Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Στην καρακοσμάκλα τους οι συμβουλάτορες του Μεγαντώνη

Ενώ η Αθήνα καίγονταν οι συμβουλάτορες του Μεγαντώνη συνέχιζαν απρόσκοπτοι το καταστροφικό παίγνιο των εσωκομματικών διώξεων. Το παίγνιο με εσωτερική διαβάθμιση «κατεπείγον». .
Ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Αγγελάκας, κολλητός του Αρχηγού, συμμετέχει ενεργά στο παίγνιο των εσωτερικών εκκαθαρίσεων και των κομματικών προγραφών. Δουλεύει μανιωδώς για την μετατροπή της ΝΔ σε Πολιτική Άνοιξη.
Σε σημερινή του επικοινωνία με τον υποψήφιο για την Α2 Νομαρχιακή Αθηνών, Μπάμπη Τσεκρέκο, έβγαλε όλα τα απωθημένα και τις εμμονές των στελεχών του Αντώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ είπε στον άνθρωπο ότι θα ήταν προτιμότερο να μην ξανακατέβει υποψήφιος επειδή δεν αρέσει η υποψηφιότητά του στον Πρόεδρο. Τα πάντα στη Νέα ΝΔ περνάνε α[‘π την δοκιμασία της προσωπικής έγκρισης του Αρχηγού. Εάν κάτι δεν αρέσει προσωπικά στον Αντώνη, αποβάλλεται. Κάπως έτσι δικαιολογείται η καταιγίδα εκκαθαρίσεων πού έχει ξεσπάσει στη Νέα ΠΟΛΑΝ. Όσο για τις επικλήσεις περί άφθαρτων προσώπων και καθαρής Νέας ΝΔ, ακούγονται ως αστείες και βολικές δικαιολογίες του αρχηγισμού και της απολυταρχίας στο εσωτερικό του κόμματος. Η ΝΔ έτσι όπως την ξέραμε τελείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :