Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο Παυλόπουλος αναλαμβάνει ρόλο ταχυδρόμου μεταξύ Σαμαρά –Καραμανλή;

Προχθές ο Σαμαράς δείπνησε με τον Προκόπη, τον Παυλόπουλο, παρέα με τον πρώην περιφερειάρχη Δημ. Σταμάτη. Σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα.
Πολλοί απόρησαν γιατί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της ιδιαίτερης συμπεριφοράς. Μάλλον δεν ξέρουν ότι ο Παυλόπουλος θα μιλάει ως εκπρόσωπος του Καραμανλή με τον Σαμαρά. Και η σχέση αυτή επισημοποιήθηκε με δείπνο για τρεις, σε ...

Ο Μανώλης είναι υπεύθυνος για την συντριβή της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές τον ΟΑΕΔ


Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον ΟΑΕΔ. Τρίτη και καταϊδρωμένη! Ηθικός αυτουργός της παταγώδους ήττας δεν είναι άλλος από τον γνωστό Μανώλη. Αυτόν που φώναζε όλα το καλοκαίρι και τώρα που πήρε την καρέκλα απαγορεύει σε άλλους να εκφέρουν άποψη για τα αίτια της βαριάς ήττας στις εθνικές εκλογές. Με το αστείο επιχείρημα ότι η κριτική βλάπτει την ενότητα και αυξάνει την εσωστρέφεια. Έλεος!
Η ουσία πάντως παραμένει. Η Νέα Δημοκρατία του αρχηγού-προέδρου Σαμαρά έφαγε χαστούκι στον ΟΑΕΔ που θα το θυμάται για πολύ!

Όταν ο Σαμαράς φλέρταρε με το ΠΑΣΟΚ και ο Μουρούτης με τους Ταύρους!

Στις 27-2- 2004, πριν από έξι μόλις χρόνια, ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά και διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. (σήμερα) Γιώργος Μουρούτης, αρθρογραφούσε στο επίσημο site (http://www.bulls.gr/) των «Ταύρων» του Στέφανου Μάνου.
Μετά την «Πολιτική Άνοιξη», ο κολλητός του προέδρου της Ν.Δ., φαίνεται ότι είχε αρχίσει να «βλέπει» το μέλλον μέσα από τους «Ταύρους». Σε ένα από τα post που φιλοξενείται ακόμη και σήμερα στον συγκεκριμένο ιστότοπο ο Μουρούτης απηύθυνε το άκρως αποκαλυπτικό σε όλα τα επίπεδα ερώτημα:  
«Συμφωνείτε ή όχι με την ανυστερόβουλη στήριξη του ....

Γιατί λέει τόσα ψέματα ο πρωθυπουργός;

O Παπανδρέου κατηγόρησε τους ισχυρούς της Ευρωζώνης, για προσπάθεια να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από την Ελλάδα. Είπε επίσης ότι η χώρα μας έγινε πειραματόζωο στη μάχη της Ευρωζώνης με τις αγορές!!!
Τα έχουμε χάσει τελείως
Η πλήρης αντιστροφή της πραγματικότητας από τον πρωθυπουργό της χώρας. Εμείς κοροϊδεύαμε τους Ευρωπαίους για χρόνια, εμείς τους λέγαμε ψέματα, εμείς έχουμε την μεγαλύτερη διαφθορά στην Ευρώπη, εμείς ζούμε εδώ και χρόνια με δανεικά, εμείς φτάσαμε να είμαστε ο Δούρειος Ίππος του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μας τάϊζε για χρόνια.
Και τώρα εμφανίζεται ο πρωθυπουργός της χώρας -που προεκλογικά έλεγε ''λεφτα υπάρχουν''- να κατηγορεί την Ε.Ε. και από πάνω.
Αυτά δεν είναι καλά σημάδια, αυτά είναι χείριστη μορφή γκεμπελισμού.
Kακά ξέτελα θα έχουμε με δαύτους...

Έντονα ενοχλημένος ο Αχ! Καραμανλής που δεν τον αξιοποιεί ο Σαμαράς!

Και ο Αχ! Καραμανλής ζητά διορισμό στη Ρηγίλλης. Kαλύτερος είναι δηλαδή ο Π. Μολυβιάτης; Που τον έβαλε στην Επιτροπή για το Συνέδριο; Πιο μεγάλο αγώνα έκαμε ο Πέτρος για να βγει ο αρχηγός Αντώνης; Όχι βέβαια; Δεν άφησε σπίτι για σπίτι να μην πάει ο Αχ! και να ζητήσει να ψηφίσουν αρχηγό Αντώνη. Τώρα έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα που δεν τον έβαλε ο αρχηγός, έστω στην Επιτροπή του συνεδρίου όπου πιστεύει ότι θα μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα για το καλό του έθνους, της πατρίδας και της παράταξης….
Στην πραγματικότητα αφήνει να διαρρεύσουν τα παράπονά του γιατί κατά βάθος ζητά διορισμό για τον γιό του. Καταλαβαίνει ότι η ΝΔ δεν πάει μπροστά με Μολυβιάτες και υλικά του παρελθόντος. Με τέτοια ξεπερασμένα «προϊόντα» δεν οικοδομείται το μέλλον. Παθαίνεις λάστιχο! Απλές εσωκομματικές «υποχρεώσεις» και προεκλογικά «γραμμάτια» ξεχρεώνει ο αρχηγός-πρόεδρος. Εξάλλου ο πρόεδρος είναι όμηρος του κακού καραμανλικού παρελθόντος. Ας μην το θυμάται ο λαός και με έναν Καραμανλή σε σημαντικές επιτροπές. Πάντως μέχρι τις επόμενες εκλογές ίσως καταφέρει να βολέψει το γιό του στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. Αυτός είναι και ο πραγματικός στόχος του.

Ο Ερντογάν χαρακτηρίζει την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία ...."απαράδεκτη"!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε την έκθεση που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με την Τουρκία «Μονομερή και απαράδεκτη» . Επειδή ουσιαστικά ζητάνε να αποχωρήσουν τα τούρκικα σρτατεύματα από την κατεχόμενη Κύπρο.

Κατηγόρησε την « Ελληνοκυπριακή Διοίκηση Νότιας Κύπρου και την Ελλάδα, ως εγγυήτρια χώρα» ότι αποφεύγουν τις συνομιλίες, τονίζοντας ότι «το 2004 αυτοί που ζήτησαν αναβολή ήταν η Ελλάδα κι η Νότια Κύπρος. Παπαδόπουλος και Καραμανλής είχαν ζητήσει αναβολή, αλλά εμείς επιμείναμε και έτσι σε μια εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα δημοψηφίσματα».
Δε λένε οι Τούρκοι να βάλουν μυαλό. Το μυαλό φυσικά είναι συνδυασμένο με σύνεση και σωφροσύνη. Πως θέλετε μάτια μου να ...

Πολλά μπου, πολλά μπα. Προς Μπουγάτσου μεριά!

Είναι γνωστό ότι η Μπουγατσιάδα έχει βαθιές ρίζες στην δημοσιογραφία του είδους που ονομάζεται και «πατσαβουροτυπία». Πως μπορούμε να ξεχάσουμε τις περίφημες δήθεν αποκαλύψεις για τον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Και εδώ τα πραγματικά στοιχεία είναι δυνατό χαστούκι στα ψέματα και την εμπάθεια της Μπουγάτσου…. [εδώ το κατάπτυστο και κατασκευασμένο άρθρο …… παρατήρηση:το άρθρο στην ίδια την «Ελευθεροτυπία» … παρουσιάζει πρόβλημα!!!!]

Φυσικά όλα τα ΜΜΕ που πανηγύριζαν και αποθέωναν την Μπουγάτσου και τις δήθεν συνταρακτικές αποκαλύψεις της, το βούλωσαν!
Ο Τάσος Τέλλογλου αρνήθηκε και τορπίλισε την συνταρακτική "δημοσιογραφία της μπουγάτσας" και σε αυτό το θέμα. Μάλιστα ερωτήθη γιατί και ο ίδιος αναφέρεται στο βιβλίο του «Το Δίκτυο:Φάκελος Siemens» στο «πληρωμένο» από την Siemens, catering του γάμου(σελίδα 169).
Χωρίς περιστροφές παραδέχεται ότι έπεσε θύμα της δημοσιογραφίας της Μπουγάτσου:
Τάσος Τέλλογλου: "Πρόκειται για την ιστορία από την οποία ....

Τα έπαιρνε και η Πολιτική Άνοιξη από τα μαύρα της Siemens;

Το σύστημα παραπληροφόρησης βλέπουμε ότι έθαψε κανονικά την αποκαλυπτική κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου και πρόβαλε μέχρι κορεσμού την κατάθεση της λιγότερο έγκυρης Αριστέας Μπουγάτσου. Η κατάθεση του Τέλλογλου προέρχεται κατευθείαν από τη δικογραφία του Μονάχου, όπου το σκάνδαλο Siemens ερευνήθηκε διεξοδικά και χωρίς την συνήθη σκανδαλολογία των εν Ελλάδι κίτρινων τύπων και εντύπων. Αντίθετα η Μπουγάτσου στηρίζεται κυρίως σε ημερολόγια, από αυτά που μπορούν να κατασκευαστούν όποτε χρειαστεί και συνήθως αποτελούν αναξιόπιστες πηγές στα δικαστήρια και στην σοβαρή δημοσιογραφία.
Εντύπωση προκάλεσε από την κατάθεση του Τέλλογλου η καταγγελία ότι το 2002 μεγάλο ποσό από τα «μαύρα ταμεία» της Siemens κατευθύνθηκε σε «μικρό κεντροδεξιό κόμμα», το οποίο δεν κατονόμασε.
Εμείς ασχολούμαστε με τις «αισθήσεις» και τα ημερολόγια της κυρίας Αριστέας!
Ποιο άραγε είναι το «μικρό κεντροδεξιό κόμμα»; Να υποθέσουμε τα κόμματα του Σαμαρά και του Αβραμόπουλου. Σίγουρα δεν εννοεί το ΛΑΟΣ γιατί στην γραφή και τον λόγο του Τέλλογλου, το ΛΑΟΣ κατατάσσεται στα ακροδεξιά κόμματα. Άρα είναι σαφές ότι εννοεί είτε την «ΠΟΛΑΝ», είτε το ΚΕΠ. Κάτι που φυσικά δεν συμφέρει το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ. Περιμένατε δηλαδή να αναρωτηθεί για την ουσία της καταγγελίας το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα; Άδικα περιμένατε.
Το πιο πιθανό πάντως είναι να τα «πήρε» η Πολιτικά Άνοιξη, λόγω των καλών υπηρεσιών που προσέφερε και το 1993, στην «μητέρα παρτίδα» των μεγάλων συμφερόντων. Όταν έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Άδωνης Γεωργιάδης: Όλοι πήγαμε και ψηφίσαμε Σαμαρά!!!


Απόσπασμα αποκαλυπτικής συνέντευξης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Άδωνη Γεωργιάδη στο "σαμαρικό" AntennaRadio του Μίνωα Κυριακού...
Ο βουλευτής ομολογεί, ανερυθρίαστα, ότι όλοι οι "οικείοι" του, οι πολιτικοί του φίλοι, πήγαν και ψήφισαν τον Αντώνη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ! Θα... πήγαινε και ο ίδιος -είπε- αλλά φοβήθηκε μην... παρεξηγηθεί... Δεν κρύβει, άλλωστε, ότι "ένα φεγγάρι είχε περάσει από την ΠΟΛ.ΑΝ." του Αντωνάκη, γι' αυτό και εκφράζει θετικά σχόλια για τον πρώην αρχηγό του. 
Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουν και οι αναφορές του στο "τι έλεγαν το 1993 οι Νεοδημοκράτες για την ΠΟΛ.ΑΝ." και το Σαμαρά... Επειδή κάποιοι κάνουν πως δεν θυμούνται...

Την κάναμε Μπουγάτσου!

Αυτή η Μπουγάτσου έχει στοιχεία γι’ αυτά που λέει;
Ποιές ακριβώς πηγές επικαλείται για να στηρίξει τα λεγόμενά της; Ή μήπως όλα όσα λέει στηρίζονται στο υψηλού «ήθους» δημοσιογραφικό της κριτήριο; Κάτι που ζήσαμε με τους δημοσιογράφους και επί Κοσκωτά, όταν "όλοι οι πολιτικοί τα είχαν πάρει από την Τράπεζα Κρήτης".
Καταρχάς σε όλα απολύτως τα σκάνδαλα έχει άποψη. Είναι επί παντός σκανδάλου. Η σκανδαλοθηρία πλέον λέγεται και μπουγατσάδα! Αυτή, εμπλέκει παραπάνω από τη μισή Ελλάδα στα «σκάνδαλα». Οι καταθέσεις της θυμίζουν άλλες εποχές. Σκοτεινές και μαύρες όπου «εκτελούνταν» μέσω καταθέσεων οι μη αρεστοί στο σύστημα. Παραδίδονταν στην πυρά της ηθικής (;) και της αλήθειας (;). Είναι δυνατόν, για όλα να έχει άποψη; Φόρεσε μια μαύρη κουκούλα και όποιον πάρει ο Χάρος; Και να παρουσιάζεται ως επιστήμων των σκανδάλων; Ποιά ακριβώς συμφέροντα εξυπηρετεί η ίδια, πέραν εντάξει των «πασιφανών» και πολύ «αγωνιστικών»…. ελευθερία του τύπου, τεράστια αγάπη για τον ελληνικό λαό και μεγαλειώδη δημοκρατική παιδεία! Μπλα, μπλα! Άσε που τα φιλικά προς αυτήν μέσα ενημέρωσης (και συμφέροντα φυσικά φυσικά) από τις περίεργες καταθέσεις της προβάλλουν ό,τι θέλουν και ό,τι συμφέρει το εν γένει σύστημα! Δηλαδή ξαφνικά μέσα στον κυκεώνα της διαπλοκής βρέθηκε μια «καημένη» φωνή, αντισυστημική (μπλιάχ!) να εξυπηρετήσει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο; Ανυπεράσπιστη απέναντι στα πανίσχυρα κεφάλαια και συμφέροντα; Μόνη κι’ έρημη σαν την καλαμιά στον κάμπο; Έτσι ξεκίνησε ένα πρωί και αποφάσισε να τα βάλει με το σύστημα, στο οποίο σύστημα σημειωτέον η ίδια ανήκει!
Συγνώμη αλλά εντύπωση προκαλούν όλα αυτά. Κυρίως η διάθεση που υπάρχει για συγκάλυψη συγκεκριμένων πολιτικών κέντρων που μένουν ανέπαφα και διάθεση εξολόθρευσης άλλων που δεν είναι συμπαθή στις μεγάλες οικογένειες της Ελλάδας!
Καμιά φωτογραφία της Μπουγάτσου υπάρχει στο διαδίκτυο, βρε παιδιά; Ποιό ακριβώς πέπλο καλύπτει το πρόσωπό της και την δημοσιογραφική της δράση; Είναι σα να μην υπάρχει! Η δημοσιογράφος με το σκοτεινό πρόσωπο. Τα ξέρει όλα, μπαίνει παντού, έχει άποψη για όλα! Πανίσχυρο βλιμ του συστήματος των διαπλεκομένων μέσων ενημέρωσης! Κάτι σαν μια ωραία μπουγατσάδα!
[Μήπως θα ήταν καλύτερα να μας κάμει και καμιά μπουγάτσα;]

Με το... κυβικό η λάσπη προς την οικογένεια Μπακογιάννη

Με το ...κυβικό έπεσε η λάσπη από τα Μέσα Ενημέρωσχης Μαζών προς το πρόσωπο της τέως ΥΠ.ΕΞ. Κας Μπακογιάννη, όσον αφορά την υπόθεση Χριστοφοράκου και την φυγή του Καραβέλα στην Ουρουγουάη, (σχετικό θέμα μας εδώ).
Ουδεμία αναφορά έγινε από τα Μ.Ε.Μ. στην χθεσινή κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε σπάσει τα μούτρα μας πάνω στα κατάπτυστα ...πρωτοσέλιδα.
Τώρα...
Ε, τώρα.! 'Ακρα του τάφου σιωπή.! Όλη η υπόθεση Καραβέλα, πέρασε στο ..."ντούκου", αφού δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος της τέως ΥΠ.ΕΞ.
Σήμερα όμως, δεν θα σταθούμε σ' αυτό το θέμα.
Θα ασχοληθούμε με κάποια άλλα ...κυβικά λάσπης που έπεσαν στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, γιου της τέως ΥΠ.ΕΞ., κι' αυτό με αφορμή τα έξοδα του γάμου του στο Καρπενήσι, όπου σύμφωνα με τους ...αντικειμενικούς "δημοσιοκάφρους", πληρώθηκαν από τον ...Χριστοφοράκο.!
Οποία καταισχύνη.!
Οικογένεια Μητσοτάκη και Μπακογιάννη, δεν μπόρεσαν να ανταποκριοθούν στα υπέρογκα ...έξοδα ένος γάμου στο Καρπενήσι, και χρειάσθηκε να επιστρατευθεί η ...siemens για να πληρώσει τις ...μπομπονιέρες του γάμου.
Έλεος.!
Ας ...δούμε ένα κομμάτι από την επίμαχη κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου:
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ (βουλευτής πασοκ): Επίσης, αναφέρετε στη σελίδα 169 για το ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ και για κάποιο catering γάμου. Για ποιο πρόσωπο πρόκειται στη σελίδα 169;
ΜΑΡΤΥΣ (Αναστάσιος Τέλλογλου): Πρόκειται για την ιστορία από την οποία ξεκίνησαν όλα. Αφορά το δημοσίευμα της κυρίας Μπουγάτσου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, για τη χρηματοδότηση από το Χριστοφοράκου του catering του γάμου του γιου της κυρίας Μπακογιάννη. Οι αποδείξεις που είδαμε, όμως, δεν επιβεβαιώνουν αυτό το πράγμα.
Δηλαδή, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πληρώθηκε αυτό το πράγμα.
___________
Και όπως είναι φυσικό, η κατάθεση Τέλλογλου, δεν πρόκειται ποτέ να δει το φως της δημοσιότητος.
Σκοπιμότης γαρ.!

gianniotis.gr

Κύριε Βγενόπουλε, μήπως το DEAL το έκανε η... Ντόρα; Και γιατί δεν βγαίνετε να την ευχαριστήσετε...;

«Η Ντόρα είναι στενή φίλη της οικογένειας Βασιλάκη»! Αυτά και άλλα κραύγαζε στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, στο φούντωμα της προεκλογικής περιόδου, ο φλύαρος και «επιδειξίας» κ. Βγενόπουλος. Και εν συνεχεία απηύθυνε έωλες μομφές στην πρώην Υπουργό Εξωτερικών για δήθεν αθέμιτη επέμβασή της υπέρ της “Aegean” του Βασιλάκη…
Έπαιξε το ρόλο του και ο «εθνικός σωτήρας» της «Ολυμπιακής» στο γενικό βρώμικο πόλεμο κατά της κ. Μπακογιάννη, που περιελάμβανε ένα… πλουσιότατο «μενού»: από Καραβέλες και Siemens μέχρι και…

Για πρώτη φορά στείλαμε εμπρόσθεσμα τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις κοινοτικές ενισχύσεις στον τομέα της γεωργίας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων :
Για πρώτη φορά από το 2003 και την εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η Ελλάδα έστειλε εμπρόθεσμα στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την έκθεση πιστοποίησης των λογαριασμών του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ενισχύσεις του οικονομικού έτους 2009.
Η ετήσια έκθεση συντάσσεται από ανεξάρτητο φορέα, κατάλληλο για την εργασία αυτή και αποτελεί προϋπόθεση της ετήσιας εκκαθάρισης των λογαριασμών της χώρας μας για τις κοινοτικές ενισχύσεις στον τομέα της γεωργίας. 
Η συνέπεια στις υποχρεώσεις έναντι της Κομισιόν βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων και στην προσπάθεια αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Παράλληλα, καταδεικνύει την ...

Η όμορφη της εβδομάδας



Uninhibited

Jet Beauty of the Week 

Gabrielle Break-a-Union

Η Gabrielle Union το νέο cover girl 
στο  Jet Magazine.

Μόνο καλή;

"Χρόνια Πολλά" Nelson

20 χρόνια από την απελευθέρωση του Nelson Mandela

Το παρατηρητήριο του ήλιου στο ... διάστημα.

Το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA εκτοξεύτηκε προχθές για μια πενταετή αποστολή που θα μελετήσει το μητρικό μας άστρο με πρωτοφανή λεπτομέρεια: Μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσει τον Ήλιο καθώς ξυπνά από μια περίοδο εξασθενημένης δραστηριότητας και θα προσφέρει δελτία πρόγνωσης του «διαστημικού καιρού».

Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, ο πύραυλος Atlas που ....

Ηλιακός Κύκλος (high definition video)

San Francisco, 1905. Πριν το σεισμό (video)

Μια βόλτα στην αγορά του San Francisco, το 1905. / Pre-Quake video /
Παρατηρείστε ότι όλοι φορούσαν καπέλα!!!

Παπαρόπουλος (ο ανιψιός) for President

Ο Μίλτος Παπαρόπουλος ετοιμαζόταν να πιει την πρώτη γουλιά από τον espresso του όταν μπήκε φουριόζος ο Μιχάλης στο γραφείο του. “Θείε αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος στη νεολαία του κόμματος”. Ο Μίλτος Παπαρόπουλος, που ενδιάμεσα του είχε χυθεί ο καφές και είχε καεί, τον κοίταξε με απορία και θυμό.

“Μιχάλη αγόρι μου, από πού και ως πού να γίνεις πρόεδρος στη νεολαία; Εσύ έχεις να πατήσεις εκεί δύο χρόνια. Καλά καλά δεν είσαι ούτε μέλος. Άστα αυτά και φώναξε την Αννούλα να μου φέρει ένα καινούριο καφέ και κάτι να καθαρίσουμε εδώ που έγινα χάλια με την τρομάρα που πήρα όπως μπήκες μέσα.”

Ο Μιχάλης, φώναξε την Άννα. Αυτή μπήκε μέσα φορώντας ένα κολλητό μαύρο παντελόνι που διέγραφε εντυπωσιακά τους γλουτούς της και μία ....

Τριπλή επιτήρηση !!!

Ξεπεράσαμε το «The Truman Show» όλη η υφήλιος  παρακολουθεί άφωνη  το «The Greek Show» .
Σε τριπλή επιτήρηση από Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, έχει περιέλθει η χώρα και τα εγχώρια ΜΜΕ την παρουσιάζουν σαν διεθνή επιτυχία.
Σε συνέντευξη τύπου ο κ. Πρωθυπουργός περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα λέγοντας «δυστυχώς περιήλθαμε στην κρίση από ανεύθυνες πολιτικές και μπήκαμε σ΄ αυτή απροστάτευτοι και θαλασσοδαρμένοι» και συμπλήρωσε ότι...

Μασκαράτα Βρυξελλών

Εάν η “πολιτική στήριξη” Γερμανών, Γάλλων και λοιπών συγγενών προς το αποπαίδι τής Ευρώπης (διάβαζε και: ελληνικό κράτος) σημαίνει κάτι, το καταλαβαίνεις από την… θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν οι αγορές – ίσως και από την παγωμένη έκφραση στο πρόσωπο τού Γιώργου Παπανδρέου κατά την χθεσινή συνέντευξη Τύπου, στις Βρυξέλλες. Την στιγμή που η χώρα χρειάζεται λεφτά επειγόντως, ο πρωθυπουργός μάς ενημερώνει πως κατεβλήθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες στα παρασκήνια, εδόθη μάχη μέχρις εσχάτων κι ο Σαρκοζύ ξόδεψε μια περιουσία στο τηλέφωνο για να τουμπάρει την Μέρκελ, ώστε να αποσπάσουμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, μια δήλωση συμπαθείας, μια φιλοφρόνηση, λίγα ψίχουλα εκτίμησης από την ευρωπαρέα. Ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.
Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ, να γίνω “ελαφρύς” και παράλογος, γιατί δεν αντέχω άλλο. Ουδείς από τους πόλους του γαλλογερμανικού άξονα έχει την πολυτέλεια να ρισκάρει μια σοβαρή κρίση τού κοινού νομίσματος, επιτρέποντας σε κάποιον από τους αδύναμους κρίκους τής ευρωζώνης να σπάσει. Υπό αυτό το πρίσμα, η Ψωροκώσταινα κρατά τους...

Τεράστια σκευωρία στήθηκε γύρω από τον Καραβέλα και κατά της Ντόρας

Θυμάστε τον Καραβελισμό την περίοδο των ευρωεκλογών αλλά και αργότερα πώς τα σαμαρικά κέντρα παραπληροφόρησης έκαμαν σπέκουλα και σε αυτή την υπόθεση; Η σκευωρία εξυπηρετούσε τελικά μακροπρόθεσμους στόχους.
Ακόμα και αν ήξεραν οι ανακριτικές αρχές για την δράση του Καραβέλα πώς ακριβώς επικεντρώνεται η τυχοδιωκτική εκστρατεία κατά της Ντόρας Μπακογιάννη από το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ στο σήμα που εστάλη από την Ουρουγουάη στο ΥΠΕΞ; Μοιάζει με τεράστιο και οργανωμένο σχεδιασμό κατά της Ντόρας στον οποίο πρέπει να συμμετείχε και το πρώην Μαξίμου. Δεν εξηγείται εύκολα αυτή η εκστρατεία σπίλωσης. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά.
Εάν είχε ειδοποιηθεί ο ανακριτής ποιός είχε άμεσες προσβάσεις τότε στο ανακριτικό έργο;
Ποιός μπορεί να ήξερε ότι ο Καραβέλας το έσκασε και παρά ταύτα στήθηκε ο μηχανισμός εξαπάτησης του κοινού με την εμπλοκή του ΥΠΕΞ;
Γιατί κάποιοι έβγαιναν και έκαναν λόγο για πιθανή διαφυγή Καραβέλα και προετοίμαζαν την εκστρατεία λάσπης;
Πώς ήξεραν άλλοι ότι ο Καραβέλας έφυγε ή επρόκειτο να φύγει;
Η όλη διαχείριση της υπόθεσης (περί διαχείρισης φυσικά πρόκειται) θυμίζει παίγνια και προϋποθέτει την ανάμιξη του πρώην Μαξίμου και της καραμανλικής φρουράς. Αυτή η φρουρά τελικά ήταν παντού αναμεμιγμένη! Σκάνδαλο δεν άφησαν στους άλλους οι χαραμοφάηδες! Κοίταζαν μακριά και δεν είναι τυχαίο που αργότερα στήριξαν με νύχια και με δόντια τον αρχηγό Αντώνη.
Από τότε δούλευαν για πάρτη του! Από τότε είχαν κλείσει οι συμφωνίες.

Διαβάστε πως κοροϊδεύουν και εξαπατούν τους εργαζόμενους τα κομματικά κοράκια, τα τσιράκια τους, οι απεργοσπάστες λιθογράφοι και δημοσιογράφοι της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ του κκε.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ «902»
Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη σημερινή απεργία

Αύριο Πέμπτη (11 Φλεβάρη 2010) δε θα κυκλοφορήσει ο «Ριζοσπάστης»

Για την επιτυχία της σημερινής απεργίας που έχει προκηρύξει το ΠΑΜΕ, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αναπτύξαμε πρωτοπόρα δράση ενάντια στους ταξικούς και πολιτικούς αντιπάλους της εργατικής τάξης, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι αρχές και οι ιδέες μας.
Οι εργαζόμενοι του «Ριζοσπάστη» και του «902», πάντα στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης, σήμερα απεργούμε.

Το κομματικό τυπογραφείο ημέρα απεργίας (10/2/10) λειτουργούσε κανονικά με φουλ της μηχανές για να προλάβουν να τυπώσουν τα έντυπα και τις εφημερίδες των αφεντικών τους. Άχρηστα κομματόσκυλα σας ταΐζει το αστικό κράτος. Στο όνομα της ιδέας κάνετε περιουσίες.
Αθλιοι, ανυπόληπτοι απεργοσπάστες η εξυπηρέτηση των αφεντικών τους των εξαγορασμένων ηγεσιών έχει ξεπεράσει την ίδια την εργοδοσία στη στήριξη των συμφερόντων της.
Έχουν κάνει επάγγελμα να ταΐζουν χρόνια τώρα κουτόχορτο τον κόσμο, Δε χρειάζονται πια ειδικές ικανότητες για να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δε χρειάζεται να ψάχνεις να μαντέψεις τι άλλο σε περιμένει.
80 χρόνια αγώνες και θυσία όλα τα πουλήσανε για μια εταιρία

Τα πειστήρια του εγκλήματος κλικ στις Φώτο

ΠΗΓΗ Blog typografeio

Ο Γιωργάκης είπε ψέματα για το ΔΝΤ !...! Δεν το κάλεσε, μας το επέβαλλαν ....

Εντύπωση προκαλεί η προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου να παρουσιάσει την έλευση του ΔΝΤ ως αποτέλεσμα δικής του πρωτοβουλία. Παιδιάστικες συμπεριφορές πασοκικά πλασμένες.
Το ΔΝΤ επιβλήθηκε στον πρωθυπυοργό που αποδείχτηκε παντελώς αδύναμος και απροετοίμαστος στις πιέσεις των Γερμανών κυρίως!
Η Άντζελα Μέρκελ όμως παραδέχτηκε ότι ήταν ένας από τους όρους που επέβαλλε στην ελληνική κυβέρνηση για να προχωρήσει η ευρωπαϊκή στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Η Άντζελα παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλη αντίδραση στο εσωτερικό της Γερμανίας για την αναγκαιότητα μιας τέτοιας στήριξης και έπρεπε να καλμάρει τις εσωτερικές αντιδράσεις με ένα πολύ σκληρό αντάλλαγμα. Τα σπουδαία πάντως έρχονται τη Δευτέρα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Το μήνυμα πάντως είναι ότι από όποια χώρα και αν πέρασε το ΔΝΤ η χώρα αυτή δεν καλοπέρασε!

Κρύβουν τα σκληρά μέτρα που πρόκειται να επιβάλλει το ΔΝΤ

Λίγο θέλουν τα κανάλια να πανηγυρίζουν για την έλευση του ΔΝΤ!

Τα μέσα ενημέρωσης κρύβουν επιμελώς την επερχόμενη καταιγίδα σκληρών μέτρων που πρόκειται να επιβληθούν από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το ΔΝΤ από όπου πέρασε δεν άφησε σχεδόν τίποτα ανέπαφο. Προηγούνται οι αποπληρωμές χρεών γιατί οι τράπεζες που μας δάνειζαν δεν ήταν φιλανθρωπικά ιδρύματα. Δάνειζαν και μάλιστα με τόκο.

Αυτό που κρύβουν πάντως είναι ότι το ΔΝΤ θα προτείνει τα μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Το ΔΝΤ υποδέχθηκε χθες με μεγάλη χαρά την υποστήριξη που εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα. Αυτό σίγουρα δεν μοιάζει με τόσο καλό. Για να χαίρονται οι σκληροί διεθνείς νομισμίτες κάποιοι άλλοι πρέπει να στενοχωριούνται.

Και αυτοί οι κάποιοι δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους Έλληνες.

Υπάρχει δυσαρέσκεια και πρόβλημα με Χρυσοχοΐδη ….

Έντονη δυσαρέσκεια υποβόσκει εναντίον του υπουργού ΠΡΟΠΟ. Ακόμα και ο πρόεδρος Γιώργος είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος μετά τις δηλώσεις του ΠΡΟΠΟ από το βήμα της Βουλής για τον μουσουλμάνο Ομπάμα! Ο Μιχάλης ήθελε να κλέψει (ως συνήθως) την παράσταση και τα κατάφερε στην προ ημερησίας συζήτηση για τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. θέμα ιδιαίτερα κρίσιμο που δεν επιτρέπει υπερβολές εξαιτίας της χειραγώγησης που επιχειρείται από εθνικιστικές ομάδες που πρόσκεινται στην άκρα δεξιά, το ΛΑΟΣ και τη Νέα Δημοκρατία. Υπερβολές αυτού του είδους πετάνε λάδι στη φωτιά. Τη στιγμή που η εγκληματικότητα στην Ελλάδα αυξάνεται αλματωδώς και ο πρωθυπουργός γίνεται αποδέκτης πολλών παραπόνων για τις αμέλειες του Υπουργείου Προστασίας.
Μπορεί τα μέσα ενημέρωσης να κρύβουν επιμελώς την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά στην κοινωνία δεν μπορεί να κρυφτεί η απογοήτευση προς τη λειτουργία του υπουργείου. Βουλευτές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας μεταφέρουν τα άσχημα μηνύματα από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Κατά μέσον όρο έχουμε τρεις αιματηρές ληστείες την εβδομάδα. Καθημερινά εμφανίζονται κρούσματα διαρρήξεων, κλοπών αυτοκινήτων και ληστειών. Οι ηλικιωμένοι αισθάνονται εντελώς ανυπεράσπιστοι απέναντι στις ....