Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, σταματήστε επιτέλους τον εμπαιγμό και αναγνωρίστε τις ιστορικές σας ευθύνες!

Νισάφι πια! Ο Γιωργάκης και ο κυβερνητικός του θίασος βάλθηκαν να μας τρελάνουν! Προσπαθούν να το παίξουν και «θύματα»… Ότι παρά τη θέλησή τους… αναγκάζονται να σφαγιάσουν τους Έλληνες πολίτες που πίστεψαν στα Μεγάλα Ψέματά τους και τους ψήφισαν, για να αποφύγουν δήθεν το «πάγωμα» της ΝΔ! Και έρχονται τώρα αυτοί, οι… «κοινωνικά ευαίσθητοι», οι «προοδευτικοί», οι «σοσιαλιστές», να κατασπαράξουν το δύσμοιρο λαουτζίκο, με φτηνό πρόσχημα τις «επιταγές των Βρυξελλών»! Δεν ήταν άραγε αυτοί που μας παραμύθιαζαν, ότι θα «έδιναν μάχες στην Ευρώπη» ακόμη και για να…

Τραγικός ο απολογισμός των νεκρών στην Αϊτή


Ο πρόεδρος της Αϊτής ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από τον καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιανουαρίου, 
ενδέχεται να φτάσει στις 300.000. 

Ο Εγκέλαδος δεν λέει να… ησυχάσει στην αμερικανική χώρα, καθώς σήμερα σημειώθηκε νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ…

Αμαλία μου, τι σούμελε να πάθεις?

Συμπαραστεκόμαστε στο μαρτύριο της Αμαλίας Νεγρεπόντη.

Η καημένη βγήκε για να ξεσκάσει και έπεσε πάνω στη Ντόρα.
Δεν το χάρηκε καθόλου το φιλέτο της! Στο λαιμό της έκατσε.

Ξέρεις τι είναι να σχεδιάζεις μια βδομάδα την έξοδό σου και να πέφτεις πάνω στην Ντόρα Μητσοτάκη, Κούβελου, Μπακογιάννη, κόρη του Γκαντέμη, κόρη του Επίτιμου, συζύγου του Ισίδωρου …. και ολόκληρη την οικογένειάς της;
Ό,τι χειρότερο. 
Ούτε στο όνειρο των εχθρών σου δεν εύχεσαι κάτι τόσο ανέλπιστο.
Η απόλυτη μιζέρια!

Χάθηκε κι’ αυτή η Ντόρα να πάει σε άλλο εστιατόριο; Στα εκατοντάδες εστιατόρια που υπάρχουν στην Αθήνα στο «17» βρήκε να πάει;
Να μην αφήσει την αξιαγάπητη, αξιολάτρευτη, αξιοθέατη και αξιοσημείωτη Αμαλία, να πιεί το κρασάκι της; Την Αμαλία που αγαπά τους τρομοκράτες και συμπαραστέκεται στους δίκαιους αγώνες τους; Την μεγαλύτερη συγγραφέα των τελευταίων ετών στο πανελλήνιο ; Πώς θα κάτσει μετά από αυτό να γράψει το νέο βιβλίο της, τώρα, Ντόρα;
Βρε Ντόρα δεν σκέφτεσαι καθόλου την τέχνη και τον πολιτισμό;
Εμείς από την πλευρά μας κατανοούμε την .......

Φωτεινούλα μου καημένη, που είσαι παραπονεμένη!

Την ώρα που το σαμαρικό σύστημα της Ρηγίλλης αναγνωρίζει την ύπαρξη τριών στρατοπέδων στο εσωτερικό της παράταξης (Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, Ντορικοί), οι μουτζαχεντίν της Νέας Άνοιξης τορπιλίζουν την ενότητα σε κάθε πρώτη ευκαιρία!

Έτσι και η Πιπιλή, γνωστή και ως τρελοκοτσιδού,  βγήκε παγανιά με τις ανοιξιάτικες διαχωριστικές γραμμές στην φαρέτρα της.
Με το γνωστό αλαζονικό της ύφος (ως συνήθως) και συγκρίνοντας ανόμοια πράγματα αποφάσισε ότι το 40% της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές, επιτέλους μετατράπηκε σε 1,5%.
Φυσικά και δεν πιστεύουμε με τίποτα ότι έτσι της κατέβηκε. Είναι φερέφωνο της Νέας Άνοιξης και αυτό την καθιστά αναξιόπιστη!
Εάν είναι έτσι Φωτεινούλα μου και το 100% της ΝΔ έχει καταληφθεί από το περίφημο πλέον «πνεύμα του Σαμαρά», τότε γιατί ανησυχείτε κοπέλα μου; Τότε γιατί ασχολείστε διαρκώς με τη Ντόρα; Μέχρι και ......

Σοκ! Η Αμαλία έπεσε πάνω στη Ντόρα!

Τα σαμαρούλια έχουν πάρει στο κατόπι τη Ντόρα. Ούτε παπαράτσι να ήτανε …!
Δεν περιγράφεται αυτό που γίνεται. Βγήκε η Ντόρα από το σπίτι της; … ανταπόκριση στο  τρωκτικό (της συγκυβέρνησης). Κάνει βόλτα στη Μαρίνα του Φλοίσβου; … αμέσως στέλνουν sms στη Ρηγίλλης. Μίλησε με τον αδερφό της; Δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο; Κατευθείαν άρθρο στο Αντινιούζ! Βγήκε να γιορτάσει στο «17»; Ποιος ήτανε μαζί της, τι έφαγαν, με ποιόν συνέπεσαν …. 

Έκλεισε το deal Ολυμπιακής – Aegean.

Έκλεισε τον κύκλο της η μεγαλύτερη επιτυχία της νέο-καραμανλικής διακυβέρνησης.

Συγχωνεύονται τελικά οι εταιρείες Aegean και Olympic Air. Οι εταιρείες Olympic Handling και Olympic Engineering θα καταστούν κατά 100% θυγατρικές του νέου σχήματος.

Η νέα εταιρεία θα χρησιμοποιεί το όνομα και τα σήματα της Olympic Air. Στο μεταβατικό χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιούνται παράλληλα το όνομα και τα σήματα της Aegean.

Οι βασικοί μέτοχοι της Aegean (Όμιλος Βασιλάκη) και ο μοναδικός μέτοχος της OA (Marfin Investment Group) θα έχουν ισότιμη μετοχική συμμετοχή στην ενοποιημένη εταιρεία.

Φυσικά ο μεγάλος χαμένος είναι οι ....

Μαύρη μαυρίλα στην Ρηγίλλης μετά την χθεσινή αποτυχία.

ΣΟΚ υπέστη η Ρηγίλλης μετά την αποτυχία της χθεσινής προσυνεδριακής συγκέντρωσης στο ΣΕΦ.  Αναμένονταν ως προσωπικός θρίαμβος του αρχηγού. Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για λάθη και παραλείψεις! Και στη μέση απογοητευμένος ο αρχηγός Αντώνης.

Τελικά όλοι διαπιστώνουν ότι για τέτοιο χάλι συγκέντρωση δεν χρειάζονταν να γίνει τόσο μεγάλη εκστρατεία δαπανηρή και χρονοβόρα. Τουλάχιστον οι τηλεοπτικές διαφημίσεις να έλλειπαν! Οι αισιόδοξοι τοποθετούν το πλήθος στους 7.000 αλλά δε λείπουν και οι απαισιόδοξοι που μίλησαν μόνο για 5.000, μια και το πάνω διάζωμα του Σταδίου ήταν σχεδόν άδειο. Κυρίως στα πλαϊνά του.
Τα κανάλια προσπάθησαν να μη δείξουν καθόλου πάνω διάζωμα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τους ικανοποίησε η γενική εικόνα. Ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν τεράστια κενά που καλύφθηκαν με χαμηλές λήψεις …
Δε βλεπόταν ο

Οι… εξυπνάδες της Φωτεινής

Η Φωτεινή μάλλον δεν άκουσε ότι και η Ντόρα ψήφισε Τασούλα!

Είναι αλήθεια πως τελευταία είχαμε πάθει στέρηση… Μας είχαν λείψει οι… φαεινές ιδέες της Φωτεινής… Ναι, της Πιπιλή. Δεν ξεχνάμε πόσες φορές έβγαινε στα ΜΜΕ  και προσπαθούσε να υποστηρίξει το "νεο καραμανλισμό"… Χωρίς ποτέ να ολοκληρώσει πρόταση με νόημα. Ο γνωστός δημοσιογραφικός βερμπαλισμός, ο λαϊκισμός και η τιποτολογία   απωθούσαν ακόμη  περισσότερο τους απογοητευμένους πολίτες.
Ε, λοιπόν, η κυρία Φωτεινή δεν θέλησε να μας αφήσει για πολύ χωρίς τις «εξυπνάδες» της… Και χτύπησε την περασμένη Παρασκευή, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία της νεοδεξιάς Ρηγίλλης. Και τι είπε; Τη μεγαλύτερη «κοτσάνα» της καριέρας της! Ότι το...

Πολύ καλοί σήμερα Λυριτζής, Οικονόμου, Τσαπανίδου.

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα της «Πρώτης Γραμμής» και του «Τώρα» στον ΣΚΑΪ. Αν και ήταν αγχωμένοι όλοι τους και αυτό είναι καλό, οι εντυπώσεις ήταν θετικότατες. Και τα στούντιο ήταν αισθητικά κομψά και ταιριάζουν ως παρουσίες στον ενημερωτικό χαρακτήρα που θέλει να αποκτήσει ο ΣΚΑΪ. Το κόκκινο στούντιο της Τσαπανίδου πολύ ωραίο και οι απευθείας μεταδόσεις έσκισαν. Οι απευθείας μεταδόσεις μπορούν να γίνουν το ισχυρό χαρτί στο κανάλι του Φαλήρου.
Το σύμβολο του «ΣΚΑΪ Τώρα», όντως παραπέμπει στο RSS, αλλά αυτό είναι επίσης θετικό και σύγχρονο!
Καλή συνέχεια!

Cal Orko – Το τοίχος των δεινοσαύρων.

Ένα λατομείο τσιμέντου κοντά στο Sucre της Βολιβίας αποτελεί την μεγαλύτερη έκταση στον κόσμο, με αποτυπώματα δεινοσαύρων, γνωστή από τους ντόπιους ως Cal Orko.
Πριν από περίπου 68 εκατομμύρια χρόνια, χιλιάδες δεινόσαυροι πέρασαν από το Cal Orko (που ήταν παράλια λίμνης εκείνη την εποχή), σε αναζήτηση τροφής και νερού.



"Η Κύπρος ανήκει στο λαό της"

Πορεία από την πλατεία Τροόδους στον Όλυμπο.

Με το σύνθημα "Η Κύπρος ανήκει στο λαό της", Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι νέοι πορεύθηκαν το πρωί από την πλατεία Τροόδους στον Όλυμπο, όπου πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τις βρετανικές βάσεις.

Οι διαδηλωτές τραγουδούσαν αγωνιστικά τραγούδια και φώναζαν συνθήματα όπως "Οι νέοι της Κύπρου ενωμένοι στον αγώνα για ειρήνη" και "Κάτω ο εθνικισμός και ο ιμπεριαλισμός".

Η πορεία έγινε στο πλαίσιο .....

Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους προωθούν Γαλλία-Ισπανία

Στην photo ο Μαχμούντ Αμπάς με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών.
Γαλλία και Ισπανία προωθούν ευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους εντός 18 μηνών, ακόμα και εάν οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν μέχρι τότε καταλήξει σε λύση.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ της «επιτάχυνσης» της ειρηνευτικής διαδικασίας, μία μέρα πριν ο Παλαιστίνιος πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς, βρεθεί στο Παρίσι και συναντηθεί με τον Νικολά Σαρκοζί.

Ο Φ.Φιγιόν, σε συνέντευξη Τύπου στην Ιορδανία, δήλωσε, .....

Σε χρυσό επενδύει ο Soros ...

Το Soros Fund Management, το επενδυτικό «όχημα» του δισεκατομμυριούχου μεγαλοεπενδυτή George Soros υπερδιπλασίασε τις θέσεις του στο μεγαλύτερο ETF χρυσού στον κόσμο κατά το δ΄τρίμηνο, όταν η τιμή του χρυσού ενισχύθηκε 8,9% και ανήλθε σε επίπεδα ρεκόρ.

Η επενδυτική εταιρία των 25 δισ. δολαρίων, κατέστη ο τέταρτος μεγαλύτερος μεριδιούχος στο SPDR Gold Trust, με επιπλέον .....

Επέστρεψε το διαστημικό λεωφορείο Endeavour

Το διαστημικό λεωφορείο Endeavour προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Φλόριδα, μετά την περαίωση της αποστολής, διάρκειας δύο εβδομάδων, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Το λεωφορείο προσέγγισε το διάδρομο προσγείωσης στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, κοντά στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, στις 22.20, τοπική ώρα, την Κυριακή (περίπου05.30, στην Ελλάδα), επωφελούμενο της βελτίωσης των καιρικών συνθηκών στην περιοχή.

Το Endeavour, που εκτοξεύθηκε στις ...

Απεσταλμένος του Σαμαρά στρατολογεί στελέχη της Ντόρας στο Ηράκλειο!!!

Με πολιορκητικό κριό… προσπαθούν να σπάσουν τις ερμητικά κλειστές πόρτες του προπυργίου της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ηράκλειο στελέχη που πρόσκεινται στο νέο πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Η παρουσία στελεχών από τη Ρηγίλλης που πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά έχουν αναστατώσει το τελευταίο δεκαπενθήμερο με την παρουσία τους την τοπική ΝΔ, η οποία έδωσε συντριπτική πλειοψηφία στην Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διαδικασία εκλογής προέδρου στις 29 Νοεμβρίου. Την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου απεσταλμένος από τη Ρηγίλλης ο...

Τζούφιες οι αποκαλύψεις του Μάκη. Δηλώνει υπακοή σε μυστικοσυμβούλους...

Οι νέες Νεοδημοκρατικές δυνάμεις βλέπουμε ασχολούνται μετά μεγάλης σπουδής και ευλαβείας με ό,τι «ακούγεται» γύρω από το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τίποτα συνεχίζουν να κατασκευάζουν ή παραποιούν γεγονότα όπου έχει υπάρξει φανερή και δημόσια συμμετοχή της.
Ο γνωστός κιτρινιάρης Μάκης, με τη μέθοδο της σκηνοθετημένης αναμονής (έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις, τα λέμε όλα και… λοιπές δημοσιογραφικές απάτες χαμηλού επιπέδου) συνεχίζει να ασχολείται με τη Ντόρα, υπακούοντας τυφλά στα σκοτεινά επιτελεία της Νέας "ανοιξιάτικης" Ρηγίλλης. Τα οποία φαίνεται έχουν πάθει λάστιχο και επιδίδονται σε ένα...

Χώρα γερόντων που αποθαρρύνει την δημιουργία οικογένειας

Σε μια χώρα γερόντων (μέσος όρος ηλικίας τα 42 έτη) και με τέτοια εισφοροδιαφυγή είναι αναπόφευκτο να μην καταρρεύσουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αν, λέω ΑΝ, η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται σοβαρά να λύσει το πρόβλημα θα πρέπει να ενισχύσει την ελληνική οικογένεια και να πατάξει (δια ροπάλου) την εισφοροδιαφυγή.
Δυστυχώς η νεολαία μας σήμερα, είτε κάτω από το βάρος της ανεργίας και το χαμηλών ημερομισθίων, είτε λόγω της «βόλεψης» στο σπίτι της «μαμάς», δύσκολα ανοίγει σπιτικό και ακόμη πιο δύσκολα κάνει παιδιά.
Υπό αυτές τις συνθήκες ο ελληνισμός είναι καταδικασμένος σε συρρίκνωση και σε οικονομική ύφεση.
Προσωπικά, δεν περιμένω σπουδαία πράγματα, στον τομέα αυτό, από την Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον νέο Υπουργό Εργασίας.
Οι επιταγές των Διεθνών παραγόντων θα εκτελεστούν παρ΄αυτά και με ελάχιστες διαφορές από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Δεν του έφτανε η μια ήττα πάει και για δεύτερη...

Είχε υπογράψει υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά και αφού δεν αξιοποιήθηκε μέχρι στιγμής στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. ο Γιώργος Βερναδάκης ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την στήριξη του στον πρόεδρο της Ν.Δ. Ο πρώην ισχυρός άντρας του ΟΑΕΔ μετά την εκλογική του αποτυχία στη Β΄ Αθηνών αλλάζει περιφέρεια και πεδίο δράσης! Οι φιλοδοξίες του απομακρύνονται από το Κοινοβούλιο και μετατοπίζονται στα αυτοδιοικητικά! Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, ο πρώην Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ έχει ήδη εξασφαλίσει το πράσινο φως από τη
Ρηγίλλης για την Περιφέρεια Κρήτης! Με άλλα λόγια δεν του έφτανε η μία ήττα πάει και για δεύτερη!
Στην Ντοροκρατούμενη Κρήτη ένας Σαμαρικός του αναστήματος Βερναδάκη είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει…

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [22-02-2010]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [22-02-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Σε αναντιστοιχία με το μέγεθος της κινητοποίησης η προσέλευση και ο παλμός...

Το λογικό θα ήταν να στεκόταν κανείς να σχολιάσει πρωταρχικά το περιεχόμενο της πολιτικής ομιλίας του κου. Αντώνη Σαμαρά σήμερα στην έναρξη της διαδικασίας των προσυνεδρίων. Εάν φυσικά δεν ανήγαγε η ίδια η Ρηγίλλης σε μοναδικό ζήτημα υψίστης προτεραιότητας, το μέγεθος της προσέλευσης των οπαδών.
Ο πιο σωστός υπολογισμός αναφορικά με το πλήθος που συγκεντρώθηκε στη σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, είναι ένας αριθμός κοντά στις επτά χιλιάδες. Αντικειμενικά, θα μιλούσε κανείς για θρίαμβο. Ρεαλιστικά, πρόκειται για μία ψαλιδισμένη από παντού επιτυχία.
Άλλοτε, ένα τέτοιο πλήθος προσερχόταν αυθορμήτως και οικειοθελώς, χωρίς καμία σημαντική κομματική κινητοποίηση. Αυτή τη φορά, ο κομματικός μηχανισμός έδωσε τα ρέστα του. Τα τηλεφωνήματα από το call center ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Πολλοί αποδέκτες έλαβαν...

Στο Twitter «διόρθωσε» τη θρησκεία του Ομπάμα ο Χρυσοχοΐδης

Στο «Περιοδικό» έχουμε κατά καιρούς κριτικάρει πολύ σκληρά τον ΥΠΡΟΠΟ Μιχ. Χρυσοχοΐδη.
Όπως και όταν από το βήμα της Βουλής έκανε τη γκάφα με τη θρησκεία του Ομπάμα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ τον βάφτισε μουσουλμάνο προκειμένου να στηρίξει την επιχειρηματολογία του στη συζήτηση για το μεταναστευτικό. Σίγουρα θα θυμάστε! Επισημάναμε την δυσαρέσκεια από το Μαξίμου στο πρόσωπο του Μιχάλη…
Τελικά παραδέχτηκε ότι έκαμε γκάφα και «επιδιόρθωσε» στο Twitter με σχόλιο - δήλωσή του:«Mea Culpa. Στόχος μου ήταν να φωτίσω το πολυπολιτισμικό background του Ομπάμα και όχι τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις».
Αξίζει η αναφορά, αν και έγινε πριν δέκα μέρες, γιατί πολύ σπάνια οι πολιτικοί και κυρίως οι δημοσιογράφοι, παραδέχονται και διορθώνουν τα λάθη τους …..

Κανείς δεν μιλά για την ανεργία!

-780.000 άτομα η επίσημη ανεργία!
-270.000 τα επιδόματα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ!
-1.000.000 οι άνεργοι το 2010!
-Υπάρχουν περιοχές στην Περιφέρεια της χώρας μας που η ανεργία φθάνει στο 50% του ενεργού πληθυσμού τους!
Οι άνεργοι όμως δεν έχουν φωνή και ήχο ν' ακουστούν...
Οι εργαζόμενοι δημοσίου και ιδιωτικού τομέα απεργούν στις 24 Φεβρουαρίου διαμαρτυρόμενοι για τα πλήγματα κατά των κεκτημένων τους- εισοδημάτων και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Πριν από αυτούς προηγήθηκαν οι πλέον προνομιούχοι από πλευράς επιδομάτων, που- κατά... σύμπτωση- παίζουν και κομβικό ρόλο στο συμμάζεμα των οικονομικών: εφοριακοί, τελωνειακοί και υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση αφού σταμάτησε...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [22-02-2010]

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [22-02-10]

Στη "Συνέχεια" τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα

Φλερτάρει με την γελοιοποίηση...

Ξεκίνησαν σήμερα (σ.σ. χθες) οι εργασίες του Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό του ΣΕΦ οι οποίες και θα οδηγήσουν στο 8ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θεωρητικά θα συμβάλει στην "αναγέννηση" του κόμματος της Αξιωματικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά ήταν δυστυχώς τραγική. Μια ομιλία που απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το τιμόνι της Κεντροδεξιάς Παράταξης το κρατάει ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει και πολύ καλά τι ακριβώς θέλει να κάνει στα χρόνια της Προεδρίας του.
Ο Σαμαράς σήμερα μίλησε για "νίκη", λες και η ομιλία του ήταν προεκλογική!
Σας παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
"Και βλέπω σήμερα τη λάμψη της αυτοπεποίθησης, της αντεπίθεσης και της νίκης στα μάτια σας".
Ποια νίκης; Έχουμε εκλογές και δεν μας το έχουν πει;
"Σας θυμάμαι να στέκεστε ώρες ολόκληρες να ψηφίσετε με απίστευτη επιμονή στις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου. Εκείνη τη μέρα ο λαός άλλαξε τη μοίρα των κομμάτων στην Ελλάδα Πήρε στα χέρια του τη Νέα Δημοκρατία και τη μετέτρεψε από ένα νικημένο κόμμα σε μοναδική Ελπίδα για τον τόπο".
Η Νέα Δημοκρατία έγινε "μοναδική Ελπίδα" για τον κόσμο, επειδή ανέλαβε την ηγεσία της ο Σαμαράς; Άλλαξε τη μοίρα των κομμάτων στην Ελλάδα η εκλογή Σαμαρά; Μήπως τελικά είναι εγγονός του...