Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Γιατί η Ρηγίλλης στήριξε τον Καραμανλή, μετά από πέντε μέρες;

Σας έχουμε ήδη αναφέρει το έντονο παρασκήνιο γύρω από την ξαφνική μεταστροφή που είδαμε σήμερα στη Ρηγίλλης. Πριν ξεκινήσει η επίθεση αγάπης και στήριξης προς το πρόσωπο του Καραμανλή υπήρξαν έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδα στο εσωτερικό του νεοκλασικού.
Η καταιγίδα ξεκίνησε από ένα τηλεφώνημα. Του Αγγέλου προς τον Αρβανιτόπουλο. Οι φωνές του Αγγέλου ακούστηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το κτήριο! Έγιναν μπίλιες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Αγγέλου απαίτησε, Σαμαράς και Παναγιωτόπουλος να βγουν και να συνταχθούν με τον Καραμανλή. Και τι δεν τους είπε. Αχάριστους τους ανέβαζε, αμνήμονες τους κατέβαζε. «Τον κάναμε αρχηγό και μας κάνει το μάγκα;» ….
Τη συνέχεια την ξέρετε. Οι α-δέξιοι τσάμπα μάγκες Σαμαράς και κόκκινος Πάνος, έτρεχαν να βρουν μικρόφωνα για να δηλώσουν την πλήρη στήριξη που απαιτούσε ο πρώην πρωθυπουργός. Και φυσικά είχε τους λόγους του και έχει τα δικά του χαρτάκια! Ουσιαστικά οι αδέξιοι «μάγκες» σύρθηκαν στην ταύτιση με τον Καραμανλή. Έγινε αυτό που προσπαθούσαν να αποφύγουν και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι υπολόγιζαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :