Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, σταματήστε επιτέλους τον εμπαιγμό και αναγνωρίστε τις ιστορικές σας ευθύνες!

Νισάφι πια! Ο Γιωργάκης και ο κυβερνητικός του θίασος βάλθηκαν να μας τρελάνουν! Προσπαθούν να το παίξουν και «θύματα»… Ότι παρά τη θέλησή τους… αναγκάζονται να σφαγιάσουν τους Έλληνες πολίτες που πίστεψαν στα Μεγάλα Ψέματά τους και τους ψήφισαν, για να αποφύγουν δήθεν το «πάγωμα» της ΝΔ! Και έρχονται τώρα αυτοί, οι… «κοινωνικά ευαίσθητοι», οι «προοδευτικοί», οι «σοσιαλιστές», να κατασπαράξουν το δύσμοιρο λαουτζίκο, με φτηνό πρόσχημα τις «επιταγές των Βρυξελλών»! Δεν ήταν άραγε αυτοί που μας παραμύθιαζαν, ότι θα «έδιναν μάχες στην Ευρώπη» ακόμη και για να…
αναθεωρήσουν το πρόγραμμα σταθερότητας; Δεν ήταν αυτοί που εμπορεύτηκαν με τον πιο χυδαίο και ανήθικο τρόπο τις προσδοκίες και τις ελπίδες των πολιτών; Καμία ανοχή, καμία συναίνεση, καμία συνενοχή στον ηθικό τους κατήφορο!
Οι Έλληνες πολίτες είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται για τη σημερινή χρεωκοπία. Η ψήφος των πολιτών δεν υπόκειται ούτε σε ποινικό ούτε καν σε πολιτικό έλεγχο! Αυτή είναι η Δημοκρατία. Οι πολίτες ψηφίζουν. Το βάρος των όποιων ευθυνών φέρουν αποκλειστικά και εις ολόκληρον εκείνοι που εκλέγονται, εκείνοι που κυβερνούν. Ο λαός πάντα επενδύει στο καλύτερο. Δεν ψηφίζει κανένα για να τον οδηγήσει στην καταστροφή, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση. Αν οι εκάστοτε κυβερνώντες είναι ανάξιοι, ανίκανοι, απατεώνες, αυτό δεν μεταφράζεται σε λαϊκή συνυπευθυνότητα. Καθαρές κουβέντες. Οι κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης φέρουν ακέραιο το βάρος της ενοχής για το οικονομικό ναυάγιο της χώρας. Κυρίως οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ: της «Αλλαγής» και του «Εκσυγχρονισμού». Επί των φαύλων ημερών τους έγιναν οι μεγαλύτερες απάτες, τα πιο ζοφερά σκάνδαλα, η πιο συστηματική και εκτεταμένη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου.
Ο κ. Παπανδρέου είναι ψεύτης! Λέει, ότι θέλει να «ματώσει» για χάρη της αλήθειας, αλλά στην πραγματικότητα επιδιώκει τη συγκάλυψη, τον συμψηφισμό και τελικά την αμνήστευση των μεγάλων εγκλημάτων του χθες. Κάνει πως δεν θυμάται, ότι ήταν εξέχον μέλος των κυβερνήσεων Σημίτη που παρέδωσαν 175 δις δημόσιο χρέος! Που οργάνωσαν την Ολυμπιάδα του 2004 με το εξωφρενικό κόστος των 25 δις, για το οποίο ακόμη μας περιγελά η υφήλιος! Πού πήγαν τόσα λεφτά, κύριε Παπανδρέου;
Οι Έλληνες είναι οι μόνοι που «δεν χρωστάνε σε κανένα»! Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης, όταν λένε το ίδιο πράγμα, απλώς επιβεβαιώνουν τον εκχυδαϊσμό και τον ευτελισμό των σύγχρονων πολιτικών. Διότι εκείνοι χρωστάνε και μάλιστα πάρα πολλά! Χρωστάνε να απολογηθούν για τα εγκλήματα των κομμάτων τους, για τη δική τους συμμετοχή και συνυπευθυνότητα στην τωρινή τραγωδία. Για το γεγονός, ότι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες θα δουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται δραματικά, την ακρίβεια να φουντώνει, το κόστος ζωής να γίνεται δυσβάστακτο. Δεν χρωστάμε σε κανένα αυτή τη θυσία! Εκείνοι που μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια, εκείνοι που καπηλεύτηκαν τις ελπίδες μας, να πληρώσουν! Οι «φονιάδες» δεν δικαιούνται να παριστάνουν σήμερα τους «γιατρούς»… Έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :