Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Codehunters:εκπληκτικό φουτουριστικό animation από το MTV

Get the back story: http://codehunters.tv/

Η Ινδική έκδοση του “Well of Death”

Άρχισε να τα δίνει όλα στους νταβατζήδες ο Αντώνης

Κατάλαβε ότι χωρίς συμφέροντα, ισχυρές οικογένειες και νταβατζίδικα φέουδα δεν πάει πουθενά!
Στενές επαφές ξεκίνησε ο αντώνης με επιχειρηματίες και καναλάρχες. Τα κόλπα του Γιωργάκη από την ανάποδη. Ο Αντώνης δεν κρατά προσχήματα. Και μάλιστα όχι σε σπίτια φίλων αλλά κατευθείαν στο δικό του σπίτι! Η διαφορά είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε γεύματα με ταυτόχρονα πολλούς εκπροσώπους της πλουτοκρατίας. 
Ο Αντώνης μικραίνει τις αποστάσεις. Τρεις και δυο μαζί. Και συναφούς ενασχολήσεως. Μη γίνεται χαμός ασυνεννοησίας, όπως στα .........

Με το "ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" του Γιάννη Δημαρά ο Νίκος Κόκκινος

Γεννήθηκα το1976 στην Αθήνα και κατοικώ στην Αγία Παρασκευή. Είμαι παντρεμένος με την Έλενα Λάππα, Διδάκτορα Φιλοσοφίας.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά και την Τραπεζική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1999, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων. Το 2004 ανέλαβα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της .........

Σε πολλές περιοχές του Ν. Χανίων .... Ρύπανση χωρίς κυρώσεις!

Οκτώ περιπτώσεις θαλάσσιας ρύπανσης διαπίστωσε την καλοκαιρινή περίοδο που πέρασε το Λιμεναρχείο Χανίων σε διάφορα σημεία του Νομού, κυρίως στον βόρειο άξονα.

Συνολικά φέτος υπήρξαν 12 καταγγελίες στο Λιμενικό για ρύπανση σε διάφορα σημεία και μετά από .........

Ο λογαριασμός για το «καληνύχτα» πάει στον… Πλακιωτάκη!...!

Πολύ ακριβά, όπως όλα δείχνουν, θα πληρώσει το απρεπές «καληνύχτα» της Νεορηγίλλης προς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο σαμαρικός υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Γιάννης Πλακιωτάκης.
Μέχρι πρότινος διατηρούσε κάποιες αμυδρές ελπίδες για ένα όχι και τόσο εξευτελιστικό αποτέλεσμα… Η οργή των Κρητικών, όμως, για την...

LINUX:Καλύτερο αλλά παρεξηγημένο

Είναι ταχύτατο, δωρεάν και -το σημαντικότερο- δεν «κολλάει» ποτέ ιούς. 
Οι αναβαθμίσεις του είναι επίσης δωρεάν και γίνονται πανεύκολα. Παρ' όλα αυτά, είναι παρεξηγημένο και δεν χρησιμοποιείται όσο ευρέως θα περίμενε κανείς. 
Ο λόγος για το Linux, ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα, που δημιουργήθηκε από τον -τότε φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι στη Φινλανδία- Linus Torvalds και στη συνέχεια εμπλουτίστηκε με τη βοήθεια προγραμματιστών από όλον τον κόσμο. 
Ο Linus ξεκίνησε το Linux από χόμπι το 1991, και τρία χρόνια μετά, το ..........

Ο Πλακιωτάκης κάνει και ξανακάνει… εκδηλώσεις μπας και μαζευτεί κόσμος για καμιά καλή φωτογραφία!...!

Ο πανικός του Σαμαρά και του υποψηφίου του στην Κρήτη, Γιάννη Πλακιωτάκη δεν κρύβεται πια με τίποτα. Ο Κρητικός Λαός παραμένει παγερά αδιάφορος στην ακραία κομματική υποψηφιότητα Πλακιωτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης, εξωθώντας τους σαμαρικούς του νησιού σε πράξεις απόγνωσης…
Έτσι, ενώ ήδη ο Πλακιωτάκης έχει πραγματοποιήσει σε κάθε νομό της Κρήτης εκδηλώσεις για...

Αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της κατέθεσε η Απογευματινή

Αίτηση υπαγωγής της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η Απογευματινή Α.Ε., η εταιρεία που εκδίδει την ομώνυμη εφημερίδα.
Επιδιώκει να εξασφαλίσει την συγκατάθεση του 51% των πιστωτών της προκειμένου να ρυθμίσει τα χρέη της και να υλοποιήσει σχέδιο εξυγίανσης.

Εν τω μεταξύ αύριο αναμένεται να ..........

Η Ελλάδα καταστρέφεται από το «νοκάουτ» παιχνίδι του δικομματισμού

Ακούγονται διάφορες θεωρίες για το «τις πταίει» που φτάσαμε ως εδώ…
Απευθύνονται αμείλικτα ερωτήματα στους πρώην Πρωθυπουργούς της χώρας, γιατί δεν πήραν εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα που θα απέτρεπαν το δημοσιονομικό εκτροχιασμό, τη χρεοκοπία.
Βιώνουμε σήμερα την αποκορύφωση της εθνικής υποκρισίας, του εθνικού κυνισμού, όπως εύστοχα παρατήρησε προ ημερών η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Και αυτός ο εθνικός κυνισμός συνίσταται στην...

Το Κατά Δελαστίκ Μνημόνιο

Στο Γιώργο Δελαστίκ θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι αντιπροσωπεύει μια κάπως συνετή, σοβαρή και τουλάχιστον επιδερμικά λογική κριτική στην πολιτική που ασκείτε λόγο ή με την δικαιολογία του μνημονίου. Σκοπός μου εδώ δεν είναι να υπερασπίσω μια συμφωνία μεταξύ Ελλήνων πολιτικών και Ευρωπαίων γραφειοκρατών – κάθε λογικός άνθρωπος οφείλει να αναγνωρίσει ότι ο παραπάνω συνδυασμός δεν είναι συνταγή επιτυχίας. 
Αναλύοντας όμως τα λάθη σε μια κριτική που ασκείται σε μια πολιτική, που μπορεί να .........

Ανικανότητα με κοντά ποδάρια!

Για «ανικανότητα» και «προδοσία» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο Σαμαράς, για «Μαγκιές με πολύ κοντά ποδάρια» του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγω ο Παπανδρέου.
Φαίνεται ότι εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου ξέχασαν τον  ........

Σφυρίζει στο Στουτγκάρδη-Χετάφε ο Κάκος

Ο Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με την Χετάφε (Πέμπτη 21/10), στο πλαίσιο του 8ου ομίλου του Europa League. ...............

Το ασχολίαστο της εβδομάδας

Αντώνης Σαμαράς:

“Να βγάλουμε έξω τον γίγαντα που κρύβουμε μέσα μας”
“Να βγάλουμε τον φάκελο κάτω από το τραπέζι”

*Γεια σου ρε Αντώνη γίγαντα!
Κάτι παραπάνω ξέρεις εσύ για φακέλους κάτω από το τραπέζι φαίνεται...άντε για να μη μιλήσουμε για τη σημερινή "μαρμελάδα" που πέταξες στην ομιλία σου. Για νέες νοικοκυρές έχουν καταντήσει οι ομιλίες σου!
/ / Καρφωτικός / /

Σε πλήρη εγρήγορση τα στελέχη του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη"

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται όλα τα στελέχη του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» που θα οργώσουν το νησί για να έρθουν σε επαφή με αρχές, φορείς και πολίτες.
Στο Ηράκλειο, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Σερμάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι προγραμματίζουν για απόψε (18-10-10) επίσκεψη σε συνοικίες της πόλης και συγκεκριμένα το ..........

35 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις το pc σου...


Αν σου συμβαίνουν πολλά από τα παρακάτω, τότε αυτό δεν είναι καλό! Πρέπει να κλείσεις επειγόντως τον υπολογιστή σου και να πας έξω να σε χτυπήσει λίγος αέρας..

1. Όταν νομίζεις ότι το 1 χιλιόμετρο είναι 1024 μέτρα
2. Όταν σκέφτεσαι ή παίζεις παιχνίδια, σκέφτεσαι με την εντολή «IF»
3. Όταν πιστεύεις στο Matrix …
4. Όταν βρέχει, βλέπεις τις σταγόνες σαν 0 και 1 (ατςςςςςςςςςς)
5. Όταν κάθεσαι στον υπολογιστή, με κάθε ευκαιρία, κάνεις REFRESH ................

Δημοσιονομική κρίση ή πολιτισμικό έλλειμμα;

Ο Χρήστος Γιανναράς έχει αδιαμφισβήτητα τεκμηριώσει το πολιτισμικό έλλειμμα της σημερινής ελλαδικής κοινωνίας με επίκεντρο τις ψευδεπίγραφες θέσεις της πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας από τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα. Πιστεύω ότι η τωρινή οικονομική κρίση, που έχει επιβάλει δυσβάστακτες θυσίες στον μέσο πολίτη, είναι ακριβώς απότοκος του πολιτισμικού αυτού ελλείμματος.

Ποια είναι, όμως, τα συγκεκριμένα στοιχεία του πολιτισμικού ελλείμματος, στα οποία πρέπει να ........

Γαϊδούρι με ... πινακίδα κυκλοφορίας

Είπατε κάτι;;;

Η Ε.E. στη μάχη κατά της εμπορίας ανθρώπων

H Μαρία, ένα κοριτσάκι 13 χρόνων από κάποια χώρα της Ανατολικής Ευρώπης, πουλήθηκε από την ίδια της την οικογένεια σε κάποιον άντρα στην Ιταλία. Υπέστη επανειλημμένες σεξουαλικές και σωματικές κακοποιήσεις, μέχρις ότου διεσώθη από αστυνομικές δυνάμεις και κατέληξε για μερικά χρόνια σε κάποιον ξενώνα προστασίας. Eπειτα από καιρό επέστρεψε στην οικογένειά της, αλλά ξανάπεσε θύμα διακίνησης - αυτή τη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Ξι, ένας νεαρός άνδρας, εντοπίστηκε σε εστιατόριο στις Κάτω Χώρες κατά τη ..........

Σταγόνα στον ωκεανό

Η τέχνη μπορεί να γεννηθεί από το οτιδήποτε. Μέχρι και μια τόση δα μικρή σταγόνα μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες εικόνες.



Λέτε να την κάνει;...;

Στις 9/11 ανοίγουν οι προσφορές για την Πύλη Παντοκράτορα


Το άνοιγμα των προσφορών στις 9 Νοεμβρίου και κάποιες τυπικές διαδικασίες μένουν, μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες αναστήλωσης της Πύλης Παντοκράτορα στο Ηράκλειο Κρήτης. Στην Πύλη έχουν εκτελεστεί, εδώ και περίπου ένα χρόνο, εργασίες προσωρινής στερέωσης λόγω του κινδύνου άμεσης κατάρρευσης. .............

Κατάντια Σαμαρά και ΝΝΔ: Τα δίνουν όλα για να μαζέψουν το «μαγαζί»…

Πρωτόγνωρο κατάντημα για τη ΝΔ (τώρα πια ΝΝΔ) αποτελεί η οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουν όλα τα στελέχη και οι (εναπομείναντες) οπαδοί της. Καλούνται από τον κ. Σαμαρά να τα δώσουν όλα στις επερχόμενες εκλογές μόνο και μόνο για να… επανασυσπειρώσουν εκείνους που έχουν εγκαταλείψει τον τελευταίο χρόνο το «μαντρί»!...! Καθώς η ΝΝΔ ξεκινά από τα...

Απόρρητο γερμανικό έγγραφο "θέλει" την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης

Απόρρητο γερμανικό έγγραφο
 
Ντοκουμέντο φωτιά φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Αποκαλύψεις», το οποίο επιβεβαιώνει τη δυσαρέσκεια αλλά και τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, παρά τις θετικές δηλώσεις Γερμανών και άλλων αξιωματούχων της ΕΚΤ, του ΔΝΤ ή της Κομισιόν.

Η "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;

Η πρώτη φορά που οι άντρες και οι γυναίκες χρησιμοποίησαν ξεχωριστές τουαλέτες ήταν το 1739, σε έναν χορό στο Παρίσι.

Πανικός και απογοήτευση στη Ρηγίλλης για τις Εκλογές...

Γκρίζα και απαισιόδοξα είναι τα μηνύματα που φθάνουν αυτή την περίοδο στη Ρηγίλλης, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατορθώνει ούτε και τώρα να καρπωθεί τη φθορά της κυβέρνησης. Στις πρώτες περιοδείες του κ. Αντ. Σαμαρά η συμμετοχή των οπαδών ήταν απογοητευτική και γι΄ αυτό δεν...

Συνέντευξη του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη

To cretalive TV ξεκινάει μια σειρά από συνεντεύξεις, με υποψηφίους για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2010. Πρώτη συνέντευξη με τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη. / / cretalive / /

Γιατί στις… 21 Νοεμβρίου;…

Τα λωβοτομημένα του Αρχηγαντώνη, οι ψυχωτικοί μυστικοπράκτορες και τα λοιπά περιθωριακά στοιχεία που χορεύουν πάνω στο κουφάρι της ΝΝΔ, βρήκαν μεγάλο θέμα να ασχοληθούν! Γιατί λέει η Ντόρα θα ιδρύσει το νέο κόμμα στις 21 Νοεμβρίου!...!
Έχοντας ασχοληθεί ήδη (εδώ) με τον αριθμό-κλειδί «21», που στοιχειώνει για τα καλά πλέον τη ΝΝΔ του Σαμαρά, μπορούμε να κατανοήσουμε την ανησυχία των σαμαροπαίδων…
Ε, λοιπόν, ας τους λύσουμε την…

Θέλουν ψυχολογική στήριξη

The New York Times

Οι συνηθισμένοι μεταλλωρύχοι δεν υπάρχουν πια, έμειναν πίσω σε μια άλλη ζωή. Οι 33 άνδρες, οι οποίοι βγήκαν από το ορυχείο Σαν Χοσέ της Χιλής είναι τώρα είδωλα, εθνικοί ήρωες και αστέρες των ΜΜΕ. Και αυτό το μείγμα –διασημότητες όσο και πολεμιστές, νικητές όσο και θύματα– θα μεταβάλει τη συνήθη τροχιά της νοητικής τους προσαρμογής μετά το ψυχολογικό τραύμα, όπως εκτιμούν οι ειδικοί. ............

ΝΝΔ 21%…

Στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσίευσε χθες ο σαμαρικός «Ελεύθερος Τύπος» (της εταιρείας PULSE) η ΝΝΔ του Σαμαρά παίρνει το… εκπληκτικό 21% (έναντι 27% του ΠΑΣΟΚ)!!!
Η Προπαγάνδα μίλησε για «κλείσιμο της ψαλίδας»… Η αλήθεια είναι ότι πράγματι έκλεισε η ψαλίδα, επειδή πέφτει πλέον ραγδαία και το ΠΑΣΟΚ! Η ΝΝΔ του Σαμαρά όμως δεν επωφελείται ούτε μία ψήφο από τη φθορά της Κυβέρνησης Παπανδρέου!
Ο λαός έχει αντιληφθεί, ότι ο...

Στις ρίζες της χρεοκοπίας

Οταν σπούδαζα στην Αμερική, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι περισσότεροι Ελληνες φοιτητές που συναντούσα είχαν αποφοιτήσει από «πρότυπα» δημόσια σχολεία που επέλεγαν τους μαθητές τους με εξετάσεις και ήταν στελεχωμένα με εκπαιδευτικούς που συνδύαζαν υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα και ερευνητική διάθεση. Ορισμένα, μάλιστα, είχαν ιδρυθεί από κληροδοτήματα και δωρεές ιδιωτών και είχαν ιδιαίτερη παράδοση. 
Τα πιο γνωστά ήταν το Βαρβάκειο, η Ευαγγελική, η Ιωννίδειος και το ..........

Ηλεκτρική καρέκλα

Στη φυλακή, San Quentin, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, άνοιξε μία νέα φυλακή για θανατηφόρες ενέσεις.Αποτελείται απο μια σειρά ειδικά εξοπλισμένα δωμάτια.
Ο εξοπλισμός είναι έτοιμος για τον πρώτο «πελάτη» τους - δολοφόνο Albert Greenwood. Το κόστος για τους Αμερικάνους φορολογούμενους ήταν $ 853.000 δολάρια. ..............

Χρόνια Πολλά, Πρόεδρε!!!

Τα 92 του κλείνει σήμερα ο πρώην Πρωθυπουργός και ιστορικός Ηγέτης της Κεντροδεξιάς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Και μια και το επιβάλλει η επικαιρότητα, το «περιοδικό» εκτός από τις θερμές ευχές στο Μεγάλο αυτό Πολιτικό και Άνθρωπο, προσυπογράφει και το εύστοχο σχόλιο της Χριστίνας Κοραή στη σημερινή «Ελευθεροτυπία»: «Δεν θα γίνει κάποιο πάρτι γενεθλίων, αλλά μια που ο Επίτιμος κοντεύει τα 100, αυτοί που του είπαν...

Η “νέα” Νέα Δημοκρατία και το “Δίκτυο 21″


Ήταν το 1997, όταν ένα διαφορετικό «think tank» έκανε την εμφάνισή του. Γνωστοί εθνοπατριώτες δημοσιολογούντες (Κώστας Ζουράρις, Νεοκλής Σαρρής, Σαράντος Καργάκος, Άγγελος Συρίγος, Αλέξανδρος Λυκουρέζος κ.α.) ιδρύουν το περίφημο «Δίκτυο 21» και δύο χρόνια αργότερα μέλη της πρωταγωνιστούν στην υπόθεση Οτσαλάν. Έκτοτε, τα ίχνη της οργάνωσης χάθηκαν από την κεντρική πολιτική σκηνή. Χρειάστηκε να περάσουν 11 χρόνια. Πλέον, το «Δίκτυο 21» είναι ξανά...

Αντιμέτωπη με φωτοβολταϊκή “παράκρουση” η ΔΕΗ

Περισσότερες από 9.000 αιτήσεις εταιρειών για μικρά ή μεγάλα φωτοβολταϊκά, 6.000 αγροτικές αιτήσεις, 2.000 από νοικοκυριά για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε στέγες συνωστίζονται στα γραφεία της ΔΕΗ, που επισημαίνει πως μάλλον οι αιτούντες καταναλωτές δεν το έχουν σκεφτεί πολύ καλά, καθώς θα δουν στο τέλος του χρόνου το Τέλος ΑΠΕ στους λογαριασμούς τους. .............

Από λάθος βάση και αφετηρία οι αναζητήσεις για την «επανένωση της Κεντροδεξιάς»

Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσουμε ή διαβάσουμε κάτι για τις παρασκηνιακές κινήσεις και συναντήσεις πολιτικών που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, με ζητούμενο την περίφημη επανένωση της Παράταξης. Η αγωνία και ο πόνος όλων αυτών που έζησαν τις ένδοξες στιγμές της Μεγάλης και ευρύχωρης Νέας Δημοκρατίας είναι κατανοητά. Όμως ξεκινούν από λάθος αφετηρία οι όλες προσεγγίσεις…
Και τούτο διότι είναι αδιανόητη η όποια προσπάθεια για επανένωση, εάν δεν εξοβελισθούν -ή έστω περιθωριοποιηθούν- τα...

Αγαπημένοι μου… κοιλιακοί

Πρόκειται για μία από τις βασικές ασκήσεις και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η εκγύμναση των κοιλιακών είναι πάντοτε επίκαιρη και «εντός» εποχής και -εκτός από το κομμάτι της εμφάνισης- η ενδυνάμωσή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι βοηθούν τόσο τον κορμό και τη γενικότερη κίνησή του, όσο και την αναπνοή και τη σωστή στήριξη σπονδυλικής στήλης και λεκάνης, ώστε να αποφεύγονται οι πόνοι στη μέση. ...............

Πανικός στους σαμαροπράκτορες που βρίζουν ακόμη και τα ιερά και όσια των Ελλήνων!

Ούτε το Θεό φοβούνται ούτε τους ανθρώπους σέβονται οι πράκτορες του εθνοκαταστροφικού σαμαρισμού! Με αφορμή την ανακοίνωση της Ντόρας, ότι θα ιδρύσει το νέο κόμμα στις 21 Νοεμβρίου, άρχισαν τις «κρυάδες» και το «βλακ χιούμορ»… Έτσι όπως ταιριάζει στα λωβοτομημένα της ΝΝΔ21. Έτσι όπως αρμόζει στους οπαδούς του Αρχηγαντώνη με το...