Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Το τραγούδι της ημέρας: "Take It In" από τους Wye Oak


"I breathe smoke when you need air"
Μια πολύ μικρή μπάντα από τη Βαλτιμόρη, αποτελείται μόνο από δύο άτομα και παράγει εκπληκτικούς ήχους. Το κομμάτι είναι από το άλμπυμ "The Knot". Ακούστε το "Take it in". Χρησιμοποιούν ένα ηχητικό μοτίβο, βασισμένο σε έναν "οξύ ήχο" που σιγοκαίει πίσω από τις ευαίσθητους στίχους (το κατατεθέν του συγκροτήματος).

Μετεωρίτης ή ούφο;


"Αυτά λοιπόν είναι τα Χριστούγεννα" ...... Celine Dion


Καλά τα Χριστούγεννα, αλλά το Πάσχα καλύτερο

Είναι τα Χριστούγεννα η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου; Ίσως. Ποια είναι, όμως, η πιο σημαντική γιορτή της χριστιανοσύνης; Μπορεί στην Ελλάδα της ορθοδοξίας το ερώτημα αυτό να έχει απαντηθεί άπαξ δια παντός, καθώς Εκκλησία και πιστοί θεωρούν πως είναι το Πάσχα. Δε συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τους πιστούς άλλων χριστιανικών δογμάτων, που διαβιούν σε διαφορετικές χώρες, ευρωπαϊκές και μη.
Όπως, επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Deutsche Welle («DW»), το ορατόριο των Χριστουγέννων, η ατμόσφαιρα στους δρόμους και στα μαγαζιά, η ιστορία της Παναγίας και του Ιωσήφ, η γέννηση ενός παιδιού σ' ένα στάβλο, ανάμεσα σε ζώα, μια ιστορία που επαναλαμβάνεται και γιορτάζεται κάθε χρόνο, όλα αυτά καθιστούν στα μάτια των πιστών - είτε αυτοί πρόσκεινται στον καθολικισμό, είτε είναι λουθηριανοί, είτε αγγλικανοί, είτε ευαγγελιστές - τα Χριστούγεννα ως τη γιορτή της χρονιάς.
«Είναι η εποχή των δώρων, των φώτων, των γλυκών, του φουάγκρα, της οικογένειας», είπε μια γυναίκα, απαντώντας στη σχετική ερώτηση. «Πρόκειται για μια ζεστή περίοδο μέσα στον παγωμένο χειμώνα», φιλοσόφησε, από την πλευρά του, ένας νεαρός. «Είναι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το φως, το σκοτάδι, τα παράθυρα με τα αναμμένα φωτάκια, τα παιχνίδια των παιδιών», πρόσθεσε ένας άνδρας, μιλώντας κι αυτός στη «DW».
Μια ευτυχισμένη περίοδος
Στον αντίποδα, πολλοί θεολόγοι πιστεύουν πως....

Πολλοί προχωρημένοι "Τρώες" ανέβηκαν σήμερα στην Αγ. Πετρούπολη


Πρόκειται για τους Τρώες(“Les Troyens”)του Μπερλιόζ. Βασίζεται στην Αινειάδα του Βιργιλίου. Ανέβηκε στο Θέατρο Mariinsky στην Αγία Πετρούπολη.Τα σκηνικά εντυπωσίασαν το κοινό αλλά και οι προχωρημένες ερμηνείες. Στο ρόλο της Κασσάνδρας (δεύτερη φωτογραφία) η Larisa Gogolevskaya.

Άδειοι σήμερα οι δρόμοι του Λονδίνου


Χριστούγεννα στην παραλία. Που αλλού;


Στην Αυστραλία. Παραπάνω πρωϊνές φωτογραφίες από το Σύδνεϋ

Τουρκική πρόκληση ανήμερα τα Χριστούγεννα


Σε πρωτοφανή παραβίαση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που προβλέπει  το μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ προχώρησαν σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι Τούρκοι.

Oκτώ τουρκικά αεροσκάφη μπήκαν στις 10:28 π.μ. Νοτίως της Λήμνου και αφού έκαναν έναν κύκλο, βγήκαν στις 10:53 Βορείως της Σάμου, ενώ παραβίασαν δύο φορές τον εθνικό εναέριο χώρο.


Ποιός είπε ότι τα πουλιά δεν ..... κλαίνε!

ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....
..ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ..
..ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟ...
..ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ...

Τις φωτογραφίες αυτές τις δημοσίευσε εφημερίδα στη Γαλλία και την συγκεκριμένη ημέρα πουλήθηκαν όλα τα φύλλα,εκατομμύρια άνθρωποι έκλαψαν σε Ευρώπη και Αμερική μόλις τις είδαν. Γιά αυτούς που νομίζουν ότι τα ζώα δεν έχουν μυαλό και αισθήματα.
Give me strength!.

VOGUE:Oι πιο καλοντυμένες του 2009


Στην 9η θέση βρίσκεται η Γερμανίδα ηθοποιός η Diane Kruger, που κατάφερε να κατακτήσει το Hollywood με την ομορφιά αλλά και το ταλέντο της. Έχει κερδίσει βραβείο στο Φεστβάλ Καννών,και την είδαμε να παίζει την Ωραία Ελένη στην Τροία,με τον Brad Pitt. To 2009 την απολαύσαμε στην ταινία του Quentin Tarantino,Inglourious Basterds. Aπό το 2006 έχει σχέση με τον ηθοποιό Joshua Jackson.

πηγή: fashionway.gr
atithasos.blogspot.com: VOGUE:Oι πιο καλοντυμένες του 2009

Ερώτησις.....

με πόσα “έκλεισε” σήμερα

το μύρο, ο χρυσός και το λιβάνι;

το κουνούπι

Παρακολουθήστε το ταξίδι του Άι Βασίλη σε όλο τον κόσμο!


Ακολουθήστε σε ζωντανό χρόνο το ταξίδι του Άγιου Βασίλη και φέτος σε όλο τον κόσμο και μάθετε που βρίσκεται αυτή την στιγμή μέσω του NoradSanta.org

http://www.noradsanta.org/en/index.html

Παρακολουθήστε το ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο! ~ To papagalaki

Σε όλα τα αγνά,αθώα,μάτια ......Καλά χριστούγεννα!

.skitso.biz

Χρόνια Πολλά και Καλά