Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τεράστια σκευωρία στήθηκε γύρω από τον Καραβέλα και κατά της Ντόρας

Θυμάστε τον Καραβελισμό την περίοδο των ευρωεκλογών αλλά και αργότερα πώς τα σαμαρικά κέντρα παραπληροφόρησης έκαμαν σπέκουλα και σε αυτή την υπόθεση; Η σκευωρία εξυπηρετούσε τελικά μακροπρόθεσμους στόχους.
Ακόμα και αν ήξεραν οι ανακριτικές αρχές για την δράση του Καραβέλα πώς ακριβώς επικεντρώνεται η τυχοδιωκτική εκστρατεία κατά της Ντόρας Μπακογιάννη από το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ στο σήμα που εστάλη από την Ουρουγουάη στο ΥΠΕΞ; Μοιάζει με τεράστιο και οργανωμένο σχεδιασμό κατά της Ντόρας στον οποίο πρέπει να συμμετείχε και το πρώην Μαξίμου. Δεν εξηγείται εύκολα αυτή η εκστρατεία σπίλωσης. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά.
Εάν είχε ειδοποιηθεί ο ανακριτής ποιός είχε άμεσες προσβάσεις τότε στο ανακριτικό έργο;
Ποιός μπορεί να ήξερε ότι ο Καραβέλας το έσκασε και παρά ταύτα στήθηκε ο μηχανισμός εξαπάτησης του κοινού με την εμπλοκή του ΥΠΕΞ;
Γιατί κάποιοι έβγαιναν και έκαναν λόγο για πιθανή διαφυγή Καραβέλα και προετοίμαζαν την εκστρατεία λάσπης;
Πώς ήξεραν άλλοι ότι ο Καραβέλας έφυγε ή επρόκειτο να φύγει;
Η όλη διαχείριση της υπόθεσης (περί διαχείρισης φυσικά πρόκειται) θυμίζει παίγνια και προϋποθέτει την ανάμιξη του πρώην Μαξίμου και της καραμανλικής φρουράς. Αυτή η φρουρά τελικά ήταν παντού αναμεμιγμένη! Σκάνδαλο δεν άφησαν στους άλλους οι χαραμοφάηδες! Κοίταζαν μακριά και δεν είναι τυχαίο που αργότερα στήριξαν με νύχια και με δόντια τον αρχηγό Αντώνη.
Από τότε δούλευαν για πάρτη του! Από τότε είχαν κλείσει οι συμφωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :