Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Το "κίνημα ταβάνι" στην πράξη

Χλιδή και μεγαλεία στο Συνέδριο του Αντώνη. Κρυφά φώτα πάνω από τον Αρχηγό και γιγαντοοθόνες στο ταβάνι. Ο Υπαρχηγός Αβραμόπουλος οργάνωσε ωραία τελετή παράδοσης του κόμματος στη Νέα Πολιτική Άνοιξη. Ο Αρχηγός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος. Το μήνυμα της απόλυτης κυριαρχίας της ΠΟΛΑΝ πέρασε στους συνέδρους. Ακόμα και οι σύνεδροι αφομοιώνουν σιγά σιγά το κίνημα ταβάνι μια και είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν ψηλά στις γιγαντοοθόνες για να μην χάσουν το θέαμα. Τον Αρχηγό Αντώνη να χτυπιέται και τον Υπαρχηγό Δημήτρη να το παίζει Ηγέτης στη θέση του Ηγέτη ….. –«Θέλω να γίνω Αρχηγός στη θέση του Αρχηγού Αντώνη»!...!

Ο Παπανδρέου απειλεί με εκλογές!...!

Σε πολύ δύσκολη μάχη για την Κυβέρνηση εξελίσσεται η ψήφιση του Ασφαλιστικού.
Από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέουν μηνύματα στους βουλευτές που ενδέχεται να διαφοροποιηθούν για προκήρυξη εθνικών εκλογών κατά την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Στην πραγματικότητα η διαμάχη αφορά τον βαθύ κρατισμό του παλαιού ΠΑΣΟΚ και την οικονομική πολιτική που αναγκαστικά ακολουθεί η Κυβέρνηση. Πολιτική που θα ακολουθούσε οποιοδήποτε κόμμα βρίσκονταν στην εξουσία. Μέχρι και στο υπουργικό Συμβούλιο έχει φτάσει ο λαϊκισμός του βαθέως πασοκικού κράτους. Περιέργως το βαθύ κράτος του ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται απολύτως με το αντίστοιχο της ΝΔ. Τους Μανώληδες και λοιπούς βολεμένους στις συνδικαλιστικές οργανώσεις που πρόσκεινται στη Νέα ΝΔ…..

Το μπλε βιβλίο σκέψης του Αντώνη

Επί του πιεστηρίου βρίσκεται η "Μπλε Βίβλος" της σκέψης του Αντώνη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την σκέψη του καπτάν μουστακλή Χρύσανθου συγκεντρωμένη σε μια δερματόδετη πολυτελής έκδοση με χαραγμένο το πρόσωπο του Αρχηγού στο βαθύ μπλε εξώφυλλό της. Σκέψη που πολύ σύντομα θα κληθούν να υιοθετήσουν όλα τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ και τα 960.000 μέλη της. Αφού τις ενστερνίζεται απόλυτα μέχρι και ο Αρχηγός Αντώνης. Ήδη γίνεται λόγος για το ιδεολογικό απόσταγμα (ή και απόβρασμα..όπως θέλετε πέστε το) του στρατηλάτη συνωμοσιολόγου και εν αναμονή βουλευτή Επικρατείας, μουστακλή Λαζαρίδη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η «Ανοιξιάτικη Βίβλος» θα αποτελεί την προσευχή κάθε ανοιξιάτικου Νεονεοδημοκράτη και το απαραίτητο πιστοποιητικό-διαβατήριο κάθε συνέδρου ώστε να μπορεί να έχει σαφές ιδεολογικό περίγραμμα. Την πρώτη σελίδα θα κοσμεί το βασικό σύνθημα του Συνεδρίου «Ελλάς Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς»..!
Ειδικά για τη νεοϊδεολογία της ΝεοΝΔ δεν χρειάζονταν ούτε καν Προσυνέδριο να γίνει (επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και ανεβλήθη) μια και Υπεύθυνος Βασικής Ιδεολογίας είναι ο Χρύσανθος και δεν χρειάζεται συμβουλές και οδηγίες. Ξέρει από ιδεολογίες. Άντε να τον βοηθήσουν ο Φαήλος και ο Μουρούτης. Φτάνουν για την επεξεργασία του ιδεολογικού μανιφέστου της ΝεοΝΔ. Δεν θέλουν άλλους. Οι υπόλοιποι απλά θα ενστερνιστούν τυφλά τη νέα "Μπλε Βίβλο" και θα ορκίζονται στο περιεχόμενό της, άσχετα εάν δεν ξέρουν, τί ακριβώς εννοούν ο μουστακλής και η παρέα του!...!

Μπόμπολας-Ψυχάρης από κοινού απέναντι στην Κυβέρνηση


Δεν είναι ανάγκη να κρυφακούμε ή να φανταζόμαστε πράγματα. Μια ματιά στις εφημερίδες των εκδοτικών τους συγκροτημάτων και βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. Νομίζατε ότι μόνο ο «Ελεύθερος Τύπος» έχει πέσει χαμηλά; Κάνετε λάθος! Η διαφορά «ΕΤ» με «ΝΕΑ» και «ΕΘΝΟΣ» είναι ότι ο «ΕΤ» υμνολογεί καθημερινά υπέρ των ανύπαρκτων ικανοτήτων του Προέδρου(ένας είναι ο Πρόεδρος, έτσι;). Έντυπο αντινιούζ ένα πράμα! Με χυδαίους χαρακτηρισμούς εναντίον όποιου αρνείται το δήθεν «υπαρκτό» μεγαλείο του Αρχηγού. Οι εφημερίδες των μεγαλοεκδοτών δεν έχουν πέσει (ακόμα) τόσο χαμηλά. Κρατιούνται σε επίπεδο απαγόρευσης της κριτικής στην «στιβαρή»(!!!) αντιπολίτευση του Αντώνη. Τέτοια προστασία δεν είχε ποτέ Αρχηγός στην Ελλάδα. Ακόμα και ο Παπανδρέου έβγαινε στη σέντρα από δορυφορικά στους μεγαλοεκδότες, μέσα και εκπομπές. Βλέπε Λαζόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο κα άλλες «σοβαρές» και «φερέγγυες» προσωπικότητες του μιντιακού show. Μάλιστα ο Μπόμπολας στέλνει στο επιτελείο του Αντώνη έναν καθαρά δικό του άνθρωπο τον Χαρβαλιά και ο Ψυχάρης αναλαμβάνει να κριτικάρει τους υπουργούς που κάνουν χαλάστρα στο κατεστημένο των media. Ο βασικότερος λόγος αυτής της στάσης είναι ο φόρος 20% που επιβάλλει η κυβέρνηση στις διαφημίσεις. Χωρίς καν μάλιστα να ρωτήσει ο Γιωργάκης τους εκδότες (ως όφειλε μια και τους χρωστά)! Να λάβει έστω και την προφορική τους άρνηση στις προθέσεις της Κυβέρνησης. ……

Η γοητεία του τίποτα

Στην ομιλία του κατά την έναρξη του 8ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Φάληρο ο Πρόεδρος της κ. Σαμαράς επανέλαβε για πολλοστή φορά την ιδεολογική τοποθέτηση του κόμματος στον χώρο του "κοινωνικού φιλελευθερισμού" αναφέροντας συγκεκριμένα:

"...Μιλάω για τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό
Που διευρύνει την εμβέλεια της Νέας Δημοκρατίας και δεξιότερα και αριστερότερα.
Γιατί ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός ξεπερνά τα παραδοσιακά τείχη που χωρίζουν πολιτικά τους ανθρώπους..."

Ωραία και παχιά λόγια χωρίς καμία ουσία. Η πρώτη αστοχία του συλλογισμού αυτού βρίσκεται σε αυτή καθ' εαυτή την λογική που τοποθετεί τον φιλελευθερισμό κάπου στον άξονα αριστεράς-δεξιάς* (βλ. σημείωση). Η τοποθέτηση αυτή έχει αποδειχθεί αρκετά ανεπαρκής. Στη πράξη οι συντηρητικοί τείνουν να είναι πιο...

Το κλαδευτήρι του κ. Σαμαρά

ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ των κομμάτων συνήθως γίνονται για δύο λόγους: ή καλούνται να λύσουν προβλήματα ηγεσίας -κλασικό παράδειγμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το ΄96- ή συγκαλούνται για να λύσουν προβλήματα των ηγετών. Και το συνέδριο της Ν.Δ. που ξεκίνησε χθες έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στην Ιστορία ως το εργαλείο του κ. Αντ. Σαμαρά για να ελέγξει την κομματική του οργάνωση.
Η Νέα Δημοκρατία έχει φτάσει τόσο χαμηλά όσο ποτέ άλλοτε από την ίδρυσή της. Οταν οι έρευνες δείχνουν ότι ο πυρήνας των ψηφοφόρων της -δηλαδή, οι αποφασισμένοι- δεν ξεπερνά το 18% του εκλογικού σώματος, θα περίμενε κανείς ότι η νέα ηγεσία θα επιχειρούσε ανοίγματα ένθεν κακείθεν.
Αντί γι΄ αυτό, ο κ. Αντ. Σαμαράς επιλέγει -όπως και η κ. Αλέκα Παπαρήγα, στις αρχές της δεκαετίας του ΄90- να...

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» για τον αδικοχαμένο Γιώργο Βασιλάκη

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο στενός συνεργάτης του Μ. Χρυσοχοΐδη

Το τελευταίο «αντίο» στον αστυνομικό υποδιευθυντή, Γ. Βασιλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην έκρηξη στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς, φίλοι, πλήθος κόσμου, βουλευτές, στελέχη κομμάτων, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος.
«Παρών» και ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος παρέμεινε στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου συνεργάτη του καθόλη τη διάρκεια της κηδείας.
Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, ο γ.γ. του υπουργείου Γρηγόρης Τασούλας, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης, ο Γ. Αθανασάκης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
Επίσης, ο τομεάρχης της ΝΔ Ν. Δένδιας, οι πρώην υπουργοί Βύρων Πολύδωρας και Γιώργος Βουλγαράκης.
Από το ΛΑΟΣ ο βουλευτής Αθ. Πλεύρης, όπως και η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.
Το παρών έδωσαν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο...

Πίνακας του Πικάσο αντί 43 εκατ. ευρώ

Τριάντα πέντε εκατ. στερλίνες (42.760.000 ευρώ) πουλήθηκε σε ανώνυμο πλειοδότη το έργο «Ρortrait of Αngel Fernandez de Soto» του Πάμπλο Πικάσο από την Μπλε Περίοδο του καλλιτέχνη σε δημοπρασία του οίκου Christie΄s προχθές βράδυ (η τιμή εκτίμησης του έργου ήταν 30-40 εκατ. στερλίνες, 36.650.000-48.870.000 ευρώ). Ο πίνακας πουλήθηκε από τον συνθέτη Αντριου Λόιντ Βέμπερ προκειμένου να ενισχύσει το κοινωφελές ίδρυμά του που ........

Κίνδυνος καρδιακής νόσου για όσους αμελούν τη στοματική υγιεινή

Ο κίνδυνος καρδιακής νόσου είναι αυξημένος κατά 70% σε άτομα με κακή στοματo-οδοντική υγιεινή, σε σχέση με εκείνα που βουρτσίζουν τα δόντια τους δύο φορές την ημέρα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα από το ειδικευμένο έντυπο British Medical Journal (BMJ ).

Δημοσιογραφε Ρουστα!!!!! Εισαι στο Payroll του Κοκκινουλη?

Εχουμε μια απορια για τον συμπαθη φιλο δημοσιογραφο της ΤΡΤ και της Ελευθεριας και ευχαρίστως θα δημοσιεύσουμε την απαντηση του.
Κυριε Ρουστα ακουγεται οτι ο Προεδρος της ΕΑΣ σας εχει στο μισθολογιο της ΕΑΣ αρκετους Δημοσιογραφους απο τα τοπικα ΜΜΕ!!!!
Είναι αληθεια? Ειναι αληθεια οτι αρκετοι απο εσας ειστε στο μισθολογιο φανερο η μυστικο του μηχανισμου, του Γαλαζιου Στρατηγου της ΕΑΣ Λαρισης!!!
Για να καλυπτετε οσα συμαβαινουν στην μεγαλυτερη συνεταιρεστικη Οργανωση της Χωρας? Εαν οχι για πιο λογο παρ οτι πηρατε απο μενα με ......

Δέκα χρόνια από την ανάγνωση του DNA

Στις 26 Ιουνίου συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε η ανάγνωση του ανθρωπίνου γονιδιώματος και η γενετική επανάσταση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και την ολοένα αυξανόμενη πολυπλοκότητά της, ετοιμάζεται να κάνει άλματα. Μια νέα αμερικανική έρευνα - επίκαιρη με την επέτειο των δέκατων «γενεθλίων»- έρχεται να δείξει ότι κάθε άνθρωπος είναι, από γονιδιακή άποψη, πολύ πιο μοναδικός από ό,τι θεωρούσαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες.

Χαπάκι για το ..... τζετ λαγκ

Ερευνητές του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ ανακάλυψαν μια ουσία που παίζει σημαντικό ρόλο στο λεγόμενο «βιολογικό ρολόι» του οργανισμού και θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα χάπι που θα εξαφανίζει τα συμπτώματα του τζετ λαγκ. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η ορμόνη κορτιζόλη παίζει κεντρικό ρόλο στον συγχρονισμό των κιρκαδικών ρυθμών του ανθρώπου.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα της κορτιζόλης κορυφώνονται στις 8 το πρωί και στη .......

Η προσωπικότητα αποτυπώνεται στον εγκέφαλο

Πολλές φορές μιλάμε για κάποιον γνωστό μας που είναι «η ψυχή της παρέας» ή για κάποιον άλλον που είναι μονίμως νευριασμένος. Τα χαρακτηριστικά αυτά της προσωπικότητας, τα οποία γίνονται εμφανή στις κοινωνικές συναναστροφές μας, είναι όμως «καταγεγραμμένα» και στον εγκέφαλο. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη ειδικών του Πανεπιστημίου της Μινεσότας μια απεικόνιση του εγκεφάλου μπορεί να δείξει τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου με βάση το μέγεθος διαφορετικών περιοχών του. Οσο μεγαλύτερη είναι σε μέγεθος μια περιοχή του εγκεφάλου τόσο ισχυρότερη εκτιμάται ότι είναι σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιγραφεί ο χαρακτήρας κάποιου. Οι ψυχολόγοι έχουν ........

«Άνοιξε η πόρτα της Ν.Δ. για τους ικανούς»


Διαβεβαίωσε ο κ. Α. Σαμαράς, ότι η Ν.Δ. θα είναι κόμμα των αξίων και ότι άνοιξε την πόρτα για τους ικανούς, ενώ την έκλεισε στα τζάκια. Η επανεμφάνιση του κ. Τσιτουρίδη και η μη αποπομπή του κ. Κοντού, είναι χαρακτηριστική με ποιες νέες ιδέες και νέα πνοή θα βαδίσει η Ν.Δ. με τους ικανούς (σε τι;). Ως προς τα τζάκια, είναι ξεχασιάρης ο κ. Σαμαράς, σε ό,τι τον αφορά προσωπικά. Διαβάζουμε στο βιογραφικό του:
«Είναι εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανηψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Από το γένος της μητέρας του Ελένης Ζάννα δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, κόρης του Βενιζελικού δημάρχου των Αθηναίων Μπενάκη».
Δεν είναι τζάκι αυτό Αντώνιε; Μαγκάλι είναι; Και χωρίς αυτό το τζάκι είναι βέβαιο ότι...

Ανακρίτρια καλεί Αγγέλου. Δύσκολα τα πράγματα για τον Κωστάκη

Έχει ήδη συνταχθεί κατηγορητήριο για τον Γιάννη Αγγέλου και η κλήση του από την ανακρίτρια θεωρείται δεδομένη. Ο πρώην «Νούμερο 2» του Καραμανλικού Μαξίμου και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού, ο πρώην πανίσχυρος Γιάννης Αγγέλου, εμπλέκεται από πολλές μαρτυρίες στο σκάνδαλο. Θεωρείται ο ηθικός αυτουργός των «ιερών» ανταλλαγών και τα πράγματα είναι φυσικά πολύ σκούρα για τον Αγγέλου και τον ίδιο τον Καραμανλή, που βλέπει τον ένα μετά τον άλλο τους «δικούς του» ανθρώπους να κατηγορούνται και να μπαινοβγαίνουν από εξεταστικές σε ανακρίσεις!...! Στο παρασκήνιο βέβαια έχει συμφωνηθεί μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά να αφεθεί ανέπαφος ο πρώην καταλληλότερος όσο και αν πλησιάσουν οι έρευνες το στενό του περιβάλλον. Παίζονταν δηλαδή χοντρά παιχνίδια στους διαδρόμους του πρώην Μαξίμου αλλά ο πρώην ούτε άκουγε, ούτε ήξερε τί γινόταν. Μια ζωή Βούδας. Δεν τον ενδιέφεραν οι σκοτεινοί διάδρομοι. Διατάρασσαν τη νιρβάνα του.

Ξεκινάει το μνημόσυνο...


Αθάνατη!

7:15 - Παρακαλάνε τον κόσμο από τα μεγάφωνα να κάτσουν για να κάνει είσοδο ο αρχηγός
7:20 - Καλωσόρισμα (ότι στο Συνέδριο θα ακουστεί η φωνή των συνέδρων και καλά...)
7:22 - Ακόμα παρακαλάνε τον κόσμο να κάτσει. Οι σύνεδροι αδιαφορούν. Στο άκουσμα του ονόματος του Αντώνη Σαμαρά, κανένας ενθουσιασμός.
7:25 - Κενές θέσεις. Σηκώθηκαν όρθιοι. Μπαίνει ο Καραμανλής. Χειροκροτήματα. Τα μικρόφωνα δεν τον ανήγγειλαν.
7:29 - Μπήκε κι η...

Έκκληση στη Ντόρα...

Η Νέα Δημοκρατία μας πρόδωσε, Η κυβέρνηση Πασοκ οδηγεί και οδηγείται στην Καταστροφή, Οι Μπολσεβίκοι του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) και του Σύριζα εξακολουθούν να ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα, προκαλώντας σε όλα τα επίπεδα και με κάθε ευκαιρία! Συνεπώς απευθύνω παράκληση σε αυτό το τεράστιο πολιτικό Ανάστημα που ακούει στο όνομα Ντόρα Μπακογιάννη να προλάβει τις εξελίξεις… Η δημιουργία Νέου πολιτικού φορέα είναι επιβεβλημένη. Για την πατρίδα και την Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη.

Γιάννης Παναγιωτάκης

Ο Σαμαράς "αθώωσε" τους σκανδαλιάρηδες της ΝΔ...

Πώς το είπε ο Αντ. Σαμαράς μιλώντας απόψε στο συνέδριο της ΝΔ; Ότι από τις Εξεταστικές Επιτροπές της ΝΔ για τα σκάνδαλα, δεν προέκυψε "κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο" για τα στελέχη της ΝΔ...
Τότε γιατί τους διώχνει και δεν τους... αποκαθιστά;

Ο Παλαιονεοδημοκράτης

Πανικός και άναρθρες κραυγές για την δημοσκόπηση της έγκυρης και… «σαμαρικής» ALCO!

Μολονότι η δημοσκόπηση της ALCO που παρουσίασε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος NewsIt.gr δεν είπε τίποτα το… καινούριο (αφού και οι «τάσεις» της MRB είχαν ήδη καταγράψει μια δυναμική της τάξης του 10,8% για το «κόμμα της Ντόρας»…) τα παπαγαλάκια του σαμαρισμού (με "μαέστρο" τον Παπαρογιάννη) επεδόθηκαν σε μια απεγνωσμένη απόπειρα απαξίωσης της έρευνας και των πορισμάτων της.
Επενδύουν φυσικά στην αμάθεια όσων ανεγκέφαλων πιστεύουν τις παπαρολογίες τους, αφού και μόνο το γεγονός, ότι ο διευθυντής της ALCO, Παναγόπουλος, είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά αρκεί για να διαψεύσει τους ανόητους ισχυρισμούς τους!
Το θέμα είναι τι θα λένε από δω και πέρα, όταν θα βγουν και άλλες δημοσκοπήσεις με ανάλογα συμπεράσματα…

Ηχηρές... απουσίες από το Συνέδριο της ΝΝΔ...

Και ο Βαγγέλας απών από την πρώτη μέρα του Συνεδρίου και την... "μεσσιανική" ομιλία του Αρχηγαντώνη!...! Έχασε, λένε, το αεροπλάνο και δεν πρόλαβε...
Αν εμφανιστεί αύριο στο Τάε-Κβο-Ντο θα τον βάλουν στη γωνία με το ένα πόδι σηκωμένο...

Μη… ζορίζεστε! Έχουμε φύγει από καιρό…

Θριαμβολογούν οι μυστικοσύμβουλοι και τα λοιπά παπαγαλάκια της Ακρονεοδεξιάς σαμαρούλικης ΝΝΔούλας, ότι «διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες» και δεν έγιναν «εντυπωσιακές» αποχωρήσεις από το Συνέδριο! Δηλαδή, μόνοι τους τα έλεγαν, μόνοι τους τα άκουγαν τις προηγούμενες μέρες, ότι υπάρχουν τάχατες «φήμες» για τέτοιες κινήσεις… Έβγαινε ο Νο 2,5, απειλούσε και έβριζε τους πιθανούς «αναχωρητές» και δημιουργούσε «κλίμα», για να λένε τώρα ότι κανείς δεν έφυγε!
Μάλλον, δεν βλέπουν τις δημοσκοπήσεις… Και αν τις βλέπουν, τις αποδίδουν σε «σκοτεινά κέντρα» που απεργάζονται τον «αφανισμό» του Μεσσία-Ηγέτη-Αρχηγού! Γιατί αν τις έβλεπαν -και τις… καταλάβαιναν- θα είχαν διαπιστώσει, ότι οι περισσότεροι ήδη έχουμε… φύγει από τη μούχλα της Νέας ΠΟΛ.ΑΝ.! Στο 12,7-17,3% βρίσκεται το σαμαροαπόκομμα! Εκεί μέσα, στο Τάε-Κβο-Ντο, είναι τα αφοσιωμένα του Αρχηγαντώνη, με αυστηρό έλεγχο εισόδου, ώστε να μην περάσει ούτε… «ντορική» μύγα!
Άστε τους λοιπόν να βαυκαλίζονται… Θα έρθει η ώρα που θα το καταλάβουν…

Ο... Μάγος του Ροζ! 25 Ιουνίου χαμός!...!

Με πολλή… αγωνία είχα στηθεί στην TV, για να παρακολουθήσω την ομιλία του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στο πρώτο υπό την ηγεσία του Συνέδριο του κόμματος. Πολλές και μεγάλες προσδοκίες είχαν επενδυθεί εδώ και 8 μήνες σ’ αυτή τη στιγμή, αυτό το νέο «ραντεβού με την Ιστορία» για τον πρώην αρχηγό της ΠΟΛ.ΑΝ. Προσδοκίες που κατέρρευσαν ως χάρτινος πύργος, μόλις έγινε αντιληπτό, ότι ο κ. Σαμαράς… «χτυπιόταν» επί σκηνής απολογούμενος για όσα δεν θα έπρεπε καν να έχουν συμβεί…
Απολογούνταν για τα σκάνδαλα της «νέας διακυβέρνησης», καταλήγοντας στην προκλητική διαπίστωση, ότι...