρο τα αποσιωπητικά)