Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» για τον αδικοχαμένο Γιώργο Βασιλάκη

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο στενός συνεργάτης του Μ. Χρυσοχοΐδη

Το τελευταίο «αντίο» στον αστυνομικό υποδιευθυντή, Γ. Βασιλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην έκρηξη στο κτίριο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου, συγγενείς, φίλοι, πλήθος κόσμου, βουλευτές, στελέχη κομμάτων, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος.
«Παρών» και ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος παρέμεινε στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου συνεργάτη του καθόλη τη διάρκεια της κηδείας.
Στο Νεκροταφείο Ζωγράφου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, ο γ.γ. του υπουργείου Γρηγόρης Τασούλας, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδης, ο Γ. Αθανασάκης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.
Επίσης, ο τομεάρχης της ΝΔ Ν. Δένδιας, οι πρώην υπουργοί Βύρων Πολύδωρας και Γιώργος Βουλγαράκης.
Από το ΛΑΟΣ ο βουλευτής Αθ. Πλεύρης, όπως και η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.
Το παρών έδωσαν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο... νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, αλλά και η νομάρχης Ηρακλείου Ευ. Σχοιναράκη.
Αίσθηση προκάλεσε η μαντινάδα με την οποία έκλεισε το σύντομο επικήδειο η νομάρχης Ηρακλείου: «Γιώργο η απουσία σου μας έχει σημαδέψει, μα δεν πεθαίνει ο άνθρωπος άμα θα ζει στη σκέψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :