Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έχουν παρενέργειες τα... ψυχοφάρμακα;

"Το ότι ο Αντώνης Σαμαράς φοράει νάρθηκα στο αριστερό χέρι ίσως το προσέξατε. Όπως και το βράχνιασμα που έχει στη φωνή του αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της ΝΔ...Μπορώ σήμερα να σας αποκαλύψω ότι το πρόβλημα στο χέρι είναι από τις... χειραψίες! Στην πραγματικότητα ήταν ένα παλιό κάταγμα που έπαθε υποτροπή από τις πολλές χειραψίες των ημερών και κυρίως από μία...

Τελικά, στην... τρίτη και φαρμακερή τα κατάφερε ο Πλακιωτάκης! Μάζεψε... κόσμο στο Ρέθυμνο...

Απόψε ήταν η τρίτη και φαρμακερή εκδήλωση του σαμαροειδούς Γιάννη Πλακιωτάκη του Εργατικού στο Ρέθυμνο. Μετά από την ανακοίνωση των υποψηφίων (1η εκδήλωση), όπου ήταν παρόντες αυτός, οι υποψήφιοι και οι δημοσιογράφοι, τα "εγκαίνια του εκλογικού κέντρου" (2η εκδήλωση), με παρόντες (κατόπιν πανρεθυμνιακής κινητοποίησης...) 50 νοματαίους (!!!), απόψε τα κατάφερε... Συγκέντρωσε στο...

Οι μυστικοσύμβουλοι απαιτούν να μιλήσει ο πρώην και να του υπαγορεύσουν τι θα πει ..

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι μυστικοσύμβουλοι! Απαιτούν να βγει ο πρώην πρωθυπουργός να μιλήσει και μάλιστα να του υπαγορεύσουν τι θα πει. Τα έχουν πάρει οι υπασπιστές του Κωστάκη. «Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει όταν πρέπει να μιλήσει». Και το σημείο αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος. «Δεν εκβιάζεται και δεν ποδηγετείται». Πολύ σύντομα θα βρεθεί η ευκαιρία και θα μιλήσει. Περιμένει την επόμενη φάση στην οικονομία και θα δημιουργηθεί η ευκαιρία.
Μαζεύει αυτή την περίοδο στοιχεία για την οικονομία, δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων για την κατάσταση της Ελλάδας και μελετά τις δηλώσεις των υπουργών οικονομικών αλλά και του Παπανδρέου. Είναι σίγουρος ότι ο ίδιος δεν ευθύνεται για τα χάλια της χώρας αλλά η τωρινή κυβέρνηση, που παρέλαβε μια υγιή και ανταγωνιστική οικονομία και την παρέδωσε στα νύχια του ΔΝΤ και της Ευρώπης!!….!!

Τι έλεγαν για τον Αντώνη στους διαδρόμους της συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος;

Οι μυστικοσύμβουλοι διαρρέουν ότι οι Ευρωπαίοι κρέμονταν από τα χείλη του Αντώνη. Θέλουν όλοι οι οικονομολόγοι του πλανήτη να μάθουν πως θα μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο! Θα αποτελεί επίτευγμα της παγκόσμιας οικονομικής ιστορίας. Ο ηγέτης θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο κεντρικό κεφάλαιο των παγκόσμιων επιτευγμάτων. Η πραγματικότητα βέβαια είναι πολύ διαφορετική. Στους διαδρόμους της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος γέλαγαν οι πάντες με τον Αντώνη. «Για ηλίθιους μας περνά;». «Μπορεί να λέει ότι θέλει στους παραμυθιασμένους έλληνες αλλά εδώ δεν θα τολμήσει να πει σαχλαμάρες». Πολλοί Ευρωπαίοι δεν έκρυβαν την ανησυχία τους για την ακραία μορφή που έχει πάρει η ΝΔ. Αναρωτιούνται εάν μπορεί να συμμετάσχει στο μέλλον στις Συνόδους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. «Ας τον στείλουμε στο LSE να τον λοιδορήσουν οι φοιτητές και να γελάσουν με την ψυχή τους ….». Οι μυστικοσύμβουλοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Αντώνης βρέθηκε πολύ απομονωμένος στη Σύνοδο και δεν αισθάνονται καθόλου ομοϊδεάτες του. Αντιθέτως τον θεωρούν πολύ επικίνδυνο!

Ποιόν αποκαλούν «γλάστρα» οι μυστικοσύμβουλοι;

Τον Μεϊμαράκη!
Ως γνωστόν, ο Μεϊμαράκης εξορίστηκε στο κομματικό Ινστιτούτο. Ποτέ δεν ήταν με τη Ντόρα και τους Κρητικούς. Άσε που οι Κρητικοί κάποτε εξεδίωξαν την οικογένειά του από την Κρήτη. Το παίζει Κρητικός ενώ θα η΄ταν καλύτερα να πήγαινε να ρωτήσει τους Κρητικούς τι λένε γι’ αυτόν! Για την διαχρονική προσφορά του Βαγγέλα και της οικογένειάς του στο κόμμα, ο Αντώνης τον έβαλε ακόμη και στον πρωινό καφέ. Μόνο που οι μυστικοσύμβουλοι διαδίδουν ότι είναι θέμα μόνο ισορροπιών. Κάνει τη γλάστρα στον πρωινό καφέ. Η συμμετοχή του είναι διακοσμητική και τίποτα παραπάνω. Αυτός νομίζει ότι ήδη συγκυβερνά με τον Αντώνη ….

Καλύτερα ο Δημαράς να επιστρέψει στην σιωπή του. Τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές.

Μια συνέντευξη έδωσε ο Δημαράς και έγινε χαμός. Δεν ήξερε από πού του ερχότανε οι σφαλιάρες. Καλά τα πήγαινε κρυπτόμενος. Τι τα ήθελε τα ραντεβού και τα χρίσματα; Κρυφά ραντεβού και μυστικοπαθή γίνονται μόνο στο περιβάλλον του Αντώνη.
Ειδικά όταν μάθαμε ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού μεσολάβησε ο γραφικός Μανώλης, τότε έδεσε το γλυκό. Με τον Μανώλη κάνει παρέα ο Περιφερειάρχης Γιάννης; Καλά θα περάσει. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, λένε στα χωριά.
Με τέτοιους φίλους Γιάννη μου, καταντάς και εσύ γραφικός και αναξιόπιστος. Αφού κρυπτόμενος τα πήγαινες καλά καλύτερα να γυρίσεις στην τρύπας σου και να περιμένεις. Είναι σίγουρο ότι δεν έχεις καμιά απολύτως πρόταση για την Αυτοδιοίκηση και είναι πολύ ανησυχητικό. Μόνο που η υποψηφιότητά σου αφορά την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και όχι το χωριό του Μανώλη!

Έρχεται η νίκη της Λαϊκίστικης Δεξιάς

Νταβατζήδες και μεγαλοδημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι επέρχεται μεγάλη νίκη του Αντώνη στις επικείμενες εκλογές. Θρίαμβος ανεπανάληπτος.
Στο σημείο εκκίνησης ο Αντώνης έπαιρνε τον πούλο και σήμερα κερδίζει 8 Περιφέρειες αφού είναι ο μόνος που υπόσχεται αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και των συντάξεων, μειώσεις φόρων και μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο!
Και ο Γιώργος έταζε λεφτά και τον στήριξαν. Αφού δεν τους έδωσε, τώρα στηρίζουν Αντώνη! Ο οποίος ξέρει πραγματικά πώς να μηδενίζει ελλείμματα. Με μπόλικη βλακεία και περίσσια δημαγωγία. Ενδέχεται να γίνει η έκπληξη και την δεύτερη Κυριακή να παίρνει ο ηγέτης 10 Περιφέρειες.
Ο λαός έζησε το μνημόνιο και τώρα θέλει να σωθεί στην αγκαλιά της Ακραίας Νεοδεξιάς!...!

Με βάρκα την ελπίδα ο Αντώνης

Ο Ηγέτης δεν «πουλά» άδικα, ελπίδα. Την έχει ο ίδιος ανάγκη. Πώς ακριβώς επιδιώκει να κυβερνήσει, υποσχόμενος τόσα ψέματα και με την ευρύτερη παράταξη κατακερματισμένη και με έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του; Ο σκληρός μηχανισμός της Ρηγίλλης φαίνεται να έχει «ξεχάσει» το παρελθόν του σωτήρα. Ο απλός πολίτης όμως δεν το έχει ξεχάσει! Η αμφισβήτηση δηλαδή υπάρχει εκ των πραγμάτων. Η επανένωση της πρώην Κεντροδεξιάς αποτελεί μονόδρομο για να κυβερνήσει ο Αντώνης. Δεν είναι τυχαία τα κρυφά ραντεβού στο περιθώριο των συζητήσεων για …. επανένωση! Ο Αντώνης δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ..................

3/11/1963:"Θρίαµβον των δηµοκρατικών δυνάµεων απετέλεσαν αι χθεσιναί εκλογαί"



1963: «Θρίαµβον των δηµοκρατικών δυνάµεων απετέλεσαν και χθεσιναί εκλογαί. 
Πρώτον και σηµαντικώτερον αποτέλεσµα υπήρξε η κατάρρευσις του κράτους της ΕΡΕ (...). 
Την 10ην πρωινήν τα αποτελέσµατα ήταν: 

Σφόδρα ενοχλημένος ο Καραμανλής με Σαμαρά

Τα Αντωνάκια κατατάσσουν τον πρώην πρωθυπουργό στα «ιστορικά πρόσωπα». Τον ενταφιάζουν στο παρελθόν. Να μην μπαίνει με τους σωματοφύλακές του εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Ρηγίλλης. «Φίλος» μεν, παρελθόν δε. Στην στημένη συνέντευξη που έδωσε ο Αντώνης στον Πρετεντέρη, ουσιαστικά ο "μεγάλος" ηγέτης "διέταξε" τον πραγματικό κλειδοκράτορα της Ρηγίλλης …. «να μιλήσει»! Δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται! Ας αναλάβει τις ευθύνες του! Προσπαθεί να δικαιωθεί κρυπτόμενος. Ο πρώην, άρτι αφιχθείς από τα Βρετανικά Νησιά, θίχθηκε. «Προσπαθεί να ενοχοποιήσει το κυβερνητικό παρελθόν μου». Η συμφωνία δεν ήταν τέτοια. Περιείχε πλήρη κάλυψη του Αντώνη. «Θα μιλήσω όποτε εγώ αποφασίσω και όχι όποτε θέλει ο Αντώνης»! Οι εισβολείς της Ρηγίλλης μάλλον έχουν ξεχάσει ότι είναι φιλοξενούμενοι. Κάτι μου λέει ότι επίκειται θύελλα και στην επόμενη συνέντευξη ο Αντώνης θα μαζεύει τα κομμάτια του!

Να δεσμευτούν οι αντιμνημονιακοί ότι δεν θα απορροφήσουν χρήματα από το Μνημόνιο έτσι και εκλεγούν!

Το έντιμο και το σωστό αυτό θα ήταν. Αφού αγωνίζονται τόσο πολύ κατά του μνημονίου, ας δεσμευτούν από τώρα ότι δεν θα πάρουν δεκάρα τσακιστή από τα λεφτά του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης.
Γιατί οι Ευρωπαίοι μας δίνουν μέχρι τώρα και όχι το ΔΝΤ.
Τότε θα ήταν πράγματι παλικάρια.
Για να δούμε με ποιόν ακριβώς τρόπο θα μάζευαν χρήματα. Χωρίς φόρους και χωρίς επιπλέον έσοδα. Αυξάνοντας τους μισθούς, μόνο με έργα και ανάπτυξη. Να δούμε που θα κρυφτούν!

Η αριθµητική του κ. Σαµαρά

ΣΤΙΣΑΡΧΕΣ Νοεµβρίου αναµένεται στις κινηµατογραφικές αίθουσες η προβολή ακόµη µιας ταινίας της σειράς Χάρι Πότερ, που τιτλοφορείται «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του θανάτου». Φαίνεται όµως ότι κατ’ εξαίρεση στη χώρα µας η προβολή της άρχισε ήδη από τη µικρή οθόνη...

Στην προχθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαµαράς επιδόθηκε σε ασκήσεις... µαγείας ή µάλλον προσπάθησε να εµπλουτίσει την εµφάνισή του µε µεγάλες ποσότητες µαγικής σκόνης.

Είπε ότι για κάθε απολυµένο το κράτος χάνει 1.000 ευρώ από τις ασφαλιστικές εισφορές.

Εποµένως για τους 150.000 .................

Βασιλάκης Κικίλιας ο ...... ποδηλατοδρόμος

Με το δεξί...

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αποψινό παιχνίδι με την Άντερλεχτ ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με μια προπόνηση η οποία έγινε για πρώτη φορά στο νέο κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. ............

Aβραμίδης: Πλήρως ενημερωμένος για τους ημιυπαίθριους

Σε όποια παρέα κι αν βρεθεί ο Νίκος Αβραμίδης τις τελευταίες μέρες ένα είναι το θέμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Λόγω αρμοδιότητας ο Νίκος Αβραμίδης δέχεται τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων σχετικά με τους ημιυπαίθριους και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι! Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας είναι πλήρως ενημερωμένος.....

Πάω στη μαμά μου λόγω κρίσης .....

«Οι γονείς µου στηρίζονται σε µένα. Δεν µπορώ να φύγω από το σπίτι, όσο και αν το θέλω ενώ τρέχουν δάνεια και οικονοµικές υποχρεώσεις», λέει στα «ΝΕΑ» ο 30χρονος χηµικός µηχανικός κ. Γιώργος Καλαµπόκας.
Η µητέρα του δουλεύει 26 χρόνια στον ιππόδροµο µε σύµβαση της µίας ηµέρας και 22 ευρώ µεροκάµατο ενώ ο πατέρας του εργάζεται στα ΕΛΤΑ και ο µισθός του από πέρυσι µειώθηκε. «Εχουν χωρίσει και µένω µε τη µητέρα µου. Πώς να σκεφτώ να φύγω και να µείνω αλλού;», αναρωτιέται.

Ο κ. Καλαµπόκας ανήκει στο 55,7% των Ελλήνων ηλικίας 25 έως 34 ετών που, σύµφωνα µε έρευνα της Γιούροστατ, εξακολουθεί να ................

Μπανανόφλουδα...



Η µαγκούρα, ο Ψηλορείτης και το µοίρασµα των θησαυρών

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ
Ψηλός, αδύνατος, µε τη µαγκούρα του στο χέρι, έµοιαζε σαν να ήταν γέννηµα των ψηλών βουνών της Κρήτης κι ας µην ήταν Κρητικός. Το όνοµά του ταυτίστηκε µε τη µινωική αρχαιολογία, η ζωή του µε κάθε ορεινή γωνιά του νησιού. Γι’ αυτό και τον Γιάννη Σακελλαράκη, που έχασε τη µάχη για τη ζωή στα 74 του χρόνια από τον καρκίνο, δεν τον θρηνεί µόνο η διεθνής αρχαιολογική κοινότητα, της οποίας ήταν εξέχον µέλος, αλλά ακόµη περισσότερο οι Κρητικοί.

Μια ζωή ερευνούσε, έσκαβε, δηµοσίευε µε πάθος. Από τη γη των Αρχανών, όπου είχε τη σπάνια τύχη να ανασκάψει ένα µινωικό ανάκτορο, ώς το Ιδαίον Ανδρον στον Ψηλορείτη, όπου ............

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός …

Πολλή χολή κατά της Ντόρας Μπακογιάννη έβγαλε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, στην τελευταία του συνέντευξη στην Κρητική Επιθεώρηση στην οποία πρότεινε μάλιστα και τη δημιουργία κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας». Ο μπαρμπά-Γιάννης είπε ότι η Ντόρα επέλεξε να τερματίσει τον πολιτικό της βίο και την κατηγόρησε ότι έχει όψιμο ενδιαφέρον για την Κρήτη, ένεκα της στήριξης του Γιαννουλάκη για την περιφέρεια...
Επί τούτου ανέφερε ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν το … γνωρίζει καλά το νησί αφού δεν επέδειξε και κανά ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παρελθόν. Λησμονεί προφανώς ότι πριν από λίγα χρόνια η Ντόρα πήρε αγκαλιά την κόρη του Όλγα και περιόδευαν μαζί στο Ρέθυμνο για να την εκλέξει βουλευτή. Λησμονεί προφανώς ότι ο Μητσοτάκης τον έκανε κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης του, παρά τις έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις. Αλλά είπαμε, ότι ...............

Η καλλιτεχνική πλευρά του Χίτλερ...

Τα εγκλήματα που διέπραξε ο Χίτλερ είναι γνωστά σε όλους. Αυτό που ίσως δεν είναι τόσο γνωστό, είναι ότι είχε πάθος με την ζωγραφική. Από το 1914 έως το 1917 ο Χίτλερ ζωγράφισε αρκετούς πίνακες με κύριο θέμα τους τα λουλούδια, τους σκύλους και τις γυναίκες. ..............

Ολοταχώς προς συγκυβερνση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ('Οταν πηγαίναμε μαζί σχολείο!)

...... καθόσουνα στο διπλανό θρανίο!
Φαντάζει αδιανόητο στην Ελλάδα που βρέθηκε -και εξακολουθεί να βρίσκεται- στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, οι ηγέτες των δύο κομμάτων εξουσίας να μην μπορούν να συμφωνήσουν σ’ έναν κοινό παρονομαστή για την αντιμετώπιση της κρίσης. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια πρόωρων εκλογών ούτε προσωπικών εγωισμών.
Η πικρή εμπειρία του παρελθόντος δεν επιτρέπει, δυστυχώς, τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης. Ούτε λειτουργική ούτε αποτελεσματική θα είναι. Αντιθέτως, πιο εφικτή και επιβεβλημένη είναι η συνεργασία των δύο κομμάτων εξουσίας. Αλλωστε, ιδεολογικά, η Κεντροδεξιά είναι πολύ κοντά στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται, ενώ, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, η Ν.Δ. υπερψήφισε τους 30 από τους 60 νόμους που έφερε το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τον τελευταίο χρόνο.

Τη στιγμή που διαφαινόταν στον ορίζοντα η αδυναμία καταβολής μισθών και ...............

Λέξεις άγνωστες για τον κ. Σαμαρά και Σία (Αβραμόπουλο, Παυλόπουλο).

Ηλεκτρονικό φρένο στη ληστεία µε τα φάρµακα
Ετήσια σπατάλη δύο δισ. ευρώ µέσω συνταγών
«Η Ελλάδα ξόδευε για φάρµακα όσα µια χώρα µε τον πληθυσµό της Ισπανίας», επισήµανε ο Γ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στον Οργανισµό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελµατιών (ΟΑΕΕ), όπου άρχισε να εφαρµόζεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Με αφορµή την ψήφιση και εφαρµογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επανέλαβε ότι «η επανάσταση του αυτονόητου µπορεί να γίνει πράξη» και επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές και µεταρρυθµίσεις. Ο κ. Παπανδρέου σηµείωσε πως µε την ..............

Εικόνες του κόσμου!

Στιγμιότυπα που κόβουν την ανάσα, αλλά και εικόνες απείρου κάλους είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την ακόλουθη παρουσίαση.


Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί με τα παγιδευμένα πακέτα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την τυπική απολογία που έδωσαν στην δεύτερη ειδική ανακρίτρια οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά φακέλων σε πρεσβείες.

Ο 22χρονος Παναγιώτης Αργυρού και ο 24χρονος Γεράσιμος Τσάκαλος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας το πρωί στην Ευελπίδων, αρνήθηκαν να ..........

Χωρίς exit poll οι εκλογές

Δεν θα διενεργηθούν και δεν θα μεταδοθούν μετρήσεις exit poll στις αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά από κοινή απόφαση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών να διακόψουν την ενέργεια λόγω κόστους. .................

Διασκεδαστική ψηφοφορία!



Η Ντόρα στ' Ανώγεια στο σπίτι των Ξυλούρηδων

Περνώντας από τα Ανώγεια, η Ντόρα δε θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το πατρικό σπίτι του αλησμόνητου Νίκου Ξυλούρη.
Εκεί η αδελφή του Νίκου, Ζουμπουλιά, υποδέχθηκε με μια μεγάλη αγκαλιά την Ψηλή και μάλιστα της έβαλε στην πλάτη ένα λευκό κρητικό μαντήλι.
 “Παίρνουμε δύναμη από τη φωνή του Νίκου” είπε η Ντόρα στη Ζουμπουλιά για να δεχθεί την αγκαλιά της τελευταίας.
Στην φωτογραφία και ο Κονταρός.

Οι ηλεκτρικές συσκευές «καίνε» ρεύμα ακόμη και στο off

Καταρρίπτεται ο μύθος ότι οι ηλεκτρικές συσκευές δεν καταναλώνουν ενέργεια όταν είναι κλειστές από το διακόπτη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και παρουσίασε το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), οι ηλεκτρικές συσκευές καταναλώνουν ρεύμα όχι μόνο όταν βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής (stand by), αλλά και όταν είναι κλειστές από το διακόπτη (off mode). .............

Τρόμος, φόβος και δέος στην Ακρονεοδεξιά ΝΝΔ για το ισχυρό ενδεχόμενο (αναμενόμενο;) των Πρόωρων Εκλογών!...!

Έχουν πάρει φωτιά τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή σε Εθνικές Εκλογές τα τελευταία 24ωρα! Πολλοί μάλιστα επισημαίνουν «ανεξαρτήτως… αποτελέσματος»!!! Άλλοι τονίζουν, ότι ακόμη και αν το ΠΑΣΟΚ επιτύχει τον «πήχυ» που έχει θέσει, θα οδηγήσει τη χώρα σε Εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου για να αναβαπτιστεί στη λαϊκή εμπιστοσύνη και να υποχρεώσει τους πάντες να «αναλάβουν τις ευθύνες» τους…
Όπως και να ‘χει το πράγμα, εκείνος που έχει χάσει πλέον τον…

Τσιπ στον αμφιβληστροειδή επιτρέπει σε τυφλούς να διακρίνουν σχήματα

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Το μέλλον γίνεται λίγο πιο φωτεινό για όσους πάσχουν από βλάβες στους αμφιβληστροειδείς: Ένα γερμανικό φωτοευαίσθητο τσιπ που εμφυτεύεται στην πίσω πλευρά του ματιού επέτρεψε σε τρεις τυφλούς ανθρώπους να διακρίνουν σχήματα και αντικείμενα και να κινούνται στο χώρο χωρίς βοήθεια. ...........

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η ψηφοφορία της Κυριακής! Μάθετε πώς ψηφίζετε...

Τα παρακάτω στοιχεία προέρχονται από τον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Εσωτερικών. Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο από εδώ.




Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την ανάδειξη των Δημοτικών και των Περιφερειακών Αρχών της περιόδου
2010 – 2014.
Ο εκλογέας όταν προσέλθει στο εκλογικό του τμήμα ψηφίζει πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και αμέσως μετά για τις δημοτικές εκλογές

Στις ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ψηφίζουμε για....

Η κούνια...

ο πατέρας και ο γιός γίνονται ένα, μέσα απ' το παιχνίδι σε παιδική χαρά του Ισλαμαμπάντ
στο Πακιστάν.

Θα κάνει κόμμα o Ψωμιάδης...;

Πολιτική κίνηση, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στη Web TV της Voria gr, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Η κοινωνία της Ελλάδας με θέλει πιο κοντά, κάτι θα κάνω και εγώ μετά τις εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας.

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν υπάρχει «αντιμνημόνιο», λάθος το δίλημμα για πρόωρες

Κριτική στον πρωθυπουργό, επειδή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αλλά και στην αντιπολίτευση, επειδή ζητά καταψήφιση του μνημονίου χωρίς να έχει αντιπρόταση, άσκησε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ...............

Το μεγάλο ψέμα Σαμαρά και Ακροδεξιών για τους μετανάστες που θα ψηφίσουν στις εκλογές...

Περίπου 17 χιλιάδες μετανάστες που ζουν στη χώρα εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ασκήσουν εκλογικό δικαίωμα στις εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ δικαίωμα εγγραφής είχαν περίπου 190 χιλιάδες. Ακόμα και από αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αιτήσεις κατέθεσαν 11.600 ατόμα, εκ των οποίων περίπου οι μισοί δεν...

“Βαρύ το τσεκούρι” στις βουλευτικές αποζημιώσεις

Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε πως οι αποζημιώσεις των βουλευτών έχουν υποστεί την... τεράστια μείωση του 22%! ..............

Θρίαμβος Πλακιωτάκη στα Χανιά! Μίλησε ενώπιον πολυπληθών… άδειων καθισμάτων!...!

Τι το ήθελε το κέντρο «Άστρα» ο Γιάννης ο Εργατικός; Ποιος ξέρει πόσα θα… πλήρωσαν για να κλείσουν μια τεράστια αίθουσα εκδηλώσεων για να χωρέσουν οι 20 υποψήφιοι του συνδυασμού μετά των… συζύγων τους!!! Τώρα, ή κάποιοι υποψήφιοι είναι άγαμοι ή κάποιοι σύζυγοι προτίμησαν να αποφύγουν το διασυρμό και δεν πήγαν. Γιατί όλοι κι όλοι ήταν ακριβώς και μετρημένοι…