Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Μαύρη μαυρίλα στην Ρηγίλλης μετά την χθεσινή αποτυχία.

ΣΟΚ υπέστη η Ρηγίλλης μετά την αποτυχία της χθεσινής προσυνεδριακής συγκέντρωσης στο ΣΕΦ.  Αναμένονταν ως προσωπικός θρίαμβος του αρχηγού. Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για λάθη και παραλείψεις! Και στη μέση απογοητευμένος ο αρχηγός Αντώνης.

Τελικά όλοι διαπιστώνουν ότι για τέτοιο χάλι συγκέντρωση δεν χρειάζονταν να γίνει τόσο μεγάλη εκστρατεία δαπανηρή και χρονοβόρα. Τουλάχιστον οι τηλεοπτικές διαφημίσεις να έλλειπαν! Οι αισιόδοξοι τοποθετούν το πλήθος στους 7.000 αλλά δε λείπουν και οι απαισιόδοξοι που μίλησαν μόνο για 5.000, μια και το πάνω διάζωμα του Σταδίου ήταν σχεδόν άδειο. Κυρίως στα πλαϊνά του.
Τα κανάλια προσπάθησαν να μη δείξουν καθόλου πάνω διάζωμα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τους ικανοποίησε η γενική εικόνα. Ακόμα και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν τεράστια κενά που καλύφθηκαν με χαμηλές λήψεις …
Δε βλεπόταν ο

.... αρχηγός το βράδυ. Ίδρωνε και ξεΐδρωνε για να καταλάβει που ακριβώς έγινε το λάθος. Τελικά οι πιο στενοί σύμβουλοι κατέληξαν στο ότι ήταν πολύ νωρίς για φιέστες, χαρές και πανηγύρια. Οι μνήμες της αποτυχημένης διακυβέρνησης από τη ΝΔ είναι ακόμα νωπές. Πολύ νωπές για στημένα show και χαμηλής ποιότητας και ποσότητας, γιορτές. Εκεί το έριξαν …. Για να πάνε κάτω τα φαρμάκια ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :