Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Βγάζουν γλώσσα οι νεοδεξιές αγωνίστριες του Αντωνίου Κύκνου Σαμαρά!

Στην τρελή χαρά οι αγωνιστές του Αντωνίου Κύκνου Σαμαρά. Κουζουλάθηκαν από τον Ηγέτη τους. Όλα τα λεφτά στον Μέγα Ηγέτη Αντώνη! Επιτέλους τέλος η Ντόρα! Ξεφορτώθηκαν κι’ εμάς, που δεν τους πηγαίναμε και δεν μας πήγαιναν. Είμαστε μειοψηφία κατά τα λεγόμενά τους. Των Χανίων, της Ευρυτανίας και της Θράκης. Δεν χρειάζονται μειοψηφίες οι Αντώνηδες. Μόνο από πλειοψηφίες και πάνω! Είναι Αντουάνηδες! Αφ’ υψηλού. Όσο για τη Ντόρα. Πάει μοναστήρι. «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Ντόρα τέλος»! Επιτέλους τώρα αρχίζει η δυναστεία του Ηγέτη Αντώνη. Επιτέλους Μουρούτηδες όλου του κόσμου πανηγυρίστε! Κι’ εσείς οι πράκτορες του διαδικτύου. «Ο αγώνας μας έστειλε στα τσακίδια τη Ντόρα και τα σκάνδαλά της»!
Μιλάνε για σκάνδαλα αυτοί που έχουν κάψει την Ελλάδα αμέτρητες φορές. Νομίζουν ότι οι Έλληνες έχουν .....

Ο Προδότης της Ελλάδας και της Κεντροδεξιάς έκανε το καλύτερο δώρο στη Ντόρα ανήμερα των γενεθλίων της! Χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και αναγνώρισης!

Alexandros я²¹ Chiras Ιδεολογίκα δεν ανήκω στο χώρο σας,δηλαδή στη δεξιά...Αλλά έχετε τα συγχρητήριά μου για την πράξη σας αυτή...δείξατε ότι ξέρετε και μπορείτε να υποστηρίξετε αυτό που εσείς θεωρίτε σωστό, ξεφεύγωντας από μικροκομματικές αντιλήψεις και σταθήκατε στο ύψος σας....Μπράβο σας....Είστε από τους λίγους ικανούς πολιτικούς που μας έμειναν...

Magoulas Dionysis ...διασώσατε την τιμή, την κοινή λογική και την υπευθυνότητα μιας ολόκληρης παράταξης...
Ναι όπως το 1979 για την ΕΟΚ... όπως το 1991 για το Μάαστριχτ....
... είστε η Νεα Δημοκρατία.....

Stelios Mastorakis Ντορα χρονια πολλα και κρατα γερα.Η ΝΔ εκλεισε τον κυκλο της και θα εχει την τυχη της πολιτικης ανοιξης και του κεπ.Εχεις την δυνατοτητα να κανεις κατι καινουργιο ξεκαθαρο με ικανα στελεχη μακρια απο σκανδαλα ρουσφετια και πελατειακη πολιτικη.Η κεντροδεξια παραταξη θελει μια καινουργια αρχη.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ.

Prof Christos Agoritsas Ντόρα εμείς είμαστε μαζί σου... το στενό
μικροκομματικό συμφέρον πάντα αποτελούσε γνώμονα για τον Αντώνη Σαμαρά και δεν συνάδει με τα δικά μας οράματα και τις δικές μας αρχές....σήμερα λέμε καληνύχτα σε αυτούς που θέλουν να
μείνουν προσκολλημένοι στο παρελθόν... είμαστε στο πλευρό σου και
όποτε εσύ κρίνεις πως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε το τοπίο
είμαστε εδώ έτοιμοι...

 Dimitris Kavakas Ήρθαν οι λύκοι να διαγράψουν τα πρόβατα!! Ντόρα μαζί σου σε κάθε απόφαση που θα πάρεις για το καλό του τόπου

Πάμε Ντόρα! Επιτέλους ελεύθεροι!

Μακριά από την επάρατο Δεξιά.
Μακριά από Μουρούτηδες, Λαζαρίδηδες, πράκτορες και λοιπούς μανιοκαταθλιπτικούς «αγωνιστές»! Αυτοί δεν είναι «αγωνιστές», είναι επαγγελματίες υβριστές. Παγιδευμένοι σε λαϊκισμό, μικροπολιτική και παλαιοκομματισμό.
Οι κεντρώοι και οι φιλελεύθεροι δεν έχουν καμιά σχέση με τον βόθρο που στηρίζει τη Νέα ΝΔ. Kαι χάρη τους κάναμε τόσα χρόνια, ότι και να λένε οι «αγωνίστριες»! Ας βρίζουν ελεύθερα! Αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν!

Η αντίστροφη μέτρηση στη Ν.Δ. άρχισε...

H αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς  ίσως σήμερα απο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ σε καλές εποχές (αφού αυτά ειναι τα σημερινά ποσοστά της Ν.Δ.) ενδέχεται να  γυρίσει τη Ν.Δ. δημοσκοπικά σε κόμμα πολιτικής άνοιξης! Η Ντόρα Μπακογιάννη πάντως αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά και η συνέχεια προμηνύεται ενδιαφέρουσα. Το μεγάλο ρίσκο το πήρε και εκείνος και εκείνη και απο σήμερα μετρούν και οι δύο απώλειες και κέρδη!
Δείτε παρακάτω μερικές απο τις αντιδράσεις των χιλιάδων οπαδών της κ. Μπακογιάννη έτσι όπως αυτές αποτυπώνονται αυτη την στιγμή στην προσωπική της σελίδα στο Face -Book

Ντόρα Μπακογιάννη: "Ελάχιστη υποχρέωσή μας σήμερα είναι να πράττουμε κατά συνείδηση"

"Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τα εκατομμύρια ψηφοφόρους, που τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια τη Νέα Δημοκρατία, για την αγωνιστικότητα, το φιλότιμο και την αίσθηση του πατριωτικού καθήκοντος που τους διακρίνει. Η πλειοψηφία τους, αλλά και η πλειοψηφία των υπολοίπων πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, μας αντιμετωπίζουν όλους με καχυποψία, αγανάκτηση, ακόμα και οργή για τις ευθύνες μας για όλα όσα έγιναν για να φτάσουμε εδώ. Γι’ αυτό και ελάχιστη υποχρέωσή μας σήμερα είναι να πράττουμε κατά συνείδηση ό,τι θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει για να φτάσουμε με όσο γίνεται μικρότερες απώλειες στην Ελλάδα της επόμενης μέρας"

Γίνατε ΟΛΟΙ Μανώληδες!!!

Προς "επιλεγμένους" βουλευτές της ΝΔ:

Συγχαρητήρια...
Γίνατε ΟΛΟΙ Μανώληδες!
Αδύναμοι να αφουγκραστείτε τα μηνύματα της κοινωνίας...
...η οποία σας φτύνει κι εσείς νομίζετε πως ψιχαλίζει...
Και από ψηφοφόρους -αν πιστεύετε πως έτσι περισώζετε την εδρούλα σας- θα απευθυνθείτε πλέον μόνον σ' αυτούς που έβγαλαν τον Σαμαρά...
Οι άλλοι θα φύγουν... Θα πάνε αλλού!

Ολόκληρη η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη

Στη ζωή του κάθε ανθρώπου έρχονται στιγμές που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον βολικό δρόμο της σιωπής, του συμβιβασμού και των σκοπιμοτήτων ή να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο της ευθύνης.

Η πατρίδα μας, βρίσκεται σήμερα στα πρόθυρα της οικονομικής χρεοκοπίας και συνταράσσεται από πρωτόγνωρη κοινωνική αναταραχή . Τριάντα χρόνια διαφθοράς, σπατάλης, ανευθυνότητας και κρατισμού, μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε. Τα σοβαρά λάθη, η αδράνεια και οι παραλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και η εγκληματική καθυστέρηση και οι επιπολαιότητες της παρούσας κυβέρνησης, επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Τη στιγμή αυτή ο ελληνικός λαός καλείται να κάνει θυσίες που είναι εν πολλοίς άδικες και που ίσως δεν θα ήταν σ' αυτόν τον ακραίο βαθμό αναγκαίες, αν όλοι είχαμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Αλλά, στο σημείο που βρισκόμαστε, δεν υπάρχουν πλέον επιλογές. Σε αντάλλαγμα αυτών των θυσιών, μας προσφέρεται χρηματοδότηση 110 δις ευρώ προκειμένου η Ελλάδα να αποφύγει τη χρεωκοπία. Και μας προσφέρεται τη στιγμή που κανείς πλέον άλλος δεν μας δανείζει.

Έτσι έχουν τα πράγματα και κανείς από τον πολιτικό κόσμο δεν δικαιούται να μην καταλαβαίνει και κυρίως να κάνει πως δεν καταλαβαίνει.

Με δεδομένη την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, χωρίς την καθαρή στάση της μείζονος αντιπολίτευσης, είναι πολύ πιθανότερο τα μέτρα να μην εφαρμοστούν αποτελεσματικά. Ο λαός θα επωμιστεί τελικά και τις θυσίες και το τεράστιο κόστος της χρεωκοπίας. Γι΄ αυτό πρότεινα στον πρόεδρο του κόμματος, κατά την πρόσφατη συνάντηση μας, μια επιλογή που θα διαφοροποιούσε τη ΝΔ από τη στάση του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των δυνάμεων του κρατισμού και του λαϊκισμού χωρίς ταυτόχρονα να ταυτίζουν τη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και τις επιλογές του.

Θέση μου ήταν η αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίσει επί της αρχής υπέρ του νομοσχεδίου, διότι η αποδοχή του είναι προϋπόθεση για να πάρουμε το «πακέτο σωτηρίας» και να καταψηφίσει κάποια άδικα, και αναποτελεσματικά άρθρα. Άρθρα όπως είναι αυτά της μείωσης του εισοδήματος των φτωχών συνταξιούχων και της αύξησης του ΦΠΑ, τα οποία μπορούν να υποκατασταθούν από άλλα ισοδυνάμου δημοσιονομικού αποτελέσματος.

Με προσωπική του απόφαση, ο πρόεδρος του κόμματος, την οποία δεν έφερε προς συζήτηση στα συλλογικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας, ζητά την καταψήφιση του νομοσχεδίου «μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και το ΔΝΤ».

Πήρε την απόφαση αυτή χωρίς να έχει να προτείνει μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για το πώς θα βρούμε χρήματα και θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία.
Την πήρε επενδύοντας ίσως στο ρεύμα που δημιουργεί η δικαιολογημένη λαϊκή αγανάκτηση για τις θυσίες που καλούνται να κάνουν οι πολίτες. Οι υπεύθυνες ηγεσίες όμως, πρέπει να βρίσκουν το θάρρος να πηγαίνουν κάποιες φορές κόντρα στο ρεύμα. Τι θα γινόταν για παράδειγμα έαν οι κυβερνήσεις των κρατών-μελών της ζώνης του Ευρώ ή τα κοινοβούλια τους πήγαιναν με το ρεύμα που υποστήριζε ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να βοηθηθεί;

Στη Νέα Δημοκρατία δεν δείχνουμε να έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Η λογική του λαϊκισμού και των μικροπολιτικών υπολογισμών που κατέστρεψε την κυβέρνηση μας και μας έφερε σήμερα εδώ καθοδηγεί και τώρα τις επιλογές μας. Λυπάμαι αλλά αυτόν τον κατήφορο δεν μπορώ να τον ακολουθήσω.

Η αγανάκτηση των πολιτών για τις θυσίες που τους επιβάλλονται είναι δικαιολογημένη. Όμως σήμερα, την ώρα που η Ελλάδα χάνεται, δεν μπορώ να αποφασίσω με βάση τον φόβο του πολιτικού κόστους, ή την προσδοκία της άντλησης ψήφων, που κάποιοι νομίζουν ότι θα αποκομίσουν αν η Ελλάδα χάσει και την τελευταία της ευκαιρία και οδηγηθεί στην καταστροφή.

Την ώρα που το δίλημμα είναι χρεοκοπία ή θυσίες, δεν μπορώ να πω στους Έλληνες ότι πατριωτισμός σημαίνει κορώνες, ανευθυνότητα και άρνηση της πραγματικότητας.

Την ώρα που τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα εδώ, δεν μπορώ να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω.

Σ΄ αυτή την κρίσιμη στιγμή θα πράξω το χρέος μου. Ψήφισα επί της αρχής υπέρ του νομοσχεδίου « μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής οικονομίας από τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ και το ΔΝΤ» και θα καταψηφίσω άρθρα όπως είναι αυτά της μείωσης του εισοδήματος των συνταξιούχων και της αύξησης του ΦΠΑ.
Μοναδικός γνώμονας των πράξεών μου είναι το συμφέρον της πατρίδας και η συνείδησή μου. Και αναλαμβάνω πλήρως το βάρος της ευθύνης των επιλογών μου.

Λυπούμαι για την απόφαση του κου Σαμαρά, η οποία δείχνει ότι η ηγεσία του κόμματος βάζει, δυστυχώς, το στενό μικροκομματικό της συμφέρον υπεράνω της υποχρέωσης όλων μας να υπηρετούμε τον λαό και την χώρα.

Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τα εκατομμύρια ψηφοφόρους, που τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια τη Νέα Δημοκρατία, για την αγωνιστικότητα, το φιλότιμο και την αίσθηση του πατριωτικού καθήκοντος που τους διακρίνει. Η πλειοψηφία τους, αλλά και η πλειοψηφία των υπολοίπων πολιτών, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, μας αντιμετωπίζουν όλους με καχυποψία, αγανάκτηση, ακόμα και οργή για τις ευθύνες μας για όλα όσα έγιναν για να φτάσουμε εδώ. Γι' αυτό και ελάχιστη υποχρέωσή μας σήμερα είναι να πράττουμε κατά συνείδηση ό,τι θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει για να φτάσουμε με όσο γίνεται μικρότερες απώλειες στην Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Ποιά είναι τα λάθη της γραμμής Σαμαρά, δηλαδή "ΟΧΙ, ελπίδα, τιμώ το συμφωνητικό".

Το ΟΧΙ δεν είναι πολιτική θέση. Η πολιτική θέση λαμβάνει υπ΄ όψιν της την πραγματικότητα, και με οδηγό τις αρχές του κόμματος προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις. Η οικονομική κρίση της Ελλάδος, με κορυφαία σύμπτωματα, την μερική αδυναμία ανακύκλωσης των δανείων και την πλήρη αδυναμία εξόφλησής τους, δεν έχει καμμία απολύτως άλλη λύση εκτός της συμφωνηθείσης με το ΔΝΤ και την ΕΕ. Σημειώνω ότι η λύση θεραπεύει μόνον το πρόβλημα της επαναχορήγησης των δανεικών, και όχι της αποπληρωμής των κεφαλαίων.

Συνεπώς δεν γεννάται θέμα ΟΧΙ για την Ελλάδα. Και επειδή υπάρχει κυβέρνηση, η συμφωνία θεωρείται δεδομένη. Παρενθετικά αναφέρω ότι η συμφωνία διάσωσης αποτελεί και πολιτική απόφαση όλης της Ευρωζώνης. Η άρνηση στην έγκριση της συμφωνίας ισοδυναμεί με .....

Ντόρα: "Έπραξα κατά συνείδηση"

Πριν από λίγη ώρα -όπως σας γράφαμε σε προηγούμενο post- η Ντόρα Μπακογιάννη εξέδωσε δήλωση με την οποία εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. "Επραξα κατά συνείδηση", είπε η κα Μπακογιάννη. "Ελάχιστη υποχρέωση του καθενός είναι να πράττει καθένας με τέτοιο τρόπο ώστε να βγεί η χώρα γρηγορότερα απ' την κρίση".

Πρόκειται για μια δήλωση ουσίας και ευθύνης, απέναντι στην δεύτερη μεγάλη προδοσία του Αντώνη Σαμαρά.

Η πρώην υπουργός δείχνει ότι πολιτικοί πρέπει να πορεύονται στον δρόμο της ευθύνης και όχι στον δρόμο του καιροσκοπισμού. Αφήνει τον Σαμαρά στην παρέα του. Στον τρίτο κόσμο, των Μαρκόπουλου, Μουρούτη, Λαζαρίδη και των λοιπών συγγενών της "Πολιτικής Άνοιξης". Η Ν.Δ. και επισήμως μπήκε σε τροχιά διάλυσης. Τις επόμενες μέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Καληνύχτα, "νέα ΝΔ"...

Ο Προδότης διέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη από την Παράταξη την οποία εκείνη υπηρέτησε πιστά και απαρέγκλιτα, όταν εκείνος την πολεμούσε!
Οι Φιλελεύθερες Δυνάμεις, φυλακισμένες μέχρι πριν από λίγο στο Νεοδεξιό Καραφασισταριό του Αρχηγαντώνη, είναι πια Ελεύθερες!
Ο Προδότης που διέγραψε την Ιστορία της Παράταξης, επειδή τον καταδεικνύει ως Λιποτάκτη και Αποστάτη, δεν μας εξέπληξε!
Αντιθέτως, ενήργησε όπως ήταν αναμενόμενο... Σαν τον Αντώνη Σαμαρά τον Προδότη και Αποστάτη, που ξέραμε από παλιά...
Καληνύχτα, "νέα ΝΔ"... Μείνε αγκαλιασμένη με τον Εφιάλτη σου... Τα πραγματικά παιδιά σου είναι αλλού...

Επιτέλους ελευθερώθηκε η ΝΔ. Διεγράφη το Μητσοτακέϊκο

Διεγράφη το μεγαλύτερο βαρίδι της ΝΔ που δεν ήταν άλλο από τη Ντόρα Μπακογιάννη. Χαράς ευαγγέλια! Στα τσακίδια! Πάρε και όσους φιλελεύθερους μπορείς!
Πανηγυρίζουν οι πράκτορες, μια και τους έμεινε το κόμμα. Η καθαρή Δεξιά! Επάρατος κατά άλλους! Τώρα θα μοιράζουν όσο περισσότερους τρελλαντώνηδες μπορούν.
Μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να κυβερνήσει το καράβι που βρίσκεται στην τρικυμία. Ο Γιωργάκης έχει τρικυμία στο κρανίο. Δεν μπορεί το παιδί! Ο Μεγαντώνης έχει σφίγγους στο κεφάλι και θα τα πάει πολύ καλύτερα. Άλλο η τρικυμία, άλλο οι σφίγγοι!
Οι φίλοι του Αντώνη προτείνουν και δήμευση της περιουσίας της Ντόρας και να πάει φυλακή, πριν πάει στο μοναστήρι. Αν πάει φυλακή θα ηρεμήσουν περισσότερο οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Αντώνη.
Πάντως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των αγωνιστών της Νέας ΝΔ γιατί άργησε και ήρθε πάλι δεύτερος ο Ηγέτης. Διέγραψε πρώτος τους δικούς του ο Γιωργάκης.

Με 172 "ΝΑΙ" πέρασε από τη Βουλή το Σχέδιο στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας (βίντεο)

«Ντορα go home» και άλλες ευγενικές παραινέσεις από πράκτορες, φάκτορες και λοιπές νεοδεξιές δυνάμεις …..

Τί δουλειά έχει η Ντόρα σε ένα φασιστικό σύστημα παραπληροφόρησης που την βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Οι άνθρωποι ασχολούνται μόνο με το πως θα ξεμπλέξει ο ψυχασθενικός αρχηγισμός του Μεγαντώνη (επιτέλους η Ελλάδα απέκτησε ηγέτη) από την παρουσία της Ντόρας. Γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανικανότητα του Αρχηγού να συνθέσει και να αναλύσει την πολιτική πραγματικότητα, άρα όσοι βάζουν δύσκολα, καλύτερα να «go home» και ακόμα πιο πέρα. Οι επικοινωνιακές δυνάμεις στήριξης του Αρχηγού, αυτοί που μοίραζαν τα λεφτά του ελληνικού λαού σε «τρελαντώνηδες» και είναι περήφανοι επ’ αυτού, δείχνουν την πραγματική διάσταση του προβλήματός τους, που δεν είναι άλλο από την παρουσία της Ντόρας στο «κόμμα τους»! Να το πάρουν το «κόμμα τους» και να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Και σε τρελλαντώνηδες να το μοιράσουν λίγο μας ενδιαφέρει. Εμείς δεν θα βοηθήσουμε στην μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο δεξιό φρενοκομείο, ούτε σε μια απέραντη γιορτή της 25ης Μαρτίου, όπου θα εκφωνούνται σε όλες τις πλατείες των χωριών ποιματάκια που αρέσουν στους ψυχάκηδες που έχει μαζέψει ο Αρχηγός τριγύρω του!
Ακολουθεί απάνθισμα ευγενικών παραινέσεων από τις εθνικά υπερήφανες νεοδεξιές δυνάμεις του τόπου: ....

Ιταλία: «Σώζοντας την Ελλάδα σώζουμε τον εαυτό μας»

«Σώζοντας την Ελλάδα θα σώσουμε και τους εαυτούς μας, θα σώσουμε την Ευρώπη και το Ευρώ. Πρέπει, λοιπόν, να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στις αγορές ότι θα υπερασπισθούμε την Ελλάδα», υπογράμμισε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Φράνκο Φρατίνι, σε συνέντευξή, που παραχώρησε στη δημόσια ραδιοφωνία της «RAI», αναφερόμενος στη στάση της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα.
Αύριο εγκρίνεται και στην Ιταλία η συμβολή της χώρας στη στήριξη προς Ελλάδα.

Η Ντόρα είπε το ΝΑΙ στη σωτηρία της Ελλάδας! Δραματικές εξελίξεις! Μείνετε συντονισμένοι...

Το δέκα το καλό στον Παπανδρέου. Έκλεψε όλες τις εντυπώσεις ο Γιώργος.

Βυθίστηκε ο απίστευτος Μεγαντώνης στο στείρο και επικίνδυνο «όχι»! Άσε το αμίμητο. Δεν ψηφίζουμε τα πακέτα αλλά να έρθουν, τα εγγυούμαστε. Σούπερ τρέλα. Ο προδότης Αντώνης κλεισμένος στον κόσμο του και στην ανασφάλειά του, σε μια προσπάθεια να μετατρέψει όλους τους Έλληνες σε ανασφαλείς και φοβικούς όπως είναι ο ίδιος. Ο προδότης Σαμαράς εγγυάται τα πακέτα της Ευρώπης. Τι άλλο θ’ ακούσουμε από την τρέλα που πουλάει ο Αντώνης; Για γέλια ι Νέα ΝΔ ....

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προς τον Σαμαρά: «Είσαι αρχηγός του κόμματός σου, αλλά δεν θα γίνεις ποτέ Ηγέτης της Παράταξής σου»!

Δεν φτάνουν τα όσα υβριστικά και απαξιωτικά έλεγε ο Προδότης σε βάρος του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ, μετά το 1993, έρχεται σήμερα να τον… επικαλεστεί, για το όντως μέγα επίτευγμα της εισόδου της χώρας μας στην ΕΟΚ! Αυτό είναι θράσος!
Αναρωτήθηκε ο Λιποτάκτης ποια θέση θα έπαιρνε σήμερα ο Εθνάρχης, εάν βρισκόταν στη ζωή; Θα αρνούνταν με λαϊκισμό και μικροπολιτική σκοπιμότητα το σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας που καταστρώθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Δηλαδή, ουσιαστικά, θα έλεγε «όχι» στην ευρωπαϊκή λύση του προβλήματος της πατρίδας μας;
Πολύ ορθά, λοιπόν, του τα είπε σήμερα στη Βουλή ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Μακρυπίδης: «Είσαι αρχηγός του κόμματός σου, αλλά δεν θα γίνεις ποτέ Ηγέτης της Παράταξής σου»!

Χωρίς φωνή ο προδότης Σαμαράς!

Τον εγκατέλειψε ακόμη και η φωνή του. Ο Σαμαράς εμφανίστηκε στην κρισιμότερη κοινοβουλευτικά στιγμή της μεταπολιτευτικής ιστορίας, άφωνος. Ακραίος και μοιραίος. Χωρίς όραμα. Ένας πολιτικός που εγγυάται το τίποτα. Ένας άνθρωπος που έμαθε (και επαναλαμβάνει) να προδίδει την πατρίδα. Ο κύριος Αντώνης Σαμαράς. Αυτή τη φορά απέναντι στην εθνική προδοσία τον εγκατέλειψε ακόμη και η φωνή του. Το δράμα μόλις άρχισε.
Η χειρότερη εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά. Τελειωμένος, χωρίς φωνή, παλαιομοδίτης. Πολιτικός του χθες και της απόλυτης συντήρησης. Ο άνθρωπος που έμαθε να προδίδει αξίες και ιδανικά. Για άλλη μια φορά ευρισκόμενος σε πανικό κάνει το μεγάλο λάθος. Την στιγμή που σύσσωμη η Ευρώπη στηρίζει την Ελλάδα, ο αποτυχημένος διαχρονικά Σαμαράς, ζει για άλλη μια φορά τον μύθο του. Βουτηγμένος στην ανυπαρξία και την αφωνία του. Επειδή, η χώρα θέλει πολιτικούς με φωνή, όραμα και τόλμη, ο Σαμαράς από σήμερα μπορεί να συνομιλεί με τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Πολίτες της Γερμανίας καταθέτουν αγωγή κατά της στήριξης προς Ελλάδα

Αγωγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο θα καταθέσουν αύριο Γερμανοί ευρωσκεπτικιστές σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την καταβολή από τη Γερμανία της χρηματοπιστωτικής βοήθειας στην Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ένας από ενάγοντες. Η αγωγή θα κατατεθεί αύριο το μεσημέρι ακριβώς μετά την ψηφοφορία στην Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) και πριν από αυτήν στην Μπούντεσρατ (άνω βουλή) και την επικύρωση του νόμου από τον πρόεδρο Χορστ Κέλερ, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των εναγόντων. Ο πρώτος στόχος της αγωγής αυτής είναι οι δικαστές της Καρλσρούης, όπου βρίσκεται η έδρα του Συνταγματικού Δικαστηρίου, να μπλοκάρουν την καταβολή των πιστώσεων που δεσμεύτηκε η Γερμανία να δώσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια να αποφανθούν για την ουσία της υπόθεσης, διευκρίνισε ο Γιόαχιμ Σταρμπάτι, καθηγητής Δικαίου και γνωστός ευρωσκεπτικιστής.

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο πριν από λίγο στη Βουλή! - Γιώργος: "Πού τον κρύβετε τον Καραμανλή;;;" (βίντεο)

Τέρμα και τελείωσε με έπεισε ο Ηγέτης. Επιτέλους Αντώνης!

Έκλεισα τον κύκλο μου ως αμφισβητίας του Αντώνη. Αυτός είναι Ηγέτης με η κεφαλαίο. Μας πάει μπροστά με το κεφάλι ψηλά. Ευρωπαίοι δεν θέλουμε τα πακέτα σας, αλλά δώστε τα να εγγυηθούμε τα φάμε στα ομόλογα, στα Βατοπαίδια, στους κουμπάρους και στις μίζες!
Όσο για την Ελευθερία επιτέλους έψαχνα να τη βρω και μου είπε ο Ηγέτης που είναι. Στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Απέξω, από μέσα, δεν ξέρω αλλά μάλλον πως την σκότωσε και την ελευθερία μου ο Ηγέτης μεγάλου βεληνεκούς. Ο νέος Ιούλιος Αύγουστος Αντώνιος Καίσαρ. Δεν υπάρχει άλλος. Τέρμα! Βρήκα την ελευθερία μου. Σύντομα θα βρω κα την Ελπίδα, την Αγάπη και την Σοφία! Ο Αντώνης νάναι καλά!

Ο Αρχηγαντώνης ψάχνει συνέχεια τα... χάπια του!!!

Με το χέρι να χώνεται κάθε τόσο αμήχανα στην αριστερή του τσέπη -σαν ν' αναζητά απεγνωσμένα τα χάπια του!- με μια φωνή σπασμένη, κατεστραμμένη, που προδίδει τις εσωτερικές κραυγές αγωνίας και διπολικής διαταραγμένης συνείδησης που τον κατατρύχει, ο Αρχηγαντώνης μας θυμίζει αυτήν την ώρα στη Βουλή τον Δικτάτορα Παπαδόπουλο με την... "Ελλάδα που είναι ασθενής και μπήκε στο γύψο"! Έτσι βλέπει τη χώρα ο Μοιραίος Αντωνάκης, διαφωνεί όμως με τη... δοσολογία! Εκείνος έχει στην τσέπη τα χάπια του... Μάλλον αυτά θέλει να μας ποτίσει!

Αυτή τη στιγμή ο Αντώνης γράφει ιστορία. Είναι πράγματι Μέγας!

Από το βήμα της Βουλής. Μόνο κάποιες κακοπροαίρετες μειοψηφίες της Κωλοπετεινίτσας δεν μπορούν να δουν το μεγαλείο του ηγέτη που ήρθε για να μείνει. Δίνει τα ρέστα του. Πάρτα Γιώργο. Και σεις Ευρωπαιάκια πάρτε τα πακέτα σας και δρόμο. Κάντε τόπο στο νέο Ανδρέα Παπανδρέου που γοητεύει με μια κίνηση τα αλαλάζοντα πλήθη.
Πάρτε τα πακέτα σας και δώστε μας την ελπίδα, την Αγάπη, τη Μαρία και την Γεωργία. Ακούστε δυνατά το «ΟΧΙ» του Λεωνίδα. Και πάνω απ’ όλα, όλοι οι άλλοι καταστρέψανε την οικονομία πλην της Δεξιάς.
Αξεπέραστος! Ένας και μοναδικός. Γίγαντας μεγάλος!
Δεν ψηφίζει τα πακέτα αλλά τα εγγυάται! (Μας κοροϊδεύει και από πάνω!)
Απορία:Γιατί ο Ηγέτης βάζει όλη την ώρα το χέρι του στην τσέπη; Τί κρύβει η τσέπη του Ηγέτη;

Δραματική Ομιλία του Πρωθυπουργού πριν από λίγο στη Βουλή! (βίντεο-μέρος 1ο)


Παρακολουθήστε τα υπόλοιπα μέρη της ομιλίας του Πρωθυπουργού εδώ

Ένα απέραντο φρενοκομείο η Δεξιά

Τίνος είναι το παιδί βρε συνάδελφοι και συναδέλφισες;
Αλήθεια απορώ με τις αηδίες που λένε για τον Αντώνη κάποια blogs. Η ψυχασθένεια πρέπει να είναι μεταδοτική εκεί μέσα.
Ένα απέραντο τρελαντωνείο κατάντησε η πρώην «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη». Τί θέλεις από έναν πρώην Πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης; Μέχρι και συνοδοιπόρος της ακροαριστεράς έγινε η ΝΔ στις φωτιές και στις άναρθρες κραυγές.
Ο Αντώνης είναι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου.
Θέλουμε στοιχεία γι’ αυτό. Σε ποιό νοσοκομείο γεννήθηκε ο Αντώνης και σε ποιό ο Γιώργος; Λέτε να έγινε ανταλλαγή και ο πραγματικός γιός του Αντρέα να είναι ο Τρελλαντωνάκης;

Ψήφισε ο Nick Clegg

SHEFFIELD, ENGLAND - MAY 06: Liberal Democrat leader, Nick Clegg walks through a crowd on his way to casting his vote with wife Miriam Gonzalez Durantez at Bents Green Methodist Church on May 6, 2010 in Sheffield, England.After 5 weeks of campaigning, including the first ever live televised Leader s Debates, opinion polls suggest that the UK is facing the prospect of a hung parliament for the first time since 1974. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)SHEFFIELD, ENGLAND - MAY 06: Liberal Democrat leader, Nick Clegg walks through a crowd on his way to casting his vote with wife Miriam Gonzalez Durantez at Bents Green Methodist Church on May 6, 2010 in Sheffield, England.After 5 weeks of campaigning, including the first ever live televised Leader s Debates, opinion polls suggest that the UK is facing the prospect of a hung parliament for the first time since 1974. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Ο ηγέτης των Φιλελεύθερων Δημοκρατών της Βρετανίας Nick Clegg ψήφισε στο Sheffield στην Εκκλησία των Μεθοδιστών που είχε μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο. Συνοδεύονταν από τη σύζυγό του Miriam Gonzalez Durantez. Ο Nick Clegg αποτελεί την έκπληξη στις σημερινές εκλογές στην Αγγλία. Go Liberals Go ...
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Ντόρα όπως Τρότσκι!

Σε λίγες ώρες όπως όλα δείχνουν η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι παρελθόν για τη Νέα Δημοκρατία. Όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να προσφύγει στο ΔΝΤ για να βρει λεφτά. Τότε η Νέα Δημοκρατία είπε όχι στο ΔΝΤ και η Ντόρα είπε ναι. «Αν η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει κανένα που μπορεί να μας δανείσει φθηνότερα από το ΔΝΤ να μας το πει» επαναλάμβανε σκωπτικά εκείνες τις μέρες του Απρίλη η κυρία Μπακογιάννη.

Και την Κυριακή όταν ο Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε τα έκτακτα οικονομικά μέτρα η απόσταση που χώριζε τον κύριο Σαμαρά και την κυρία Μπακογιάννη άρχισε να γίνεται άβυσσος. Πρώτη πήρε τις αποφάσεις της η κυρία Μπακογιάννη. Όπως έλεγε στους συνομιλητές της είναι αδιανόητο να καταψηφίσει η Νέα Δημοκρατία το μνημόνιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. «Δεν μπορεί οι χώρες που μας δανείζουν να ψηφίζουν πανηγυρικά στα κοινοβούλια τους την ενίσχυση της Ελλάδας και εμείς που παίρνουμε τα λεφτά να φερόμαστε τόσο μίζερα», σχολίαζε άνθρωπος του περιβάλλοντος της.

Στην υπόλοιπη Νέα Δημοκρατία την Κυριακή επικράτησε διχογνωμία. Κάποιοι (οι περισσότεροι) έλεγαν ότι ......

Όλι Ρεν: «Να σβήσει η φωτιά που άναψε στην Ελλάδα»

Την ανάγκη να σβηστεί η φωτιά που άναψε στην Ελλάδα «πριν εξαπλωθεί στο δάσος», επεσήμανε ο Επίτροπος Οικονομίας, Όλι Ρεν, παρουσιάζοντας τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις 27 χώρες της Ε.Ε. Ο Όλι Ρεν επεσήμανε ακόμη ότι η οικονομική ανάκαμψη στην Ε.Ε. παραμένει αδύναμη και εύθραυστη και πως συνεχίζει να συνοδεύεται από ένα αίσθημα αβεβαιότητας, το οποίο προκαλούν οι «εντάσεις» που παρατηρούνται στις αγορές ομολόγων.

Υπευθυνότερη η στάση του ΛΑΟΣ από του Αρχηγαντώνη! Κατάντημα της «νέας ΝΔ»… Καληνύχτα σας…


Θλιβερό το κατάντημα σήμερα στη Βουλή για τη «νέα ΝΔ» των σχιζοφρενών νεοδεξιών φαντασμάτων! Ρόλο Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διαδραματίζει πλέον ουσιαστικά ο ΛΑΟΣ, με τους Βουλευτές του να τοποθετούνται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενόψει της ιστορικής κρισιμότητας των περιστάσεων… Παρακολουθήστε τη χαρακτηριστική ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, Βουλευτού Αστέριου Ροντούλη, που τα «ρίχνει» γερά στους συνοδοιπόρους του χάους, Σαμαρά και ΚΚΕ…

Μπορεί μια κοινωνία να αυτοκαταστραφεί;

Ασφαλώς και μπορεί και είναι βέβαιο ότι θα συμβεί αν συνεχίσουμε έτσι.
Οταν δηλαδή επιτρέπει το κράτος και η κοινωνία σε μερικούς χούλιγκανς του μηδενισμού να καίνε την πόλη και εντέλει να δολοφονούν τρεις εργαζόμενους πολίτες.
Οταν η ηγεσία του δεύτερου μεγάλου αστικού κόμματος της χώρας λαϊκίζει και δεν απαντά στο πολύ απτό ερώτημα «χρεοκοπία ή πρόγραμμα στήριξης».
Οταν μια κοινωνία που είναι δικαιολογημένα θυμωμένη κατρακυλάει στον κατήφορο του άναρθρου λαϊκισμού.
Οταν η κυβέρνηση συνεισφέρει πανικόβλητη σε αυτόν τον πυρετό του λαϊκισμού βάζοντας λάδι στη φωτιά.

Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Το αν θα αυτοκαταστραφούμε, το αν δηλαδή θα χρεοκοπήσουμε, εξαρτάται πλέον από τις ηγεσίες μας, αλλά και εμάς όλους.

/ / Καθημερινή / /

Θέλω ο Αντώνης να ζητήσει την επιστροφή του πακέτου στήριξης. «This is πάρτε τα πίσω». Yes, We and Antonis …can alone!

"Δεν θέλουμε τα λεφτά σας ρε! Πάρτε πίσω κι' αυτά που μας δώσατε! ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"
Θέλω ο Μεγαντώνης να γίνει πρωθυπουργός και να διακόψει το πακέτο στήριξης. Να μην σταματάνε στη μέση, τα ψυχωτικά του “OXI”, του Λεωνίδα και της ναυμαχίας στη Σαλαμίνα .... Είτε είναι Μαραθωνομάχος, είτε Μέγας Αντώνιος, να διακόψει τώρα τον κατήφορο και τη ζητιανιά των πακέτων στήριξης. Να βάλει τους οπαδούς του να περιφρουρούν τα αεροδρόμια για να μην περάσουν τα πακέτα. Εδώ είναι Ελλάδα και δεν σταματάμε την Μάχη του Μαραθώνα στη μέση. «This is πάρτε τα πίσω» ρε απολίτιστοι. «Όταν ρε βάρβαροι, εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, εσείς τρώγατε μπανάνες»! Ας το πάρουν είδηση οι προαιώνιοι εχθροί του έθνους. “We say loud, no bailout to Greece” … το καταλαβαίνει καλύτερα στο αμερικάνικο ο Αρχηγός Αντώνης. Να στείλει μήνυμα ΤΩΡΑ στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια που ψήφισαν υπέρ της βοήθειας στην Ελλάδα, να πάρουν πίσω τα λεφτά τους. «Λεφτά υπάρχουν» και το ξέρει ο Αρχηγός που έγινε επιτέλους Ηγέτης της μεγαλύτερης σε ιστορία, πολιτισμό και παράδοση, χώρας του πλανήτη!
Μάλιστα σε περίπτωση που ο Γιωργάκης, που έφερε την κρίση στην Ελλάδα, πάρει κάποιο τμήμα από το πακέτο …. «θέλω ο Αντώνης να δηλώσει ότι θα τα γυρίσει πίσω».
Αντώνη μαζί σου στον αγώνα για μια Ελλάδα χρεοκοπημένη.

Η Αμερική που αγαπάμε .... αντιστέκεται

Activists Across U.S. March For Immigration Reform
Thousands turn out for a May day march and rally in support of immigrant rights in Los AngelesActivists Across U.S. March For Immigration Reform Thousands turn out for a May day march and rally in support of immigrant rights in Los Angeles Activists Across U.S. March For Immigration Reform Thousands turn out for a May day march and rally in support of immigrant rights in Los Angeles
"SHAME ON YOU ARIZONA"
Η Αμερική αντιστέκεται με πρωτόγνωρες διαδηλώσεις, στον αντιμεταναστευτικό νόμο που προωθεί η Πολιτεία της Αριζόνα.
Photo by:
UPI/Jim Ruymen Photo via Newscom
Kevork Djansezian/Getty Images
Spencer Platt/Getty Images
Justin Sullivan/Getty Images

Μεγαλοϊδεατισμός σημαίνει κατάρρευση


Toυ Λεωνίδα Καραδήμου

Προφανώς και η προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης είναι δυσάρεστη, προφανώς και όσο οι μήνες περνούν η αγανάκτηση της κοινής γνώμης θα μεγαλώνει καθώς η εφαρμογή των μέτρων θα επιφέρει μείωση στις αποδοχές ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας.
Προφανώς, ο εύκολος δρόμος για την αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν να καταψηφίσει την προσφυγή ή να αποχωρήσει από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, ρίχνοντας το ανάθεμα στην κυβέρνηση στην οποία κληροδότησε τη χειρότερη δημοσιονομική κατάσταση του ελληνικού κράτους μεταπολεμικά.
Ο εύκολος δρόμος δεν είναι πάντοτε κι εκείνος που πρέπει να ακολουθήσει κανείς, όμως. Για την αξιωματική αντιπολίτευση, η απόρριψη του μηχανισμού μεταφράζεται σε πολιτικό επίπεδο σε πρωτοφανή μεγαλοϊδεατισμό: δε φταίμε για την τραγωδία κι ως κυβέρνηση θα τα είχαμε καταφέρει καλύτερα. Η προσφυγή δε ''νομιμοποιέιται'' για την κεντροδεξιά, το ''μείγμα μέτρων'' της οποίας -ενδεχομένως από κοινού με ένα διαφορετικό επικοινωνιακό χειρισμό- θα ήταν ικανό να διασώσει τη χώρα από το αδιέξοδο.
Δεν ξέρω αν εσείς είστε έτοιμοι να φάτε αμάσητη αυτήν την ωραιοποιημένη ιστορία, γιατί εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου. Για οποιανδήποτε παράταξη έχει στοιχειώδη υπευθυνότητα και δεν ευαγγελίζεται μιαν επανάσταση, η προσφυγή ήταν μονόδρομος.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς...

κ. Αντώνη Σαμαρά είσαι και εσύ “ηθικός αυτουργός” της δολοφονίας των 3 νέων!

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ανακοινώνω απόψε τη θέση του Κόμματός μας για τη Συμφωνία χρηματοδότησης από το Μηχανισμό Στήριξης της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το καταψηφίζουμε!"

..με την πιο πάνω δήλωσή σου και με την προτροπή σου στους συνδικαλιστές του κόμματος, να πρωτοστατήσουν στις εκδηλώσεις, ξέροντας το τι θα γίνει.. είσαι συνυπεύθυνος… και αυτό σε κάνει επικίνδυνο … άντε σπίτι σου να ησυχάσουμε δεν είσαι άξιος για να ηγηθείς της αντιπολίτευσης, του κόμματος και αύριο της κοινωνίας.

Οριστικό ΝΑΙ της Ντόρας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΡΦΩΤΙΚΟ"

Οριστικό ΝΑΙ της Ντόρας στην Ευρώπη και το σχέδιο στήριξης του ΔΝΤ! Έχει ξεκαθαρίσει σε όλα τα επίπεδα ότι πρόκειται για το εθνικό συμφέρον και για τις αλλαγές που πρέπει να επέλθουν στην ελληνική κοινωνία. Με ορισμένα άρθρα διαφωνεί κάθετα και θα τα πολεμήσει σκληρά, όπως για παράδειγμα αυτά που πλήττουν τους συνταξιούχους. Συμφωνεί ωστόσο με το ότι το μέλλον της χώρας μας βρίσκεται στην Ευρώπη και πουθενά αλλού. Ψηφίζει ΝΑΙ επί της αρχής και ανταποκρίνεται πλήρως στο συμφέρον της Πατρίδας. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

Φωνή φόβου την ημέρα σιγής...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Για άλλη μια φορά απέδειξε το πόσο φοβικά δρα. Φοβούμενος τις σκληρές κριτικές για την στροφή λαϊακισμού του από τα ΜΜΕ, αποφάσισε να μιλήσει μια μέρα σιωπής και ενώ μέρες ολόκληρες περίμενε για να δει αντιδράσεις των αντιπάλων του. Εσωτερικών και άλλων. Κίνηση που δεν εκφράζει ηγέτη, αλλά ηγετίσκο ενός κόμματος παρωδίας. Ενός κόμματος που χαρακτηρίζεται από εγωιστικές αντιδράσεις "παιδιών" και όχι σοβαρών πολιτικών. Λυπάμαι ξανά για την ανεύθυνη στάση που τηρεί ο Πρόεδρός σου. Μοιάζει ο κ. Σαμαράς να μην κατάλαβε ότι τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις καιροσκοπισμού και πολιτικού τυχοδιωκτισμού έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα σε αδιέξοδο. Κρίμα για το μέλλον του ίδιου, αλλά και της Παράταξης. Παρατάσσω εν συνεχεία το κοσκίνισμα του παπανδρεϊκού -ανδρεϊκού- διαγγέλματος, το οποίο είναι το επισφράγισμα μια κωμικοτραγικής πραγματικότητας, που καταδηλώνει απερίφραστα το τέλμα του δικομματισμού στη χώρα μας: ο κ. Παπανδρέου να έχει καταστεί αγαπητός στους κεντρώους και φιλελεύθερους ψηφοφόρους της ΝΔ και ο κ. Σαμαράς να καθίσταται αξιαγάπητος στους...

Σε σύσκεψη στη Ρηγίλλης αποφασίστηκε η διαγραφή της Ντόρας!!!


Σήμερα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Με δεδομένη την θέση της Ντόρας Μπακογιάννη και τον πολιτικό «εκβιασμό» της Ρηγίλλης περί κομματικής πειθαρχίας, θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι ο αρχηγός της Ν.Δ. θα προχωρήσει στην διαγραφή την πρώην υπουργού. Χθες το βράδυ υπήρξε σύσκεψη στην Ρηγίλλης, με την συμμετοχή των Σαμαρά, Αρβανιτόπουλου και Παναγιωτόπουλου (σ.σ. προφανώς απεργούσαν οι Μουρούτης - Λαζαρίδης) όπου συζητήθηκε εκτενώς το θέμα Μπακογιάννη. Ο πρώην πρόεδρος της «Πολιτικής Άνοιξης» θεωρεί ότι είναι ευκαιρία να διαγράψει την Ντόρα. Αυτά του λένε, αυτά πιστεύει.
Το βράδυ η Ν.Δ. εισέρχεται σε πορεία διάλυσης. Και, αυτό γιατί ο εθνικά επικίνδυνος (και παραταξιακά επιπόλαιος) Σαμαράς, αποφασίζει με βάση τις δημοσκοπήσεις και όχι την κρισιμότητα των στιγμών. Από την συγκεκριμένη παρτίδα θα βγει κερδισμένη η Μπακογιάννη. Γιατί, σε πολύ σύντομο διάστημα ο κόσμος θα αποδοκιμάσει τους ουραγούς του ΠΑΜΕ.

Πώς να κάνεις ένα κόμμα καφενείο


Ο Αντώνης Σαμαράς προχθές το βράδυ ολοκλήρωσε την προσπάθειά του να μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε κόμμα διαμαρτυρίας. Αποφάσισε στις 12:00 το βράδυ να κάνει παρέμβαση και να ανακοινώσει την πρόθεση του να μην ψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης για το ΔΝΤ. Η ανακοίνωση του αυτή σφράγισε την μετατροπή της Νέας Δημοκρατίας σε κόμμα διαμαρτυρίας. Παρέα με το ΚΚΕ, το ΛΑ.Ο.Σ. και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 
Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από διαρροές που μιλούσαν για καταπληκτική ενέργεια γιατί λέει η πράξη αυτή θα ήταν γροθιά στο στομάχι των εκδοτών που δεν θα προλάβαιναν να δημοσιεύσουν την κίνηση, ενώ λόγω απεργίας δεν θα μπορούσαν να γίνουν και αναλύσεις. Εννοείται δε, πως είναι και μήνυμα στον Καρατζαφέρη και την Ντόρα. Μιλάμε για κανονική παιδική χαρά. Μόνο στη Ρηγίλλης μπορούν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους κάνεις την...

Αντωνάκη, τέλος...

Σαμαρά, προχθές είπες ένα «βροντερό ΟΧΙ»…
Χθες είχαμε τρεις ΝΕΚΡΟΥΣ... Δε σου βγήκαν οι ζαριές..
Τώρα θέλεις συμβούλιο πολιτικών αρχηγών… Για να «σφυρηλατήσεις την ενότητα»...
Εκεί που πήγαινες να ηγηθείς της ανατροπής… Εκλιπαρείς για ενότητα...
Αντωνάκη, μας κληροδότησες με τα ΟΧΙ στο σκοπιανό την «Μακεδονία» στα σύνορά μας...
Δε θα μας χρεοκοπήσεις κιόλας από τα έδρανα της αντιπολίτευσης…
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΤΕΛΟΣ!

Η ώρα των Ηρώων!


Η ώρα των ηρώων έφτασε. Την ώρα αυτή έτρεμαν όλοι οι λαϊκίσταροι που πίστευαν εδώ και δεκαετίες ότι οι επιλογές που κακομαθαίνουν τον λαό, είναι επιλογές που συμφέρουν τον λαό. Δεν κατάλαβαν ποτέ ότι είναι άλλο πράγμα να στέκεσαι δίπλα στο λαό και να επιλύεις τα προβλήματά του και είναι άλλο πράγμα απλά να καλοπιάνεις τον λαό λέγοντάς του ότι θα τον κάνεις πλούσιο. Αυτές τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, αποδεικνύεται πως το ελληνικό κοινοβούλιο έχει ακόμη πατριωτικά αντανακλαστικά. Υπάρχουν άνθρωποι ακόμη που σκέφτονται το εθνικό συμφέρον και υπέρ αυτού, είναι έτοιμοι να παρακάμψουν τις επιβολές κομματικών γραμμών. Δεδομένου ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη είναι μονόδρομος, ας ελπίσουμε οι πατριώτες πολιτικοί (όσο ελάχιστοι και αν είναι πλέον), να πράξουν το σωστό για την πατρίδα και ΟΧΙ για το κόμμα τους! Η ώρα των ηρώων έφτασε κύριοι. Στην κρισιμότερη καμπή της ελληνικής οικονομίας, θα φανεί ποιος πολιτικός είναι Έλληνας με μυαλό ή νεότουρκος με άχυρα στο κεφάλι! Οψόμεθα!

Κάρολος Παπούλιας: Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της αβύσσου...

«Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο.
Το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης. Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά.

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ»

Καταλύτης καταστροφής

Η προχθεσινή λαϊκίστικη απόφαση Σαμαρά να μην ψηφίσει το νόμο σχετικά με την βοήθεια στήριξης από το ΔΝΤ, αδυνατώντας ταυτόχρονα να διατυπώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική οικονομική πρόταση, οριοθετεί την απόφαση του να οδηγήσει τη ΝΔ σε διάσπαση και διαγραφές.  Απόφαση που θα μικρύνει το κόμμα φέρνοντάς το στα μέτρα του αρχηγού του, που θα μπορεί πλέον να το διαχειρισθεί με άνεση, μέχρι την οριστική του περιθωριοποίηση όπως με την ΠΟΛΑ.

Προβλέψιμα λίγος

Ανακοινώνω απόψε τη θέση του Κόμματός μας για τη Συμφωνία χρηματοδότησης από το Μηχανισμό Στήριξης της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το καταψηφίζουμε!
Όχι γιατί αρνούμαστε τη χρηματοδοτική στήριξη, που το ΠΑΣΟΚ κατέστησε απαραίτητη πλέον. Αλλά διότι διαφωνούμε με την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ και με την κυβερνητική οικονομική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης.
Στις 12 το βράδυ, παραμονή απεργίας των ΜΜΕ κι αφού έχουν κλείσει οι εφημερίδες, ο Σαμαράς σαν τον κλέφτη επιβεβαίωσε το λίγο που πάντα τον χαρακτήριζε...

Ντόρα: Θα κάνω το χρέος μου ψηφίζοντας ναι

Είναι πλέον οριστικό. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει λάβει τις αποφάσεις της. Κατά την αυριανή ψηφοφορία θα υποστηρίξει το σχέδιο σωτηρίας της Ελληνικής οικονομίας. Αυτό σημαίνει ότι θα κινηθεί σε αντίθετη πορεία απ' αυτήν που επέλεξε η ηγεσία του κόμματος, υπό τον πρώην πρόεδρο της «Πολιτικής Άνοιξης» Αντώνη Σαμαρά. Η πρώην υπουργός έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να ταυτιστεί με τους αρνητές της αστικής Δημοκρατίας. Κυρίως, όμως, δεν μπορεί να συμπορευτεί με όσους προδίδουν τον Ευρωπαικό προσανατολισμό της χώρας μας, την ίδια στιγμή που τα Κοινοβούλια όλων των κρατών μελών της Ε.Ε. στηρίζουν την Ελλάδα. Η Ντόρα θα ψηφίσει «ναι» ανεξαρτήτως από το αν την ακολουθήσουν ή όχι, άλλοι βουλευτές της Ν.Δ. «Εγώ θα κάνω το χρέος μου» ακούστηκε να λέει σε ομήγυρη βουλευτών. Με δεδομένο ότι ο Τασούλας θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία, η Μπακογιάννη βρίσκεται ένα βήμα πριν από την διαγραφή της από την Ν.Δ. του Σαμαρά.

Μαξίμου και Ρηγίλλης, απείλησαν οι κουκουλοφόροι

Η Ελλάδα από σήμερα έχει ηγέτη. Τον Αντώνη! Τον Μέγα Αλέξανδρο Μαραθωνομάχο Αντώνιο!

Τι βλέπω και γράφουν για σένα ανόητοι κονδυλοφόροι βρε Αντώνιε; Ότι πήρες επιτέλους τη θέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Άλλαξες το πολιτκό σκηνικό (χάϊ μου!). επιτέλους ξεκαθαρίζεις τη ΝΔ και διώχνεις τα βαρίδια και την «Αυτοκράτειρα». Γεννήθηκε ηγέτης μεγάλου βεληνεκούς που ξέφυγε από την θέση του αρχηγού και έγινε Μεγάλος Ηγέτης! (μπρρρρ! Προκαλούν τρόμο τέτοιες «διαπιστώσεις»!)
Επιτέλους ο Αντώνης αλλάζει το μέλλον του Έθνους και δίνει ξανά την ελπίδα, την ειρήνη και την αγάπη στον λαό που ποδοπάτησε η κυβέρνηση (η κυβέρνηση του Καραμανλή θα εννοούν!). Ζυγίζει τα πράγματα. Εκτιμά τις συνέπειες …
«Αυτός» (σ.σ.:ο Αρχηγός Αντώνης) έχει όραμα για τη χώρα! (σ.σ:πού το βρήκε; Στις φωτιές και στο αίμα που βύθισε την Ελλάδα μας;). «Αυτός» δεν παρακαλά, δεν ζητιανεύει και δεν θέλει να λύσουν άλλοι τα προβλήματά του. «Ξέρει πράγματι πού είναι τα λεφτά». «Αυτά τα λεφτά που ο Γιωργάκης δεν βρίσκει πού είναι» και έγινε παρίας της ιστορίας. Ενώ ο Αντώνης είναι στρατιώτης του Λεωνίδα και γεννημένος για την αναγέννηση του Έθνους και του Γένους! Είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να βρει εθνικές λύσεις με λόγια σταράτα, διανθισμένα με ποιήματα του Παλαμά και του Έλιοτ!...!
Παιδιά! Όχι άλλες κοτσάνες τέτοιες στιγμές! Έλεος λυπηθείτε μας. Εμείς βρισκόμαστε στην «δυσάρεστη» θέση να σας παρακαλέσουμε να σταματήσετε αυτή την γελοιότητα. Αυτόν τον κατήφορο. Εσείς δεν κάνετε καλό στον Αρχηγό. Τον γλύφετε! Το «θέαμα» καταντά αξιοθρήνητο! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ….. Διαβείτε τον Ρουβίκωνα, όπως τον διέβη ο Μέγας Αλέξανδρος Αντώνιος που ανήκει στην ιστορία και στις νουβέλες!
Είμαστε όλοι δίπλα σας. Κατανοούμε την στάση σας!
(το κείμενο συνετέθη με φράσεις από διάφορα blogs)

Στην καρακοσμάκλα τους οι συμβουλάτορες του Μεγαντώνη

Ενώ η Αθήνα καίγονταν οι συμβουλάτορες του Μεγαντώνη συνέχιζαν απρόσκοπτοι το καταστροφικό παίγνιο των εσωκομματικών διώξεων. Το παίγνιο με εσωτερική διαβάθμιση «κατεπείγον». .
Ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Αγγελάκας, κολλητός του Αρχηγού, συμμετέχει ενεργά στο παίγνιο των εσωτερικών εκκαθαρίσεων και των κομματικών προγραφών. Δουλεύει μανιωδώς για την μετατροπή της ΝΔ σε Πολιτική Άνοιξη.
Σε σημερινή του επικοινωνία με τον υποψήφιο για την Α2 Νομαρχιακή Αθηνών, Μπάμπη Τσεκρέκο, έβγαλε όλα τα απωθημένα και τις εμμονές των στελεχών του Αντώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στον άνθρωπο ότι θα ήταν προτιμότερο να μην ξανακατέβει υποψήφιος επειδή δεν αρέσει η υποψηφιότητά του στον Πρόεδρο. Τα πάντα στη Νέα ΝΔ περνάνε α[‘π την δοκιμασία της προσωπικής έγκρισης του Αρχηγού. Εάν κάτι δεν αρέσει προσωπικά στον Αντώνη, αποβάλλεται. Κάπως έτσι δικαιολογείται η καταιγίδα εκκαθαρίσεων πού έχει ξεσπάσει στη Νέα ΠΟΛΑΝ. Όσο για τις επικλήσεις περί άφθαρτων προσώπων και καθαρής Νέας ΝΔ, ακούγονται ως αστείες και βολικές δικαιολογίες του αρχηγισμού και της απολυταρχίας στο εσωτερικό του κόμματος. Η ΝΔ έτσι όπως την ξέραμε τελείωσε.