Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα από σήμερα έχει ηγέτη. Τον Αντώνη! Τον Μέγα Αλέξανδρο Μαραθωνομάχο Αντώνιο!

Τι βλέπω και γράφουν για σένα ανόητοι κονδυλοφόροι βρε Αντώνιε; Ότι πήρες επιτέλους τη θέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Άλλαξες το πολιτκό σκηνικό (χάϊ μου!). επιτέλους ξεκαθαρίζεις τη ΝΔ και διώχνεις τα βαρίδια και την «Αυτοκράτειρα». Γεννήθηκε ηγέτης μεγάλου βεληνεκούς που ξέφυγε από την θέση του αρχηγού και έγινε Μεγάλος Ηγέτης! (μπρρρρ! Προκαλούν τρόμο τέτοιες «διαπιστώσεις»!)
Επιτέλους ο Αντώνης αλλάζει το μέλλον του Έθνους και δίνει ξανά την ελπίδα, την ειρήνη και την αγάπη στον λαό που ποδοπάτησε η κυβέρνηση (η κυβέρνηση του Καραμανλή θα εννοούν!). Ζυγίζει τα πράγματα. Εκτιμά τις συνέπειες …
«Αυτός» (σ.σ.:ο Αρχηγός Αντώνης) έχει όραμα για τη χώρα! (σ.σ:πού το βρήκε; Στις φωτιές και στο αίμα που βύθισε την Ελλάδα μας;). «Αυτός» δεν παρακαλά, δεν ζητιανεύει και δεν θέλει να λύσουν άλλοι τα προβλήματά του. «Ξέρει πράγματι πού είναι τα λεφτά». «Αυτά τα λεφτά που ο Γιωργάκης δεν βρίσκει πού είναι» και έγινε παρίας της ιστορίας. Ενώ ο Αντώνης είναι στρατιώτης του Λεωνίδα και γεννημένος για την αναγέννηση του Έθνους και του Γένους! Είναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να βρει εθνικές λύσεις με λόγια σταράτα, διανθισμένα με ποιήματα του Παλαμά και του Έλιοτ!...!
Παιδιά! Όχι άλλες κοτσάνες τέτοιες στιγμές! Έλεος λυπηθείτε μας. Εμείς βρισκόμαστε στην «δυσάρεστη» θέση να σας παρακαλέσουμε να σταματήσετε αυτή την γελοιότητα. Αυτόν τον κατήφορο. Εσείς δεν κάνετε καλό στον Αρχηγό. Τον γλύφετε! Το «θέαμα» καταντά αξιοθρήνητο! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ….. Διαβείτε τον Ρουβίκωνα, όπως τον διέβη ο Μέγας Αλέξανδρος Αντώνιος που ανήκει στην ιστορία και στις νουβέλες!
Είμαστε όλοι δίπλα σας. Κατανοούμε την στάση σας!
(το κείμενο συνετέθη με φράσεις από διάφορα blogs)

Δεν υπάρχουν σχόλια :