Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κατήφεια, πίσω από την σκηνή, στο συνέδριο της Νέας ΝΔ

Στην πραγματικότητα οι στενοσύμβουλοι του Αντώνη ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι σήμερα. Και από τις δημοσκοπήσεις που τρέχουν και δίνουν μεγάλη πτώση στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Εμφανίζουν ταυτόχρονα τα νέα κόμματα (της Ντόρας Μπακογιάννη και του Φώτη Κουβέλη) με ιδιαίτερη δυναμική στην κοινωνία.
Πάντως οι σύμβουλοι ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι με το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που θα υπερκάλυπτε δημοσιογραφικά το Συνέδριο. Επικοινωνιακά δηλαδή το Συνέδριο θα πάτωνε και αυτό δεν θα ήταν καθόλου καλό για την προβολή του Προέδρου και των αρχηγικών ικανοτήτων του. Θα έμεναν πίσω και οι θέσεις του Συνεδρίου. Επικοινωνιακά δηλαδή "μηδέν στο πηλίκιο".

Τρεις βδομάδες προετοίμαζαν τον Αντώνη να εκφωνήσει το λόγο του

Του έγραψαν τον λόγο και τον άρχισαν τα μαθήματα πώς να εκφωνήσει τα τεράστια επιχειρήματα που θα άφηναν άφωνο το πανελλήνιο με τις δραστικές λύσεις που περιέχουν. «Είμαστε αποφασισμένοι, κι είμαστε ακλόνητοι». Ε δεν είναι και τόσο εύκολο να αναλύσεις το «αυτονόητο» που είναι «αδιανόητο»; Κατά βάθος το Συνέδριο γίνεται για να επιβεβαιωθεί η μοναρχία του Αντώνη. Αμέσως μετά, να πάνε σπίτια τους οι σύνεδροι και να περιμένουν διορισμούς στις νέες εγκαταστάσεις των γραφείων της Νέας ΝΔ. Όλο και κάποιο γραφειάκι προορίζεται για τους λίγους και εκλεκτούς. Κυρίως όσους έχουν διατελέσει στελέχη της ΠΟΛΑΝ. Εξάλλου τη Νέα Μεγάλη ΠΟΛΑΝ ετοιμάζουν τα σαμαρούλια και οι σαμαρούλες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κάλυψη των κενών θέσεων, είναι οι νεοπροσληφθέντες να είναι στρατευμένοι εκ των προτέρων στο μεγαλείο του Προέδρου.

Ξεκίνησε το Συνέδριο της Νέας ΝΔ. Αποκλειστικά και μόνο για τον Αντώνη

Τι φώτα! Τι γιγαντοοθόνες! One man show με εκπληκτικά εφέ και μοναδικές οπτικοακουστικές εντυπώσεις. Εάν επιθυμείτε μια πραγματική έξοδο για το Σαββατοκύριακο θα σας προτείναμε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το "Antoni’ s show" στο Tae-Kwo-Do. Θ΄ακούσετε τον Αντώνη να γκρεμίζει το κατεστημένο και να αναλύει τα αίτια της κρίσης και τις ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας. Στο τσακίρ κέφι θ’ ακούσετε τον Αντώνη να εκφωνεί ποιματάκια και να καρφώνει το κοινό με έντονες συγκινήσεις. Ηδονή! Ανεπανάληπτες στιγμές! Επιτέλους η ποίηση περνά στην εξουσία και η εξουσία μετατρέπεται σε τέχνη, πολιτισμό και υψηλής αισθητικής κουλτούρα. Αυτό θα πει Αντώνης. Έχει μέσα του την τέχνη και η ποίηση βρίσκει στο πρόσωπό του, την παγκόσμια κορύφωσή της!...!

Τι έκανες στο ΕΛΚ, Αρχηγέ Αντώνη; Απέτυχες και ως Μακεδονομάχος;


Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος υπάρχει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θεωρείται διμερές το θέμα του ονόματος των Σκοπίων και ανεξάρτητο της διαδικασίας ένταξης των Σκοπίων στην Ένωση. Αυτή την θέση υποστήριξε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος(ΕΛΚ), κ. Ζοζέφ, Ντολ ευρισκόμενος προχθές στα Σκόπια. Παραγνωρίζει βέβαια ο κ. Ντολ αλλά και ο συγγραφέας της ανακοίνωσης ότι το όνομα επηρεάζει μια πλειάδα θεμάτων, όπως της ασφάλειας του σεβασμού στις αξίες και τον πολιτισμό των γειτονικών χωρών. Εντάσσετε δηλαδή σε ένα γενικότερο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας μέσα στο οποίο η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να προβάλλει τις αντιρρήσεις της.
Τέλος υπάρχει link που παραπέμπει στην «Μακεδονική έκδοση» της ανακοίνωσης. Κάτι επιεικώς απαράδεκτο σύμφωνα και με Εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες του Συμβουλίου της Ευρώπης που εκδόθηκε προχθές από τον κ. Γιάγκλαντ.
Να υπενθυμίσουμε ότι επί Ντόρας Μπακογιάννη στο ΥΠΕΞ είχε πειστεί ο κ. Ντολ και είχε ......

Και νέα ριζοσπαστική πρόταση για το νέο σήμα της ΝΝΔ!

Η ΝΔ επιβραβεύει τους υπονομευτές της... (video)


Σχετικά με το παραπάνω βίντεο διαβάστε στην προηγούμενη ανάρτησή μας

Νέα Δημοκρατία: 36 χρόνια «ιστορία μου, αμαρτία μου»…

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε στην επόμενη ανάρτηση, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και οι συνομιλητές του, στην εκπομπή του Αθήνα 984 «Εκτός γραμμής», καταλήγουν σε μια σειρά οδυνηρές, αλλά ιστορικά τεκμηριωμένες αλήθειες. Αλήθειες που αφορούν το κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας», σχεδόν από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. Το εφιαλτικό συμπέρασμα το οποίο με πικρό χιούμορ προκύπτει από την παράθεση των ιστορικών γεγονότων είναι το εξής: Στο κόμμα της «ΝΔ» πρόκοψαν και… ανταμείφθηκαν μόνο όσοι την έβλαψαν και την υπονόμευσαν! Αντιθέτως, όσοι υπήρξαν πραγματικοί μαχητές και στρατιώτες, κάτω από όλες τις συνθήκες και ηγεσίες, ήπιαν πολλά πικρά ποτήρια, πολλοί δε εξ αυτών -όπως εσχάτως η κ. Ντόρα Μπακογιάννη- τέθηκαν αδικαιολόγητα και… εκτός κόμματος!!!
Δυστυχώς, η Ν.Δ. ξεκίνησε σε λάθος βάση από τα γεννοφάσκια της. Ήδη το 1974 ο...

Κάπου εδώ τελειώνει το όνειρο του Δημήτρη

Από νούμερο 2 θα μείνει τελικά σκέτο Νούμερο! Κανένα μέλλον δεν έχει ο Δημητράκης 2 στη Νέα ΝΔ. Αμέσως μετά το συνέδριο προσγειώνεται στον απλό τομέα του, όπου και αυτός ακόμα παίζεται, ανάλογα με την εξέλιξη των εξεταστικών. Μετά τα βεγγαλικά και τα 3D, που σημειωτέον όλα πέρασαν από την έγκριση των Μουρούτηδων, η σκληρή πραγματικότητα. Πέφτει η αυλαία του Συνεδρίου και ταυτόχρονα πέφτει και η αυλαία για τον Δημητράκη. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Είναι παγιδευμένος στο εσωτερικό της ΝΔ και το μόνο που του έμεινε είναι να κάνει σκέψεις για την μετά Σαμαρά εποχή. Όταν ο Δημήτρης βγαίνει και λέει ότι «δεν ζητούσε ποτέ θέσεις», κάτι δεν πάει καλά. Ο άνθρωπος πεθαίνει για θέσεις, καρέκλες, εξουσίες και όταν «αδιαφορεί» για όλα αυτά, σίγουρα θα έχει δεχθεί τρομερές πιέσεις από το επιτελείο του Αρχηγού.

Τι εννοεί ο παραλίγο υπαρχηγός Δημήτρης όταν λέει ότι «υπέγραψε» συμφωνητικό με τον Αρχηγό;

Ο Νούμερο 2 Δημήτρης αναφέρεται συχνά σε μια συμφωνία που έκανε με τον Αρχηγό, πριν τις εσωκομματικές εκλογές. Τί ακριβώς εννοεί; Εάν κυριολεκτεί τότε θα εννοεί για κάποια συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του Αβραμόπουλο και του Αντώνη. Με μάρτυρες και τέτοια. Τι ακριβώς συμφωνία υπεγράφη και ποιο το περιεχόμενό της; Και τέλος πάντων πού είναι αυτή η συμφωνία; Να μας την δείξει!
Εάν αναφέρεται μεταφορικά σε κάποια μεταξύ τους προφορική συμφωνία, μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο λόγος του Αρχηγού δεν είναι ποτέ συμβόλαιο γιατί όλα περνούν από την έγκριση του καπτάν Χρύσανθου. Το μόνο πρόσωπο που πραγματικά εμπιστεύεται ο Αντώνης. Και πάλι όμως θα πρέπει να εξηγηθεί ο Δημητράκης! Ποιες συμφωνίες έκανε και με ποια ανταλλάγματα; Δεν μπορείς να πετάς μια κοτσάνα Δημήτρη μου και να εκθέτεις έτσι τον Ηγέτη Πρόεδρο; Ο Πρόεδρος ούτε παζαρεύει, ούτε εκβιάζεται. Ο Πρόεδρος είναι ένας και μοναδικός και ανήκει στα στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης και στην παρέα των Λαζαριδομουρούτηδων. Δεν μπορείς να εκθέτεις έτσι τον Πρόεδρο.

Πήγαν να μας πείσουν ότι ο Ηγέτης Αντώνης τάψαλλε στους ηγέτες του ΕΛΚ

Παρά λίγο να μας πουλήσουν μούρη οι πιστοί της Νέας Σαμαράδας. Λίγο ακόμα και θα τον ανακηρύξουν ηγετική προσωπικότητα της χιλιετίας. Η αλήθεια είναι ότι στο πρόσφατο ταξίδι του Αντώνη στις Βρυξέλλες (σε αυτό που δεν πήρε μαζί του τον υπεύθυνο τομεάρχη Δ. Αβραμόπουλο), ο Αντώνης και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, πέρασαν πολύ άσχημα. Όλοι, τους περιφρόνησαν. Άσε που τους κοίταζαν και ύποπτα. Παγωμάρα και πλήρης αδιαφορία από τους ηγέτες του ΕΛΚ προς τον Αρχηγό Αντώνη. Κατάντια! 
Ο ίδιος βέβαια μας έλεγε ότι τους έπεισε για την στάση του στην ψηφοφορία για τα μέτρα στήριξης. Ποιούς ακριβώς έπεισε δεν μας είπε γιατί θα γίνονταν ρεζίλι. Γενικά και αόριστα …. Όλους τους έπεισε. Όμως κανένας δεν δέχονταν να μιλήσει μαζί του. Οι πάντες του γύρισαν την πλάτη τους. Τόσο άσχημα πέρασε ο Αρχηγός στις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εφιάλτης θα του γίνουν αυτές οι Σύνοδοι!...!

Ο Πρόεδρος της Κίνας στον Καναδά

China's President Hu Jintao speaks at a dinner in his honour in Ottawa June 24, 2010. China, the world's biggest exporting nation, wants to double its trade with Canada to $60 billion by 2015, Hu said on Thursday. REUTERS/John Major (CANADA - Tags: POLITICS BUSINESS)Ο Πρόεδρος της Κίνας Hu Jintao μίλησε σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του, χθες 24 Ιουνίου 2010 στην Οτάβα του Καναδά. Ο Πρόεδρος Hu δήλωσε πως η Κίνα, η μεγαλύτερη εξαγωγική χώρα στον κόσμο, θέλει να διπλασιάσει τις συναλλαγές της με τον Καναδά σε 60 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2015. 
REUTERS/John Major (CANADA - Tags: POLITICS BUSINESS) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Συλλήψεις στο Τορόντο πριν την διάσκεψη της G20

Δύο ημέρες πριν από την έναρξη της διεθνούς διάσκεψης κορυφής της ομάδας G20 στο Τορόντο του Καναδά, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα και κατέσχεσε το αυτοκίνητό του μετά την ανακάλυψη δοχείων που χρησιμοποιούνται για την μεταφορά βενζίνης, ένα τόξο και βέλη, ένα αλυσοπρίονο, ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ένα τσεκούρι και άλλα εργαλεία.
(Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)-Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

TORONTO, ON - JUNE 24: Contents of a weapons-laiden car, that was pulled over just blocks away from the site of this weekend's G20 summit, sits on the sidewalk after Toronto Police emptied the car June 24, 2010 in Toronto, Canada. Two days before the start of the international summit, police arrested a man and impounded his car after discovering containers used for holding gasoline, a crossbow and arrows, a chainsaw, a baseball bat, a sledghammer, a hatchet and other tools. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)TORONTO, ON - JUNE 24: Toronto Police investigate the contents of a weapons-laiden car blocks away from the site of this weekend's G20 summit June 24, 2010 in Toronto, Canada. Two days before the start of the international summit, police arrested a man and impounded his car after discovering containers used for holding gasoline, a chainsaw, a baseball bat, a sledghammer, a hatchet and other tools. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Οι κούκλες κέρδισαν πάλι την καρδιά μας

Τα παιχίδια κάνουν τους μεγάλους να αισθάνονται παιδιά και τα παιδιά να σκέφτονται σαν μεγάλοι
Εντεκα χρόνια από τη δημιουργία του «Τoy Story 2» και 15 από το «Τoy Story» που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου το 1995, θα περίμενες ότι το αποτέλεσμα μιας τρίτης ταινίας κινουμένων σχεδίων με τους ίδιους ήρωες θα ήταν «κουκιά μασημένα». Και όμως το «Τoy story 3» (που προβάλλεται σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη μορφή) είναι πραγματικό αριστούργημα. Με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Λι Ανκριτς, ευφυές επιτελείο σχεδιαστών και σεναριογράφων της κορυφαίας εταιρείας κινουμένων σχεδίων Ρixar, οι τρισαγαπημένες κούκλες που .........

Χαστούκι στον Αρχηγαντώνη από τους Νεοδημοκράτες

Ως ηχηρό χαστούκι από τους Νεοδημοκράτες χαρακτηρίζεται η δημοσκόπηση της ALCO για το newsit.gr, όχι μόνο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και για τον ίδιο τον αρχηγό του.
Είναι φανερό πια ότι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. του χρεώνουν τη διάλυση του κόμματος, τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη, τις παλινωδίες, την αντιφατική του συμπεριφορά απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, την ιδεολογική απομόνωση του κόμματος.
Για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. που τον Νοέμβριο ήθελαν να δώσουν μια .......

Η Βασίλισσα Ελισάβετ στο Grand Slam

The Queen attends Wimbledon for the first ime in 33 years. Last time she attended she presented the trophy to Virginia Wade who is in the background Wimbledon Tennis Day 4. London. 24.06.10 Pic By Karl Winter Fotosports International Photo via Newscom
Η Βασίλισσα Ελισάβετ δίνει το παρών στο λονδρέζικο Grand Slam για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.


Pic By Karl Winter Fotosports International Photo via Newscom
Content © 2010 Newscom All rights reserved.



Όχι στο κυνήγι φαλαινών

An animal rights activist takes part in a protest against whale hunting in front of Mexico's environment ministry office (Semarnat) in Mexico City June 24, 2010. The sign reads, No to the hunting of whales . REUTERS/Daniel Aguilar (MEXICO - Tags: ENVIRONMENT SOCIETY CIVIL UNREST)Στην φωτογραφία: Ακριβιστής συμμετέχει σε διαμαρτυρία κατά της φαλαινοθηρίας μπροστά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος του Μεξικού. «Όχι στο κυνήγι φαλαινών» γράφει στην πινακίδα. REUTERS/Daniel Aguilar (MEXICO - Tags: ENVIRONMENT SOCIETY CIVIL UNREST)
Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Η ουσία της μακροζωίας πολεμά και τα περιττά κιλά

Η ρεσβερατρόλη που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί αντιμετωπίζει και την παχυσαρκία
Η ουσία ρεσβερατρόλη, η οποία περιέχεται στο κόκκινο κρασί και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημη χάρη στην πιθανή ιδιότητά της να επιμηκύνει τη ζωή, μπορεί να αποτελέσει «όπλο» και στη μάχη με τα περιττά κιλά, σύμφωνα με νέα μελέτη που διεξήχθη σε ζώα.
Ειδικοί του ΕΘνικού Κέντρου Επιστημονικής Ερευνας στο Παρίσι κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα ύστερα από πειράματα σε λεμούριους, ζώα που ανήκουν στα πρωτεύοντα είδη. Συγκεκριμένα οι ερευνητές είδαν ότι τα ζώα πήραν λιγότερο βάρος όταν λάμβαναν συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης σε καθημερινή βάση.
Παράλληλα, όπως προέκυψε από τη μελέτη η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί σε προσεχές τεύχος του .......

Ούτε 45 άτομα δεν ήταν στο Συνέδριο του Αντώνη για την Ομογένεια

Πιο πολλοί ήταν οι αστυνομικοί.
Παταγώδης η αποτυχία του Συνεδρίου που έγινε χθες για την Ομογένεια και το διοργάνωσε η νέα ΝΔ. Θλίψη κα κατήφεια κυριαρχούσαν, αν και ο Αντώνης θυμήθηκε τις ένδοξες ημέρες του «Μακεδονικού του Αγώνα», για να πέσει και το χειροκρότημα που τόσο αγαπά ο Αρχηγός. …..«Θυμάστε όταν όλοι μαζί κατεβαίναμε στους δρόμους». Ο Αρχηγός δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή την περίοδο σε ποια μάχη πρέπει να δώσει μεγαλύτερο βάρος. Στου Μαραθώνα, της Σαλαμίνας ή της Μακεδονίας; Από γιουβέτσι, το πάει κοκορέτσι. Δεν μπορεί όμως από Σαλαμινομάχος να ξηγιέται Μακεδονομάχος; Προκαλεί σύγχυση ακόμα και στο φανατικό κοινό του. Προσωπικά θα τον προτιμούσα με περικεφαλαία και σκούρο γαλάζιο χιτώνα. Και τα σανδάλια δεν θα τον χάλαγαν! Δένουν με τα γυαλιά του! Θα ήταν ίσως περισσότερο επίκαιρο να το γύριζαν στο ποδόσφαιρο. Έφτιαχναν άνετα δυο τρεις ομάδες ποδοσφαίρου. Έτσι θα περνούσαν και πιο ευχάριστα από το να ζορίζονταν ο Αρχηγός να δώσει ευχάριστες υποσχέσεις στους Ομογενείς, που έτσι κι' αλλιώς του γύρισαν την πλάτη ....

Ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ – Ιστορία – Αρχαιολογία - Μύθος”


Την έκθεση θα εγκαινιάσει η Υπουργός Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου
Ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ – Ιστορία, Αρχαιολογία, Μύθος”, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 και ώρα 19:30, στο χώρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ” στο Λιτόχωρο. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιήσει η Υπουργός Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου.
Η υλοποίησή της έκθεσης βασίστηκε σε μια ιδέα του .....

Όταν γίνουμε κυβέρνηση...


Εεε, όχι Κύριοι...
ΔΕΝ πρόκειται να γίνετε ποτέ κυβέρνηση. Και δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ, γιατί θα είστε το ίδιο ανεπαρκείς όπως ακριβώς και τώρα που βρίσκεσθε στην αντιπολίτευση.
Ο σοβαρότερος όμως λόγος που δεν πρόκειται ποτέ να γίνετε κυβέρνηση, είναι μια άλλη παράμετρος την οποία φαίνεται πως σκοπίμως αγνοείτε.
Δεν θα σας το επιτρέψουμε εμείς να γίνετε κυβέρνηση.!
Η πολύ κακιά και άσχημη πολιτική ...μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να "ηγείσθε" της μεγαλύτερης μεταπολιτευτικής κετροδεξιάς παράταξης της χώρας.
Όσον αφορά τις ..."δημοκρατικές" διαδικασίες που σας έδωσαν τα ινία της παράταξης, αφήστε να το ξέρουμε καλύτερα εμείς που - όπως και να το κάνουμε - είμαστε μέσα στα πράγματα και το ...άθλημα το κατέχουμε πολύ καλά. Περισσότερο απ΄ότι μπορείτε να φαντασθείτε.!
Δύο ευρώ το ...κεφάλι, κι' όσοι "πιστοί" ... προσέλθετε.!
Αυτό σημαίνει εκλογή από τη ...βάση;
Ποιά βάση Κύριοι; Υπάρχη βάση στο πλέον ανοργάνωτο και αλληλοσπαραζόμενο κόμμα που ακούει - προς το παρόν - στο όνομα Νέα Δημοκρατία;
Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά επί του παρόντος...
Μπορείτει να μου πείτε, τί ρόλο παίζετε ως ..."αντιπολίτευση";
Έχετε απέναντί σας ένα νομίμως εκλεγέν Αμερικανικό ..."φέρμα" που παίζει το ρόλο του πρωθυπουργού - ανδρείκελου.
Έχετε απέναντί σας το τρίτο μέλος της Παπανδρεϊκής δυναστείας σε ρόλο Έλληνα (;) "κυβερνήτη" που γαμεί και δέρνει κυριολεκτικώς, και σεις δίκην κομπάρσου φιλοδοξείτε (εάν και πότε) θα γίνετε πρωταγωνιστές της Ελληνικής πολιτικής σκηνής για να ανατρέψετε - υποτίθεται - όλα τα εκτρωματικά και ανθελληνικά νομοσχέδια του διορισμένου από την τρόικα "πρωθυπουργού" της δυστυχούς Ελλάδος.
Και για να εξηγούμαστε εξ αρχής: Δεν αποτελεί για σας άλλοθι η μη στήριξη των οικονομικών μέτρων της κυβερνητικής τρόικας. Ήταν όλα προαποφασισμένα. Μην το ..."παίζετε" λοιπόν "νταήδες" και επαναστάτες ..."ποπολάροι".
Την πολιτική σας ...μαγκιά, θα μπορούσατε να την δείξετε μόνο μέσα στο ...κυνοβούλιο γκρεμίζοντας και τσακίζοντας τα έδρανα που αναπαυτικώς κάθεστε και όχι να τρώτε σαν χαϊβάνια το κουτόχορτο που σας σερβίρει το αμερικανόδουλο τσιράκι.
Και να σκεφθείτε, ότι την Εθνική καταστροφή, δεν την έχει ολοκληρώσει ακόμη. Φαίνεται όμως πως αυτό εσάς, ποσώς δεν σας ενδιαφέρει, διότι απλούστατα επάνω μας θα ...ολοκληρώσει.!
Κι' εσείς, ωσεί άσπηλες πλην μωρές παρθένες ..."σφάζεστε" προσυνεδριακώς λες κι' εμείς χεστήκαμε για τα στημένα σας ...παρασκήνια.
Άντε τώρα να το ...πιάσουμε και από την άλλη, και να τα φέρει έτσι ο ...Γεραμπής ώστε να σας δούμε πολύ σύντομα στο τιμόνι του ...Τιτανικού.!
Τί θα κάνετε;
Θα πατάξετε την τρομοκρατία που πριν ακόμη κλείσει 24ωρο "κτύπησε" τον άτυχο αστυνομικό - υπασπιστή του Υπουργού προστασίας του αφελούς πολίτη μέσα στην καρδιά της αντιτρομοκρατικής;
Θα βγάλετε από τον ..."μπεζαχτά σας" τα βερεσέδια μας προς την τρόικα και θα της πείτε ...ξού μωρή;
Θα ...πατήσετε πόδι στην πετρελαϊκή συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τα γειτονικά μας ...χανουμάκια; (τώρα το ποιοί είναι τα χανουμάκια στην προκειμένη περίπτωση, αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
Θα επαναφέρετε στην προτέρα κατάσταση εργασιακό και ασφαλιστικό;
Θα επαναφέρετε τον 13ο και 14ο μισθό στους ...πλουσιοπάροχα αμειβόμενους Έλληνες;
Τί πρόκειται να κάνετε με τους 50-100 χτικιάρηδες του ΠΑΜΕ που καθημερινά καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία, παρεμποδίζοντας ακόμη και τα ...ψαροκάικα να δέσουν στον Πειραιά και στα άλλα λιμάνια της χώρας;
Θα ασκήσετε ΒΕΤΟ στην ΜΗ ένταξη στην ΕΕ της γεωγραφικής ...τρόικας των Σκοπίων της Τουρκίας και της Αλβανίας;
Τί σκοπεύετε να κάνετε με τα ήδη παρανόμως "ελληνοποιθέντα" λαθροφέρματα;
Τί θα κάνετε με την Θράκη, όπου η κατάσταση στα Ελληνικά πομακοχώρια μας φέρνει στη μνήμη μας την ιστορική μικρασιατική καταστροφή σε νέα ...έκδοση;
Τί θα κάνετε με την ..."Τσαμουριά" της Αλβανίας και την ..."Μακεδονία" των Σκοπίων;
Θα επαναφέρετε ότι "Εθνικό" κατεργήθη από τους ανθέλληνες;
Θα επανακάμψει στην οργανική της θέση η δασκάλα Χαρά του Μεγάλου Δερείου;
Αφήστε τα Κύριοι...
Είστε μέρος του ίδιου παιχνιδιού και πάψαμε προ πολλού να ...μασάμε.
Καλό φαγοπότι στο συνέδριό σας και τα ...ξαναλέμε...

Στα σαγόνια του... ανθρώπου

Αυστραλοί επιστήμονες έρχονται να ανατρέψουν την κρατούσα άποψη ότι το δάγκωμα του ανθρώπου δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρό ειδικά σε σχέση με εκείνο των κοντινότερων συγγενών μας, των χιμπατζήδων. Ειδικοί του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλλίας αναφέρουν ότι σε σχέση με το μέγεθος των δοντιών και των σιαγόνων του ανθρώπου το δάγκωμά του είναι ισχυρό αλλά και εξαιρετικά αποδοτικό.

Ενα από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά της εξέλιξης του ανθρώπου εκτός από την .......

Κατακερματισμένο το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται.

Έρχονται και άλλες δημοσκοπήσεις με παρόμοια ευρύματα. Με αυτά τα δεδομένα συν το νομοσχέδιο για τον νέο "γερμανικό" εκλογικό νόμο, πλησιάζουμε όλο και πιό πολύ το γερμανικό μοντέλο κυβερνησεων συνασπισμών.

Τι στοιχεία συντείνουν όμως σε αυτό το συμπέρασμα?
  1. Έρχεται ο εκλογικός νόμος που θα ευνοεί τους κυβερνητικούς συνασπισμούς
  2. Τα ρουσφέτια και η βόλη στο δημόσιο που κρατούσε προσκολημένους σε κόμματα εκατομμύρια Έλληνες, πλέον είναι μια πρακτική που δεν ......

Η Ν.Δ. έτοιμη για Τάε Κβον Ντο...

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Συνέδριο βλέπουν γαλάζια στελέχη

Με την προσδοκία ότι η Ν.Δ. θα καταφέρει να μπει σε τροχιά ανάκαμψης, αρχίζει σήμερα το απόγευμα το 8ο τακτικό Συνέδριο του κόμματος, το οποίο επιτελικά γαλάζια στελέχη δεν αποκλείουν να μετατραπεί και σε πεδίο για ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» εάν η νέα ηγεσία της βρεθεί αντιμέτωπη με εσωκομματικές προκλήσεις.
Τα ίδια στελέχη προεξοφλούν ότι οι 4.000 σύνεδροι θα επιβεβαιώσουν την κυριαρχία του Αντώνη Σαμαρά στο κόμμα, η οποία θα καταγραφεί μέσα από τις κάλπες για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής (στο εξής Πολιτική Επιτροπή). Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θεωρεί αναγκαίο να αποσαφηνίσει το Συνέδριο το...

«Το κόμμα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα» ..... «Δεν κάνει για τη δουλειά το παιδί»

Αγαπητό Περιοδικό
Κάποιοι μέσα από τον πυρήνα του κόμματος υποστήριξαν ψυχή τε και σώματι την υπόθεση εκλογής του Αρχηγού Νέρωνα προκειμένου να εξακολουθήσουν να έχουν στο χέρι το ταμείο του κόμματος και το ανθρώπινο δυναμικό. Τελευταία δείχνουν ιδιαιτέρως προβληματισμένοι όμως. Παρατηρούν ότι ο Νέρων τους έχει γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων του και έχει κουβαλήσει στη Ρηγίλλης όλα τα παραδείσια πουλιά της πάλαι ποτέ Πολιτικής Άνοιξης, που παραλογίζονται πίνοντας κουτιά από το γνωστό αντικαταθλιπτικό Lazarid και κοιτάζοντας συνέχεια ταβάνι, μαζί με κάτι δεξιά απολιθώματα της αβερωφικής νεολαίας. Αντιλαμβάνονται ότι ο Νέρων είναι άφιλος κι αγνώμων, υπερόπτης κι απρόβλεπτος και η διαίσθησή τους, τους οδηγεί στη σκέψη ότι .......

Νικήτας Κακλαμάνης: "Δεν φταίνε τα σύμβολα..."

«Τα ιστορικά κόμματα δεν αλλάζουν σύμβολα, όνομα ή βασικές ιδεολογίες. Δεν μπορείς να κόβεις τις ρίζες σου…»

Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης

Αποκλειστικό: Το Νέο Σήμα της Νέας ΝΔ


Ασορτί με την μετακόμιση σε πιο... ερωτικές περιοχές...

Προβλέψεις...

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ που µας πέρασε, οι προβλεπτικοί δεν άφηναν από τα µάτια τους το ελβετικό φράγκο και τον Αντώνη Σαµαρά.

Η ΛΟΓΙΚΗ ήταν απλή σε αµφότερες τις περιπτώσεις. Το µπάχαλο της Ευρώπης που ξεκίνησε στην αγορά οµολόγων θα κατέληγε αργά ή γρήγορα στα νοµίσµατα, επηρεάζοντας αρνητικά το ευρώ. Με τη στερλίνα πατωµένη και τους Αµερικανούς να θέλουν να κρατήσουν το δολάριο χαµηλό, οι φοβιτσιάρηδες επενδυτές θα στρέφονταν αναγκαστικά στο νόµισµα της χώρας του Γουλιέλµου Τέλλου. Οσο για τον Αντώνη, αυτός πριν από τέσσερις µήνες φαινόταν να έχει µια εντυπωσιακή πολιτική σβελτάδα. Ηταν ακόµη ο νικητής µιας 29ης Νοεµβρίου που είχε φέρει τα πάνω - κάτω στη Ν.Δ., αλλά κι ένας...

Δήλωση του Προέδρου για την άνανδρη δολοφονία Βασιλάκη

«Με αισθήματα οργής και βαθιάς οδύνης θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους οικείους του Γιώργου Βασιλάκη. Η ελληνική πολιτεία θα είναι δίπλα τους. Είμαι βέβαιος ότι η δολοφονία αυτή δεν θα μείνει ατιμώρητη. Για να δικαιωθεί ο νεκρός και η δημοκρατία μας»

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών Εφημερίδων [25-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών Εφημερίδων [25-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Με ή χωρίς «κόμμα Ντόρας» ο Σαμαράς έχει «τελειώσει»! Δημοσκόπηση-σοκ της ALCO στο Newsit αναγγέλλει την κατάρρευση του κομματικού κατεστημένου

κλικ στις παρακάτω εικόνες για μεγέθυνση

Μέτρηση για κόμματα που ακόμη δεν έχουν ιδρυθεί, λειτουργήσει, αναπτύξει πολιτική δυναμική, σε κάθε περίπτωση τα αδικεί... Παρ' όλα αυτά, οι τάσεις που εμφανίζει η μεγάλη έρευνα της ALCO για το NewsIt.gr σηματοδοτούν την απόλυτη δικαίωση εκείνων που προέταξαν αρχές, συνείδηση, υπευθυνότητα και αλήθεια πάνω από τις παρωχημένες λογικές των "μαντριών", υπαίτιες για τη σημερινή πολιτική και οικονομική χρεοκοπία της Πατρίδας μας.
Περισσότερα για την έρευνα διαβάστε στο NewsIt

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που κόστισε τη ζωή στον υπασπιστή του Μ.Χρυσοΐδη την Πέμπτη, κάνοντας λόγο για ενέργεια με στόχο τη δημοκρατία.

«Εκφράζω την οδύνη και την αγανάκτησή μου, την οδύνη και την αγανάκτηση που νιώθει κάθε Έλληνας πολίτης, για τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής» ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Σε μια περίοδο που η χώρα και ο λαός μας δίνουν μια καθημερινή μάχη για την .......

Η Ν. Μπακογιάννη για την επιθεση στο Υπ. Προστασίας του πολίτη

«Τέτοιου είδους ενέργειες βρίσκουν απέναντί τους το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας» ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη. «Η σκέψη μας είναι μαζί με τη σύζυγο και την οικογένεια του θύματος» υπογράμμισε η Nτόρα Mπακογιάννη.