Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο Μαρινάκης δίνει 100 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης ψάχνεται .....

Ο Μαρινάκης έκανε πρόταση όλα ή τίποτα στον Κόκκαλη για τον Ολυμπιακό, όμως ο πρόεδρος των "ερυθρόλευκων" δεν θέλει να αποχωρήσει τώρα για πολλούς λόγους...
Η πρόταση του γνωστού εφοπλιστή αφορά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και το 50% του "Γ. Καραϊσκάκης". Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να γίνει το απόλυτο αφεντικό στους Πειραιώτες, όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν .......
....... φένεται διατεθειμένος να πουλήσει και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή. Καταρχήν δεν θέλει να φύγει ως αποτυχημένος μετά από μία σεζόν που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ και ο κόσμος στράφηκε εναντίον του και δεύτερον οι λόγοι είναι οι πολιτικοί αφού το όνομα του βρίσκεται στο προσκήνιο με την υπόθεση της SIEMENS.
Συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης δίνει 25 εκατ. ευρώ για το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και βάζει 75 εκατ. ευρώ στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, από τα οποία ο πρόεδρος του συλλόγου θέλει τα 25 εκατ. ευρώ ο ίδιος - ως έχων το πλειοψηφικό πακέτο.

Εκεί είναι και η διαφωνία των δύο ανδρών, αφού ο Βαγγέλης Μαρίνακης δεν θέλει να δώσει χρήματα στον Σωκράτη Κόκκαλη, αφού θα αναλάβει τα χρέη που φτάνουν τα 25 εκατ. ευρώ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να συμβιβαστούν και οι δύο και να προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών, αφού οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι σε πολύ καλό κλίμα.
Παράλληλα στην συνάντηση των δύο στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μαρινάκης ενημερώθηκε για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις, ενώ γνώριζε από πριν και για την πρόσληψη του Έβαλντ Λίνεν στην τεχνική ηγεσία.
Την Παρασκευή θα γίνει νέα συνάντηση και τότε θα ξέρουμε οριστικά εάν ο Ολυμπιακός μπαίνει σε νέα εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :