Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαφανίζουν τις Απάτες του Προέδρου από την ιστοσελίδα της ΝΝΔ!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΝΝΔ του Σαμαρά (εδώ) μπορεί κανείς να διαβάσει σε μορφή pdf την περίφημη «Στρατηγική Ελπίδας για την Έξοδο από την Κρίση». Πρόκειται για κείμενο με το οποίο έσπευσαν άρον-άρον και μετά τη ΔΕΘ να αντικαταστήσουν την προϋπάρχουσα ομώνυμη παρουσίαση της 7ης Ιουλίου 2010 (απ’ όπου η φωτογραφία δεξιά).
Η διαφορές ανάμεσα στο pdf της 7ης Ιουλίου και το τρέχον είναι ορατές διά του… Photoshop! Σκοπίμως έχουν «θολώσει» (blur) τις εικόνες-διαγράμματα που παρουσιάζουν την εξέλιξη του ελλείμματος στα επόμενα χρόνια, ώστε να μην μπορούν να διακριθούν οι αριθμοί!
Μετά το διασυρμό του Σαμαρά (στον οποίο αναφερθήκαμε χθες) με το... «μηδενισμό του ελλείμματος» από το 2013 (όπως έλεγε στις 7 Ιουλίου 2010) το 2011 (όπως είπε στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2010) οι Φασιστοπράκτορες της Νέας Ρηγίλλης επιχειρούν με «επεξεργασία» να καλύψουν τις Απάτες του Προέδρου
Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι στο υπάρχον σήμερα κείμενο (βλ. φωτό στα αριστερά) δεν αναγράφονται αριθμοί και ημερομηνίες, αλλά ο αναγνώστης παραπέμπεται στις… εικόνες, που όμως είναι αδύνατον να διαβαστούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :