Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει βαθύ λαρύγγι στην Υψηλή Πύλη της Ρηγίλλης;

Πιστεύουν οι Συμβουλάτορες ότι υπάρχει βαθύ λαρύγγι στην Υψηλή Πύλη του κόμματος και μάλιστα εκ της Καραμανλικής πλευράς  προερχόμενο.
Ο Καραμανλής παρέδωσε το κόμμα στον Αντώνη αλλά για ιδιοτελείς λόγους και σκοπούς. Το θέλει κάποια στιγμή πίσω. Βλέπουν όμως οι προσωπικοί φρουροί του Κωστάκη ότι αργά αλλά σταθερά ο νυν πρόεδρος στήνει προσωπικό μηχανισμό στο εσωτερικό του κόμματος στηριγμένο σε Πολανίτες και παλαιοδεξιούς που αποτελούσαν πάντα περιθώριο και χειροκροτητές του Καραμανλισμού.
Τώρα ο Αντώνης τους υπόσχεται εξουσία κάτι που δεν έχουν εξασφαλίσει τα τελευταία εκατό σχεδόν χρόνια.
Μια καθαρή λαϊκίστικη δεξιά κυβέρνηση γοητεύει τους γνήσιους λαϊκοδεξιούς. Πιστεύουν ότι .............

Πανικός στην Ρηγίλλης για τα κρυφά δείπνα και τα μυστικά ραντεβού του Αντώνη

Πολύ κακή εντύπωση στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει τα "γεύματα" του Αντώνη. Τα γνωστά, γιατί υπάρχουν και πολλά κρυφά! Δεν θέλουν να σκεφτούν καθόλου ότι μπορεί να διαρρεύσουν τα κρυφά μέχρι στιγμής γεύματα και δείπνα!
Ήδη η εικόνα του Σαμαρά έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τα γεύματα με τους νταβατζήδες (βλέπε Μπόμπολα) και το κρυφό ραντεβού με τον Δημαρά. Το φυσούν και δεν κρυώνει! Πώς τόλμησε ο φίλος Δημαράς να ...................

Ο Σαμαράς μπορεί να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις;

ΟΧΙ! Μόνο το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να αντιστρέψει το υπάρχοντα κρατικίστικο χαρακτήρα της οικονομίας. Κυρίως γιατί συνέβαλε περισσότερο στην διαμόρφωσή του. Όχι πως η ΝΔ δεν έβαλε το χεράκι της! Κάθε άλλο. Ανταγωνίστηκε δυνατά το ΠΑΣΟΚ σε διορισμούς, τακτοποιήσεις και εξυπηρετήσεις κρατικοδίαιτων οικονομικών κέντρων. Το ΠΑΣΟΚ όμως έχει προσβάσεις στα συνδικάτα αλλά και πείθει ευκολότερα την κοινωνία για την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν είναι τυχαία η παταγώδης αποτυχία του Καραμανλή σε αυτόν τον τομέα. Δεν είναι τυχαίο που
Η καμένη γη είναι γεγονός πλέον. Αδιαμφισβήτητη! Δικαιολογίες δεν χωρούν… Ο Παπανδρέου μπορεί να επικαλείται ακόμη ότι δεν είχε πλήρη γνώση της κατάστασης. Ποιος θα τολμήσει να επικαλεστεί το ίδιο στο άμεσο μέλλον. Όταν τραβάνε το αυτί του Αντώνη στην Ευρώπη και αυτός το παίζει αχαχούχα δημιουργείται το σημείο μηδέν της επόμενης κοινωνικής σύγκρουσης σε περίπτωση επικράτησης του Αντώνη σε εθνικές εκλογές. Κάτι που μάλλον και τα αντωνάκια απεύχονται. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φύγουν νύχτα και υπό τις λάμψεις της καιόμενης χώρας!...!

Τι ρόλο παίζει ο Στυλιανίδης;

Ο Ευριπίδης αποτελεί την φωνή του Καραμανλή στο εσωτερικό της Υψηλής Πύλης της Ρηγίλλης. παρατηρεί προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα των ανοιξιάτικων στελεχών και μυστικοσυμβούλων και ανάλογα παίρνει θέση. Συνήθως αντίθετη και κάθετη. Έτσι αντιδρά στις προτάσεις των Φαηλομουρούτηδων και μάλιστα με άκομψο τρόπο αλλά οι σύμβουλοι καταπίνουν τη γλώσσα τους. Οι πράκτορες του Αντώνη τον αποκαλούν πράκτορα (και ρουφιάνο) του Κωστάκη. Έτσι ο Ευριπίδης αντέδρασε χωρίς φόβο και με πάθος στην ψήφιση επί της Αρχής του νομοσχεδίου ανασυγκρότησης του ΟΣΕ αλλά και στο άνοιγμα της αγοράς στις μεταφορές. Θα μου πείτε δεν του βγήκαν οι μαγκιές του αλλά τους δείχνει ποιος έχει πλάτες στο ανώτερο κλιμάκιο της Ρηγίλλης και μάλιστα κατευθείαν από τον πραγματικό κληρονόμο του κόμματος. Ο Αντώνης είναι περαστικός και κάποιοι πρέπει να του το θυμίζουν!

Μόνον ο Αντώνης μπορεί να σώσει το Έθνος (όχι του Μπόμπολα βρε κουτά;)

Μόνον ο Αντώνης έχει βρει τις λύσεις
και μπορεί να μηδενίσει τα ελλείμματα
(για τα οποία σημειωτέον δεν ευθύνεται καθόλου
η προηγούμενη κυβέρνηση!...! ).
Άσε που θα αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις.
Τρελλά πανηγύρια ...

Το ΠΑΣΟΚ επεδίωκε χαλαρή ψήφο;

Ναι! Το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να δοθεί στις Αυτοδιοικητικές εκλογές μορφή διαμαρτυρίας, ούτε εθνικών εκλογών.
Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης με πρώτη και κύρια τη Νέα Δημοκρατία εξέλαβε την χαλαρή ψήφο που επεδίωκε το ΠΑΣΟΚ ως αδυναμία και αρπάχτηκε από το απατηλό «μνημόνιο - αντιμνημόνιο».
Όλοι ξέρουμε ότι μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη η Ελλάδα θα υποχρεούνταν έτσι και αλλιώς να οδηγηθεί στο μνημόνιο. Οπότε η ΝΔ υπό την ηγεσία του Σαμαρά οδηγήθηκε σε επικίνδυνα για τον τόπο λαϊκίστικα μονοπάτια που σπρώχνουν τη χώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.
Η απήχηση του θορυβώδους, ανέφικτου και ανέξοδου «ΟΧΙ στο μνημόνιο» ανάγκασε τους ..........

Στις δύσκολες αυτές στιγμές η κυβέρνηση πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη

Μια κυβέρνηση πρέπει πάντα να εμπνέει εμπιστοσύνη για να μπορεί να κυβερνά απρόσκοπτα.
Όταν χάνεται το κοινωνικό αυτό συμβόλαιο η κυβέρνηση οδηγείται εκ των πραγμάτων σε εκλογές και εφόσον υπάρχουν εναλλακτικά σενάρια στην πολιτική πιάτσα, ηττάται και παραδίδει σε αυτόν που πείθει ότι έχει λύσεις.
 Η ύπαρξη του μνημονίου επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέσει της κυβέρνησης αλλά και η αντιπολίτευση κρίνεται! Ιδίως όταν και η αντιπολίτευση έχει βάλει το χεράκι της στην κρίση.
Η «ουδετερότητα» που επέλεξε ο πρωθυπουργός απέναντι στα εκβιαστικά διλλήματα της ................

Υστερόγραφο στον κ. Πρετεντέρη

Αγαπητέ Γιάννη, η δημοσιογραφία έτσι τουλάχιστον όπως μας την έμαθαν οι μεγάλοι και τρανοί δάσκαλοι που είχαμε, είχε και έχει ως απώτερο στόχο της να «καρφώνει».

Σήμερα όμως μας απέδειξες πόσο καλός πασαδόρος μπορεί να γίνει ένας δημοσιογράφος...

Μετά τιμής ένας... πρώην συνάδελφός σου

Περιοδικό: ... δύο πρώην σου συνάδελφοι ....!

Αμετανόητα προκλητικός μέχρις εσχάτων ο Αντώνης!...!

Τελικά αυτοί που τον αποκαλούν "Σαχλαμαρά" δεν έχουν άδικο.
Χθες επανέλαβε πάλι οτι έχει το μαγικό φίλτρο σύμφωνα με το οποίο θα μηδενίσει το έλλειμα μέσα σε ένα χρόνο. Σε λίγο θα μας κάνει να πιστέψουμε οτι το εννοεί κιόλας.....Το κακό είναι οτι πάλι δεν ανελυσε με τρόπο αναλυτικό και εμπεριστατωμένο πως ακριβώς θα γίνει αυτό, με ποιές περικοπές και σκληρά μέτρα θα το επιτυχει.

Πλέον έιναι φανερο, οτι μιλάμε για ένα κόμμα που έχει τραγικό πρόβλημα ιδεολογικής ταυτότητας, ενα κόμμα που δεν ξέρει ακριβώς που παν' τα τέσσερα, βυθισμένο σε μια αριστερόστροφη αντιμνημονιακη καταστροφικα συντηρητικη ρητορεία, ανευ απολύτως καμιας ................

Παρατηρήσεις Βασσάρα σε Κάκο...

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ελληνικής Διαιτησίας, Κύρος Βασσάρας αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έβαλε τις φωνές στον Τάσο Κάκο. ......

Μεγάλη σύγχυση για Δημαρά! Τί τάθελε κι' αυτός τα κρυφά ραντεβού με τους ..... Αρχηγούς;

Καρχιμάκης ο Μπογιατζής

Ένα αποτυχημένο κυνήγι...


Όταν μπαίνει ο χειμώνας και γίνεται πιο δύσκολη η εύρεση φαγητού, οι αλεπούδες προσπαθούν να κυνηγήσουν οτιδήποτε μπορούν. Ακόμη και εάν το θήραμα είναι ένας σπιτόγατος που βγήκε για μια μικρή βόλτα. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να είναι απρόοπτο......

Η "Μάχη για την Κρήτη" στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Συνάντηση με τη διοίκηση
του εργατικού κέντρου Ηρακλείου, στο ΕΚΗ, 
θα έχει αύριο( 03-11-10)  το πρωί τις 11.30
ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Μάχη για την Κρήτη»
κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης 

Το αμάξι...καρπούζι!!!



Μια πρωτοποριακή και μοναδική ποδηλατοδρομία

  Μια πρωτοποριακή και μοναδική ποδηλατοδρομία αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (3 Νοεμβρίου) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Δράμα, Ρόδο, Ζάκυνθο και Μυτιλήνη ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια μεγάλη καμπάνια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ώστε να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει όλες τις Νέες και Νέους της χώρας μας να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν τους υποψηφίους που τους εκφράζουν. ‘Οδηγώ χωρίς φρένα’ είναι το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης όπου δηλώνει την υπεύθυνη στάση που πρέπει να έχουμε όλοι μας την Κυριακή 7 Νοεμβρίου απέναντι στις εξελίξεις που βιώνουμε! Πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη η διαδρομή ξεκινά στις 12 το πρωί από το Μέγαρο Μουσικής και καταλήγει στην Πλατεία Αριστοτέλους . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !
ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Υπέροχες κατασκευές!!!



Νέα απίστευτη κωλοτούμπα από Σαμαρά.

Τι είχες Γιάννη ; Τι είχα πάντα .......Επίπεδο πολιτικής υπό του μηδενός !

Ο Αντώνης Κωλοτουμπαράς έδειξε πάλι το πραγματικό του πρόσωπο. Οπως λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, "Λέων" στο εσωτερικό, "Λαχανάκης Βρυξελλών" στο εξωτερικό.Με το που πάτησε το πόδι του ξανά εντός των τειχών, άρχισε πάλι τις φαιδρές αντιμνημονιακές του επαναστάσεις της δεκάρας. Γελάει ο κόσμος με την πάρτη του.

Στη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη με περίσσεια και προκλητική θρασύτητα, ξανακατηγόρησε όλους αυτούς που έχουν την ίδια θέση με αυτόν, δηλαδή στηρίζουν τα διαρθρωτικά και δημοσιονομικά μέτρα εκτός από αυτά που αφορούν περικοπή μισθών σε .........

Τα γεύματα πιάσαν τόπο...

Τα γεύματα του Αντώνη Σαμαρά με τον Γιάννη Πρετεντέρη πιασαν τόπο και τρανή απόδειξη η αποψινή τους συνέντευξη.

Καμία επί της ουσίας ερώτηση, ενώ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντούσε σε όλα μονομιάς...

Τι σου κάνει ένα καλό τραπέζι...
/ / Για να μην σε κοροϊδεύουν / /

Αποθέωσαν οι Πειραιώτες τον Πέτρο Μαντούβαλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΦΑΣΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ
O TSILIADOROS ΣΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ
Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Πέτρος Μαντούβαλος στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία χιλιάδων οπαδών του. Ο κ. Μαντούβαλος ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τον Δήμο του Πειραιά χωρίς να παραλείψει να στρέψει τα πυρά του προς τον συνυποψήφιό του Γιάννη Μίχα. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μαντούβαλος κατηγόρησε τον απερχόμενο Νομάρχη Γιάννη Μίχα για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος με...

Το νέο Audi R5 καθ' οδόν στην παραγωγή

Η γερμανική εταιρεία μπαίνει στην κατηγορία των μικρών σπορ κουπέ αυτοκινήτων.

Η Audi φαίνεται να έχει οριστικοποιήσει την απόφαση της να μπει δυναμικά στην κατηγορία των μικρών σπορ κουπέ κατασκευών με το νέο R5, το οποίο θα έχει τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο και την κίνηση στους πίσω τροχούς. ..............

Η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά στο ερώτημα για την ετοιμότητα του νέου κόμματος!

Στο ερώτημα αν γίνουν πρόωρες εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου, αν το νέο κόμμα θα είναι έτοιμο να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών απάντησε:
«Εμείς ακόμα και σε αυτή την απίθανη περίπτωση, και ξεκαθαρίζω ότι δεν το θεωρώ πιθανό, αλλά ακόμα και αν στις 12 Δεκεμβρίου γίνουν εκλογές, το νέο κόμμα ο νέος πολιτικό σχηματισμός θα είναι έτοιμος να κατεβάσει ψηφοδέλτιο σε όλη την επικράτεια. Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρη σε αυτό . Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρη την Ελλάδα που υποστηρίζουν αυτό το φορέα και θέλουν να στείλουν ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας, σοβαρότητας, νηφαλιότητας. Ένα μήνυμα που θα λέει τραβάμε μια κόκκινη γραμμή στο κακό παρελθόν της χώρας. Αυτός είναι ο στόχος μας.. Είμαστε παρόντες και θα δώσουμε τη μάχη στις εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

ΣΑΜΑΡΑΣ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ" ... ΓΝΤΟΥΠ!...!

Άνθρακας ο θησαυρός του αντιμνημονίου !!!
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ
ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ" απλά εμείς θα την οδηγήσουμε συντομότερα εκτός μνημονίου ....
Τεκμηρίωσε για μία ακόμη φορά τον τρόπο εκμηδενισμού του χρέους ...
Αρα ο Γιάννης ψηφίζοντας Νέα Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει υπάλληλος στο μαγαζί κι εμείς ζήσαμε καλά κι αυτοί καλύτερα ...
Για Μητσοτάκη που ... να έλεγε και κάτι διαφορετικό ...
παρέμεινε στον σεβασμό.
/ / GREEK LIBERAL / /

Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, Μνημόνιο.. Το Ψέμα και η Υποκρισία!

Τα παρακάτω αποτελούν απάντηση στα κεντρικά σημεία της ομιλίας του κ. Σαμαρά, ως αυτά αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο:
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ
http://taxalia.blogspot.com/2010/09/blog-post_5241.html
---
Αυτά που δεν μας εξήγησε ο Σαμαράς είναι:
* Γιατί η Νέα Δημοκρατία ψήφισε υπερ του Μνημονίου στην Ευρωβουλή, όπου θα μπορούσε να το σταματήσει αφού ήταν κατά του;
* Γιατί οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ κάνουν τις εξής δηλώσεις και δεν υπάρχει αντίδραση από το κόμμα - το οποίο μάλιστα τα προωθεί σε Δ.Τ.;
  1. «Η Νέα Δημοκρατία δεν αρνήθηκε το μηχανισμό στήριξης ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα. Ευχαρίστησε τους εταίρους μας για τη ..............

Γραφείο στο σπίτι!

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, ίσως δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνετε κάθε μέρα στο γραφείο ή πάλι μπορεί να προτιμάτε να εργάζεστε πλέον από το σπίτι. Χρειάζεστε όμως ένα καλό και οργανωμένο χώρο εργασίας. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες και πιάστε δουλειά! ...........

Φωτορεπορτάζ από την περιοδεία της Ντόρας στο Ρέθυμνο, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Με το νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, τον πρώην Δήμαρχο Ρεθύμνου, Δημήτρη Αρχοντάκη, τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της "Μάχης για την Κρήτη", Νίκο Μαλλιαρό και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Πέτρο Παπαδογιάννη, Εμμανουήλ Καλλιονάκη και Γρύλλο Παπαδάκη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω

Η θεραπεία με τη βοήθεια των ζώων κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα

Μία εναλλακτική, συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας, η «pet therapy» ή αλλιώς θεραπεία μέσω ζώων- κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα, αν και δεν έχει ακόμη ενταχθεί σε κάποιο επίσημο θεραπευτικό πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας, όπως συμβαίνει σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. ...........

Θριαμβευτική πορεία της Ντόρας στον περήφανο λαό του Μυλοποτάμου [video από τις επισκέψεις σε Ζωνιανά και Λιβάδια]

Απ’ άκρη σ’ άκρη η Λεβεντογέννα Κρήτη στέλνει Ελεύθερα και Περήφανα το μήνυμα της αλλαγής και της νίκης!
Η Ντόρα Μπακογιάννη μαζί με τους εκλεκτούς υποψηφίους του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» στο νομό Ρεθύμνου περιόδευσαν χθες, Δευτέρα 01/11/2010, στον ηρωικό Μυλοπόταμο: Τα κεφαλοχώρια Πέραμα, Γαράζο, Αξός, Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδια και άλλα μικρότερα χωριά της περιοχής.
Η υποδοχή των Μυλοποταμιτών ήταν συγκινητική. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για πολιτικές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις, σε καιρούς απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, οι περήφανοι Κρήτες έστειλαν...

Δημιουργήθηκε συκώτι από βλαστοκύτταρα

Μικροσκοπικό ανθρώπινο συκώτι με τη βοήθεια βλαστικών κυττάρων δημιούργησαν για πρώτη φορά στο εργαστήριο Αμερικανοί επιστήμονες, που ευελπιστούν ότι στο μέλλον, αφενός θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν περισσότερες μεταμοσχεύσεις και αφετέρου να δημιουργήσουν νέα φάρμακα για τις παθήσεις του ήπατος. ................

Πιο βλαβερό από την ηρωίνη ή το κρακ το αλκοόλ

Το αλκοόλ είναι περισσότερο βλαβερό από ορισμένα ναρκωτικά, όπως η ηρωίνη ή το κρακ, αν ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του τόσο στους ανθρώπους, όσο και στο σύνολο της κοινωνίας, προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στην βρετανική ιατρική επιθεώρηση The Lancet. ............

Κάποιος να την... μαζέψει!

Φαίνεται πως οι χορευτικές φιγούρες στο “dancing with the stars” της έχουν... ταρακουνήσει άγρια τον εγκέφαλο! 
Ήταν στραβό το κλήμα, το ‘φαγε και ο γαϊδαράκος, δηλαδή! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι γελοίες δηλώσεις και «παρεμβάσεις» της... μεγάλης πολιτικού, Φωτεινής Πιπιλή (της συνομοταξίας των Κουτσογιώργηδων...) Τι βγήκε και είπε πάλι η μαντάμ; Ότι, «Ο Μητσοτάκης είναι πικραμένος, επειδή...

Τον Νοέμβριο κορυφώνεται το Athens Photo Festival

Αθήνα
Τον Νοέμβριο κορυφώνεται το Athens Photo Festival, με πλήθος φωτογραφικών εκθέσεων, το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. ........