Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Συνάντηση Ομπάμα με τον Πρόεδρο της BP

Ταμείο 20 δισ. δολ. από την BP για την πετρελαιοκηλίδα
WASHINGTON - JUNE 16: British Petroleum Chairman Carl-Henric Svanberg takes questions while speaking to the press outside the West Wing of the White House June 16, 2010 in Washington, DC. British Petroleum Chairman Carl-Henric Svanberg, Chief Executive Tony Hayward, America President Lamar McKay and Managing Director Robert Dudley met with President Barack Obama and administration officials to discuss the oil spill caused by the sinking of the Deepwater Horizon drilling platform in the Gulf of Mexico, which was run by British Petroleum. (Photo by Brendan Smialowski/Getty Images)WASHINGTON - JUNE 16: (L-R) BP Chairman Carl-Henric Svanberg, BP Chief Executive Tony Hayward, and BP Managing Director Robert Dudley leave the White House following a meeting with U.S. President Barack Obama June 16, 2010 in Washington, DC. It was announced after the meeting that BP has agreed to place $20 billion into an escrow account mediated by a third party to pay out claims against damages caused by the Deepwater Horizon oil spill and that they will not pay any further dividends to shareholders this year. (Photo by Win McNamee/Getty Images)U.S. President Barack Obama speaks to the media in the State Dining Room after meeting with BP executives about the Gulf of Mexico oil spill, at the White House in Washington, June 16, 2010. REUTERS/Larry Downing (UNITED STATES - Tags: DISASTER POLITICS ENERGY ENVIRONMENT)
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε ότι η ΒΡ συμφώνησε στη δημιουργία ενός ταμείου με κεφάλαιο 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από το οποίο θα καλυφθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού.
Μετά τη συνάντηση με τα στελέχη της εταιρίας, ο Ομπάμα δήλωσε ότι τα χρήματα θα ......

Νότιος Αφρική - Ουρουγουάη:0-3

June 16, 2010 - Pretoria, SOUTH AFRICA - epa02205562 Fans before the FIFA World Cup 2010 group A preliminary round match between South Africa and Uruguay at the Loftus Versfeld stadium in Pretoria, South Africa, 16 June 2010.South Africa's Goalkeeper Itumeleng Khune fails to save a goal by Uruguay's Diego Forlan during their 2010 World Cup Group A soccer match at Loftus Versfeld stadium in Pretoria June 16, 2010.  REUTERS/Dylan Martinez (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)June 16, 2010 - Pretoria, SOUTH AFRICA - epa02205641 Uruguay's Diego Forlan (C) vies with Teko Modise (R) and Reneilwe Letsholonyane of South Africa during the FIFA World Cup 2010 group A preliminary round match between South Africa and Uruguay at the Loftus Versfeld stadium in Pretoria, South Africa, 16 June 2010.
REUTERS/Dylan Martinez (SOUTH AFRICA - Tags: SPORT SOCCER WORLD CUP)- Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Γιατί δεν πήγε στις Βρυξέλλες ο Υπαρχηγός-Νούμερο 2 …. Αβραμόπουλος;

Πολλοί αναρωτιούνται για την μη συμμετοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο ταξίδι αστραπή του Αρχηγού Αντώνη στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Ο ίδιος ο Αρχηγός πήγε, είδε και απήλθε. Το γεγονός πάντως υπόκειται στις αρμοδιότητες και στον τομέα του Υπαρχηγού Δημήτρη. Για κάποιους λόγους ο Δημήτρης δεν ήθελε με τίποτα να συμμετάσχει στο ταξιδάκι.
Γνωρίζει πολύ καλά ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ για Σαμαρά και Νέα ΝΔ στην Ευρώπη και κυρίως στο εσωτερικό του ΕΛΚ. Όλα τα μέλη του ΕΛΚ είχαν ταχθεί υπέρ του πακέτου στήριξης στην Ελλάδα. Πίεσαν μάλιστα τα Κοινοβούλια των χωρών τους προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο στην Ελλάδα ο Αντώνης δεν ήθελε το πακέτο («θα τα βρούμε μόνοι μας»!) και τάχθηκε υπέρ των αδίστακτων μέτρων. Στην Ευρώπη κάθε προσπάθεια ερμηνείας της δυσάρεστης στάσης του, έπεσε στο κενό, μια και κανένας δεν μπορούσε να κατανοήσει το δυσεξήγητο, παιγνιώδες και περίεργο σκεπτικό του Λαζαρίδη. Και γιατί να προσπαθήσουν να κατανοήσουν τις κομματικές βλακείες της Νέας Μουρούζη; Θα σπαταλούσαν το χρόνο τους τζάμπα.
Αυτός πάντως είναι ο κυριότερος λόγος που ο Νούμερο 2 Αβράμ δεν ήθελε με τίποτα να συμμετάσχει σε μια αποστολή που θα τους περίμενε η παγωμάρα και τα περίεργα βλέμματα των αδελφών κομμάτων….

Έγιναν ρεζίλι στη Ρηγίλλης ακόμα και στην αποδοχή υποψηφιότητας του Πανίκα

Είπαν τελικά το ναι στην υποψηφιότητα Πανίκα, κυρίως επειδή φοβήθηκαν τη σύγκρουση μαζί του. Ο πανικός τους φάνηκε αμέσως μετά. Όταν ο κόκκινος Πάνος δήλωνε πως η αποδοχή της υποψηφιότητας Ψωμιάδη έγινε αποδεκτή έπειτα από αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις του Ψωμιάδη με τον ίδιο τον Πρόεδρο. Μόνο που βγήκε ο Ψωμιάδης και δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως προηγούμενη συνεννόηση, ραντεβού ή συμφωνία με τον Αρχηγό Αντώνη!...! 
H υποψηφιότητα δηλαδή Ψωμιάδη επεβλήθη από τον ίδιο τον Πανίκα στην Ρηγίλλης, ό,τι και να λένε στο νεοκλασικό ή την Μουρούζη.
Ρεζίλι ο κατακόκκινος Πάνος. Ρεζίλι η Νέα Ρηγίλλης.

Θύματα εκμετάλλευσης Σαμαρά...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Καταδεικνύει κιόλας τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται. Αφού τους χρησιμοποίησε ως μπροστάρηδες ή σιγόντα για την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, τώρα τους αδειάζει σε πρώτο χρόνο και "πριν  αλέκτωρ λαλήσει τρις".
Είναι γνωστό τοις πάσι πια ότι όλοι "οι άνθρωποι" του πρώην Προέδρου Καραμανλή του Νεώτερου δούλεψαν οργανωτικά για εκείνον. Με ζήλο και με πάθος.
 Εκείνος χρησιμοποίησε προεκλογικά των εσωκομματικών τον καραμανλισμό ως λάβαρο. Κατάφερε όλοι οι οπαδοί αυτής της μεταπολιτευτικής ιδέας ή μάστιγας (στον καραμανλισμό αναφέρομαι) να στάζουν γλύκα για εκείνον και δηλητήριο για...

Και η Παπακώστα θέλει Περιφέρεια;

Το διαβάσαμε στο «Καρφί» και μας άρεσε! Και η Παπακώστα, η τρελο-Κατερίνα, βγαίνει τσάρκα στην Αθήνα. Θέλει και αυτή Περιφέρεια. «Δηλαδή ο Βαγγέλας είναι καλύτερος»; Όχι βέβαια; Η Κατερίνα είναι top, σικάτη και χορευταρού. Δεν πρέπει με τίποτα ο Πρόεδρος να χάσει την ιστορική ευκαιρία για να προτείνει μια γυναίκα στη θέση. Εάν είναι έτσι ας είναι η Κατερίνα η γυναίκα αυτή!...! 
Έχει να πέσει πολύ γέλιο......

Έχει χάσει κάθε αξιοπρέπεια ο Βαγγέλας ….

Είναι να τον λυπάσαι τον Μεϊμαράκη. Ξεροσταλιάζει έξω από το γραφείο του Προέδρου και του Νούμερο 2 Αβραμόπουλου για να … «τα βρει» με τον Αρχηγό. Οι σαμαροφύλακες τον έχουν πάρει στο ψηλό και σπάνε πλάκα. Πού νάξερε ο Βαγγέλας τι λένε για πάρτη του. Θα τάκανε λίμπα αν και φαίνεται ότι η αγριόγατα μετατράπηκε σε αρνάκι. Λίγο ακόμα και θα σφάζεται για να δείξει ότι «αγαπά» τον Πρόεδρο. Βλέπετε, θέλει και αυτός …. Περιφέρεια. Θεωρεί τη θέση ως προθάλαμο πρωθυπουργίας ή κάτι τέτοιο. Δεν θέλει με τίποτα να την χάσει. Και παρακαλεί το «Νούμερο 2», να μεσολαβήσει για το καλό της Παράταξης. Και του Βαγγέλα φυσικά, αφού προβάλλεται και ως η «συνείδηση της Παράταξης»!...! Μόνο που ο Αντώνης δεν καλοβλέπει την υποψηφιότητα του Μεϊμαράκη. Θέλει κάποιον περισσότερο κολλητό για τη θέση. Άσε που την θεωρούν δεδομένη «δική τους» και δεν θα έπρεπε να την χαραμίσουν σε κάποιον σαν τον Βαγγέλα, που δεν ήταν ποτέ Πολιτική Άνοιξη!

Ο Καρατζαφέρης προτείνει … Ανδρέα Ανδριανόπουλο για Πειραιά;

Το σκέφτεται σοβαρά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Για τον Πειραιά …. Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Χοντρή ζημιά για το Μιχαλολιάκο. Τον εκλεκτό της Νέας Ρηγίλλης. Με Ανδριανόπουλο στα πόδια του δεν έχει καμιά τύχη ο …. σκληρός Μιχαλολιάκος. Είναι καμένος από χέρι. Ο Ανδριανόπουλος είναι γέννημα θρέμμα του Πειραιά και μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Ανδριανόπουλος, ο πατέρας του Ανδρέα, ήταν ένας εκ των πέντε ιδρυτών του Ολυμπιακού.
Με τέτοιο αντίπαλο τί να σου κάμει ο σκληρός λαϊκοδεξιός Μιχαλολιάκος; Πάει για βρούβες! Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι η αντίδραση του ίδιου του Ανδρέα στην πρόταση.

Μία παράσταση έξω από τα καθιερωμένα .... Oper(O) Event “2 in 1” από το "Perform in Art"

Την περασμένη Πέμπτη (10/6) ένας ιστορικός δρόμος της Αθήνας, ο πεζόδρομος της οδού Μιλτιάδου μετατράπηκε σε σκηνικό όπερας με φόντο ένα νεοκλασικό κτίριο και με τους εξαιρετικούς Οper(o) να παρουσιάζουν μια παράσταση βασισμένη σε αποσπάσματα από την Κάρμεν του Μπιζέ και την Τραβιάτα του Βέρντι.
Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου (δεκάδες πολίτες παρευρέθηκαν στον ιστορικό πεζόδρομο με ελεύθερη είσοδο), οι δωρεάν κρύες μπίρες του χορηγού (Amstel) και προπαντός οι απολαυστικοί Oper(o), με τις εξαίρετες φωνές τους συνέθεσαν ένα σκηνικό μαγικό, μια αξέχαστη βραδιά.

Με Ζαγορίτη στο Καραμανλικό Ίδρυμα εκβιάζει τώρα τον πρώην, ο Πρόεδρος!

Τον Ζαγορίτη απειλεί ο Πρόεδρος (ένας είναι ο Πρόεδρος, έτσι;) να τοποθετήσει στο Ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή. Δεν έχει και τι να τον κάμει, οπότε το Ίδρυμα αν και τον βοήθησε τα μέγιστα να παραλάβει τα κλειδιά του κόμματος, αποτελεί μια κάποια λύση. Ο Ζαγορίτης αν και κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόσφατο νεο-καραμανλικό παρελθόν, αποτελεί κόκκινο πανί για τον βαρόνο Βαρβιτσιώτη. Θεωρεί υποτιμητικό να παραδώσει στον …… Ζαγορίτη! Και δευτερευόντως δεν τον βλέπουν και τόσο κατάλληλο για την θέση του Προέδρου στο μεγαλύτερο κεντροδεξιό think tank, ο ευρύτερος χώρος της Καραμανλικής φρουράς. Πάντως ούτε ο Καραμανλής βλέπει με καλό μάτι την προσπάθεια του Προέδρου να επιβάλλει στο Ίδρυμα κάποιον που θέλει να ξεφορτωθεί. Εξάλλου τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη θέση θα έπρεπε να ρωτήσει και τον ίδιο τον Καραμανλή.

Δάκρυσε η χήρα

Από το 2008 που βρίσκεται στον αέρα αυτό το blog, φωνάζαμε ότι η Υγεία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφήνεται στα χέρια του Δημήτρη Αβραμόπουλου, του ανθρώπου που ορθώς έχει χαρακτηριστεί ο κ.Τίποτα.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα και μάλιστα με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Παρατηρώ ότι επιτέλους τα ΜΜΕ αρχίζουν να του επιρρίπτουν ευθύνες. Διαβάστε ενδεικτικά εδώ κι εδώ.
Είναι βέβαια κομματάκι αργά. Όπως λέει κι ο λαός, αφού απόκλαψαν όλοι, δάκρυσε και η χήρα...

Ο Μαρινάκης δίνει 100 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης ψάχνεται .....

Ο Μαρινάκης έκανε πρόταση όλα ή τίποτα στον Κόκκαλη για τον Ολυμπιακό, όμως ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" δεν θέλει να αποχωρήσει τώρα για πολλούς λόγους...
Η πρόταση του γνωστού εφοπλιστή αφορά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και το 50% του "Γ. Καραϊσκάκης". Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να γίνει το απόλυτο αφεντικό στους Πειραιώτες, όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν .......

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Βόρεια Κορέα

South Korean Marines ride a military truck on Baengnyeongdo, an island near the disputed maritime border with North Korea, northwest of Seoul, June 16, 2010. North Korea's U.N. envoy said on Tuesday that any U.N. Security Council action over the sinking of a South Korean naval ship that was hostile to Pyongyang would be met by a military follow-up.  REUTERS/Truth Leem (SOUTH KOREA - Tags: MILITARY POLITICS)
Στη φωτογραφία. Πεζοναύτες της Νότιας Κορέας οδηγούν ένα στρατιωτικό φορτηγό στο Baengnyeongdo, ένα νησί κοντά στα επίδικα θαλάσσια σύνορα με τη Βόρεια Κορέα, βορειοδυτικά της Σεούλ. Ο απεσταλμένος της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη,  δήλωσε την Τρίτη ότι οποιαδήποτε δράση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών θα είχε στρατιωτικά επακόλουθα.
REUTERS/Truth Leem (SOUTH KOREA - Tags: MILITARY POLITICS) - Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Καλαματιανή βουβουζέλα...

Εμετικός, το λιγότερο. Αντι-δημοσιογραφικός, για να μην τολμήσουμε να πούμε... παραδημοσιογραφικός. Θυμήθηκε να ξαναβγάλει την φυλλάδα που πουλάει με το ζόρι 200 αντίτυπα την ημέρα και ξεκινάει με αντι-Ντορική παράκρουση. Τα βάζει βέβαια και με όλους τους δικούς της. Άλλο νταλγκά δεν έχει. Τον εξέλεξε κανείς? Η βουβουζέλα του Σαμαρά έχει καταντήσει. Αλήθεια κύριε «δάγκα», τα φράγκα για μια φυλλάδα που δεν πουλάει τίποτα, από πού προέρχονται?

Τα "αντιμητσοτακικά" κόμπλεξ του Τράγκα βρίσκουν στόχο στο πρόσωπο της Ντόρας.!

Τα παλιά και ανεξήγητα "αντιμητσοτακικά" κόμπλεξ του κ. Τράγκα, δεν έχουν προηγούμενο.
Ο ευεργετηθείς εκ του επιτίμου κ. Τράγκας, δεν διστάζει να κάνει αναγωγή στην δήθεν ..."αποστασία του '65" χαρακτηρίζοντας ανερυθρίαστα ως ..."αυτομολία" την ανεξαρτικοποίηση Κιλτίδη.
Είναι κρίμα, γιατί από δημοσιογράφους του βεληνεκούς Τράγκα, θα είχαμε περισσότερες απαιτήσεις.
Φαίνεται πως κι' εμείς ξεχνάμε ότι το σκυλί γλείφει μόνον εκείνον που τον ταϊζει και τον χαϊδεύει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η φυλλάδα του κ. Τράγκα ονόματι "Η ΧΩΡΑ" ... έτρωγε καλά από τον κρατικό κορβανά υπό μορφήν επιχορηγήσεων και δη επί κυβερνήσεως στην οποία μετείχε και η ... κόρη του επιτίμου που με τόση λύσα "κτυπάει" σήμερα ανηλεώς.
Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Μόνο με το όνομά τους.!
Γράφει στην εφημερίδα του μεταξύ των άλλων ο κατ΄επίφασιν και φερόμενος ως...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [16-06-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Aυτο ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!

Έχουμε δει πολλά φέτος κι έχουμε ανεχθεί άλλα τόσα.
Αυτό όμως δεν αντέχεται! Είναι δυνατόν να μην έχουν τα νοσοκομεία μας ούτε φαγητό να σερβίρουν στους ασθενείς;
Και διαμαρτυρόμαστε μετά ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Υπάρχει άλλη χώρα στο δυτικό κόσμο που να μην έχουν τα νοσοκομεία ούτε πορτοκαλάδες για τους αιμοδότες;
Και σταματήστε επιτέλους με αυτό το γελοίο σχήμα "καλό κράτος-κακοί προμηθευτές". Ποιος δεν πληρώνει τους προμηθευτές; Ποιος τους επέτρεψε να χρεώνουν διπλές και τριπλές τιμές; Μήπως οι κερδοσκόποι;
Θα γίνει καμία Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία; Όσο για την Ξενογιαννακοπούλου, όταν νεφροπαθείς περιμένουν στην ουρά για εξετάσεις που καθορίζουν τη ζωή τους, δεν δικαιούται να λέει ότι "από το 2005 γιγαντώθηκαν τα χρέη κτλ". Αν δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ας πάει σπίτι της. Πρώτα όμως, ας το βουλώσει. Ας το βουλώσουν όλοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και να κάτσουν να λύσουν τα προβλήματα γιατι ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΖΩΕΣ!

Υ.Γ Βγήκε ο Σαλμάς και είπε ότι από τον Οκτώβριο και μετά άρχισε η κατρακύλα. Δεν σχολιάζω κάτι άλλο...

Γιατί ο Σημίτης αντιπαθούσε την Κατερίνα Βελλίδη

«Ηταν βαρύς ο χειμώνας που γεννήθηκα». Αυτός είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της Κατερίνας Βελλίδη, κόρης του θεσσαλονικιού εκδότη της εφημερίδας «Μακεδονία» Ιωάννη Βελλίδη που κληρονόμησε την εκδοτική αυτοκρατορία που ίδρυσε το 1911 ο παππούς της Κωνσταντίνος. Η Βελλίδη ήταν για πολλούς η πλούσια κληρονόμος με την τριφυλή ζωή, που έφαγε τα λεφτά του πατέρα της ενώ θεωρήθηκε υπαίτια για τα χρέη του οργανισμού, κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση χρημάτων, μη καταβολή δεδουλευμένων και καταδικάστηκε ερήμην.
Με την αυτοβιογραφία της, που έχει τη μορφή αφήγησης στη συγγραφέα Ελένη Ηλιάδου-Καπώνη, η Κατερίνα Βελλίδη προσπαθεί να ανασκευάσει αυτή την εικόνα και κάνει λόγο για συμφέροντα που εποφθαλμιούσαν την έκταση της ΔΕΘ και ήθελαν να ελέγχουν το εκδοτικό συγκρότημα της Μακεδονίας για να διαμορφώνουν ανάλογα την κοινή γνώμη.
Στο βιβλίο η Βελλίδη αναφέρεται σε «μεθοδευμένη εξόντωση» και κάνει λόγο για «έλλειψη πολιτικής βούλησης» της κυβέρνησης Σημίτη ώστε να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα του οργανισμού. «Αποδείχτηκε πως έτρεφε για το πρόσωπό μου μια... ανεξήγητη αντιπάθεια, που ίσως ξεκινούσε απ' το γεγονός πως ήμουν προσωπική φίλη του Ανδρέα Παπανδρέου, από τον οποίο προσπαθούσε να διαχωρίσει την πολιτική του θέση» σχολιάζει η Βελλίδη.
Αναφορές στο βιβλίο υπάρχουν και για τον Κώστα Καραμανλή τον οποίο, όπως αναφέρει, βοήθησε να...

Η βαρυσήμαντη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Deutsche Welle (video)


Εκπληρώνοντας την υπόσχεσή της να παλέψει για τα συμφέροντα της πατρίδας μας με το διεθνές κύρος που διαθέτει, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποιεί αυτές τις μέρες σειρά υψηλών επαφών και ομιλιών στη Γερμανία. Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων παραχώρησε χθες βαρυσήμαντη συνέντευξη στη Deutsche Welle, την οποία οπτικοποιήσαμε και παραθέτουμε παρακάτω.

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς (του Μπόμπολα) αλλάζει το "επικοινωνιακό παιχνίδι" της ΝΔ (του Αρχηγού Αντώνη)

Θα αλλάξει και την ομάδα που είχε αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγική της Ρηγίλλης. 
Ακούμε ότι θα φέρει ανθρώπους μαζί του. Δημοσιογράφους που εμπιστεύεται
(Μην χαίρεσαι Καλαπόδη.Δεν αναφερόμαστε σε σένα).
Ήδη πάντως,κάποιοι που εκτιμούσαν ότι θα "τρέξουν" τα θέματα του τύπου διαμαρτύρονται "ψιθυριστά" και κάνουν λόγο για "ασυνέπεια Σαμαρά" στις υποσχέσεις, που ισχυρίζονται ότι τους είχε δώσει .
Από την άλλη, ο Σαμαράς κατάλαβε ότι με αυτούς τους τύπους δεν θα... βρει προκοπή και φρόντισε να ενισχυθεί με τον κατάλληλο άνθρωπο.
Καλή αρχή...