Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κρυφτείτε! Αναλαμβάνουν δράση τα «κομάντα» του Αντώνη!

The nightmare, Christophe Aubry
Κάτι παίρνουν οι φίλοι του Αντώνη και βλέπουν τα πράγματα και τον Αρχηγό τους δια της τεθλασμένης. Πώς αλλιώς άλλωστε θα μπορούσες να αντιληφθείς τέτοιο μεγαλείο και τέτοια ηγετικά χαρίσματα; Πέστε μου ειλικρινά. Υπάρχει Αρχηγός με περισσότερα προσόντα; Το τέλος των προβλημάτων αρχίζει από το «υπέροχο» μυαλό του Αντώνη και τελειώνει στην υπερπατριωτική φάρμα των φίλων του. Terra καταστάσεις! Άσε που θέλουν να τους δώσουμε πίσω και την Ελλάδα μας! Πώς το έλεγε ο Γιωργάκης; Αφήστε την Ελλάδα να περάσει. Τώρα θέλουν να πάρουν όλοι την Ελλάδα μαζί τους. Θα μας πάρει δηλαδή και θα μας σηκώσει, αλλά πάνω απ’ όλα θα έχουμε Ηγέτη που κατέκτησε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας με βήμα ταχύ. Ήταν πάντα Αρχηγός (το γράφει και στο κούτελο), έγινε Πρόεδρος, μετά Ηγέτης και τώρα πάει για Μεγάλος Ηγέτης, ειδικά με τον αυταρχισμό που επιδεικνύει και την μικροψυχία του. Τύφλα νάχει ο Μακιαβέλι.
Το μυστικό πάντως του Αντώνη είναι οι φίλοι του! Πάντα μαζί του και γι’ αυτό η εξάρτηση του Ηγέτη από τους κολλητούς του, υπερβαίνει το κανονικό. "Αυτοί" αποφασίζουν, ο Αντώνης υπογράφει. Να δείτε πάντως τί έχει να γίνει έτσι και βγουν τα σκυλιά του Ηγέτη απ’ το μαντρί. Θα δαγκώνουν όποιον περνά. Δεν θ’ αφήσουν τίποτα στους λύκους! Σκύλοι εναντίον Λύκων, θα μας φάνε τα Λυκόσκυλα! Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πάντως, δίνουν την ευκαιρία να βγουν στην πίστα όλα τα βαθιά γαλάζια παιδιά και τα 21 Δικτυωμένα παλικάρια. Μαζί και η Τζότζολα, έτσι για ξεκάρφωμα. Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Τώρα η Τζότζολα, πιο Μάης μου πάει, παρά Σαρακοστή! Το λέει και το τραγούδι. Τζοτζολέτα κόκκινη βιολέτα. Εξάλλου όλο το σόι του «Δικτύου» έχει κόκκινο παρελθόν και ακροδεξιό μέλλον. Γι΄ αυτό και ταιριάζουν οι κόκκινες βιολέτες και η ιστορικά προκαθορισμένη Επανάσταση του Αντώνη, στην Βασιλικούλα μας και όλους τους "Δικτυωμένους"...

Τα παιχνίδια κερδοσκοπίας με το ψωμί και η απελευθέρωση της αγοράς αρτοποιίας

Οι εξελίξεις στην αγορά αρτοποιίας αποτελούν την τρέχουσα περίοδο ένα ιδιαίτερο ευαίσθητο θέμα που αγγίζει όλους τους Έλληνες πολίτες. Είναι αλήθεια πως υπήρξε αύξηση στις διεθνείς τιμές σίτου λόγω των πυρκαγιών στη Ρωσία (περίπου 20% τον τελευταίο μήνα).
Δικαιολογεί όμως η αύξηση αυτή μια αύξηση στην τελική τιμή του ψωμιού;
Αναλύοντας το διάγραμμα τιμών σίτου πενταετίας που ακολουθεί, παρατηρούμε πως ........

Πυροβολώντας με καλυμμένο πρόσωπο και ..... φίμωτρο

Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια η οποία και προκάλεσε την παραδοχή της συμμετοχής του στο Troktiko άνοιξε μια πολύ μεγάλη συζήτηση για το ρόλο των blogs, των δημοσιογράφων που κρύβονται πίσω από αυτά κτλ.
Κόντρα στο κύμα της θεοποίησης του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, μέσα από την Παραπολιτική επιχειρήσαμε να θέσουμε τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος θεωρώντας ότι το τελευταίο που χρειάζεται αυτή η χώρα είναι ένας ακόμα ήρωας.
Επειδή όμως είναι τουλάχιστον δειλό να ασχολείσαι με τέτοια θέματα στη θεαματική λήξη τους, σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα άλλο blog που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. To fimotro.blogspot.com είναι ένα από τα πιο γνωστά blogs στην Ελλάδα εξασφαλίζοντας την επισκεψιμότητα του από τις συχνές επιθέσεις αληθοφανούς λάσπης απέναντι σε πρόσωπα της επικαιρότητας.
Όλοι γνωρίζουν ποιος δημοσιογράφος κρύβεται από πίσω αλλά ο ίδιος το αρνείται πεισματικά καθώς πυροβολεί πιο εύκολα φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας που του παρέχει το blogging. Εδώ και λίγες μέρες επιτίθεται με συνέπεια στη Μαρία Καριακλούμη, αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σημασία δεν έχει τόσο πρόσωπο που δέχεται την επίθεση αλλά ο τρόπος με...

Η απελπισία τους έχει «κουζουλάνει», όπως λένε και στην Κρήτη... Έτοιμοι οι Νεορηγιλλάριοι να στηρίξουν και το... γιο της Ντόρας στο Καρπενήσι!!!

Σαν βόμβα έσκασε η χθεσινή αποκάλυψη του υπευθύνου της ΝΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Βασίλη Μιχαλολιάκου, ότι ο Αρχηγαντώνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της στήριξης του γιου της Ντόρας, Κώστα Μπακογιάννη για το διευρυμένο Δήμο Καρπενησίου στην Ευρυτανία. Ο Βασιλάκης έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα, πασχίζοντας -με μια σχεδόν φασιστική λογική- να τον... διαχωρίσει από τη μάνα του -την οποία όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπά και υπερασπίζεται, αφού αυτή τα μεγάλωσε από μικρά παιδιά που έμειναν ορφανά από πατέρα (η φωτογραφία αριστερά από την κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη, 29-09-1989). Τόνισε, ότι είναι γιος του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, ξεχνώντας, ότι ο μεγάλος όντως Παύλος ήταν γαμπρός του Μητσοτάκη, σύζυγος της Ντόρας και κεντρικός εμπνευστής της στρατηγικής της ΝΔ την περίοδο 1985-1989, επίκεντρο της οποίας υπήρξε η Εθνική Συμφιλίωση με την Αριστερά.
Οι άνθρωποι της Ρηγίλλης-Συγγρού-Μουρούζη έχουν περιέλθει σε κατάσταση σοβαρής ψυχώσεως, όταν επιχειρούν τέτοιες λογικές και ιστορικές ακροβασίες. Όχι ότι ξαφνικά... αγάπησαν τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά γνωρίζουν πως σε περίπτωση που τελικά κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στη γενέτειρα του πατέρα του, κανείς άλλος συνδυασμός δεν θα έχει την παραμικρή ελπίδα επιτυχίας... Την ανάγκην, λοιπόν, φιλοτιμίαν ποιούμενοι, κατά το ρητό, θυμήθηκαν τον αείμνηστο Παύλο...
Μόνο που ο Κώστας δεν θα αποδεχόταν ποτέ μια στενή κομματική στήριξη που θα τον απέκοπτε από τα πολιτικά νάματα που τον γαλούχησαν και τον άνδρωσαν στις πολύ δύσκολες στιγμές που του επεφύλαξε η ζωή.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την κηδεία του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη...

Εγκαταλείψτε πρώτοι και με αξιοπρέπεια το αυτοβυθιζόμενο σκάφος της ΝΝΔ!

Ο «κινηματίας του ταβανιού», Αρχηγαντώνης Ζίγδης το έχει πάρει απόφαση οριστικά: παρέλαβε Παράταξη -έστω και πληγωμένη- και οδεύει για την επανίδρυση της ΠΟΛ.ΑΝ. του 4,98%... Πήρε φόρα και διαγράφει όλα τα ιστορικά στελέχη της Κεντροδεξιάς Παράταξης, όλους εκείνους που έδιναν τις σκληρές μάχες απέναντι στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, όταν εκείνος το στήριζε με μανία! Αποτάσσεται τα δήθεν «βαρίδια» και προκρίνει τα... «ελαφρίδια» τύπου Τζότζολα και Κικίλια... Το επόμενο βήμα-έκπληξη του Αρχηγού θα είναι να δοθεί το χρίσμα στη Τζούλια Αλεξανδράτου! Για να «δέσει» και με την οσονούπω μετακόμιση στη Συγγρού... Γιατί, καλύτεροι είναι οι προαναφερθέντες...;
Οι «21 δικτυωμένοι Ακρονεοδεξιοί» είναι αποφασισμένοι να διαγράψουν οποιονδήποτε έχει ανταλλάξει έστω και χειραψία με τη Ντόρα Μπακογιάννη! Ακόμη και αν χρειαστεί να διαγραφεί το... 90% των μελών του κόμματος! Τέτοια ψύχωση έχουν οι παιγνιώδεις και χαοτικοί μυστικοσύμβουλοι.
Το λάθος του Μαρκογιαννάκη ήταν ότι περίμενε να τον διαγράψει ο ηγετίσκος της ΝΝΔούλας! Οι υπόλοιποι, επώνυμοι και ανώνυμοι, ας βιαστούμε να αποτινάξουμε από πάνω μας τη ρετσινιά του να είσαι μέλος της παρεούλας των ψυχωτικών της Συγγρού-Ρηγίλλης-Μουρούζη! Εδώ και τώρα, όλοι να ζητήσουμε τη διαγραφή μας από το νεοφασιστικό απόκομμα του Μοιραίου Εφιάλτη! Δεξιά, κάντε κλικ στην αίτηση διαγραφής, συμπληρώστε και στείλτε την στον Αντωνάκη. Μετά τα μπάνια στην Κεφαλονιά, δώστε του την ψυχρολουσία που του αξίζει!

Εκτός ΝΔ και ο Μαρκογιαννάκης. Επιθυμία του Αρχηγού!...!

Κάθε άλλο παρά ενωτικός είναι ο Σαμαράς, όπως τελευταία ήθελε να εμφανίζεται. Σκοπός του, παραμένει η μονοδιάστατη επιβολή της παρέας του και η διάλυση του πολυτασικού χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας. Η ακροδεξιοποίηση της ΝΔ δεν μπορεί να επιβληθεί εάν δεν γίνουν σταλινικού τύπου εκκαθαρίσεις και διώξεις στελεχών που η πορεία τους δεν παραλληλίζεται με τους «21 ακροδεξιούς δικτυωμένους» ή τους γραφικούς λαϊκούς δεξιούς που στηρίζουν Αντώνη με μια αρρωστημένη και μεσσιανικού τύπου προκατάληψη.
Όποιος δεν προσκυνά το μεγαλείο του Αρχηγού (που προσπαθεί να γίνει Μεγάλος Ηγέτης …) διαγράφεται πάραυτα. Με αστείες, συνοπτικές αντιδημοκρατικές, αντικαταστατικές διαδικασίες και μεθοδεύσεις που οδηγούν ένα, μόνο κατ’ όνομα πλέον κεντροδεξιό κόμμα, πολλά χρόνια πίσω.
Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη έχει ως εξής:
«Οι μεθοδεύσεις της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι πρωτοφανείς. Σε δύσκολες περιφέρειες για την παράταξη όπως είναι η Κρήτη, απαιτείται συνεννόηση, διάλογος, σύνθεση για να πετύχει κανείς τη μέγιστη συσπείρωση. Όλα αυτά η ηγεσία της ΝΔ τα αρνείται εδώ και πολύ καιρό. Αντιθέτως επιλέγει το δρόμο των διαγραφών με αστείες, συνοπτικές αντιδημοκρατικές και αντικαταστατικές διαδικασίες, χωρίς έστω να μου ζητήσει να εξηγήσω τις απόψεις μου για την προοπτική της παράταξης στην περιφέρεια της Κρήτης. Αυτές οι μεθοδεύσεις μας οδηγούν πολλά χρόνια πίσω».

Επιστολή συμπαράστασης από τη Ντόρα Μπακογιάννη προς την Σακινέχ Μοχαμαντί-Αστιανί

Με επιστολή στη γαλλική εφημερίδα Liberation η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει τη συμπαράσταση της στο δράμα της Σακινέχ Μοχαμαντί-Αστιανί. Η Ιρανή έχει καταδικασθεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού κατηγορούμενη για μοιχεία.

Ακολουθεί η επιστολή μεταφρασμένη στα ελληνικά:
Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω την υποστήριξή μου στην πρωτοβουλία της «Libération» για την απελευθέρωση της Sakineh Mohammadi Ashtiani καθώς και να συνυπογράψω την .........