Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ντόρα στον ΣΚΑΪ 100,3 για Σκάνδαλα, Εξεταστικές και Κρίση (video και κείμενο)

Κύρια σημεία από συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε

Για τα σκάνδαλα και τις Εξεταστικές:
  • Χρειάζεται πραγματική και πλήρης διαλεύκανση όλων των σκανδάλων, χωρίς συμψηφισμό μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.
  • Το σκάνδαλο Siemens είναι τεράστιο και πρέπει να βγει στο φως η αλήθεια.
  • Εάν παραπέμπονται υπουργοί χωρίς στοιχεία, με την...

Γελάνε στα καφενεία με τον Αντώνη .......

....... και τα ψέματα που ξεφουρνίζει. Άκου σε δύο χρόνια θα μας εκμηδενίσει το έλλειμμα; Αυτός έλεγε μέχρι το 2013 στο Ζάππειο και τώρα μας λέει μέχρι το 2011! Τον Μάρτη θα μας λέει σε δύο μήνες, έτσι όπως πάει! Μάλλον την Ελλάδα ως χώρα θα εκμηδενίσει και δεν θέλει να το πει! Πρόσεχε βρε Αντώνη! Θα πιστέψεις στο τέλος τα ψέματα που λες και εκτός από μεγάλος ηγέτης θα είσαι και μεγάλος Πινόκιο!

Σαν Σήμερα (22 Σεπτεμβρίου 1971) H κηδεία του Σεφέρη εξελίχθηκε σε διαδήλωση κατά της δικτατορίας

Οσοι έζησαν στο πετσί τους τα ταραγμένα χρόνια της δικτατορίας, αλλά ίσως και οι νεότεροι μέσα από τη γνώση που προσφέρει η Ιστορία, θα γνωρίζουν τι συνέβη εκείνη την 22α Σεπτεμβρίου όταν η κηδεία του σπουδαίου έλληνα ποιητή και νομπελίστα Γιώργου Σεφέρη εξελίχθηκε σε διαδήλωση κατά της χούντας.«Προκόβουμε καταπληκτικά», είχε γράψει ειρωνικά ο ίδιος στην ατζέντα του την ημέρα του πραξικοπήματος.
Στη νεκρώσιμη πομπή προς το πρώτο ..........

Η Ντόρα στον ΣΚΑΪ 100,3 για Καραμανλή, Βατοπαίδι και διαγραφή Σκυλακάκη (video και κείμενο)

Κύρια σημεία από συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3 και το δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε

Για την κλήτευση Καραμανλή στην Προανακριτική του Βατοπαιδίου:
  • Εάν ο κ. Καραμανλής έχει να πει κάτι περισσότερο από όσα ήδη έχει πει δημοσίως, θα το καταθέσει.
Για τη βαριά ήττα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβρη:
  • Δεν έφταιγε μόνο το Βατοπαίδι, αλλά η συνολική διάψευση των υποσχέσεων, μία από τις οποίες και η πάταξη της διαφθοράς.
Για την κρίση του πολιτικού συστήματος:
  • Οι πολιτικοί δεν πρέπει να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών. Οι πολίτες αυτό αντιλαμβάνονται και γι’ αυτό στρέφουν την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς. Όμως η Δημοκρατία απαιτεί νέα πολιτική αντίληψη και συμμετοχή.
  • Ο Παπανδρέου πέρυσι έλεγε «λεφτά υπάρχουν» και τώρα ότι «υπάρχει κρίση» και χρειάζονται σκληρά μέτρα. Πέρυσι ο Καραμανλής έλεγε ότι υπάρχει κρίση και χρειάζονται επώδυνα μέτρα και τώρα ο Σαμαράς λέει ότι...

Αύριο το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη στην "Κοινωνία Ώρα MEGA"

Μην ξεχάσετε να δείτε τη Ντόρα Μπακογιάννη, το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 στο MEGA, στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" με τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη.

Με Δημαρά το βαθύ ΠΑΣΟΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις του!

Ο Δημαράς εξελίσσεται σε φωνή του βαθέως ΠαΣοΚ. Μια φωνή που πάντα υπήρχε μέσα στο κίνημα και πάντα θεωρούσε ότι εξέφραζε το γνήσιο και καθαρό ΠαΣοΚ. Θεωρούν ότι αυτοί ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και προσφάτως πιστεύουν ότι ο Γιώργος έχει εγκαταλείψει την ορθόδοξη ιδεολογία του παπανδρεϊσμού. Αναπολούν την πελατειακή πολιτική της δεκαετίας του 80, η οποία και μας έφερε μέχρις εδώ. Στην κατάρρευση και ένα βήμα πριν την χρεοκοπία. Τώρα η βολεμένη άποψη των εργατοπατέρων και των μεγαλοσυνδικαλιστών της νοοτροπίας 80 προσπαθεί να βρει κομματική διέξοδο στο «θολό» τοπίο της «Ελλάδας του μνημονίου». Ένα τοπίο που επεβλήθη για να μπορέσει η χώρα να αποφύγει την πτώχευση. Τελικά όσοι βολεύτηκαν στα κεκτημένα του 80 επιδιώκουν χωρίς να το θέλουν την πτώχευση για να ….. τα χάσουν όλα! Ο αγώνας τους για διαιώνιση των κεκτημένων οδηγεί σε βέβαιη κατάρρευση την οποία πρώτοι θα γευτούν!

αβερωφικός αταβισμός:"Εγώ δεν είμαι Παπανδρέου"

αταβισμός:
1. η επανεμφάνιση ιδεών, συμπεριφορών, μεθόδων κλπ που είχαν ξεχαστεί και θεωρούσαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν
2. η μίμηση αρνητικών συμπεριφορών των προγόνων
3. το βιολογικό φαινόμενο της κληρονομήσεως ιδιοτήτων από πρόγονο που απέχει δύο ή περισσότερες γενιές

Πάμε λίγο πίσω. Σε μια χώρα της οποίας το πολιτικό σύστημα καταπονήθηκε για δύο τουλάχιστον δεκαετίες από την κυριαρχία των «δεινοσαύρων», οι εκλογές της 7ης Μαρτίου του 2004 έγιναν με έναν καλό οιωνό- για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οποιο κόμμα και αν επικρατούσε στην κάλπη το άθροισμα της ηλικίας του πρωθυπουργού και του αρχηγού της .........

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Π.Σ.Σ.Υ-ΙΚΑ ΕΤΑΜ)
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ,ΕΞΕΔΩΘΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΤΙ '' ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ,ΥΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 156 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ..........

Μετά τη διαγραφή Σκυλακάκη από τη ΝΔ...

Μιας και επέστρεψαν "γεμάτοι και υπερήφανοι" από την εμφάνιση Σαμαρά στη ΔΕΘ οι επιτελείς του (όπως ο ίδιος ο κ. Μουρούτης γράφει στο προφίλ του στο facebook), είπαν να εκφράσουν αυτόν τον ενθουσιασμό με μια διαγραφή. Διέγραψαν έτσι τη λογική, παρασυρόμενοι από primitive ένστικτα που αδυνατούν να τιθασεύσουν.
Την λάθος στιγμή, με λανθασμένη αφορμή, ο κ. Σαμαράς γκρέμισε ό,τι έχτισε στη Συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη. Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη ΝΔ, με τις κοπιαστικές προσπάθειες των υποψηφίων της να...

Σαν σήμερα... το 1996...

22 Σεπτεμβρίου 1996: Βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα.

Το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με ποσοστό 41,4%.
Ακολουθεί η ΝΔ με 38,1%, το ΚΚΕ με 5,6%, ο Συνασπισμός με 5,1% και το ΔΗΚΚΙ με 4,4%.

Η Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά, το κόμμα που έριξε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993, μένει εκτός Βουλής με 2,9%...

Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στο Ηράκλειο Κρήτης

Αγάπη, ηθική και ψυχολογική στήριξη αλλά και σωστή εκπαίδευση, προσφέρει το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στους ανθρώπους που προσπαθούν να απεξαρτηθούν από τις ουσίες. .............

Μην κάνουμε τους τιμητές. Φταίμε όλοι!

Να ΄μαστε πάλι στην αρχή. Εκεί απ΄ όπου ξεκινήσαμε. Πες εσύ τώρα ότι έχεις έρθει εδώ από άλλη γη κι άλλα μέρη, δεν σου λένε τίποτε για το τι έχει συμβεί πριν από 7 μήνες και είσαι υποχρεωμένος να καταλάβεις τι γίνεται διαβάζοντας εφημερίδες, ακούγοντας ραδιόφωνα και βλέποντας τηλεοράσεις. Θα καταλάβεις; Εγώ λέω πως όχι. Σκάνδαλα και ξανά σκάνδαλα. Διαδηλώσεις και πάλι διαδηλώσεις. Κόντρες και ξανά κόντρες στα «παράθυρα», σε υψηλούς τόνους και πολλά ντεσιμπέλ. Και απογοήτευση. Διάχυτη. Ανάκατη με μιζέρια, γκρίνια, κατάθλιψη- ό,τι μπορεί να σε οδηγήσει μια ώρα νωρίτερα στο ............

Halo:Reach ..... πυροβόλα στο δόξα πατρί

 Halo: Reach  στην  Guardian
Ακολουθεί το Halo Reach World Premiere Trailer [HD]:

Θα διαγραφεί ο Καμμένος;

"Αν και δεν διαφωνώ με το κόμμα μου δεν θα ψηφίσω επί αρχής γιατί με συγκεκριμένο νομοσχέδιο η κυβέρνηση όχι μόνο υπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών της Τρόικας αλλά ντόπιων συμφερόντων που γυρίζουν τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω…"
Με τη συγκεκριμένη ασαφή δικαιολογία, ο Πάνος Καμμένος καταψήφισε το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των μεταφορών σπάζοντας την κομματική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.
Θα διαγραφεί κι αυτός όπως οι μνημονιακοί αντιφρονούντες;
/ / Παραπολιτική / /

Αν ο λαϊκισμός ήταν θρησκεία, η Ελλάδα θα ήταν Πακιστάν

Επαγγελματική διαστροφή με έκανε, προχθές το βράδυ, να παρακολουθήσω την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση σε ιδιωτικό κανάλι των εννέα υποψηφίων για την περιφέρεια Αττικής. Οχι ολόκληρη, καθώς ήταν αληθινή δοκιμασία για τα νεύρα· πάντως αρκετά, ώστε να καταλάβω την πολιτική θέση του κάθε υποψηφίου και το πεδίο της αντιπαράθεσης. 
Οι αναφορές στα προβλήματα της περιοχής και στις δυνατότητες του περιφερειάρχη είχαν τη .........

Οι πράκτορες του αντινιούζ δίνουν γραμμή στον ……. Αντώνη

Ένας αρχηγός αποδεικνύει τις ηγετικές του ικανότητες στον τρόπο που συνθέτει τις διαφορετικές τάσεις στην ομάδα του. Αρχηγός χωρίς ομάδα δε νοείται. Και ομάδα χωρίς διαφορετικές τάσεις δεν ΄χει δημοκρατική υπόσταση. Εάν ο αρχηγός είναι ανίκανος να συνθέσει τότε διχάζει και διασπά, όπως ο Αντώνης! Τα σκυλάκια του Αντώνη βέβαια πανηγυρίζουν για τις ικανότητες του ηγέτη τους να διασπά, να αφαιρεί, να διαχωρίζει και να διαιρεί. Στην ανάγκη τους να βαφτίσουν το κρέας ψάρι και τον Αντώνη μεγάλο ηγέτη, αναγάγουν τις αρνητικές ιδιότητες ενός ηγέτη σε θετικές και μάλιστα δίνουν γραμμή στον Αντώνη για καλύτερο αναποδογύρισμα! Έτσι από προχθες έδιναν οι πράκτορες του αντινιούζ εντολές στον «μεγάλο, ταλαντούχο, έξυπνο, μέγα μάγιστρο και (προσφάτως) καλό» Αντώνη να διαγράψει πάραυτα τον αυθάδη Σκυλακάκη! Άλλη μια ένδειξη της μικρότητας που διακρίνει και τον μεγάλο Αντώνη και τα σταλινάκια που τον στηρίζουν!

"Σκότωσα τον Λενον «γιατί ήταν πιο εύκολος στόχος"

Κάθε δύο χρόνια από το 2000, ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπµαν παρουσιάζεται στο Συµβούλιο Χαρίτων της Νέας Υόρκης και ξαναθυµάται τις λεπτοµέρειες από τον φόνο του Τζον Λένον, τον οποίο σκότωσε στις 8 Δεκεµβρίου 1980 το βράδυ. Κάθε φορά, η αίτησή του απορρίπτεται.

«Πήρα µια φρικτή απόφαση, να αφαιρέσω τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για να ικανοποιήσω τον εγωισµό µου», είπε ο 55χρονος Τσάπµαν στις 7 Σεπτεµβρίου, προσπαθώντας για έκτη φορά να πείσει δύο αξιωµατούχους του Συµβουλίου Χαρίτων να τον ..........

Οι Γερμανοί έχουν τον Πάουλ και εμείς τον... κουρέα

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας γνωρίζουν… εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Εδώ και 25 χρόνια, ο κουρέας Χρήστος Καραφουλίδης και οι φίλοι του στήνουν τη δική τους κάλπη, δύο εβδομάδες νωρίτερα από τις επίσημες. ................................

Θλιβερή η Ακρονεοδεξιά στροφή του πρώην Κεντροδεξιού Τύπου…


Σε σκοτεινές και εφιαλτικές μνήμες του παρελθόντος μας γυρίζουν μέρα τη μέρα τα αντιδημοκρατικά πρωτοσέλιδα των πρώην Κεντροδεξιών και πλέον Ακρονεοδεξιών Εφημερίδων.
Σε πλήρη ταύτιση και συμπόρευση με τη νεοφασιστική καμαρίλα των ψυχωτικών σαμαροσυμβούλων -που οδηγούν τη ΝΔ σε πρωτόγνωρη ιστορικά απαξίωση- οι δύο ιστορικές Εφημερίδες -«ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»- θυμίζουν… άλλες μαύρες εποχές… Τότε που η Δημοκρατία ήταν στο απόσπασμα και κάθε ελεύθερη φωνή καταπνίγονταν κάτω από τη μπότα του παρακράτους...
Απαράδεκτα, αντιδημοκρατικά και αναχρονιστικά τα σημερινά πρωτοσέλιδα που αντιμετωπίζουν τους...

Παράξενα USB Sticks



Εξαφανίζουν τις Απάτες του Προέδρου από την ιστοσελίδα της ΝΝΔ!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΝΔ του Σαμαρά (εδώ) μπορεί κανείς να διαβάσει σε μορφή pdf την περίφημη «Στρατηγική Ελπίδας για την Έξοδο από την Κρίση». Πρόκειται για κείμενο με το οποίο έσπευσαν άρον-άρον και μετά τη ΔΕΘ να αντικαταστήσουν την προϋπάρχουσα ομώνυμη παρουσίαση της 7ης Ιουλίου 2010 (απ’ όπου η φωτογραφία δεξιά).
Η διαφορές ανάμεσα στο pdf της 7ης Ιουλίου και το τρέχον είναι ορατές διά του… Photoshop! Σκοπίμως έχουν «θολώσει» (blur) τις εικόνες-διαγράμματα που παρουσιάζουν την εξέλιξη του ελλείμματος στα επόμενα χρόνια, ώστε να μην μπορούν να διακριθούν οι αριθμοί!
Μετά το διασυρμό του Σαμαρά (στον οποίο αναφερθήκαμε χθες) με το... «μηδενισμό του ελλείμματος» από το 2013 (όπως έλεγε στις 7 Ιουλίου 2010) το 2011 (όπως είπε στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2010) οι Φασιστοπράκτορες της Νέας Ρηγίλλης επιχειρούν με «επεξεργασία» να καλύψουν τις Απάτες του Προέδρου
Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι στο υπάρχον σήμερα κείμενο (βλ. φωτό στα αριστερά) δεν αναγράφονται αριθμοί και ημερομηνίες, αλλά ο αναγνώστης παραπέμπεται στις… εικόνες, που όμως είναι αδύνατον να διαβαστούν!!!

Facebook κινητό;



Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και στην περίπτωση του Facebook όσο και αν διαψεύδει ότι δεν βρίσκεται σε συζητήσεις για την δημιουργία του δικού του κινητού, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο καλοκαίρι συναντήθηκε με κατασκευαστές μελετώντας τη δημιουργία ενός Facebook κινητού. Κάποιοι μάλιστα έχουν βρει και το λειτουργικό που θα φοράει το κινητό και δεν είναι άλλο από το Android.

Αποκαλυπτήρια του σαμαρικού Καρναβαλικού Θιάσου: Γιατί δεν… διαγράφουν τον «αντάρτη» Πάνο Καμμένο;


Ο Βουλευτής της ΝΝΔ, Πάνος Καμμένος, παρά τη γραμμή να ψηφίσει η Ν.Δ. «ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για το άνοιγμα του επαγγέλματος των μεταφορέων και να καταψηφίσει συγκεκριμένα άρθρα, ψήφισε «όχι»! 
Ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος δήλωσε στο ραδιόφωνο του Flash πως «το “όχι” του Καμμένου δεν συνιστά σύγκρουση με τις στρατηγικές επιλογές του κόμματος»!!! Και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ της αυτονομίας της γνώμης των βουλευτών»...
Και όλα αυτά μόλις μία ημέρα μετά τη σταλινική διαγραφή του Ευρωβουλευτή, Θοδωρή Σκυλακάκη, επειδή… τόλμησε να εκφράσει διαφορετική γνώμη από εκείνην του «αρχηγού»!...!
Κάτι δεν πάει καλά με την...

Ο Σειρηνάκης...χορηγός της ομάδας των Ζωνιανών!


Ο Δημήτρης Σειρηνάκης, παραγωγός της εταιρείας “Σειρήνα”, που σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή των hot dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη και κατάγεται από την Κρήτη, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την ομάδα των Ζωνιανών , τον Ερμή, και να αναλάβει την χορηγία της. ...............................

Η καλή μνήμη φέρνει αισιοδοξία.

Βρέθηκε το μυστικό για μια χαρούμενη και επιτυχημένη ζωή – είναι η καλή λειτουργική μνήμη. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνθρωποι που έχουν καλό μνημονικό έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αισιόδοξοι, σίγουροι για τον εαυτό τους και επιτυχημένοι στην καριέρα τους. Αντίθετα, όσοι δεν έχουν καλή μνήμη έχουν μεγαλύτερη τάση να «κάνουν μούτρα» και να είναι απαισιόδοξοι. ...................

Το...Bluetooth


Κάποιος χρειάζεται καινούριο Bluetooth!!!

Η Shakira στο Madison Square Garden

NEW YORK - SEPTEMBER 21: Shakira performs at Madison Square Garden on September 21, 2010 in New York, New York. (Photo by Larry Busacca/Getty Images for Epic)NEW YORK - SEPTEMBER 21: Shakira performs at Madison Square Garden on September 21, 2010 in New York, New York. (Photo by Larry Busacca/Getty Images for Epic)NEW YORK - SEPTEMBER 21: Shakira performs at Madison Square Garden on September 21, 2010 in New York, New York. (Photo by Larry Busacca/Getty Images for Epic)

Ψηφίστηκε επί της αρχής η απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών.

Truck drivers sit in front of the parliament during a rally in Athens, September 21, 2010. Greek truckers marched in Athens on Tuesday to protest against a bill which would open their sector to greater competition, a key reform under a multi-billion euro EU/IMF bailout plan. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST POLITICS)
Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών, αλλά οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, που παραμένουν έξω από τη Βουλή, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Αυτή την ώρα παρατηρείται κυκλοφοριακό έμφραγμα στο Λεκανοπέδιο, καθώς είναι κλειστά σημεία των εθνικών οδών. Ένταση επικράτησε στις 1:30 μ.μ. μπροστά από τη Βουλή.

Και τί έγινε που πήραμε τις άδειες απ τους χουντικούς; .....

«Βελούδινη κλήτευση» για τον κ. Καραμανλή

Έναν βελούδινο τρόπο επέλεξε χθες η Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο των ομολόγων για να καλέσει τον κ. Κ. Καραμανλή να καταθέσει. Με επιστολή που του αποστέλλει σήμερα το προεδρείο της Επιτροπής του ζητεί να επιλέξει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα συμβάλει στη διερεύνηση της υπόθεσης.
Στην επιστολή που απεστάλλη στον πρώην πρωθυπουργό αναφέρεται:«Η Επιτροπή έκρινε ομόφωνα ότι θα ήταν χρήσιμο να συμβάλλετε και με τη δική σας μαρτυρία στη ...........

“Τα φάγαμε όλοι μαζί ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας"

«Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά, είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση.
Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου». Την απάντηση αυτή έδωσε ο Θ. Πάγκαλος κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης η οποία συνεδρίασε για το ..........

Ντ. Μπακογιάννη: "Λάθος η αποχώρηση της ΝΔ από την Εξεταστική για το Βατοπέδι"

"Η αποχώρηση της ΝΔ από την Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπαίδι ήταν λάθος", δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε ότι αφορά στην κλήση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, η κ. Μπακογιάννη, είπε πως εάν ο κ. Καραμανλής έχει να προσθέσει κάτι περισσότερο από ότι έχει πει για την υπόθεση Βατοπεδίου, θα το κάνει.
Απέφυγε να τοποθετηθεί στο εάν ο κ. Καραμανλής πρέπει να ........

Μεγάλη γκάφα στη Νέα ΝΔ με τον Σκυλακάκη. Στην Ευρώπη τους γυρίζει μπούμερανγκ!

Η Μαριέττα Γιαννάκου πιστή στις ακρότητες της Νέας ΝΔ ζητά ουσιαστικά την παραίτηση του Σκυλακάκη από το Ευρωκοινοβούλιο! Κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι καθόλου εύκολο όπως νόμιζαν οι μυστικοσύμβουλοι. Στην πραγματικότητα είναι σχεδόν αδύνατο!
Για την αποπομπή ευρωβουλευτή από ευρωομάδα απαιτούνται πολύπλοκες διαδικασίες και με κριτήρια πολύ διαφορετικά από τα κριτήρια διαγραφής από τα ελληνικά κόμματα. Η ελευθερία γνώμης των ευρωβουλευτών είναι απολύτως κατοχυρωμένη. Για να αποβληθεί ο ευρωβουλευτής, θα πρέπει να το αποφασίσει με πλειοψηφία 2/3- έπειτα από μυστική ψηφοφορία- η Ολομέλεια του ΕΛΚ.

Η Μαρριέτα Γιαννάκου καλά θα κάνει να μην σηκώνει τους τόνους γιατί δεν συμφέρει ούτε την Ελλάδα, ούτε το κόμμα της, η διαγραφή του Σκυλακάκη. Κυρίως ο κόμμα της με το οποίο γελάνε στην Ευρώπη έτσι όπως το κατάντησε ο «Ηγέτης»!
Η λαλίστατη Μαρριέτα οφείλει -αν κινήσει τη διαδικασία- να εξηγήσει ότι ο Θοδωρής Σκυλακάκης εξέφρασε αντίθετη άποψη από το ΕΛΚ, το οποίο όμως έχει αντιταχθεί στη στάση της ΝΔ να καταψηφίσει το μνημόνιο.
Η κίνηση του Σαμαρά γυρίζει μπούμερανγκ γιατί η Ευρώπη δεν είναι Ελλάδα, τουλάχιστον έτσι όπως ονειρεύεται να την κάμει (καταστρέψει) ο Αρχηγός Αντώνης!

Δίκιο έχει!

"Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε, πού τα φάγατε τα λεφτά, είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος".
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη πρωινή δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου από το βήμα της Βουλής. Προσωπικά, συμφωνώ απόλυτα.
Μόνο που αυτή η παραδοχή καθιστά ακόμα μεγαλύτερες τις ευθύνες του πολιτικού προσωπικού των περασμένων δεκαετιών. Μεταξύ ενός διεφθαρμένου πολιτικού κι ενός διεφθαρμένου πολίτη, σε χειρότερη θέση είναι πάντα ο πρώτος...

Κλειστή η Βασ. Αμαλίας από τους ιδιοκτήτες φορτηγών

A truck driver tries to stop his colleagues from clashing with the police during an anti-government rally in front of the parliament in Athens September 21, 2010. Over 2,000 truck drivers marched through central Athens to protest against the government's plans to liberalize their sector. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: EMPLOYMENT BUSINESS CIVIL UNREST TRANSPORT IMAGES OF THE DAY)
Στο Σύνταγμα παραμείνουν μέχρι αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών, διαμαρτυρόμενοι για το κυβερνητικό νομοσχέδιο, έπειτα από την ολονύχτια κινητοποίηση που πραγματοποίησαν.

Αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών φορτηγών, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Τζωρτζάτο, επέδωσε στον ..........

Φυτά ανθεκτικά στη ραδιενέργεια

Πολλά φυτά στην περιοχή του Τσέρνομπιλ, φαίνεται ότι έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο μολυσμένο έδαφος, μετά από την τραγική καταστροφή που υπέστη η περιοχή, όταν εξερράγη ένας πυρηνικός αντιδραστήρας τον Απρίλιο του 1986 και μεγάλες ποσότητες ραδιενέργειας διέρρευσαν στο περιβάλλον. .............................................

Αντώνης Σαμαράκης

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο κ. Σαμαράς είπε "Εγώ είμαι υπεύθυνος, δεν είμαι Παπανδρέου". Είναι τόσο υπεύθυνος, που πεντέμισι χρόνια που ο Καραμανλής διέλυε τη χώρα δεν έβγαλε άχνα. Κύριε Σαμαρά, θα έπρεπε να πείτε "Εγώ είμαι υπεύθυνος, δεν είμαι Καραμανλής".
Στο τέλος της ομιλίας του στην 75η ΔΕΘ, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι το ΠΑΣΟΚ διασπείρει το φόβο, ενώ η Νέα Δημοκρατία καλλιεργεί την ελπίδα και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν την ελπίδα.
Ακούγοντας τον Αντώνη Σαμαρά να μιλάει ως εκρόσωπος της ελπίδας, σκέφτηκα αμέσως τη...

'Οταν οι σεφ βαριούνται!


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση.
 

Η "Νέα Δημοκρατία" στο γύψο...

"Άβατο" το κέντρο της Αθήνας .....

Truck drivers stage a protest in front of the parliament in Athens September 21, 2010. Over 2,000 truck drivers marched through central Athens to protest against the government's plans to liberalize their sector. REUTERS/Yiorgos Karahalis (GREECE - Tags: CIVIL UNREST EMPLOYMENT BUSINESS)
Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας χιλιάδες ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων που πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.
Μετά την εμπειρία της προχθεσινής ημέρας κατά την οποία φορτηγά και βυτιοφόρα είχαν αποκλείσει εισόδους των εθνικών οδών, η χθεσινή ημέρα ήρθε να ............

Χωράφια έργα τέχνης!


Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο τις βόρειες επαρχίες της Ιαπωνίας για να θαυμάσουν από κοντά τις δημιουργίες των αγροτών της περιοχής.
Οι τελευταίοι χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να σχεδιάσουν με λεπτομέρεια τη σπορά διαφορετικών ποικιλιών ρυζιού. Από τις ποικιλίες αυτές προκύπτουν φυτά ρυζιού με διαφορετικά χρώματα φύλλων, μετατρέποντας τα χωράφια σε πραγματικά έργα τέχνης.
Δεν ξέρουμε αν είναι περισσότερο αγρότες ή καλλιτέχνες αλλά στο δεύτερο σίγουρα τα καταφέρνουν καλά. ..................

Εντυπωσίασε η Ντόρα το Συμβούλιο της ΕΣΕΕ

Η συνάντηση του «Φόρουμ για την Ελλάδα», παρουσία της Ντόρας, με το ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) κράτησε περίπου 2μισι ώρες και συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα του κλάδου με ειλικρινή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Οι έμποροι ανέλυσαν στη Ντόρα τις προτάσεις τους και η Ντόρα άκουσε με προσοχή. Συζητήθηκαν και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και η επίδραση της κρίσης στον κλάδο του ελληνικού εμπορίου. Υπήρχε εξαρχής πολύ καλό κλίμα και οι έμποροί εντυπωσιάστηκαν από το εύρος των ξεκάθαρων απόψεων της Ντόρας αλλά και από τις προτάσεις της για συγκεκριμένα προβλήματα.

Τελικά ο Καραμανλής σύρεται «να μιλήσει» στην ….. εξεταστική;

Μας έχουν σκάσει τα πληρωμένα τσιράκια της Ρηγίλλης για το πότε θα βγει να μιλήσει ο πρώην καταλληλότερος και νυν σιωπηλότερος! Ως απειλή το λένε ή κάποιο νέο μεσσιανισμό μας επιφυλάσσουν ως φαίνεται;
Τελικά, να κι’ αν βγει να μιλήσει, να κι’ αν δε βγει! Όλοι ξέρουν ότι έχει τεράστιες ευθύνες για τα χάλια της χώρας όσο και αν δεν θέλει να το πιστέψει το γαλάζιο παρακράτος.
Αλλά το είχαν κάμει σίριαλ και θρίλερ. Λες και θα έρχονταν ο αείμνηστος Μπάρκουλης ή κανά σεισμός μετά την αναμενόμενη παρέμβαση Καραμανλή! «Σε λίγο θα βγει να μιλήσει ο Καραμανλής και θα δείτε εσείς» … μας έλεγαν!
Η κλήση του όμως στην Εξεταστική αλλάζει τα δεδομένα αν και θεωρείται απίθανο να πάει τελικά να μιλήσει! Μια ζωή δειλός ήταν!
Δεν θα πάει να μιλήσει γιατί κυρίως του χαλά το σίριαλ! Βλέπετε δεν έχει σταματήσει να πιστεύει ότι ήταν ογκόλιθος της πολιτικής και ο λαός τον περιμένει «πίσω να ρθεί»! Πιστεύει ότι είναι «μαρμαρωμένος βασιλιάς» ή το μέλλον του τόπου! Με τέτοιους συμβούλους που έχει στην Μαβίλη, τέτοια του λένε. Στη Ρηγίλλης λιβανίζουν τον Αντώνη, στην Μαβίλη τον Κωστάκη. Ως εκκολαπτόμενος εθνάρχης δεν το περίμενε να τον καλέσουν σε Εξεταστική, οπότε επισπεύδονται οι εξελίξεις για παρέμβασή του στη Βουλή(τι διάολο εθνάρχης θα γίνει) παρά να συρθεί στην Εξεταστική ή θα συνεχίσει «να μας βασανίζει» στέλνοντας υπόμνημα ….