Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ο εξευτελισμός του Χατζηνικολαόυ και του συστήματος Σαμαρά με τα "ευχέλαια" του Μάκη


Το σύστημα Σαμαρά και τα γιουσουφάκια του έχουν σκοπό να πέσουν πολύ χαμηλά για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Εξευτελίζουν μέχρι και τη θρησκεία μας αυτοί που το παίζουν αριστεροί εθνικιστές και πατριδοκάπηλοι διώκτες μεταναστών.  Δεν υπολογίζουν τίποτα τα φαντάσματα της σαμαρικής Νεοδεξιάς και οι μεταλλαγμένοι φίλοι του προέδρου Αντώνη.

Προς Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο: Διασώστε το κύρος της Εκκλησίας από τους χιμπατζήδες!

Πρωτόθωρο και πρωτάκουστο το ανοσιούργημα που απετόλμησε απόψε ο Εθνικός Ρουφιάνος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Alter! Μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του σταθμού σκηνοθέτησε ολόκληρο θέατρο εμπαιγμού Θεού και ανθρώπων: έκανε… live αγιασμό (τον οποίο αδαώς αποκαλούσε «ευχέλαιο»…), για να… εξορκίσει τον Μητσοτάκη!!!
Το τι κουμάσι είναι ο χυδαίος αυτός και ζάπλουτος «Ρομπέν των φτωχών» το γνωρίζει το Πανελλήνιο. Το τι γνώμη έχει για το Μητσοτάκη ή τον οποιονδήποτε άλλο ούτε μας απασχολεί ούτε και επηρεάζει σε τίποτε τη συνείδηση κανενός. Για να το πούμε καλύτερα, μακάριος και ευτυχής και οπωσδήποτε αξιοπρεπής είναι όποιος μπαίνει στο άηθες στόχαστρο του εκβιαστή αυτού παπαράτσι της «δημοσιογραφίας»!
Όμως, με τα θεία και την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων δεν μπορεί να παίζει ο κάθε γελοίος και τυχάρπαστος Τριανταφυλλόπουλος. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα μυστήρια της Εκκλησίας και τα ιερά σύμβολα, για να βγάζει τον οχετό των απωθημένων και της μισαλλοδοξίας του!
Μεγαλύτερη όμως είναι η ευθύνη και η ενοχή του παπά που τόλμησε να θέσει την ιεροσύνη του παίγνιο και στοίχημα τηλεθέασης στα χέρια του βρώμικου Μάκη! Αν, βέβαια, είναι πραγματικός παπάς…
Ελπίζουμε ο σεμνός, ταπεινός και χαμηλών τόνων Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος να επιληφθεί αμέσως του θέματος και να επιβάλει τα αναγκαία επιτίμια στον κληρικό αυτό που τόλμησε να επικαλεστεί τη χάρη του Αγίου Πνεύματος εναντίον ενός Ορθόδοξου Χριστιανού, λειτουργώντας περισσότερο ως… «μάγος» της τρισάθλιας Ζούγκλας και των χιμπατζήδων της!

Σε θέση μάχης το βαθύ Πασόκ, έτοιμο να προκαλέσει ρήγμα με το Μαξίμου

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγνωρίζουν ότι το πρώτο μεγάλο πρόβλημα του Γ. Παπανδρέου θα προέλθει από το ίδιο το κόμμα του.
Ένα κόμμα που έχει εθιστεί στο φαγοπότι, τα κεκτημένα και το πεζοδρόμιο. Δε γίνεται να εγκαταλείψει τις παλιές συνήθειες και δε γίνεται να ξεχαστούν έτσι εύκολα οι παλιές καλές μέρες.
Ήδη υπάρχουν φωνές στο εσωτερικό του κόμματος και για άλλες παραμέτρους που νομίζει ο Γιωργάκης ότι θα περάσουν …. νύχτα και χωρίς κόστος.
Όπως ο εκλογικός νόμος, ο Καλλικράτης και η ιθαγένεια. Εφόσον δεν θα υπάρχουν ...

Σ’ "ευχαριστούμε" Καραμανλή!



Για την κατάσταση και τα χάλια που προκάλεσες στη χώρα. Καλά νάσαι, όπου και νάσαι!

Η Ντόρα την Τρίτη στην ΚΕΔΚΕ

 
Για τον «Καλλικράτη» μιλά η Ντόρα την Τρίτη στην ΚΕΔΚΕ. 
Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει υποστηρίξει στο παρελθόν την εκλογή του περιφερειάρχη από το λαό. 
Μην ξεχνάμε ότι ο «Καλλικράτης» είναι ουσιαστικά ο «Καποδίστριας 2» της προηγούμενης κυβέρνησης. 
Από εμπάθεια η τωρινή κυβέρνηση εγκατέλειψε "κατ' όνομα" τον «Καποδίστρια 2»

Αντιδρούν οι δεξιοί Δήμαρχοι στην Αργολίδα με τον "Καλλικράτη"

Χαμός στην Αργολίδα και φαντάζομαι και σε όλη την Ελλάδα. με τον "Καλλικράτη".
Κανείς από τους "δεξιούς" εν ενεργεία Δημάρχους, τους πρώην αλλά και αυτούς που έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι δε συμφωνεί με το σχέδιο "Καλλικράτης" και τη διενέργεια των επόμενων εκλογών με το σύστημα της συνένωσης των Δήμων.
Βασικό τους επιχείρημα είναι ο τρόπος που θα γίνει η χρηματοδότηση των Δήμων αφού "λεφτά δεν υπάρχουν".
Αυτά βέβαια είναι για το λαό.
Η αλήθεια είναι ότι...

Ο Μητσοτάκης στο ALTER!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ UDEMAND

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του alter και στο Ν. Χατζηνικολάου... Η συνέντευξη συμπίπτει με τις 100 πρώτες μέρες του Πασοκ

Οι Έλληνες σε κατάσταση πολιορκίας

Από τη μια μεριά ο διεθνής τύπος, οι ελεγκτές, οι εταίροι μας στην Ευρώπη και οι Επιτροπές που καταφθάνουν για ελέγχους και από την άλλη οι διεθνείς Οίκοι και οι διεθνείς κερδοσκόποι που αρμέγουν τις τελευταίες αποταμιεύσεις του ελληνικού λαού. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι ορθοπεταλιές του προέδρου Γιώργου! Μέσα στο μπάχαλο οι πολίτες να μετράνε αποδείξεις και τιμολόγια και οι διάφοροι κρατικοδίαιτοι εγκάθετοι να ετοιμάζουν τα ασκέρια τους για τα «κεκτημένα» . Ο λαός στη μέση τρομαγμένος και χωρίς καν ένα ποτό στο χέρι μια και το βάρεσε αλύπητα και αυτό η κυβέρνηση του Γιώργου. Τι γίνεται άραγε κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε πολιορκία;
Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι δυστυχώς στο συγκεκριμένο σενάριο δεν συμπεριλαμβάνεται «Έξοδος» όπως στην πολιορκία του Μεσολογγίου (δίπλα στην κλασική σύνθεση του Θ.Π.Βρυζάκη) αλλά ενδέχεται να μας πετάξουν με τις κλωτσιές από την ζώνη του Ευρώ! Το χειρότερο ίσως σενάριο!
Επίσης δεν παίζει καθόλου "Δούρειος Ίππος" (άτιμε Οδυσσέα τι μας έκαμες!) γιατί μας πήραν χαμπάρι!
Εκεί που φτάσαμε. Ο Θεός βοηθός!

Δήλωση Γ. Πεταλωτή για την επίθεση στο γραφείο του Απ. Κατσιφάρα

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή άνανδρη επίθεση και τον βίαιο ξυλοδαρμό συνεργατών του Υφυπουργού Δικαιοσύνης, Απόστολου Κατσιφάρα, στο πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα, την ώρα που ίδιος συμμετείχε στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Η επίθεση αυτή, που παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, στρέφεται εναντίον των εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού λαού, της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και προσβάλλει βάναυσα το δικαίωμα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Στους συνεργάτες του εκφράζουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.
Είναι αυτονόητο ότι, οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση, ώστε οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν το ταχύτερο στη Δικαιοσύνη.

Η ζωή μας ποδήλατο

Καθόλου σοβαρός ο Γιωργάκης. Πέρασε την Ελλάδα και τους Έλληνες για ποδήλατο. Άσχημο αυτό. Γιατί φαίνεται αποφάσισε να μας κάμει τη ζωή ποδήλατο και μάλιστα με ορθοπεταλιά.
Σκεφτείτε να πέσουμε σε κανά χαντάκι ή να του φάει το χέρι η αλυσίδα της άτιμης κοινωνίας – ποδήλατο. Τότε τι γίνεται; Έρχονται τα τανκς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πως θα τα βάλει το ποδήλατο με τα άρματα μάχης;
Το κακό είναι ότι τα γιουσουφάκια του Μαξίμου του λένε τι ωραία που τα είπατε κύριε Γιώργο; Πόσο ειλικρινής και ρεαλιστής είσαστε! Και αυτός τα χάβει σαν κολεγιόπαις του Άμχερστ που είναι. Που να βρεθεί κάποιος να του πει ότι τα προβλήματα της Ελλάδας και των Ελλήνων δεν λύνονται με ορθοπεταλιές και άλλες αθλοπαιδιές. Όταν επικαλούνταν χειρουργεία καλά τα πήγαινε ως χειρούργος (#χειρουργός). Χθες με τα ποδήλατα, θύμισε τον παλιό, κακό και αφελή εαυτό του.
Τουλάχιστον το ποδήλατο θα είναι high-tech; Ίσως αρέσει περισσότερο ως εικόνα. Εκεί φτάσαμε μια και τα τελευταία χρόνια μας κυβερνά η εικόνα και η πολιτική της επικοινωνίας και όχι η ουσία και η πολιτική της ουσίας.
Βαστάτε ποδαράκια μου!!!!!

Με τα κινητά του Αβράμ τι γίνεται;

Ασχολούμαστε τελευταία με τα εμβόλια του Αβράμ και αδιαφορούμε για άλλα σκανδαλάκια του νούμερο 2 της Ρηγίλλης.

Όπως το θέμα των κινητών. 

100 τόσους αριθμούς σε ενιαίο λογαριασμό με συνολική χρέωση μόνο για τον προηγούμενο Σεπτέμβριο 107.000 ευρώ!...!

Ναι καλά διαβάσατε …. 107.000 ευρώ!...!

Καλά τη θεία τους στη Ζιμπάμπουε έπαιρναν ή τα Τσιγγάνικα Ταρώ της Λουΐζας στα 909 ;

Βασικό ένστικτο η αποτυχία…

Σε «βασικό ένστικτο» του πολιτικού μας συστήματος έχει αναχθεί η αποτυχία.
Ειδικά οι Κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας έχουν δομηθεί πάνω σ’ αυτό το απογοητευτικό μοτίβο.
Ο Σημίτης, μετά τη νίκη του 2000, τα έβαλε με το… θρήσκευμα στις ταυτότητες, γεγονός που στάθηκε ο καταλύτης της ραγδαίας πτώσης και συντριβής του ΠΑΣΟΚ το 2004.
Ο Καραμανλής ξεκίνησε ανάποδα με το «βασικό μέτοχο», τρώγοντας ηχηρό «χαστούκι» από τις Βρυξέλλες ανάλογο με αυτό που μόλις δέχτηκε και η νεόκοπη Κυβέρνηση της «διαβούλευσης» για το νομοσχέδιο που αφορά στους δανειολήπτες.
Η… κακή τους μέρα φάνηκε, δυστυχώς για την Ελλάδα, από πολύ πρωΐ και στο τέλος, όπως πάντα, ο λογαριασμός έρχεται στα κωθώνια που αμετανόητοι επενδύουν τις ελπίδες του μια από δω και μια από κει

Αργός θάνατος...

Το βίντεο από την "παρέμβαση εθνικιστών" στους Αμπελοκήπους

Από tvxs.gr

Την εισβολή τους στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής των Αμπελοκήπων κινηματογράφησαν και ανέβασαν στο Internet οι εθνικιστές που διέκοψαν την προετοιμασία της αντιρατσιστικής εκδήλωσης που είχε οργανώσει εκεί η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό. Οι εισβολείς αυτοαποκαλούνται "αυτόνομοι εθνικιστές" και στην ιστοσελίδα που αναρτήθηκε το βίντεο κάνουν λόγο για πράξη εκδήλωσης διαμαρτυρίας για το "αισχρό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους μετανάστες".

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, σε χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων των Αμπελοκήπων. Τριάντα ακροδεξιοί εισέβαλαν στο χώρο πριν αρχίσει η εκδήλωση και, αφού προπηλάκισαν τους παρευρισκόμενους και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, αποχώρησαν συντεταγμένα, ενώ παράλληλα ένας από αυτούς κινηματογραφούσε τη σκηνή.

Η εκδήλωση τελικά πραγματοποιήθηκε κανονικά παρά τον πρώτο αιφνιδιασμό των παρευρισκομένων, ενώ, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, το περιστατικό αυτό...

Προσφυγή κατά της Ελλάδας από την Κομισιόν

Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη για αξιόπιστα στατιστικά δηλώνει η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Χ. Αλμούνια.

«H παροχή αξιόπιστων στατιστικών στοιχείων στην ΕΕ είναι υποχρέωση των κρατών-μελών, σύμφωνα με την Κοινοτική Συνθήκη και η διαδικασία προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όταν παραβιάζονται οι κανόνες είναι μια καθιερωμένη διαδικασία στην ΕΕ», ανέφερε από τις Βρυξέλλες η Αμέλια Τόρες, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Χοακίν Αλμούνια, κληθείσα να απαντήσει αν η Επιτροπή προτίθεται να κινήσει διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας για τα δημοσιονομικά στοιχεία.

Συνεχίζοντας, η κ. Αμέλια Τόρες επεσήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις συστάσεις της προς το Συμβούλιο Eco/fin, βάσει του άρθρου 126 παράγραφος 9 της Συνθήκης για τις χώρες με υπερβολικό έλλειμμα, θα προτείνει...

Κακοκαιρία διαρκείας...

Καθαρές κουβέντες για την Οικονομία

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με την οικονομία. Όλοι σήμερα αναγνωρίζουν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Και που μέχρι πριν μερικά χρόνια οι περισσότεροι πεισματικά αρνούνταν. Για δεκαετίες η χώρα ζούσε με δανεικά. Η παραγωγή της, σχηματικά, ήταν κοντά στο εκατό και κατανάλωνε περίπου τριακόσια. Αναπόφευκτα το αδιέξοδο θα έφθανε κάποια στιγμή. Μια και ο δανεισμός θα στέρευε. Κάτι στο οποίο οδηγηθήκαμε γρηγορότερα λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Που δυσκόλεψε την δανειακή λειτουργία των Τραπεζών αλλά έκανε και τους εκτιμητικούς οίκους προσεκτικότερους και αυστηρότερους.

Το πρόβλημα της χώρας είναι...

Μετά το Ντουμπάι το έχει ρίξει στα γεύματα...

ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΙΑ

Επιμελείται το προφίλ της ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους δημοσιογράφους. Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο...

Πρόεδρε! Όχι κουλουράκι!


Πρόεδρε Αντώνη! Κέρασέ τον κουλουράκι.
Έχω βάλει δηλητήριο.
Ένας λιγότερος!

Καρφιά Τσιτουρίδη κατά Καραμανλή


Μήπως πρόκειται για νταβανόπροκες;
Ευθεία επίθεση
προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Σε δημόσιες δηλώσεις του ο Κιλκισιώτης πολιτικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει στοιχεία στις εξεταστικές επιτροπές τα οποία θα τσουρουφλίσουν τα στελέχη του πρώην πρωθυπουργικού γραφείου. Ο Τσιτουρίδης που αναμένεται να κληθεί τόσο στην εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση του Βατοπεδίου όσο και σε αυτή που θα διερευνήσει την υπόθεση δομημένων ομολόγων, εμφανίζεται ενοχλημένος από διαρροές που αφήνουν υπονοούμενα για την δική του δράση. Όσοι συνομιλούν μαζί του, υποστηρίζουν ότι ...

«Επιεικώς απαράδεκτοι-Ούτε τηλεφωνικά δε μας ενημέρωσαν ότι μας φάγανε»!

Σχόλιο στο Poleatics, αναφορικά με την τελευταία μας ανάρτηση, έστειλε ο προ ολίγων -μόλις- ημερών... σφουγγαρισθείς γραμματέας Νέων Τεχνολογιών της Νέας Δημοκρατίας, κος. Σταύρος Κοντακτσής. Σας το παραθέτουμε:

«Αγαπητό Poleatics,
Ισχύει πως η συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα μας από το γραφείο προέδρου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Όμως επειδή εγώ στη ζωή μου έμαθα να υπηρετώ τη Νέα Δημοκρατία και όχι τους

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [14-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων

Πέφτει πολύ... χαστούκι στο ΠΑΣΟΚ!

Τα «χαστούκια» στην κυβέρνηση του Γιωργάκη πάνε κι έρχονται… Ανάμεσα σε Υπουργούς και Βουλευτές του «Κινήματος», αλλά και εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τη Λούκα και το λοιπό Οικονομικό Επιτελείο για το «νομοσχέδιο περί προστασίας των δανειοληπτών», που εξελίσσεται σε Βατερλό για το ΠΑΣΟΚ. Ό,τι περίπου είχε συμβεί με το «Βασικό Μέτοχο» και τους «νταβατζήδες» στο λυκαυγές της Κυβέρνησης Καραμανλή το 2004
Μεγάλα λόγια, εύκολες «συνταγές», βαρύγδουπες υποσχέσεις, αλλά χωρίς σχέδιο και μπούσουλα. Μέχρι να μας… τραβήξουν το αυτί οι Ευρωπαίοι Εταίροι, που έχουν πια απαυδήσει με τις προχειροδουλειές των εκάστοτε κυβερνώντων

Η... "Γκουέρνικα" του ΠΑΣΟΚ

Με το αλαλούμ της "Γκουέρνικα" ζωγραφίζει τις "100 πρώτες ημέρες" ΠΑΣΟΚ η "Νίκη"... 

Δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε με μια εφημερίδα που παραδοσιακά στηρίζει το "Κίνημα". 

Αναλογιστείτε μόνο ποια γνώμη έχουν οι πολίτες μπροστά σ' αυτήν την εικόνα πρόωρης διάλυσης...

"Εμφύλιος" στο ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία!

Μέσα στην «ορθοπεταλιά» που μας αναγκάζει να τραβάμε ο Γιώργος, η ίδια η Κυβέρνηση δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε συντονισμό, ούτε μπούσουλα
Γι’ αυτό και άρχισαν, πολύ νωρίς, οι «εμφύλιες συρράξεις»

Οι 100 πρώτες ημέρες τελείωσαν... Πάμε για τις επόμενες 100!!!

Οι πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης των "διαβουλεύσεων" ολοκληρώθηκαν ήδη άδοξα και με μια εικόνα μπάχαλου, γκρίνιας και εμφυλίου στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Υπουργούς και Βουλευτές... Το "μέγα στοίχημα" τώρα είναι οι... επόμενες 100 ημέρες... Αλλά "η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται", που λέει κι ο λαός.

Έχει πλάκα σήμερα ο Τηλέπαθος...

Από το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
Κάντε κλικ στη φωτο για μεγέθυνση

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [14-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα αθλητικά πρωτοσέλιδα

Ο Σάμι φωτογραφίζει διαφωνούντες

ΔΙΧΟΓΝΩΜΙΕΣ ΣΤΗ ΝΔ - ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ

Μετά τη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος, επιβεβαιώθηκε ότι στο ζήτημα του εκλογικού νόμου η ΝΔ κινείται με δύο γραμμές.

Ο Πρόεδρος Αντώνης ξεκαθάρισε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ ότι το κόμμα του θα μπορούσε να ....

Τα ξεκαρδιστικά αστεία του Δημήτρη...


ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ

Μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης των τομεαρχών της ΝΔ ο Δ. Αβραμόπουλος συζητούσε με τους δημοσιογράφους όταν εμφανίστηκε ο Κ. Τασούλας . Ο Αβραμόπουλος θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια των εορτών επισκέφθηκε με τη σύζυγό του τα Ιωάννινα, αλλά η προσγείωση του αεροσκάφους ήταν επεισοδιακή αφού ο πιλότος κατόρθωσε να το προσγειώσει με την τέταρτη προσπάθεια...

O Τασούλας έδειξε να συμμερίζεται την ανησυχία του Αβραμόπουλου και απέδειξε ότι έχει .....

Τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων [14-01-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων

Μια και μιλάμε για Βερναδάκη, ας δούμε πως τον αξιοποίησαν οι στρατηγοί της Ρηγίλλης !...!

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση για τα κριτήρια αξιοποίησης στελεχών
Μιλώντας για τον κο. Γιώργο Βερναδάκη, να σας αναφέρουμε ότι ενάντια στις εκτιμήσεις, ο κος. Αντώνης Σαμαράς δεν τον αξιοποίησε σε καμία απολύτως θέση στο κόμμα. Και το λέμε με βεβαιότητα αυτό, καθώς η υπόθεση ορισμού νέων γραμματέων, έκλεισε οριστικά.

Υπήρχε η εκδοχή, ο κος. Βερναδάκης να οριστεί αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, λόγω της γενικότερης πολιτικής και κομματικής του εμπειρίας, αλλά φυσικά, λόγω και του γεγονότος ότι έχει διατελέσει διευθυντής στον συγκεκριμένο τομέα την περίοδο 1999-2000 και τον γνωρίζει καλά. Ποιος πιστεύετε πως ορίστηκε τελικά αναπληρωτής αντί του κου. Βερναδάκη που έβγαλε τον κο. Κώστα Καραμανλή, την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία ασπροπρόσωπους για μία ολόκληρη πενταετία και ήταν από τους πλέον επιτυχημένους διοικητές; Μα, ο τέως Γραμματέας Ενημέρωσης της κυβέρνησης, κος. Πάνος Λειβαδάς. Ο άνθρωπος, που μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του «πρωινού καφέ» του Μαξίμου, ήταν οι ....

Απίθανη «τάπα» στον υπουργό Εργασίας από τον τέως Διοικητή του ΟΑΕΔ

Που πήγαν 711 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 3 μήνες;
Κόλαφος στον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν έχει το κράτος χρήματα ούτε για να πληρώσει επιδόματα ανεργίας, ήταν η απάντηση του τέως Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, κου. Γιώργου Βερναδάκη, που πολιτεύεται στην Περιφέρεια της Β' Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.


Διαβάστε προσεκτικά την απάντηση, για να δείτε πόσο διαβασμένος είναι ο κος. Βερναδάκης και σε τι ψευτοτερτίπια καταφεύγουν οι υπουργοί ΠαΣοΚ, προκειμένου να δικαιολογήσουν τόσο την πολιτική ανεπάρκεια τη δικιά τους, όσο και τη γενικότερη σύγχυση και αναστάτωση που επικρατεί στα κλιμάκια της κυβέρνησης.

«Η πρωτοφανής «σκηνοθεσία πανικού» που έστησε εχθές ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συνεπικουρούμενος από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, υπερβαίνει τα όρια των επικοινωνιακών τεχνασμάτων, στα οποία μας έχει συνηθίσει η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Η αλήθεια είναι ότι στις 10.9.2009 ημέρα παραίτησης μου από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, η οικονομική θέση του Οργανισμού, όπως φαίνεται και από το επισυναπτόμενο έγγραφο ήταν 710.918.851,3 ευρώ. Ταυτόχρονα, υπήρχαν συσσωρευμένες, πολλών ετών, απαιτήσεις από το ...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [14-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων