Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά ο Καραμανλής σύρεται «να μιλήσει» στην ….. εξεταστική;

Μας έχουν σκάσει τα πληρωμένα τσιράκια της Ρηγίλλης για το πότε θα βγει να μιλήσει ο πρώην καταλληλότερος και νυν σιωπηλότερος! Ως απειλή το λένε ή κάποιο νέο μεσσιανισμό μας επιφυλάσσουν ως φαίνεται;
Τελικά, να κι’ αν βγει να μιλήσει, να κι’ αν δε βγει! Όλοι ξέρουν ότι έχει τεράστιες ευθύνες για τα χάλια της χώρας όσο και αν δεν θέλει να το πιστέψει το γαλάζιο παρακράτος.
Αλλά το είχαν κάμει σίριαλ και θρίλερ. Λες και θα έρχονταν ο αείμνηστος Μπάρκουλης ή κανά σεισμός μετά την αναμενόμενη παρέμβαση Καραμανλή! «Σε λίγο θα βγει να μιλήσει ο Καραμανλής και θα δείτε εσείς» … μας έλεγαν!
Η κλήση του όμως στην Εξεταστική αλλάζει τα δεδομένα αν και θεωρείται απίθανο να πάει τελικά να μιλήσει! Μια ζωή δειλός ήταν!
Δεν θα πάει να μιλήσει γιατί κυρίως του χαλά το σίριαλ! Βλέπετε δεν έχει σταματήσει να πιστεύει ότι ήταν ογκόλιθος της πολιτικής και ο λαός τον περιμένει «πίσω να ρθεί»! Πιστεύει ότι είναι «μαρμαρωμένος βασιλιάς» ή το μέλλον του τόπου! Με τέτοιους συμβούλους που έχει στην Μαβίλη, τέτοια του λένε. Στη Ρηγίλλης λιβανίζουν τον Αντώνη, στην Μαβίλη τον Κωστάκη. Ως εκκολαπτόμενος εθνάρχης δεν το περίμενε να τον καλέσουν σε Εξεταστική, οπότε επισπεύδονται οι εξελίξεις για παρέμβασή του στη Βουλή(τι διάολο εθνάρχης θα γίνει) παρά να συρθεί στην Εξεταστική ή θα συνεχίσει «να μας βασανίζει» στέλνοντας υπόμνημα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :