Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Έκθετο το κατοχικό καθεστώς στην Κύπρο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Λευκωσία η ενέργεια του τουρκικού κατοχικού καθεστώτος στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου να απαγορεύσει την τέλεση της Θείας Λειτουργίας σε χριστιανική εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων. 
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Μάριος Καρογιάν, καταγγέλλει το γεγονός με ................

«Ο κοπρίτης που μπαίνει στο Δημόσιο, παραμένει κοπρίτης μια ζωή»

Βολές κατά του «πελατειακού» συστήματος που έχει καθιερωθεί στη χώρα μας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κάνοντας ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια για όσους διορίζονταν στο Δημόσιο.

«Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί», ανβέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

«Έπεσε έξω το Δημόσιο»

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο Θ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι  ..................

Το ισχυρό ευρώ αποτελεί αναγκαιότητα για τη Γερμανία

Η ενδυνάμωση του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος αποτελεί αναγκαιότητα για τη Γερμανία και πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω το 2011, τονίζει η Γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, που δόθηκε αργά χθες στη δημοσιότητα. «Δεν πρόκειται απλώς για χρήμα. 
Η Ενωμένη Ευρώπη είναι η εγγύηση της ειρήνης και της ελευθερίας μας, ενώ το ...................

Διεθνείς αντιδράσεις για την καταδίκη του Χοντορκόφσκι στη Ρωσία

MOSCOW, RUSSIA. DECEMBER 30, 2010. Former Yukos chief Mikhail Khodorkovsky looks from the sealed glass dock as the verdict being read out at the Khamovniki District Court sitting. (Photo ITAR-TASS/ Stanislav Krasilnikov) Photo via Newscom
Για δίκη σκοπιμότητας και για εξάρτηση της δικαστικής από την εκτελεστική εξουσία, σε σημείο μάλιστα που να μη μπορεί να γίνεται λόγος για εκσυγχρονισμό της Ρωσίας, κάνει λόγο χθεσινή ανακοίνωση του State Department, με αφορμή την καταδίκη σε φυλάκιση μέχρι το 2017 του πρώην ιδιοκτήτη του πετρελαϊκού ομίλου "Γιούκος", Μιχαήλ Χοντορκόφσκι. 
Σύμφωνα με δήλωση ανώνυμου στελέχους της αμερικανικής κυβέρνησης, η καταδίκη ενδέχεται να περιπλέξει την είσοδο της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου. 
Απογοητευμένη από την έκβαση της δίκης εμφανίστηκε η Γερμανίδα καγκελάριος, που σε ......................

Spin Around ένα ξίφος!

Ουστ βρε παλιο-2010 ....

Το 2010 θεωρείται το χειρότερο έτος, γιατην περίοδο της Μεταπολίτευσης στον τομέα της οικονομίας, 
 Η ελληνική οικονομία υπέστη ένα ισχυρό "δημοσιονομικό σοκ", με τα κρατικά ομόλογα να αξιολογούνται ως "σκουπίδια" από τους διεθνούς οίκους αξιολόγησης και τα τραπεζικά ομόλογα να τυγχάνουν παρόμοιας τύχης.

Τραγωδία στην Αλεξάνδρεια

Διεθνής κατακραυγή για την επίθεση με είκοσι ένα νεκρούς και εβδομήντα εννέα τραυματίες στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Το σεβασμό της στις θεμελιώδεις αρχές, όπως αυτή της θρησκευτικής ελευθερίας, αλλά και την υποστήριξή της στις αιγυπτιακές αρχές στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, εξέφρασε η Γαλλία.

Τρομοκρατικό έγκλημα, με στόχο την εθνική ενότητα και τον θρησκευτικό πλουραλισμό της ......................

Με αισιοδοξία η υποδοχή του 2011

Δισεκατομμύρια άνθρωποι γιόρτασαν την είσοδο του 2011. Πρώτες υποδέχτηκαν το νέο έτος οι χώρες στον Ειρηνικό Ωκεανό και ακολούθησαν οι ασιατικές.
Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις στην Ευρώπη και στην Αμερική για την υποδοχή του.
Η Πρωτοχρονιά αντιπροσωπεύει το ξεκίνημα του νέου έτους και μαζί ....................

Heineken - The Asteroids Galaxy Tour

Michael Jackson Duet with Akon - Hold My Hand

Καλώς ήρθες 2011

Υποδεχθείτε το 2011 με την γέννηση ενός μικρού πουλιού!