Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Πολλά μπου, πολλά μπα. Προς Μπουγάτσου μεριά!

Είναι γνωστό ότι η Μπουγατσιάδα έχει βαθιές ρίζες στην δημοσιογραφία του είδους που ονομάζεται και «πατσαβουροτυπία». Πως μπορούμε να ξεχάσουμε τις περίφημες δήθεν αποκαλύψεις για τον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Και εδώ τα πραγματικά στοιχεία είναι δυνατό χαστούκι στα ψέματα και την εμπάθεια της Μπουγάτσου…. [εδώ το κατάπτυστο και κατασκευασμένο άρθρο …… παρατήρηση:το άρθρο στην ίδια την «Ελευθεροτυπία» … παρουσιάζει πρόβλημα!!!!]

Φυσικά όλα τα ΜΜΕ που πανηγύριζαν και αποθέωναν την Μπουγάτσου και τις δήθεν συνταρακτικές αποκαλύψεις της, το βούλωσαν!
Ο Τάσος Τέλλογλου αρνήθηκε και τορπίλισε την συνταρακτική "δημοσιογραφία της μπουγάτσας" και σε αυτό το θέμα. Μάλιστα ερωτήθη γιατί και ο ίδιος αναφέρεται στο βιβλίο του «Το Δίκτυο:Φάκελος Siemens» στο «πληρωμένο» από την Siemens, catering του γάμου(σελίδα 169).
Χωρίς περιστροφές παραδέχεται ότι έπεσε θύμα της δημοσιογραφίας της Μπουγάτσου:
Τάσος Τέλλογλου: "Πρόκειται για την ιστορία από την οποία ....
.... ξεκίνησαν όλα, του δημοσιεύματος της κυρίας Μπουγάτσου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, για τη χρηματοδότηση από τον Χριστοφοράκο του catering του γάμου του γιου της κυρίας Μπακογιάννη. Οι αποδείξεις που είδαμε, όμως, δεν επιβεβαιώνουν αυτό το πράγμα. Δηλαδή, δεν υπάρχει απόδειξη ότι πληρώθηκε αυτό το πράγμα.

Φυσικά η καταρράκωση της δημοσιογραφίας «του είδους Μπουγάτσου» δεν έπαιξε πουθενά. Δεν συμφέρει το σύστημα που δίνει τα ρέστα του «στην ιδεολογία του αντιμητσοτακισμού".
Δεν συμφέρει το κατεστημένο και τους μηχανισμούς που στηρίζουν με ψεύδη, συκοφαντίες και προβοκάτσιες το σύστημα «Σαμ-Αβράμ».
Δεν συμφέρει να θίγεται η αξιοπιστία της Μπουγάτσου. Αξιοπιστία που καταρρακώθηκε αλλά κανείς δεν πρέπει να ασχολείται και να το παραδέχεται! "Κάτω τα χέρια από την Μπουγάτσου" δηλαδή.
Δυστυχώς ενισχύεται η αίσθηση απαξίας για τους δημοσιογράφους που απλά «εκτελούν» πολιτικούς από εμπάθεια και λόγω στράτευσης σε συγκεκριμένα μπλοκ συμφερόντων. Πάλι διαπλοκή δηλαδή. Ως γνωστόν η διαπλοκή δεν συμπάθησε ποτέ την οικογένεια Μητσοτάκη. Και αυτό αποτελεί φυσικά τιμή για τον ίδιο τον Μητσοτάκη.
Μια απλή συγνώμη θα ακούσουμε ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :