Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Εγκαταλείψτε πρώτοι και με αξιοπρέπεια το αυτοβυθιζόμενο σκάφος της ΝΝΔ!

Ο «κινηματίας του ταβανιού», Αρχηγαντώνης Ζίγδης το έχει πάρει απόφαση οριστικά: παρέλαβε Παράταξη -έστω και πληγωμένη- και οδεύει για την επανίδρυση της ΠΟΛ.ΑΝ. του 4,98%... Πήρε φόρα και διαγράφει όλα τα ιστορικά στελέχη της Κεντροδεξιάς Παράταξης, όλους εκείνους που έδιναν τις σκληρές μάχες απέναντι στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, όταν εκείνος το στήριζε με μανία! Αποτάσσεται τα δήθεν «βαρίδια» και προκρίνει τα... «ελαφρίδια» τύπου Τζότζολα και Κικίλια... Το επόμενο βήμα-έκπληξη του Αρχηγού θα είναι να δοθεί το χρίσμα στη Τζούλια Αλεξανδράτου! Για να «δέσει» και με την οσονούπω μετακόμιση στη Συγγρού... Γιατί, καλύτεροι είναι οι προαναφερθέντες...;
Οι «21 δικτυωμένοι Ακρονεοδεξιοί» είναι αποφασισμένοι να διαγράψουν οποιονδήποτε έχει ανταλλάξει έστω και χειραψία με τη Ντόρα Μπακογιάννη! Ακόμη και αν χρειαστεί να διαγραφεί το... 90% των μελών του κόμματος! Τέτοια ψύχωση έχουν οι παιγνιώδεις και χαοτικοί μυστικοσύμβουλοι.
Το λάθος του Μαρκογιαννάκη ήταν ότι περίμενε να τον διαγράψει ο ηγετίσκος της ΝΝΔούλας! Οι υπόλοιποι, επώνυμοι και ανώνυμοι, ας βιαστούμε να αποτινάξουμε από πάνω μας τη ρετσινιά του να είσαι μέλος της παρεούλας των ψυχωτικών της Συγγρού-Ρηγίλλης-Μουρούζη! Εδώ και τώρα, όλοι να ζητήσουμε τη διαγραφή μας από το νεοφασιστικό απόκομμα του Μοιραίου Εφιάλτη! Δεξιά, κάντε κλικ στην αίτηση διαγραφής, συμπληρώστε και στείλτε την στον Αντωνάκη. Μετά τα μπάνια στην Κεφαλονιά, δώστε του την ψυχρολουσία που του αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :