Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

175.000 θέσεις εργασίας θα χαθούν την επόμενη τριετία

Για απώλεια 175.000 θέσεων εργασίας έως το τέλος του 2011 προειδοποιεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ-ΓΣΕΕ) στη φετινή έκθεση του για την ελληνική οικονομία, η οποία βρίθει σοκαριστικών στοιχείων και μαύρων προβλέψεων.
Η πραγματική ανεργία αναμένεται να υπερβεί το 20% (1 εκατ. άνθρωποι), φθάνοντας στα .......

Η Διαφήμιση της Armani:"Housekeeping" με τον Cristiano Ronaldo

Από τ' Ανώγεια στα ..... Λαμόγια...

Τα Ανώγεια και τα Λαμόγια...
Μας το έστειλε φίλος αναγνώστης και θεωρούμε ότι πρέπει να το διαβάσετε!!!
Αγαπητή Σφυρίχτρα παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις και ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών μία φράση μου έρχεται στο μυαλό:
στην Κρήτη θα δοθεί η μάχη των Ανωγείων και στα Μανιάτικα η μάχη των Λαμογίων…
Β.Λ.
Καλοοοοοοοοοοοοό!!!!!!!
Στην φωτό ο Ανωγειανός Λευτέρης Μανουράς

Η Νέα ΝΔ θέλει τώρα να μας …… αναπτύξει!

Μας έχουν κουράσει από τώρα απ΄την πολύ ανάπτυξη που μας ανακοινώνουν κάθε μέρα!
Η Νέα ΝΔ ξεσκίζεται σε ανακοινώσεις ανάπτυξης. Ο Πάνος, έπειτα από το ξεφτιλίκι της αμφισβήτησής του και την αστεία στήριξη που του παρείχε ο Πρόεδρος Αντώνης(!!!), προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο υψηλό κύρος που πιστεύει ότι διαθέτει. Τώρα θυμήθηκε την ανάπτυξη. Βγάζει ανακοινώσεις για την λάθος πορεία που πήρε η χώρα και πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα από το μνημόνιο! 
Δεν θυμάται μάλλον ποιός ευθύνεται τα μέγιστα για την κατρακύλα της εθνικής οικονομίας και για τις μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν ποτέ! Δεν θέλει κανένας εκεί μέσα να θυμάται το πρόσφατο παρελθόν. Μόνο που καταντά πολύ γραφικός ο κόκκινος Πάνος και οι μυστικοσύμβουλοι με την εμμονή τους στην ..... ανάπτυξη. Για κάτι αυτονόητο δηλαδή. 
Σ΄ αυτούς κόλλησε η βελόνα και γελά ο κόσμος! … «Μα τώρα το θυμήθηκαν;  Άδικα γελειοποιείται ο Πάνος! Γιατί δεν μας έκαναν ανάπτυξη τόσα χρόνια; Τώρα θα μας αναπτύξουν;»

«Να μιλήσει, έστω και τώρα, ο κ. Καραμανλής»

Βολές κατά του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή και μελών του στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος εξαπέλυσε η σύζυγος του πρώην υπουργού της ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη, Αικατερίνη Πελέκη ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Στην κατάθεσή της, η κ. Πελέκη δήλωσε: «Προφανώς υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση που ελήφθη με .........

Παράνομη η απόσπαση της συζύγου του νομάρχη Ζακύνθου

Τελείως παράνομη είναι η απόσπαση της συζύγου του νομάρχη Ζακύνθου Διονύση Γάσπαρου. Η φιλόλογος Χριστίνα Λούτζη, σύζυγος του νομάρχη, έχει αποσπασθεί στην νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ζακύνθου και επιπλέον δεν κοινοποιείται αυτή η απόφαση στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου , όπου είναι και η οργανική της θέση. Η κυρία Νομάρχου δεν έχει εργαστεί από το 1999 που έγινε Νομάρχης ο κ. Γάσπαρος. Αρχικά δήθεν για μεταπτυχιακό και ακολούθως με αποσπάσεις στο ΥΠΕΠΘ. Τέλος απεσπάσθη παρανόμως στη Νομαρχία του συζύγου της!...!
Στις φωτό οι αποφάσεις Σπηλιωτόπουλου – Νάκου …..

«Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν»

Myrtis, a reconstructed sculpture of an ancient Athenian girl who died at age 11 in the Athens plague of 430 B.C. sits on display inside the National Archaeological Museum in Athens September 15, 2010. According to the museum, her skull, along with some 150 others, was discovered in very good condition, prompting Athens University Orthodontics professor Manolis Papagrigorakis and other scientists to create a facial reconstruction of the girl.  REUTERS/Yiorgos Karahalis    (GREECE - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)Myrtis, a reconstructed sculpture of an ancient Athenian girl who died at age 11 in the Athens plague of 430 B.C. sits on display inside the National Archaeological Museum in Athens September 15, 2010. According to the museum, her skull, along with some 150 others, was discovered in very good condition, prompting Athens University Orthodontics professor Manolis Papagrigorakis and other scientists to create a facial reconstruction of the girl.  REUTERS/Yiorgos Karahalis    (GREECE - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)A visitor takes photographs of Myrtis, a reconstructed sculpture of an ancient Athenian girl who died at age 11 in the Athens plague of 430 B.C. as it sits on display inside the National Archaeological Museum in Athens September 15, 2010. According to the museum, her skull, along with some 150 others, was discovered in very good condition, prompting Athens University Orthodontics professor Manolis Papagrigorakis and other scientists to create a facial reconstruction of the girl.  REUTERS/Yiorgos Karahalis    (GREECE - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)

Περιοδική Έκθεση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
13 Σεπτεμβρίου – 30 Νοεμβρίου 2010
Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο η περιοδική έκθεση «Μύρτις: Πρόσωπο με πρόσωπο με το παρελθόν». Πρόκειται για την παρουσίαση ενός σημαντικού διεπιστημονικού επιτεύγματος. Κεντρικό έκθεμα είναι το αναπλασμένο πρόσωπο της ανώνυμης 11χρονης Αθηναίας, που ..........

Εκτός ΠΑΣΟΚ Μητρόπουλος και Δημαράς.

Ήταν φυσιολογική εξέλιξη. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Μητρόπουλο να προσχωρεί στο στρατόπεδο Δημαρά που έχει και μεγαλύτερη πέραση στην πιάτσα των ερχόμενων εκλογών. Ακούγεται ότι έχουν προχωρήσει και οι συζητήσεις για κόμμα που θα βρίσκεται πολύ κοντά στο «παλιό ΠΑΣΟΚ», θα αυτοπροσδιορίζεται ως «καθαρό ΠΑΣΟΚ», θα αναφέρεται στην ανδρεοπαπανδρεϊκή παράδοση και θα επιχειρεί συνεχείς αναφορές στην γνήσια παπανδρεϊκή πολιτική της δεκαετίας του 80!....!

Ποιος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Η ερώτηση Αϊβαλιώτη στην Ντόρα δεν έβγαλε «λαβράκι»
Όχι θα άφηνε να του ξεφύγει η ευκαιρία. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ.Αϊβαλιώτης ανέτρεξε στο παρελθόν ελπίζοντας να βγουν τα μαχαίρια αλλά η έμπειρη Ντόρα Μπακογιάννη ξέφυγε διπλωματικότατα.

«Ποιος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη» ρώτησε δήθεν αφελώς την ..........

Συνάντηση Μπακογιάννη - Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.
Η κ. Μπακογιάννη, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επαναλαμβάνοντας ότι οι ......

Ακροδεξιά στροφή και στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων

WASHINGTON - SEPTEMBER 12: People listen during a rally on the West Front of the U.S. Capitol Building on September 12, 2010 in Washington, DC. Members of the Tea Party and other activists gathered at the 'Remember In November' Rally to protest large government and rally for conservative principals nearly two months before US midterm elections. (Photo by Brendan Smialowski/Getty Images)

Οι υποψήφιοι του ακραία συντηρητικού και "αντι-Ομπαμικού" κινήματος εκθρονίζουν παλαιούς Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς με πιο "κεντρώα" χαρακτηριστικά, όπως, για παράδειγμα το μέλος του Κογκρέσου και υποψήφιο για την Γερουσία, Μάικ Κάστλ, στην πολιτεία της Ντελαγουέρ. Νικήτρια αναδείχθηκε η Κριστίν Ο'Ντόνελ με 53% έναντι 46,9 του Κάστλ.

Μέλος του κινήματος κέρδισε επίσης την υποψηφιότητα για τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. Δικούς του υποψήφιους για τη Γερουσία έχει επίσης εκλέξει, τις προηγούμενες εβδομάδες, στις .........

Πανικόβλητοι οι λίγοι σαμαρόφρονες της Κρήτης! Με χυδαίες ύβρεις επιτίθενται στη Ντόρα και τους υποστηρικτές της


Ήδη γράψαμε για το βρώμικο “man-to-man” πόλεμο που κάνει στη Ντόρα Μπακογιάννη ο δις καταδικασθείς για υπόθαλψη χασισεμπόρων «λαϊκοδεξιός» πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Από τέτοια πρόσωπα ο πόλεμος είναι τιμή… Το κακό είναι, ότι στην ανυποληψία τους συμπαρασύρουν και αξιόλογα στελέχη της Κεντροδεξιάς στην Κρήτη που δεν έχουν βρει ακόμη το θάρρος της ρήξης με τη βρωμιά και τις ακρότητες του σαμαρισμού.
Το λαϊκό κίνημα κατά της «ΝΔ του Σαμαρά» στην Κρήτη είναι ορμητικό και θα σαρώσει όποιον και όποια δεν έχει το .........

Γλιστρά, αλλά δεν πέφτει ο Μπαράκ Ομπάμα στα μάτια των Ευρωπαίων

WASHINGTON - SEPTEMBER 14: U.S. President Barack Obama waves to guests as he steps off of Marine One after arriving on the South Lawn of the White House September 14, 2010 in Washington, DC. Obama traveled to Philadelphia where he delivered a back-to-school speech to students at the Julia R. Masterman Laboratory and Demonstration School. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)


Υψηλά ποσοστά αποδοχής διατηρεί ο Μπαράκ Ομπάμα στην Ευρώπη, παρόλο που δημοτικότητά του παρουσιάζει ελαφρά πτώση συγκριτικά με πέρυσι, καθώς εγείρονται αμφιβολίες σχετικά με πτυχές της εξωτερικής πολιτικής του.

Οι Ευρωπαίοι επιδοκιμάζουν τον Ομπάμα σε ποσοστό 78%, βάσει της ετήσιας έρευνας Transatlantic Trends, έναντι 83% πέρυσι.

Καλέ πού είναι ο Πρόεδρος Αντώνης; Οέεεεοοοοο!!!

Σα να τον έχουν σε απομόνωση οι Ευρωπαίοι! Ούτε να τον βλέπουν δεν θέλουν. Τι συμβαίνει πράγματι; Τον κατάλαβαν και στην Ευρώπη; Νομίζει ο Αντώνης ότι εκεί δεν μαθαίνουν για τους μυστικοσύμβουλους και τις περίεργες στροφές του επιτελείου του; Κάνει μεγάλο λάθος. Γι’ αυτό τον έχουν στην απέξω. Μαθαίνουν γρήγορα οι Ευρωπαίοι. Η φωτό από το πρόσφατο EPP leaders meet for Party Summit ahead of European Council, in Meise

Η ΝΝΔ έδωσε μάχη για να μην καταθέσει η Ντόρα στην Εξεταστική για τη Siemens…

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Εξεταστική για τη Siemens προσπάθησαν πάση θυσία να αποφύγουν την κατάθεση της Ντόρας Μπακογιάννη στην επιτροπή. Κατ’ εντολήν Σαμαρά και μυστικοσυμβούλων φυσικά… Τους βόλευε να παραμένει η συκοφαντική και λασπολογική περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τεχνηέντως είχαν διαμορφώσει σε βάρος της πρώην Υπουργού Εξωτερικών και γενικά της οικογένειας των Μητσοτάκηδων. Επιθυμούσαν να διατηρηθεί η θολούρα της σαμαρικής βρωμιάς, χωρίς να δοθεί απάντηση στις έωλες συκοφαντίες! Γι’ αυτό άλλωστε και αποφάσισαν, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, τη μη κλήτευση των πρώην πρωθυπουργών… Κυρίως για να μην υποχρεωθούν να καλέσουν τον...

Η Nokia αντεπιτίθεται με τρία νέα smartphone

To E7, με πληκτρολόγιο QWERTY, είναι το μεγαλύτερο και ακριβότερο από τα τρία μοντέλα
Εν μέσω σαρωτικών αλλαγών στη διοίκησή της, η φινλανδική Nokia παρουσίασε τρία νέα μοντέλα «έξυπνων» κινητών, όπλα στη μάχη της κατά του iPhone της αμερικανικής Apple και των BlackBerry της καναδικής RIM. .....................

Δεν έμεινε κανείς να τον ακούσει...


Έγινε καμία συζήτηση με κάποιον εκπρόσωπο της SIEMENS, ότι αυτά τα χρήματα δίνονται για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό;
ΜΑΡΤΥΣ (Θεόδωρος Τσουκάτος): Με την αρμοδιότητά μου σαν κομματικό στέλεχος, δεν είχα τέτοια εξουσιοδότηση, αλλά ούτε και την αναφορά να κάνω τέτοιες συζητήσεις. Κάναμε προεκλογική καμπάνια. Στην προεκλογική καμπάνια δεχόμασταν μεγάλες χορηγίες. Δεχτήκαμε και αυτή την χορηγία. Δεν είχα καμιά άλλη αρμοδιότητα για να κάνω τέτοιου είδους συζητήσεις.
Μάθατε αν και σε άλλα Κόμματα έγινε τέτοιου είδους χορηγία; Έχετε ακουστά;
ΜΑΡΤΥΣ (Θεόδωρος Τσουκάτος): Δεν έχω τέτοια πληροφόρηση για να μπορέσω να πω αν έγινε σε άλλα Κόμματα και ούτε ήμουν καθ’ ύλην αρμόδιος για να πω αυτά τα πράγματα. Όμως, από ό,τι γνωρίζω, από την ιστορία των Κομμάτων τα τελευταία πενήντα χρόνια, στις...

Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη του Europa League

Τα ποδοσφαιρικά βλέμματα όλης της Ευρώπης θα είναι στραμμένα την Πέμπτη στο κατάμεστο από 20 χιλιάδες φιλάθλους, «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς ο Άρης υποδέχεται την κάτοχο του UEFA Europa League και του Ευρωπαϊκού Σουπερ Καπ, Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης. .............

Το μεγαλύτερο ηλιοθερμικό πάρκο στον κόσμο κατασκευάζεται στη Σητεία

Στην Κρήτη σχεδιάζονται μερικές από τις πιο μεγάλες ενεργειακές επενδύσεις στην Ευρώπη! Μετά την άδεια που έδωσε η ΡΑΕ για το υβριδικό της γαλλικής EDF ισχύος 100MW, προωθείται το πιο μεγάλο ηλιοθερμικό πάρκο που έχει γίνει παγκοσμίως, ενώ αναμένονται οι άδειες και για τα υποβρύχια καλώδια.
Οπως γράφει η 'Πατρίδα' ο νέος σταθμός στο Λασίθι θα είναι ......

Οι προσφορές των σούπερ μάρκετ προκαλούν σεξουαλική διέγερση...

Την ασυνήθιστη αποκάλυψη ότι μια μεγάλη ευκαιρία ή προσφορά στα ράφια των σούπερ-μάρκετ ή στις βιτρίνες ενός καταστήματος προκαλεί την ίδια σεξουαλική διέγερση με το σεξ έκανε μια νέα βρετανική μελέτη από ερευνητές του πανεπιστημίου του Γουεστμίντερ, η οποία δημοσιεύτηκε στο επαγγελματικό περιοδικό «The Grocer». ..................

Η Ντόρα στην Εξεταστική για τη Siemens: “Veni, vidi, vici” - Υπόλογοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το Μέγα Σκάνδαλο που αφαίμαξε τα κρατικά ταμεία

Κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παροιμιώδη αυτή φράση του Ιούλιου Καίσαρα η πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη εξερχόμενη από την αίθουσα της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens. Αφού πραγματικά κατόρθωσε να πείσει τους πάντες με την καθαρότητα και ειλικρίνεια των απαντήσεών της, και κυρίως τους πολιτικούς της αντιπάλους! Ενώ πέτυχε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θολό τοπίο γύρω από το όνομά της που είχαν διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια σκοτεινά κέντρα για λόγους που έγιναν πλήρως κατανοητοί στις 29 Νοεμβρίου 2009…
Η Ντόρα είναι η μόνη επιφανής πολιτικός που ποτέ δεν αρνήθηκε τις...

Νεκρός code breaker που συνδέεται με υπόθεση της NSA.

Ένας από τους κορυφαίους code breakers της Βρετανίας, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Σύμφωνα με βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο εργαζόταν για την εθνική υπηρεσία πληροφοριών και τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες με σκοπό την υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων που βοηθούσαν στην ενοχοποίηση βομβιστών στην Μεγάλη Βρετανία.........

Η Ντόρα βρήκε άδεια την αίθουσα της Εξεταστικής

Δεν υπολόγισε το «ακαδημαϊκό τέταρτο» η ανανεωμένη Ντόρα
«Έλα Παντελή, πάμε!» ακούσαμε τη Ντόρα Μπακογιάννη να λέει στον Παντελή Οικονόμου στο καφενείο της Βουλής. Τι είχε προηγηθεί;
Η κ. Μπακογιάννη ήρθε στην ώρα της να καταθέσει για τη Siemens, μόνο που βρήκε την αίθουσα άδεια. Κατέβηκε λοιπόν, στο καφενείο για να ........

«Mε έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια άδικα, λόγω Siemens»

«Από το 2008 ήμουν υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση Siemens. «Διαφώνησα με την τακτική να αποχωρήσει η ΝΔ από τη συζήτηση της πρότασης για εξεταστική», πρόσθεσε σύμφωνα με βουλευτές η κ. Μπακογιάννη «όμως ήμασταν μια πολιτική ομάδα και δεν διαφοροποιήθηκα».

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, όμως έχει ταλαιπωρηθεί από ............

Παφίλης:"Η Ντόρα απάντησε σε όλα"

«Η Ντόρα έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της θέσαμε», τόνισε πριν από λίγο ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens. Η δήλωση αυτή, έχει ξεχωριστή σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως προήλθε από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία πολιτική ή προσωπική σχέση με την πρώην υπουργό.

Ντ. Μπακογιάννη: "Ήμουν από την αρχή υπέρ της Εξεταστικής για τη Siemens"

«Από το 2008 ήμουν υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής», δήλωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη για την υπόθεση Siemens στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά της υπόθεση. 'Όπως φέρεται να είπε «Διαφώνησα με την τακτική να αποχωρήσει η ΝΔ από τη συζήτηση της πρότασης για εξεταστική, όμως ήμασταν μια πολιτική ομάδα και δεν διαφοροποιήθηκα».
newsbeast.gr

Τον βρώμικο πόλεμο κατά της Ντόρας αναλαμβάνει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στην Κρήτη

Το έχει πάρει προσωπικά. Μεγάλο πλήθος ψηφοφόρων του Γιάννη Κεφαλογιάννη είναι δυσαρεστημένοι! Κυρίως γιατί δεν διορίστηκε πολύς κόσμος επί καραμανλικής πενταετίας. Τώρα θυμήθηκε τα παλιά και υπόσχεται ξανά διορισμούς και θέσεις σε ψηφοφόρους, αρκεί να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό «Μάχη για την Κρήτη» του Γιαννουλάκη που στηρίζει η Ντόρα. Όλη μέρα βρίσκεται στο τηλέφωνο και μιλά με ψηφοφόρους της ΝΔ. Μόνο που παίρνει και ψηφοφόρους που έχουν ήδη εγκαταλείψει την περιχαρακωμένη και ακραία ΝΔ του Σαμαρά. Ψηφοφόροι που δεν θα γίνουν ποτέ ακραίοι νεοδεξιοί και να φωνάζουν στους δρόμους …. «Ελλάς-Σαμαράς»! Πάντως στα τηλέφωνα ο «γιατρός» δείχνει τον χειρότερο εαυτό του με το ύφος και τις ύβρεις που χρησιμοποιεί. εναντίον της Ντόρας. Ντροπή! Μας ακούνε γιατρέ! Ας κρατάμε τα προσχήματα!

Εντείνεται το πρόβλημα αντίστασης των μικροβίων στα αντιβιοτικά.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το μεγάλο πρόβλημα της αντίστασης--των παθογόνων στα αντιβιοτικά--που έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια κρίση», επισήμανε η Ούρσουλα Τεουρετζμπάχερ του Κέντρου Αντιμετώπισης Λοιμωδών Νοσημάτων της Βιέννης, από τη Βοστώνη όπου πραγματοποιείται το ετήσιο Συνέδριο για τα Λοιμώδη Νοσήματα και την Χημειοθεραπεία (ICAAC). .............

Αυτοψία της νομαρχίας Ηρακλείου στο σπήλαιο του Λαβυρίνθου

Αυτοψία στο σπήλαιο του Λαβυρίνθου στη Μεσαρά θα διενεργήσει σήμερα κλιμάκιο της νομαρχίας Ηρακλείου στο οποίο θα συμμετέχουν υπηρεσιακά στελέχη, ένας γεωλόγος, ένα μέλος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας-Τμήμα Κρήτης, καθώς και δύο εκπρόσωποι της Γερμανικής μελετητικής και Κατασκευαστικής εταιρείας με εμπειρία σε σχετικά έργα.
Σε αυτά τα πλαίσια η προγραμματισμένη αυτοψία στο σπήλαιο θα διενεργηθεί προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα καθαρισμού του από τα υπολείμματα εκρηκτικών υλών, η δυνατότητα εκτέλεσης των απαιτουμένων αναστηλωτικών εργασιών, μετά την σύνταξη των σχετικών μελετών, καθώς και το κόστος των εργασιών .

Το βασικό μεροκάματο κομπάρσου πήρε η Carla Bruni

149 ευρώ την ημέρα έπαιρνε η σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί για τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν, όπως “αποκαλύπτει” γαλλικό site. ...........

Ποιοί πληρώνουν τα κόμματα;

Tην Άνοιξη του 2004, αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ο τότε γενικός διευθυντής του, συνεκάλεσαν αλλεπάλληλες συσκέψεις με τη συμμετοχή πρώην υπουργών, πρώην υπευθύνων του οικονομικού και στελεχών του κόμματος που είχαν υπηρετήσει στις Τράπεζες, με ένα και μόνο θέμα: το κόμμα ήταν καταχρεωμένο, οι ευρωεκλογές του Ιουνίου πλησίαζαν και χρειαζόντουσαν επειγόντως χρήματα. Πολιτικά χρήματα για τις ανάγκες της εκλογικής εκστρατείας.
Δύο στελέχη του κόμματος, ένας πρώην υπουργός και νυν βουλευτής και ένας ...........

Ένα ασυνήθιστο κατοικίδιο...!!!


Η συγκεκριμένη γυναίκα αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πολύ ασυνήθιστο κατοικίδιο… Τι θα κάνει άραγε όταν μεγαλώσει; ..................

Και δεύτερος ποδοσφαιρικός ατζέντης στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Τα «βρώµικα δίχτυα» του ελληνικού ποδοσφαίρου επιχειρεί να ξηλώσει το ΣΔΟΕ. Η έρευνα, µετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας "Τα Νέα" για τις δραστηριότητες µάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη, οδηγεί ήδη σε διαιτητές ποδοσφαίρου και συγκεκριµένους παράγοντες που φέρονται να είχαν συναλλαγές µαζί του, ενώ στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχει µπει και δεύτερος ποδοσφαιρικός ατζέντης µε έδρα των δραστηριοτήτων του την Αθήνα.
Με εντολή του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ οι λογαριασµοί του  ..........

"Ατιμώρητος" ο βιασμός στις ΗΠΑ

Ο βιασμός είναι ένα από τα εγκλήματα που τιμωρούνται λιγότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με στοιχεία του FBI.
Το 2009 στις ΗΠΑ καταγράφηκαν 88.097 βιασμοί, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του FBI. Ωστόσο, τα θύματα και οι αστυνομικοί που ερωτήθηκαν από το Κογκρέσο χθες Τρίτη για το θέμα αυτό δήλωσαν ότι εξακολουθεί να είναι ένα από τα εγκλήματα που καταγγέλλεται αλλά και τιμωρείται λιγότερο στην χώρα.
«Είναι γνωστό ότι ο βιασμός είναι ένα από τα εγκλήματα που ..........

Δαλούκας: «Αποχωρώ προσωρινά»!

Την προσωρινή αποχώρησή του από τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας γνωστοποίησε ο Γιώργος Δαλούκας με επιστολή του στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. ..........

Ο Γ.Α.Π μας ξεζουμίζει

Επαναδιαπραγμάτευση των προβλέψεων του Μνημονίου ως προς τις αυξήσεις στις συντάξεις ζητεί η ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να διαφυλαχθεί το εισόδημα των συνταξιούχων από τον υψηλό πληθωρισμό. Η κ. Μπακογιάννη κάλεσε τον πρωθυπουργό «να διαπραγματευτεί με αποτελεσματικό τρόπο με την τρόικα, ώστε να ενισχύσει το εισόδημα των συνταξιούχων» καθώς, όπως επισημαίνει, οι προβλέψεις του .........

Σε περίπτωση κινδύνου ακολουθήστε τις οδηγίες...


Ξεκινά σήμερα την καμπάνια του, ο Δ.Γιαννουλάκης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης, θα επισκεφτεί σήμερα στις 13:00 το Επιμελητήριο Ηρακλείου για να συζητήσει με τους υποψηφίους ζητήματα που αφορούν την πορεία της αγοράς και των κρητικών επιχειρήσεων.
Μεθαύριο Πέμπτη στις 12:00, θα επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης στα γραφεία της Περιφέρειας για εφʼ όλης της ύλης συζήτηση για τα ζητήματα του νησιού.

Ο κύκλος της ζωής

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 0,15MB)

Το in.gr στο Σαν Φρανσίσκο για την παρουσίαση του Internet Explorer 9

Η δοκιμαστική έκδοση του IE9 παρουσιάζεται την Τετάρτη στο Σαν Φρανσίσκο σε μια εκδήλωση που θα παρακολουθήσει από κοντά το in.gr.
Κεντρικό θέμα της παρουσίασης, η οποία απευθύνεται σε δημοσιογράφους και προγραμματιστές, είναι «Η ομορφιά του Παγκόσμιου Ιστού».
Αντιμέτωπη με τον ........