Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Γιατί η Ρηγίλλης στήριξε τον Καραμανλή, μετά από πέντε μέρες;

Σας έχουμε ήδη αναφέρει το έντονο παρασκήνιο γύρω από την ξαφνική μεταστροφή που είδαμε σήμερα στη Ρηγίλλης. Πριν ξεκινήσει η επίθεση αγάπης και στήριξης προς το πρόσωπο του Καραμανλή υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδα στο εσωτερικό του νεοκλασικού.
Η καταιγίδα ξεκίνησε από ένα τηλεφώνημα. Του Αγγέλου προς τον Αρβανιτόπουλο. Οι φωνές του Αγγέλου ακούστηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το κτήριο! Έγιναν μπίλιες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αγγέλου απαίτησε, Σαμαράς και Παναγιωτόπουλος να βγουν και να συνταχθούν με τον Καραμανλή. Και τι δεν τους είπε. Αχάριστους τους ανέβαζε, αμνήμονες τους κατέβαζε. «Τον κάναμε αρχηγό και μας κάνει το μάγκα;» ….
Τη συνέχεια την ξέρετε. Οι α-δέξιοι τσάμπα μάγκες Σαμαράς και κόκκινος Πάνος, έτρεχαν να βρουν μικρόφωνα για να δηλώσουν την πλήρη στήριξη που απαιτούσε ο πρώην πρωθυπουργός. Και φυσικά είχε τους λόγους του και έχει τα δικά του χαρτάκια! Ουσιαστικά οι αδέξιοι «μάγκες» σύρθηκαν στην ταύτιση με τον Καραμανλή. Έγινε αυτό που προσπαθούσαν να αποφύγουν και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι υπολόγιζαν.

Κύριε Πάνο θυμηθήκαμε τον Καραμανλή;

Τι έγινε ξαφνικά και γίναμε υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού;
Έπεσε σύρμα;
Πέντε μέρες είχαμε πάθει αφωνία;
Τι ακριβώς βοήθησε στη θεραπεία της βουβαμάρας;
Δε μπορεί κάτι έγινε και μάλιστα σοβαρό.
Το ίδιο βέβαια ερώτημα απευθύνεται και στον ίδιο το νούμερο 1, πρόεδρο Αντώνη. Και στον κύριο νούμερο 2, τον Αβράμ.
Γιατί η μούγκα ήταν κεντρική επιλογή και υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Παρασκήνιο πέντε ημερών. Παρασκήνιο όμως έχει και η ξαφνική αγάπη που χτύπησε κατακούτελα τη νέα ΝΔ και τα ανοιξιάτικα στελέχη. Αυτά που μέχρι πρότινος ζητούσαν από τον Καραμανλή να κάτσει ήσυχα ή να πάψει να στηρίζει ο Αντώνης τα λαμόγια της προηγούμενης κυβέρνησης και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό. Ακόμα και σε πρωτοσέλιδα λαϊκών δεξιών φυλλάδων που τελούν υπό κατάρρευση, είχαν αναρτήσει τις φωτισμένες απαιτήσεις τους, οι «γνήσιοι» λαϊκοδεξιοί υμνητές της ανοιξιάτικης ΝΔ.
Θα επανέλθουμε με πληροφορίες για το έντονο παρασκήνιο.

Συλλήψεις, ψέματα και μαγνητοταινίες (… χωρίς σεξ) στη Γερμανία, για το σκάνδαλο Siemens

Το σκάνδαλο Siemens συνεχίζει να εξελίσσεται και στη Γερμανία αλλά με τελείως διαφορικούς ρυθμούς και αντικείμενα ερευνών.
Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ένας καθ' έξιν εγκληματίας και ένας χρεωμένος λάτρης ιπποδρόμου στη Γερμανία κατηγορούνται από την εισαγγελία του Μονάχου για παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του Χριστοφοράκου με τους συνηγόρους του λίγες μέρες πριν από τη σύλληψή του στο Ροζενχάιμ. Μάλιστα θεωρείται ότι οι τρεις κατηγορούμενοι ήταν αυτοί που κάρφωσαν στην εισαγγελία Μονάχου το κρησφύγετο που κρύβονταν ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens-Hellas.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το υλικό των υποκλοπών, το οποίο χαρακτηρίζεται προϊόν εγκλήματος και το περιεχόμενό του παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν ένας εκ των τριών κατηγορουμένων γράφει στο ημερολόγιό του ότι .....

Η Ρηγίλλης απαγορεύει στη Ντόρα να παίρνει θέση ακόμα και για θέματα που την αφορούν.

Το νούμερο 2 Αβραμόπουλος κατά της Ντόρας
Η νέα Ρηγίλλης δεν ανέχεται ελευθερία της έκφρασης και δηλώσεις που δεν έχουν εγκρίνει οι ανοιξιάτικοι σύμβουλοι. Δυστυχώς έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία εν γένει. Ακόμα και στο σοβαρότατο και  σημαντικότατο θέμα της ακύρωσης της συμφωνίας για τα χωρικά ύδατα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. Κάτι που αφορά άμεσα τη Ντόρα μια και το χειρίστηκε ως αρμόδια ΥΠΕΞ.
Επ’ αυτού ζήτησε σήμερα κάλυψη ο κύριος νούμερο 2 της Ρηγίλλης. Ο γνωστός Δημητράκης ο Αβραμόπουλος. Περιμένει πρώτα να ενημερωθεί από την κυβέρνηση και μετά σε συνεννόηση με τα κεντρικά να αντιδράσουν από κοινού. Πολύ σοβιετικό το νέο σύστημα Ρηγίλλης. Μυρίζει μούχλα και καθεστωτισμό.
Φέξε μου και γλίστρησα Δημητράκη. Αν περιμένεις να σε ενημερώσουν και να ζητήσουν τη γνώμη σου …. καλά κρασιά!
Εκτός και αν θέλεις διαρκώς να επιβεβαιώνεται το νούμερό σου. Το νούμερο 2. Για το οποίο τόσο μοχθείς να το κατακτήσεις και ζητάς διαρκώς από τη Ρηγίλλης να το υπενθυμίζει στο εσωτερικό του κόμματος.
Αλλά και να απαγορεύεται παρεμβάσεις από την πρώην ΥΠΕΞ για να μην μπαίνει στα πόδια σας θυμίζει άλλα καθεστώτα και παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές. Εκεί μάλλον που οδηγείται τη ΝΔ. με τα απύθμενα κόμπλεξ που έχετε.
Ήρεμα Αβράμ. Ήρεμα. Γιατί έχετε πάρει τα βουνά και έχετε χάσει τα αυγά εκεί στη νέα Ρηγίλλης.
Πως είναι δυνατόν να αφαιρείς το δικαίωμα να υπερασπισθεί την πολιτική της η πρώην ΥΠΕΞ και γιατό όχι; Ο ακόμα πιο πρώην; Σιγά πως θα ρωτάνε εσένα που δεν έχεις ιδέα από εξωτερική πολιτική. Μέχρι να ξυπνήσεις θα την πάρουνε την πόλη. Όσο για τα μηνύματά σου …….. τελικά είναι άλλο ένα από τα αστεία σου!
Πάντως λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε. Είναι καλό να θυμόμαστε πότε πότε αυτή την έρμη «σεμνότητα και ταπεινότητα»

Η επιστολή που στέλνει η Ρηγίλλης για να παύσει μη αρεστούς. Η επιστολή της ντροπής.

 

Σε λίγο στο "περιοδικό". Πως η σαμαρική Ρηγίλλης παύει όποιους θεωρεί Ντορικούς

Χωρίς πολλά πολλά. Με μια απλή επιστολή. Σε λίγο θα την αναρτήσουμε!
Η επίσημη σαμαρική Ρηγίλλης συνεχίζει το πογκρόμ των διώξεων που ξεκίνησε από την ημέρα που τα ανοιξιάτικα στελέχη εισέβαλλαν στο νεοκλασικό. Αν δεν πάρουν ολόκληρο το κόμμα δεν ησυχάζουν και πιστεύουν ότι δε γίνεται να περάσουν στο «νέο ξεκίνημα» με μη-αρεστούς. Η ανασυγκρότηση περνά μόνο από κλειστές πόρτες και στηριζόμενη σε φίλους της αποτυχημένης "Άνοιξης" και όχι σε στελέχη που έχουν παλέψει για την μεγάλη κεντροδεξιά και φιλελεύθερη παράταξη. Αυτά τελείωσαν!
Το κακό είναι ότι έχουν πιστέψει πως το κόμμα έχει περάσει στην ιδιοκτησία τους πλέον. Με ιδιοκτησιακή αντίληψη αντιμετωπίζουν και την στελέχωση του κόμματος. Διορίζουν, διαγράφουν και διώκουν στα μουλωχτά και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί για να μην προκαλούνται αντιδράσεις!
Έχουμε στα χέρια μας την επιστολή που στέλνει η Ανοιξιάτικη Ρηγίλλης στους τομεάρχες. Φυσικά όσοι θεωρούνται Ντορικοί παύονται χωρίς πολλές εξηγήσεις και με κάποιες αόριστες υποσχέσεις για επαναδραστηριοποίησή τους, στο .... μέλλον! Οι επιστολές υπογράφονται από τον Αγγέλακα και αποτελούν ντροπή για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται δημοκρατικό και προσπαθεί να μπει ξανά στο δρόμο της κυβερνησιμότητας. Τώρα θέλουν να δώσουν την ευκαιρία και σε νέους «συμμαχητές» περισσότερο εξοικειωμένους στην ιδεολογία της «ΠΟΛΑΝ» και όχι στο πνεύμα της κεντροδεξιάς φύσης του κόμματος, που τελεί υπό διωγμόν!...!

Με την εικόνα του Ιωσήφ Στάλιν θα κυκλοφορήσει αναψυκτικό στη Ρωσία

Το κουτί ενός αναψυκτικού θα κοσμεί το πρόσωπο του Ιωσήφ Στάλιν, το οποίο θα βρεθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Ρωσίας από το Φεβρουάριο με την ευκαιρία του εορτασμού της 67ης επετείου της νίκης στη μάχη του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η ιδέα ανήκει στο εργοστάσιο Pivovar στο Βολγκογκράντ, την περιοχή του πρώην Στάλινγκραντ. Το εργοστάσιο θα κατασκευάσει μία περιορισμένη ποσότητα ενός ανθρακούχου αναψυκτικού με την εικόνα του Στάλιν, καθώς και άλλων δύο αξιωματικών του Ερυθρού Στρατού, στοχεύοντας στην τόνωση των πωλήσεων.

Ο διευθυντής της Pivovar Μπόρις Ιζγκαρτσέφ δήλωσε στην ...

Μεγάλη έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή, στην Ισπανία αυτή τη φορά.

Nέα έρευνα που διεξήχθη στην Ισπανία επιβεβαιώνει τα οφέλη της μεσογειακής δίαιτας και αποφαίνεται ότι αυτού του είδους η διατροφή κάνει καλό στην καρδιά.
Μία ανάλυση που έγινε σε δείγμα 40.000 ισπανών ενηλίκων και σε διάρκεια δέκα ετών περίπου οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι η τήρηση της μεσογειακής δίαιτας μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή άλλου καρδιακού νοσήματος.
Τα συστατικά της μεσογειακής δίαιτας διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, αλλά σε γενικές γραμμές, η διατροφή αυτή περιλαμβάνει μεγάλη κατανάλωση ελαιολάδου, φυτικά τρόφιμα όπως φρούτα, λαχανικά, όσπρια, δημητριακά ολικής άλεσης και ξηρούς καρπούς.
Τα ψάρια προτιμώνται από το κρέας, ενώ προβλέπεται μόνο χαμηλή κατανάλωση κόκκινου κρέατος.
Το αλκοόλ και ειδικά το κόκκινο κρασί και τα γαλακτοκομικά προϊόντα πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο.
Επί χρόνια συγκεντρώνονταν στοιχεία σχετικά με τις προστατευτικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής σε σχέση με τα ....

Το heavy metal… επίσημη θρησκεία;

Το έχουμε χάσει τελείως …
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Οι Βρετανοί heavymetal– άδες έχουν ξεσηκωθεί και απαιτούν εδώ και τώρα να γίνει το heavymetal επίσημη θρησκεία της χώρας!
Γιατί σου λένε: «Αφού κατάφεραν οι θαυμαστές των Τζεντάι να τους κατατάξουν σε επίσημη θρησκεία, μπορούμε και εμείς».
Οι οπαδοί της άποψης έχουν δημιουργήσει και δική τους σελίδα με το αίτημα στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης facebook και έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής 10.000 ηλεκτρονικές υπογραφές. Κοιτά fans το metal!
Οι πιστοί heavymetal– άδες θέλουν κιόλας να καταγραφεί το αίτημα τους ως επίσημο στην απογραφή του 2011. Αυτό να δούμε τώρα…
star.gr
The news bus

Θαλάσσιο φυτό που εξαφανίζεται.

Στην ταινία Avatar, υπάρχει ένα φυτό που εξαφανίζεται μέσα στο έδαφος μόλις το αγγίξει κάποιος. Για αυτούς που λάτρεψαν αυτήν την ταινία, το παρακάτω βίντεο είναι ένας παρόμοιος οργανισμός με αυτόν της ταινίας, στην γη! Το Sea Pen (είναι ένα μαλακό κοράλλι) αποβάλει νερό από το σώμα του σε περίπτωση επαφής, για να αποφύγει να φαγωθεί!

Ο Αλβανός, ο Γερμανός και ο "διεφθαρμένος" Έλληνας [ανέκδοτο]

Ο ένας είναι Αλβανός, ο άλλος Γερμανός και ο τρίτος (τι άλλο;) δικός μας. Τετραπέρατος Έλληνας. Ο εκπρόσωπος της δαιμόνιας φυλής.
Τους καλεί ο Αγιος Πέτρος και ζητεί προσφορές για το βάψιμο της πόρτας του Παραδείσου.
Ο Αλβανός δέχεται να κάνει τη δουλειά με 600 ευρώ και εξηγεί ότι τα 400 τα θέλει για τον κόπο του και τα 200 για τα υλικά.
Ο Γερμανός ζητά 900 ευρώ και αιτιολογεί την προσφορά ως εξής: 300 για τον ίδιο, 300 για την εφορία και 300 για τα υλικά.
Και τέλος ο Έλληνας ζητά 3.000 ευρώ για να κάνει τη δουλειά.
Ο Αγιος Πέτρος μένει εμβρόντητος, αλλά ο Έλληνας τού κάνει νόημα να έρθει κοντά, ώστε να μην ακούν οι άλλοι δύο, και του εξηγεί:
«Ακουσε να δεις, το ένα χιλιάρικο θα το πάρεις εσύ. Αλλο ένα θα κρατήσω εγώ. Δίνουμε και 400 στον Γερμανό για να το βουλώσει και τα 600 τα δίνουμε στον Αλβανό για να βάψει την πόρτα».

Ο κ. Μίλτος Παπαρόπουλος εναντίον Δημοσιοblogger

Ο Μίλτος Παπαρόπουλος καθόταν συνοφρυωμένος πάνω από την εφημερίδα του όταν χτύπησε η πόρτα και μπήκε μέσα η Αννούλα. Μόλις την αντίκρισε φωτίστηκε το πρόσωπο του. “Κύριε Μϊλτο σας έφερα τον καφέ σας. Επίσης να σας ενημερώσω πως ήρθε το ραντεβού σας των 10:00. Ο κ. Παπαντρεόπουλος”. Ο Μίλτος Παπαρόπουλος την ευχαρίστησε για τον καφέ και της είπε να πει στον κ. Παπαντρεόπουλο να περάσει.
Ο Παπαντρεόπουλος πέρασε μέσα και χαιρέτησε ένθερμα τον Μίλτο Παπαρόπουλο. Το γεγονός πως είχαν συναντηθεί μία φορά ξανά στην ζωή τους δεν εμπόδιζε τον Παπαντρεόπουλο να συμπεριφέρεται θαρρείς και ήταν φίλοι από χρόνια. Αφού αντάλλαξαν τις τυπικές κουβέντες ο Μίλτος Παπαρόπουλος αποφάσισε να περάσει στο ψητό. “Κοίτα να δεις, έχω δει αυτό το .....

Πού είναι οι πλάτες του Σαμαρά;


ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ
Τον Μάρτιο του 2009 η Ντόρα κατάφερε μια πολύ καλή συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα της Αλβανίας που θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή βάση συζήτησης και για τα ελληνοτουρκικά θέματα.
Για μικροκομματικούς λόγους, τότε...

Τους λείπει... ύπνος!

"ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και 13", 29-01-10

Δήμος Βερύκιος εναντίον Λάκη Λαζόπουλου- Super star [video]

Ο Δήμος Βερύκιος δημοσιογράφος και σχολιαστής, στο δελτίο του Alpha, επιτέθηκε μέσω ραδιοφώνου στο Λάκη Λαζόπουλο. Είπε χαρακτηριστικά ότι «κάνει μια δουλειά για να ζήσει πλουσιοπάροχα». Επιπλέον αναφερόμενος έμμεσα στο Λαζόπουλο, υποστήριξε ότι ο ίδιος δε θα έκανε τον αρλεκίνο και δε θα έπαιζε ποτέ τον εργατοπατέρα, τον αγροτοπατέρα ή το εξεγερμένο νιάτο για να αγοράσει στη θυγατέρα του σπίτι στο παλαιό Ψυχικό εν μέσω κρίσης»- γιατί η οικονομική κρίση κολλάει παντού! Κατά τ’ άλλα όμως η σάτιρα του Λαζόπουλου δεν τον ενοχλεί, αντίθετα τον διαφημίζει, όπως κατέληξε. Πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να ζητήσει κάποιος αύξηση, διαφορετικά για ποιο λόγο να κάνει συνεχώς κακεντρεχή σχόλια για τα οικονομικά κάποιου που μεταξύ άλλων εργάζεται και στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό;

Δείτε το βίντεο παρακάτω...

Forbes: Σαπουνόπερα έγινε το δράμα της Ελλάδας

Σε σαπουνόπερα καθημερινής προβολής εξελίχθηκε το δράμα του δημοσιονομικού ελλείμματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, σύμφωνα με σημερινό άρθρο στο περιοδικό Forbes.

Στην πρώτη πράξη της «ελληνικής τραγωδίας», σύμφωνα με το περιοδικό, η Κομισιόν επιπλήττει την Ελλάδα για την παρουσίαση εξωραϊσμένης εικόνας για τα δημόσια οικονομικά της.

Στη δεύτερη πράξη, η ελληνική κυβέρνηση παρουσιάζει το Πακέτο Σταθερότητας και Ανάπτυξης για την εξυγίανση των δημοσιονομικών της, το οποίο ωστόσο δεν καθησύχασε τις αγορές λόγω των αμφιβολιών σχετικά με το πόσο εφικτή είναι η υλοποίησή του.

Παρ΄ όλα αυτά, η επιτυχής έκβαση της ομολογιακής έκδοσης τη Δευτέρα μετριάζει τις ...

Κατηγορηματική διάψευση από Ζαγορίτη και Σπυρόπουλο για την "ατζέντα" Χριστοφοράκου (video)

Κατηγορηματικά διέψευσαν χθες οι Λευτέρης Ζαγορίτης (ΝΔ) και Ροβέρτος Σπυρόπουλος (ΠΑΣΟΚ) τα δημοσιεύματα που φέρουν τα ονόματά τους εγγεγραμμένα στο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Βομβαρδισμοί μέτρων...


Το χαμηλό επίπεδο των εφημερίδων της Δεξιάς…

Διαχρονικά η Κεντροδεξιά Παράταξη πάσχει από έλλειψη σοβαρών και έγκυρων εντύπων που να στηρίζουν τις ιδέες και την πολιτική της. Και σοβαρό και έγκυρο δεν μπορεί να είναι το έντυπο που πέραν της ιδεολογικής του τοποθέτησης φαίνεται να «παίρνει γραμμή» και να είναι υποταγμένο σε...

Και όμως έχουμε ανεκμετάλλευτο πλούτο ....

Χρυσός: Μπορεί να αποφέρει κρατικά έσοδα ύψους 500 εκατ. ευρώ ετησίως και να εξασφαλίσει πάνω από 7.000 θέσεις εργασίας.
Γεωθερμικά πεδία: Αν αξιοποιούνταν η ενέργεια που θα προέκυπτε, θα ισοδυναμούσε με 160.000 τόνους πετρελαίου ετησίως.
Πετρέλαιο: Ένα δισ. βαρέλια είναι τα πιθανά απολήψιμα αποθέματα αργού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Ουράνιο: 10.000 τόνοι στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας.

Να γιατί "διεκδικούν" οι Αλβανοί εθνικιστές την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Τούρκοι τη Θράκη και το Αιγαίο! (γιατί από πίσω τους βρίσκονται οι Αμερικάνοι που θέλουν να λεηλατήσουν και να ληστέψουν τον εθνικό μας πλούτο)

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη ...

Η μονιμότητα του Ρουσόπουλου


Ο πρώην «πολύς» Θόδωρος Ρουσόπουλος ανέλαβε «σύμβουλος επικοινωνίας» στις επιχειρήσεις του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Εκεί άλλωστε έχει βρει αποκούμπι και η σύζυγος του Μάρα Ζαχαρέα.

Για τις επιχειρήσεις Βαρδινογιάννη εργαζόταν ο Ρουσόπουλος και πριν ασχοληθεί με την πολιτική. Λέγεται μάλιστα ότι ο ίδιος ο Βαρδής Βαρδινογιάννης τον πρότεινε στο Κώστα Καραμανλή.
osaperas.yooblog

Και θέλουν να πιστέψουμε ότι ο Ρουσόπουλος δεν εργαζόταν για τις επιχειρήσεις Βαρδινογιάννη όσο καιρό ήταν το νούμερο δύο της κυβέρνησης. Είχε διακοπεί η μονιμότητα;

Οι "αρρυθμίες" της "ανοιξιάτικης" Ρηγίλλης... άδειασαν τον Καραμανλή!!!

Σε «αρρυθμίες» απέδωσε η Ρηγίλλης την κατά… τέσσερα ολόκληρα 24ωρα ετεροχρονισμένη «στήριξη» στον Κώστα Καραμανλή για τη διαβόητη επιστολή προς Χριστοφοράκο που έφερε στο φως η «Ελευθεροτυπία» την περασμένη Κυριακή… Μια «στήριξη» αισθητά υποβαθμισμένη, αφού δεν έγινε καν από τον επίσημο Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλο… Δεν ξέρουμε τι είδους μπάχαλο επικρατεί στην «ανοιξιάτικη» Νέα Δημοκρατία, ώστε να τους χρειάζονται 4 μέρες για να πουν ότι ο Καραμανλής είναι «ηθικά ακέραιος»… Δεν το ήξεραν αυτό την Κυριακή, τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη…; Μόλις χθες το διαπίστωσαν ή υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίσω από την εικόνα διάλυσης και γενικού αχταρμά; Αλλά και οι εφημερίδες της Δεξιάς δεν φαίνονται να έχουν καταλάβει το… ίδιο πράγμα! Άλλα βλέπει η «Βραδυνή» και άλλα η «Χώρα» του Τράγκα! Γενικώς, η κατάσταση θυμίζει… «γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο… Χριστοφοράκος»!!!

Στο παρακάτω βίντεο δίνονται περισσότερες πληροφορίες…

Γιατί δεν παίρνει η ΝΔ επίσημη θέση για την ακύρωση της συμφωνίας με την Αλβανία;

Με αφορμή τη χθεσινή δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη που αναφέρεται στις δυσάρεστες εξελίξεις στα Εθνικά μας θέματα και αφορούν την υφαλοκρυπίδα της χώρας μας με την Αλβανία τίθενται και προς την πλευρά της επίσημης Ρηγίλλης τα εξής ερωτήματα:

Η Νέα Δημοκρατία δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα;
Δεν το πληροφορήθηκε;
Δεν έχει υπεύθυνο Εθνικών Θεμάτων και εξωτερικής πολιτικής;
Γιατί δεν πήρε θέση σ' ένα τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα;


Αλήθεια πότε θα κάνει αντιπολίτευση;
Έχει σοβαρότερα θέματα ν' ασχοληθεί;
Γιατί η κ. Μπακογιάννη έκανε δήλωση;
Έχει κάποια υπευθυνη θέση στη ΝΔ;
Μήπως πρέπει να διαγραφεί:

"Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για ανάπτυξη"

Τα έχει… πάρει ο Πάνος, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»!!!

Τι σου κάνει αυτός ο… δαίμων του τυπογραφείου! Είναι πολύ «σκανδαλιάρης» τελικά… Άκου να γράφει πως ο «κόκκινος Πάνος» τα έχει… πάρει! Και μάλιστα «τα έχει πάρει» και «περίφημα»!!! Είναι πράγματα αυτά για το «δέκα το καλό» του προέδρου Αντώνη; Και να το γράφει αυτό εφημερίδα της Δεξιάς, από τα καλά… λιβανιστήρια της «νέας» Ρηγίλλης…; Πρέπει αμέσως να βγει έκτακτη έκδοση διορθωμένη, προτού τρέχει και δεν φτάνει ο Πανάρας… Είναι και περίοδος πονηρή… Με εξεταστικές και δεν συμμαζεύεται…

Είναι παραμύθι ότι η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και όλα

Η ενότητα και η δημοκρατία θέλουν δουλειά για να γίνουν πράξη και να μην μείνουν κενοί βερμπαλισμοί. Για την ώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι είναι….

Δεν ξέρω γιατί σε αυτόν τον τόπο κανένα πάθημα δεν γίνεται μάθημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και σαν να υποκύπτουν τα πάντα σε μια ρητορική έστω εντροπία, όλα όσα μας προκαλούσαν ένα σαρκαστικό μειδίαμα το περασμένο διάστημα, επανέρχονται ανερυθρίαστα και υπερηφάνως στο δημόσιο διάλογο, αλλά και τη δημόσια ζωή. Σαν να μην πέρασε μια ημέρα.

Επανήλθαν λοιπόν με σφοδρότητα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Σαμαρά να στέλνει αυστηρά μηνύματα ενότητας στο εσωτερικό του κόμματός του και νουθεσίες ότι καμία εσωστρέφεια δεν θα γίνει αποδεκτή. Αντίθετα, ισχυρίζεται, θα εγκαθιδρυθούν δημοκρατικές διαδικασίες. Ε, λοιπόν, από αυστηρά μηνύματα χορτάσαμε. Λησμονήσαμε τον αείμνηστο νεοκαραμανλή να κουνά νευρικά τα δάκτυλα και να στέλνει απειλητικά μηνύματα σε όσους είχαν το λιγοστό θάρρος να πουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή στραβά αρμενίζαμε; Λησμονήσαμε την αμετροέπεια του περί της δήθεν εσωτερικής υπονόμευσης που δεν του επέτρεπε να κυβερνήσει τόσο μεγαλοπρεπώς την χώρα όσο θα ....

Οι πληγές της ΝΔ

Συμπληρώνονται δύο μήνες από την εκλογή νέου αρχηγού και η ΝΔ ακόμη παραπαίει. Είτε για το Βατοπαίδι είτε για τα δάση, η παρουσία της τα τελευταία 24ωρα ελάχιστα θυμίζει συντεταγμένη παράταξη. Θα μου πείτε ότι δύο μήνες είναι μικρό διάστημα και το χαστούκι παραήταν μεγάλο για να συνέλθουν τόσο εύκολα. Σωστό! Αλλά και κάποιος άλλος θα μπορούσε να αντιτείνει ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».
Φαίνεται; Δεν είναι βέβαιο. Θα θυμίσω ένα πρόσφατο προηγούμενο.
Για μεγάλο διάστημα μετά την επανεκλογή του Γ. Παπανδρέου , το ΠαΣοΚ ουσιαστικώς παρέπαιε και η υστέρησή του έναντι της ΝΔ έφτασε να ξεπερνάει τις 10 μονάδες στις δημοσκοπήσεις. Η γκρίνια παρατεινόταν… Ως τη στιγμή που ο Καραμανλής φρόντισε να φέρει τα πράγματα τούμπα. Η δημοσκοπική εικόνα ανετράπη και μαζί της η συνοχή του ΠαΣοΚ εδραιώθηκε. Κανείς δεν γκρινιάζει όταν το κόμμα του πηγαίνει καλά και όταν η εξουσία αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα.
Θα μου πείτε ότι δεν είναι κάθε μέρα Σάββατο. Και θα σας απαντήσω ότι στην ...

Ο Γρηγόρης Τσιμογιάννης της Politics αναλαμβάνει και επίσημα ρόλο στη Νέα Δημοκρατία!

Mεγάλο μυαλό ο Τσιμογιάννης.Και ξέρει καλά,το παιχνίδι της ίντριγκας. Όσοι τον θυμούνται στην νεολαία της Πολιτικής Άνοιξης, δεν μπορούν να ξεχάσουν πόσο εύκολα "καθάρισε" πολιτικά (πχ αδελφοί Γιαννόπουλοι),πριν εκείνο το καταπληκτικό συνέδριο, όσους δούλευαν στα αμφιθέατρα και όχι μέσα στα σκοτεινά πολιτικά γραφεία,καρφώνοντας εθελοντές συναδέλφους τους...Στο δια ταύτα τώρα. Την είδηση κομίζει ο πάντα επίκαιρος Τειρεσίας,(http://mavrosteiresias.blogspot.com)
που γράφει ότι : "Παραιτήθηκε απ' την διαφημιστική εταιρεία Politics του Μάκη Σεριάτου και αναλαμβάνει επικοινωνιακός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά στην Ρηγίλλης". Προφανώς φίλε Τειρεσία, εννοείς, επισήμως, γιατί ανεπίσημα ποτέ δεν έφυγε από το πλευρό του (μόνο για κανα δυο χρονάκια που ο Σαμαράς ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ πολιτικά και ο Τσιμογιάννης δούλευε για άλλα αφεντικά). Συνεχίζει στο "δρόμο των επιτυχιών" ο Πρόεδρος. Εμείς απλώς να του ευχηθούμε (ολόψυχα) : ΚΑΛΗ ΛΕΥΘΕΡΙΑ...
mediakias