Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει βαθύ λαρύγγι στην Υψηλή Πύλη της Ρηγίλλης;

Πιστεύουν οι Συμβουλάτορες ότι υπάρχει βαθύ λαρύγγι στην Υψηλή Πύλη του κόμματος και μάλιστα εκ της Καραμανλικής πλευράς  προερχόμενο.
Ο Καραμανλής παρέδωσε το κόμμα στον Αντώνη αλλά για ιδιοτελείς λόγους και σκοπούς. Το θέλει κάποια στιγμή πίσω. Βλέπουν όμως οι προσωπικοί φρουροί του Κωστάκη ότι αργά αλλά σταθερά ο νυν πρόεδρος στήνει προσωπικό μηχανισμό στο εσωτερικό του κόμματος στηριγμένο σε Πολανίτες και παλαιοδεξιούς που αποτελούσαν πάντα περιθώριο και χειροκροτητές του Καραμανλισμού.
Τώρα ο Αντώνης τους υπόσχεται εξουσία κάτι που δεν έχουν εξασφαλίσει τα τελευταία εκατό σχεδόν χρόνια.
Μια καθαρή λαϊκίστικη δεξιά κυβέρνηση γοητεύει τους γνήσιους λαϊκοδεξιούς. Πιστεύουν ότι .............
..................
ήρθε η ώρα να επανέλθει ο προκαραμανλικός χαρακτήρας της δεξιάς. Εμφανίστηκαν ξαφνικά ως ιστορικοί διεκδικητές του κόμματος, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφωνημένα μεταξύ Σαμαρά – Καραμανλή . δεν είναι τυχαίος ο φανατικός αντικαραμανλικός χαρακτήρας των εντύπων που ελέγχει η Νέα Ρηγίλλης. κυρίως στο «Έθνος» του Μπόμπολα και στο «Πρώτο Θέμα» του Αναστασιάδη, γνωστό για το «λεπτό» ήθος του,! Όλα αυτά εκνευρίζουν τους Καραμανλικούς που βλέπουν σχέδιο άλωσης του κομματικού μηχανισμού με σχέδιο και προγραμματισμό. Πολύ σύντομα όχι ένα αλλά πολλά καραμανλικά βαθιά λαρύγγια θα εμφανιστούν στην Ρηγίλλης. Γιατί δεν θα αργήσει η μέρα που θα θέλουν το κόμμα πίσω και μάλιστα όπως το παρέδωσαν. Χωρίς παρείσακτους και εθνοψυχωτικούς ακροδεξιούς Πολανίτες. Ό,τι αυτό σημαίνει!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :