Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Η ζωή μας ποδήλατο

Καθόλου σοβαρός ο Γιωργάκης. Πέρασε την Ελλάδα και τους Έλληνες για ποδήλατο. Άσχημο αυτό. Γιατί φαίνεται αποφάσισε να μας κάμει τη ζωή ποδήλατο και μάλιστα με ορθοπεταλιά.
Σκεφτείτε να πέσουμε σε κανά χαντάκι ή να του φάει το χέρι η αλυσίδα της άτιμης κοινωνίας – ποδήλατο. Τότε τι γίνεται; Έρχονται τα τανκς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πως θα τα βάλει το ποδήλατο με τα άρματα μάχης;
Το κακό είναι ότι τα γιουσουφάκια του Μαξίμου του λένε τι ωραία που τα είπατε κύριε Γιώργο; Πόσο ειλικρινής και ρεαλιστής είσαστε! Και αυτός τα χάβει σαν κολεγιόπαις του Άμχερστ που είναι. Που να βρεθεί κάποιος να του πει ότι τα προβλήματα της Ελλάδας και των Ελλήνων δεν λύνονται με ορθοπεταλιές και άλλες αθλοπαιδιές. Όταν επικαλούνταν χειρουργεία καλά τα πήγαινε ως χειρούργος (#χειρουργός). Χθες με τα ποδήλατα, θύμισε τον παλιό, κακό και αφελή εαυτό του.
Τουλάχιστον το ποδήλατο θα είναι high-tech; Ίσως αρέσει περισσότερο ως εικόνα. Εκεί φτάσαμε μια και τα τελευταία χρόνια μας κυβερνά η εικόνα και η πολιτική της επικοινωνίας και όχι η ουσία και η πολιτική της ουσίας.
Βαστάτε ποδαράκια μου!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :